Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayrıldığımız zamanda kilolarımız birbirine yakınmış. Peki sen niye tekrardan döndün canım,şimdiki kilon kaç?

Sen kızınca utandım şimdi. Ama ne yapayım bayılıyorum şu hamur işlerine hep bu sefer son derken kaçırıyorum ipin ucunu. Ay birde mobilden girdiğim için çoklu cevaplayamıyorum böyle parça parçada hiç sevmiyorum.

3 litreyi geçkin içmişimdir canım ama benim saatler istemeden belirsiz olabiliyor aklımdan kaçıyor fakat 19:00 dan sonra yemiyorum bi onu biliyorum

Öncelikle sisli ve soğuk bir Konya sabahından hepinize kocaman günaydınlar Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir pazar geçirmemiz dileğiyle.

Ayrıldığımız zamanda kilolarımız birbirine yakınmış. Peki sen niye tekrardan döndün canım,şimdiki kilon kaç?
Şuan ki kilom 61,9 canım. Ben o kilonun hemen ardından hamile kalıp yeniden 83 kiloya kadar çıktım. Bebeğim şimdi 20 aylık ve ben hamile kaldığım kiloya yeniden döndüm. Bu arada bu ikinci dönüşüm. Doğumdan sonra ikinci kez yarıştım ve 60 kiloyla mezun oldum. Sonra indiğim kiloyu koruyamayıp 67 lere kadar yeniden çıktım. Korumayı öğrenebilmek için buralardayım artık. Ama bu kez öğrendim.

Zaten bayıldığımız için bu hale gelmedik mi canım. Bu şekilde yemeye devam edersek eğer önü sonu yok bu işin. Hep kilo alarak devam ederiz. İdeal sağlıklı kilomuza inebilmemiz için mutlaka sağlıksız yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Bunu sende çok iyi biliyorsun. Ben mobilden girdiğim zaman da çoklu alıntı yapabiliyorum. Siz neden yapamıyorsunuz acaba merak ettim şimdi? Acaba telefonun özelliğinden mi kaynaklanıyor?

ictigim sulari yazmayi unutuyorum ama her gun mutlaka 2l ile 3l arasi iciyorum
Çok güzel su içiyorsun maşallah ama yazmayı unutma mutlaka yaz canım

Ay çok iyi ya. Ben su işini yapamıyorum ya olursa içiyorum, olmazsada farketmez. Hele şu soğuk günlerde su nedir unutuyorum.
Su içmek hayatın her dönemi çok önemli. Canımız istemese de içmemiz gerekiyor. Hele ki kış aylarında cildimiz bile kuruyor susuzluktan dış etkilerden. Daha çok ihtiyacımız var bence.

3 litreyi geçkin içmişimdir canım ama benim saatler istemeden belirsiz olabiliyor aklımdan kaçıyor fakat 19:00 dan sonra yemiyorum bi onu biliyorum
Burcu' cum diyet döneminde olsak da olmasak da öğün saatlerimiz çok önemli. Aklında tutmaya çalış. Akşam 19:00 dan sonra yememen ise süper. Ama dediğim gibi diğer öğünlerin saatini mutlaka unutmamaya çalış.

Lezzetli Detoks İçecekleri

Detoks smoothie
Malzemeler:
  • 1 fincan soğuk su
  • 10 adet bir gece önceden suda bekletilmiş ve sonra suyu süzülmüş badem
  • 1 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu
  • 1 çay kaşığı chia çekirdeği
  • 1 fincan organik ahududu (donmuşları kullanmanızı öneririz)
  • 1 adet limonun suyu
Hazırlanışı:
Malzemeleri blendırdan geçirin ve için.
ABC detoks smoothie
Malzemeler:
  • 1 adet dilimlenmiş yeşil elma
  • 1 adet soyulup dilimlenmiş pancar
  • 1 adet büyük boy havuç
  • 1 adet limonun suyu
Hazırlanışı:
Malzemeleri bir bardak su ekleyerek blendırdan geçirin ve için ya da hepsinin suyunu bir bardağa sıkın.
Kış detoksu suyu
Malzemeler:
  • 1 adet soyulmuş portakal
  • 1 adet çekirdeği ve sapı çıkartılmış yeşil elma
  • 1 adet büyük boy havuç
  • 3 adet büyük boy lahana yaprağı
  • 1 parça taze zencefil
  • 1 sap kereviz
  • 1 adet limon
Hazırlanışı:
Malzemeleri meyve sıkacağından geçirin ve servis edin.
Kereviz ve kişnişli detoks içeceği
Malzemeler:
  • 2 sap kereviz
  • ½ adet yeşil elma
  • 1 demet kişniş
  • 1 adet marul
  • ½ boğum zencefil kökü
Hazırlanışı:
Malzemeleri meyve sıkacağından geçirin ve servis edin.
Detoks suyu
Malzemeler:
  • Yarım litre soğuk su
  • ½ salatalık (ince ince dilimlenmiş)
  • 5 adet çilek, dilimlenmiş ve sapları çıkartılmış
  • 1 adet ince dilimlenmiş limon
Hazırlanışı:
Meyvelerinizi hazırlayın ve suyun içine koyun. Suyunuzu buzdolabında bekletin ve suya buz katarak ertesi gün tüketin.
Sağlıklı günler dileriz!

sabah uyanmam çok zor oluyor canım ama denicem inş yapabilirim.

Günaydın kızlar. Bu sabah ekmeksiz biraz atıştırma şeklinde zeytin peynir domates yedim. Şimdide yürüyüşe çıkacağım.

tebrik ederim canım sporu aksatmazsan düzenli kilo verebilirsin.

tarif için sağol canım.çok güzel tarifler veriyorsun.

sabah uyanmam çok zor oluyor canım ama denicem inş yapabilirim.

Ne kadar erken kalkıp kahvaltını ne kadar erken yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar. Çalışan demirde pas tutmaz demişler. Aslında kiloların büyük çoğunluğu da bizim tembelliğimizden kaynaklanıyor bence. Yiyip içip hareket etmeyince vücutta kendini ona göre ayarlıyor. Köy yerlerinde şişman insan bulmak biraz zordur. Nedenini ise ben şimdi daha iyi idrak ediyorum. Sabah çok erken uyanıyorlar, gün boyu çalışıp, akşam da mümkün olduğunca erken uyuyorlar. Sonuç sağlıklı ve zayıf insanlar. Ama biz özellikle şehir hayatı yaşayan insanlar çok hareket etmediğimiz için onlara göre daha şişman durumdayız.

Gayet güzel ve yapılabilecek tarifler. Teşekkürler Burcu' cum denemekte fayda var.

Birgün bende üşenmeyip yapsam keşke

38 mi giyiyorsun darısı başıma inşallah. Sonrada gelsin 36lar.

Bebişini Allah bağışlasın. Bu sefer artık o kilolar alınmamak üzere gidecek. Çözdüm çoklu alıntılamayı.

tebrik ederim canım sporu aksatmazsan düzenli kilo verebilirsin.

tarif için sağol canım.çok güzel tarifler veriyorsun.

Şu kaçamaklarıda tamemen bitirsem benden iyisi yok.

Selamlar herkese.. Sabah arkadaşlarla kahvaltıya çıkmıştık, şimdi geldim. (Ben evde yoğurt ve meyvemi yiyip gittiğim için hiçbirşey yemedim orda )

Ev çok dağınık, biraz evi toparlayayım, ara ara geçmişi okuyayım geliyorum sonra..

omlet hoş göründü gözüme, ben de deneyeyim.

ne güzel orta okuldan ardakadaşınla mı görüşüyorsun Ebru, Hangi şehirde geçti senin orta öğretimin?

Asıl ben teşekkür ederim Ebrucum, özellikle senin ve takımın motivasyonu olmasa ben şuan 85 kg kesin olmuştum.

Nohutu ve fasülyeyi bu dönemde haşlanmış olarak tüketeyim diyorum Ebru, hem daha pratik oluyor, yemek yapmakla uğraşmıyorum, hem de dışarı çıkacağım zaman yanıma alıp kolaylıkla tüketebiliyorum. Bir de sanırım yemekleri çok lezzetli yapıyorum, yemek olarak yediğimde daha çok yiyorum.
Hatta sebzeleri ve eti de de öyle tüketiyorum.

Suyu ben de ihmal ediyorum, onu da tamamlamam gerek.

teşekkürler paylaşımın için canım, ben de deneyeceğim mutlaka.

Wall-e diye bir çizgi film vardı, izlediniz mi onu. Senin bu anlattığını o kadar güzel anlatmışlar ki. İzlemeyenlerin izlemesini şiddetle tavsiye ederim, özellikle çocuklarınıza izletin kızlar ki, hareketli olmanın, doğanın, yeşilin kıymetini anlasın.

deneyin tatlım deneyin hiç olmadı suyunuzu aromalandırmak adına içine limondur salatalıktır zencefildir efendime söyliiim işte ne bulursanız atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…