- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
27 Temmuz 212 canım tarih. O zaman ki takım listesi de bu şekildeymiş.
***13. TAKIM 267. ETAP *** Etap 2. si
akashha (69.3 /68.6 / 0.7 / % 1.01 )
bilgen35 (92.5 / 91.8 / 0.7 /% 0.76) Yeni üye hedef: 60gurbet_dmr (88.8 /88/ 0.8/ % 0.90)
Kbra23 (79 / 78.1 /0.9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
mersinli42 ( 79.8 / 78/ 1.8 / %2.26 )
nurgulguney (58 / 56.8 / 1.2 / % 2.07 ) 9. takımdan transfer oldu.
AYIM ( 63.8 /63.2/ 0.6/ % 0.94 )
yasminyaso ( 85.7 / 85 /0.7 / %0.82)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 1.29
Valla Funda tam dayaklıksın.Seni elime bir geçirsem bu defa fena yapacağım. Seni bir daha izne ayırmam çünkü her ayırdığımda daha fazla şekilde yeniden dönüyorsun. Bir daha asla senden + kilo istemiyorum. 100 gr bile olsa mutlaka ve mutlaka kilo verdiğini göreceğim. Böyle çok sert konuşuyorum biliyorum ama birde böyle deneyelim bakalım işe yarayacak mı? Hafta sonu Antep' de olacağını biliyorum umarım kaçamak yapmazsın. Çünkü bu kez sana gerçekten çok kızdım Funda
Bundan sonra her kaçamak yapana bu şeytancıklar çıkacak ona göre hazırlayın kendinizi. Dedim yaaa artık hepimize sıkı yönetim şart.
Zeynep' cim mümkün olduğunca buradan uzak kalmamaya çalış. Biliyorum iki çocukla çalışan bir insan için burası çok zorlayıcı ama bir şekilde burada olmamız lazım. Yoksa verdiğimiz bütün emekler boşa gidiyor. Bunu en iyi bilenlerden birisi sensin. Lütfen elinden geldiğince burada olmaya çalış. Çünkü burada bulduğumuz motivasyonu para verdiğimiz diyetisyenlerde bile bulamıyoruz.
Tuba sana ayrı kızacağım. Tatlı yemiyorsun , kaçamak yapmıyorsun bu 400 gr neyin nesi?Senin daha iyi kilo vermen gerekiyordu. Sence neden böyle oldu? Bu sorunu çözmemiz lazım çünkü sen bu iki ayda hedefe ulaştın ulaştın yoksa sil baştan en başa yeniden dönersin.
Hiç olmazsa + ları verdin. Keşke hiç + olmasaydın da şimdi o verdiklerin seni daha iyi kilolara taşısaydı. Azıcık bir kaçamak ne hallere sokuyor insanı. Kilo almak çok kolay ama vermek maalesef ki o kadar kolay olmuyor. İnşallah haftaya iyi bir kilo verirsin. Oruç tutmaya devam mı yoksa bıraktın mı?
Denizli deyince aklıma geldi. Hayır olur inşallah bugün sabah seni gördüm rüyamda. Bizim hastane değişmiş. Benim çalıştığım yeri başka bir yere taşımışlar. Sende bizim hastanede çalışıyormuşsun. Tanıştık çok sevindim tanıştığımıza. Ayrıca çokta kilolu değildin rüyamda. Hayır olur inşallah yeniden.
İki yerde üç yerde beş yerde olmanın hiç bir sakıncası yok. Sadece yarışma topiğinde tek bir takımda olman önemli. Ama biliyorsun ki takımda olabilmek paylaşım çokluğu ile alakalı. Takımımız ihmal etmediğin sürece her yerde olabilirsin canım.
Ben bu lapa işine hiç iyi bakmıyorum canım. Bence yapmayın. Çok sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Su az olmuş. Tatlı yememene ayrıca çok sevindim. İnşallah bundan sonra kaçamak yapmazsın.
Fikirlerin yanlış değil canım. Paylaşımlarında çok güzel. Ben sadece sana naçizane fikrimi söyledim kendine tabak hazırla diye. Süslemeyi zaten seviyorsun. Şöyle güzel güzel tabaklar süsle bizimde gözümüz gönlümüz açılsın. Ben birazdan sana bir kahvaltımın fotosunu ekleyeyim. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Bende merak ediyorum. İnşallah diyeti bırakmamıştır çünkü kilosu itibariyle gerçekten çok ihtiyacı olan bir insandı. Özellikle yüksek kilolu insanlara yardım etmek istiyorum çünkü artık sağlıklarını da etkilemeye başlıyor.
Harikasın Fatma' cım. Maşallah sanaAyrıca zayıflamış bulmalarına da çok sevindim. İnsanı gerçekten çok motive ediyor. Birde düşünsene bir on kilo daha sonra sana ne iltifatlar edecekler. Muhteşem bir duygu. Anlatılması bile çok zor. Sadece yaşamak lazım. Senin de bir gün yaşayacağına canı gönülden inanıyorum.
Bence evde olmanın keyfini çıkart Fatma' cım. Keşke benim de imkanım olsa da böyle kurslara gidebilsem. Yapmak istediğim bir sürü şey var ama bende de vakit yok.
ictigim sulari yazmayi unutuyorum ama her gun mutlaka 2l ile 3l arasi iciyorum
3 litreyi geçkin içmişimdir canım ama benim saatler istemeden belirsiz olabiliyor aklımdan kaçıyor fakat 19:00 dan sonra yemiyorum bi onu biliyorumToparlamazsam zaten yine durumumuz kötüye gidiyor. O zaman daha kötü oluyor hepimiz için. En baştan bırakmayalım ki kendimizi sonra pişmanlar korosuna girmeyelim. Hani şu reklamı var ya
Yaptığımız en büyük yanlış. Geçiştirmek. Kendimizi aç bıraktığımız her an pimi çekilmiş el bombası gibi dolaşıyoruz ortalıkta. Çünkü acıkan insanın gözü hiç bir şey görmüyor. Bir reklam var ya acıkınca sen sen değilsin diye. Aynen o şekilde. Sakın ama sakın aç bırakma kendini. Öğünün birinde kaçırsan bile diğerinde sağlıklı bir şekilde dengele. Sakın yememezlik etme.
64,5 buçuk bir hafta için az bir hedef canım. Bu haftanın hedeflerini ben belirleyeceğim. Ve inşallah hepimiz o hedeflere ulaşmaya çalışacağız. Sınavların için Allah yardımcın olsun. İnşallah hepsinden güzel notlar alırsın.
Öğün saatlerin yok canım. Çorba ne çorbası?
Dünyadaki en büyük mutluluk beğendiğin kıyafetlerin küçük bedenlerinin içine girebilmek. Ben şuan 38 beden giyiyorum o bile bana büyük geliyor. Hedefim 36 bedenVe yakın zamanda giyeceğime inanıyorum. Keşke kendine bir iki parça küçük beden kıyafet alsaydın. Çok işe yarıyor. Gelip gidip deneyip içine girmeye çalışmak ve sonunda giyebilmek büyük mutluluk.
Takımda değilim ne demek Buse. Siz buraya gelip merhaba mesajını yazdıktan sonra takımdan sayılıyorsunuz. Lütfen kendinizi öyle görmeyin. Sadece şuan deneme haftasındasınız. Ama sizlerde takımın bir üyesisiniz.Bizleri düşün motivasyon için. Beni takibe al , profilimde önceki sonraki fotoğraflarım var. Onlara bak eminim çok işe yarayacak. Düşünsene ben 33 yaşında iki tane doğum yapmış bir hatun olarak şuan takımdaki en zayıf kişiyim. Sizin benden hiç bir eksiğiniz yok, ayrıca bir çok artınız var. Ben yapabildiysem eğer sizin daha iyisini yapabilmeniz lazım.
Kaçamak ihtimali deyip şimdiden kaçamağı meşrulaştırma lütfen canım. Sen artık sağlıklı beslenen bir insansın ve lütfen sağlıksız hiç bir yiyeceğe dokunmayacağına söz ver kendin için. Bu zamana kadar her şeyden yedik. Sonuç kocaman bir biz. Küçülmek lazım artık.
Geçmiş olsun canım inşallah şuan bir sorun yoktur. Ben zaten senin ne kadar yoğun çalıştığını bildiğim için ses çıkartmadım. Ama bir şekilde de olsa aldığımız kararları uygulamamız lazım. Bu nedenle senin yapmanı istedim listeyi. Ayrıca sonucunu bile bile neden alkali su denedin anlamış değilim. Sağlıksız olduğunu konuştuk, hatta kendin söyledin zararlarını ama neden denedin. Kızmak lazım sana.
Çok güzel bir menü canım. Nohutu özellikle mi öyle yedin? Merak ettim?
Hatırlarsan canım bu konuya ben daha önce değinmiştim. Senin de denemen çok iyi olmuş. Uyku hayatın her döneminde çok önemli. Özellikle diyet zamanında. Mutlaka erken yatıp erken kalkmak lazım.
Bu mesajına bayıldım Havva. Çok güzel yazmışsın.
Tavsiyelerin içinde çok teşekkürler. Siz merak ettiğiniz için çok iyi olduğunu söyledim.
Naptın Havva yaaaa o akşam nasıl bir akşamdır. Bu hafta senden hiç ama hiç kaçamak görmek istemiyorum.
Kocaman alkışlar senin için gelsin Buse.
Menülerine dikkat et canım. Molalarda mutlaka bekliyorum seni çünkü sen buradan uzak kalınca kendini kaybedenlerdensin. Sınavların inşallah iyi geçer.
Tahmin edebiliyorum Zeynep' cim. İnşallah bitirmişsindir temizliği. Ara ara da olsa daha sık gel lütfen. Burdan uzak kalmak sana hiç yaramıyor.
Öğün saatlerini yazmamışsın canım. Bunlar diyette önemli konular. O nedenle ısrarla herkese soruyorum öğün saatlerini. Menün çok güzel ama öğleyi atlaman hiç iyi olmamış. Ne kadar su içtin?
Öğleyi atlaman dışında çok güzel bir menü. Keşke unutmasaydın yiyeceklerini eminim güzel bir menü çıkacaktı karşımıza.
Zayıfladığın zaman zaten yiyeceksin Fatma birde o kısmını düşün. Ama sadece birazcık zaman ve sabır gerekli. O da sende bolca var zaten
Çok sağlıksız olduğunu biliyorsun zaten başka söze gerek yok. Su çok az olmuş ama.
Hindi füme, tatlı, nugget haricinde çok güzel bir menü. Birde akşamki kuruyemişlerin vakti çok yanlış. Ne kadar su içtin?
Şuan ki kilom 61,9 canım. Ben o kilonun hemen ardından hamile kalıp yeniden 83 kiloya kadar çıktım. Bebeğim şimdi 20 aylık ve ben hamile kaldığım kiloya yeniden döndüm. Bu arada bu ikinci dönüşüm. Doğumdan sonra ikinci kez yarıştım ve 60 kiloyla mezun oldum. Sonra indiğim kiloyu koruyamayıp 67 lere kadar yeniden çıktım. Korumayı öğrenebilmek için buralardayım artık. Ama bu kez öğrendim.Ayrıldığımız zamanda kilolarımız birbirine yakınmış. Peki sen niye tekrardan döndün canım,şimdiki kilon kaç?
Zaten bayıldığımız için bu hale gelmedik mi canım. Bu şekilde yemeye devam edersek eğer önü sonu yok bu işin. Hep kilo alarak devam ederiz. İdeal sağlıklı kilomuza inebilmemiz için mutlaka sağlıksız yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Bunu sende çok iyi biliyorsun.Sen kızınca utandım şimdi. Ama ne yapayım bayılıyorum şu hamur işlerine hep bu sefer son derken kaçırıyorum ipin ucunu.Ay birde mobilden girdiğim için çoklu cevaplayamıyorum böyle parça parçada hiç sevmiyorum.
Çok güzel su içiyorsun maşallah ama yazmayı unutma mutlaka yaz canımictigim sulari yazmayi unutuyorum ama her gun mutlaka 2l ile 3l arasi iciyorum
Su içmek hayatın her dönemi çok önemli. Canımız istemese de içmemiz gerekiyor. Hele ki kış aylarında cildimiz bile kuruyor susuzluktan dış etkilerden. Daha çok ihtiyacımız var bence.Ay çok iyi ya. Ben su işini yapamıyorum ya olursa içiyorum, olmazsada farketmez. Hele şu soğuk günlerde su nedir unutuyorum.
Burcu' cum diyet döneminde olsak da olmasak da öğün saatlerimiz çok önemli. Aklında tutmaya çalış. Akşam 19:00 dan sonra yememen ise süper. Ama dediğim gibi diğer öğünlerin saatini mutlaka unutmamaya çalış.3 litreyi geçkin içmişimdir canım ama benim saatler istemeden belirsiz olabiliyor aklımdan kaçıyor fakat 19:00 dan sonra yemiyorum bi onu biliyorum
Dünkü mesajların hiç birisine alıntı yapamamıştım. Şimdi alıntılamaya çalıştım.
Buse' cim bu hafta seni çok boşlamış gördüm. Sanırım psikolojik bir durum. İnsan diyetteyim dedikçe kendi kendine farklı bir bunalıma giriyor ve normalden daha fazla yeme isteği oluşuyor. Öncelikle kendi kendine şunu tekrarla. Sen diyet yapmıyorsun, biz diyet yapmıyoruz. Biz burada hep birlikte nasıl sağlıklı yaşarız onu öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum. Hep söylüyorum yaşın henüz çok ama çok genç. Metabolizman eğer bir hastalığın yok ise çok ama çok hızlı. Ömrünün bu en güzel zamanlarını kendine zehir ederek geçirme. Tek yapman ve öğrenmen gereken sağlıklı beslenmek, bol su içmek ve mümkün olduğunca hareket halinde olmak. Bunları başarabildiğin zaman en kısa zamanda ideal kilona ulaşacağına eminim. Menülerini takipte olacağım. Ve lütfen kendini bırakma.
Sanırım bu yarışmaya başladığından beri aldığın en güzel sonuçlardan. Kocaman tebrik ederim. Bu kez başaracağına da çok eminim. Sende ki karar ve azim benimde ayakta durmamı sağlıyor. Bunun içinde ayrıca teşekkürler.
Günaydın Meryem' cim. Deneme süresinde olsan bile bildirim yapman gerekiyordu zaten. Doğru yapmışsın. İnşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alacaksın.
Dilara' cım sabah 7 de uyanmak yerine 06:30 da uyansan, kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşlayıp, yanına peynir ve zeytinle kahvaltını yapsan, Öğle yemeğinin saati güzel zaten, akşam yemeğini de işten çıkmadan yesen her hafta garanti 1-1,5 arasında kilo verirsin. Akşam yemeklerinin saati çok geç. Bu hafta senden saatleri daha iyi olan menüler bekliyorum.
O kadar karamsarlığa rağmen çok iyi kilo verdin tebrik ederim.Çok az kaldı 7 li rakamları görmeye. Ben bile heyecanlandım. Seninle daha önce fotoğraf meselesini konuşmuş muyduk? Öncesi sonrası fotoğraf bekliyorum senden 7 li rakamları görünce haberin olsun.
Benim tartımda aynısını yapıyordu canım. Çok uzun zamandır tek bir noktaya sabitledim hep orada duruyor. Yerini hiç değiştirmiyorum. Doğal olarak sonuç hep aynı çıkıyor. Sanırım tartı dijital bile olsa eğim farkları etkiliyor kiloyu. Ya da tartının pili önemli. Dikkat etmek lazım pile.
1,1 Sevinilecek bir kilo. Bende çok sevindim kilo vermiş olmanıza. Çünkü o kadar karamsardınız ki beni bile korkuttunuz. Lütfen öncelikle beyinde bitirin işi. Kilo vereceğinize inanın ve kilo verin. Kocaman tebrikler
Tebrik ederim Burcu' cum.Çok güzel başladın. Umarım hep böyle devam eder.
Günaydın kızlar. Bu sabah ekmeksiz biraz atıştırma şeklinde zeytin peynir domates yedim. Şimdide yürüyüşe çıkacağım.
Lezzetli Detoks İçecekleri
Detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 fincan soğuk su
- 10 adet bir gece önceden suda bekletilmiş ve sonra suyu süzülmüş badem
- 1 yemek kaşığı öğütülmüş keten tohumu
- 1 çay kaşığı chia çekirdeği
- 1 fincan organik ahududu (donmuşları kullanmanızı öneririz)
- 1 adet limonun suyu
Malzemeleri blendırdan geçirin ve için.
ABC detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet dilimlenmiş yeşil elma
- 1 adet soyulup dilimlenmiş pancar
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 adet limonun suyu
Malzemeleri bir bardak su ekleyerek blendırdan geçirin ve için ya da hepsinin suyunu bir bardağa sıkın.
Kış detoksu suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet soyulmuş portakal
- 1 adet çekirdeği ve sapı çıkartılmış yeşil elma
- 1 adet büyük boy havuç
- 3 adet büyük boy lahana yaprağı
- 1 parça taze zencefil
- 1 sap kereviz
- 1 adet limon
Malzemeleri meyve sıkacağından geçirin ve servis edin.
Kereviz ve kişnişli detoks içeceği
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 2 sap kereviz
- ½ adet yeşil elma
- 1 demet kişniş
- 1 adet marul
- ½ boğum zencefil kökü
Detoks suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- Yarım litre soğuk su
- ½ salatalık (ince ince dilimlenmiş)
- 5 adet çilek, dilimlenmiş ve sapları çıkartılmış
- 1 adet ince dilimlenmiş limon
Meyvelerinizi hazırlayın ve suyun içine koyun. Suyunuzu buzdolabında bekletin ve suya buz katarak ertesi gün tüketin.
Sağlıklı günler dileriz!
sabah uyanmam çok zor oluyor canım ama denicem inş yapabilirim.
Detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 fincan soğuk su
- 1 adet limonun suyu
ABC detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 adet limonun suyu
Malzemeleri bir bardak su ekleyerek blendırdan geçirin ve için ya da hepsinin suyunu bir bardağa sıkın.
Kış detoksu suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 parça taze zencefil
- 1 sap kereviz
- 1 adet limon
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 2 sap kereviz
- ½ adet yeşil elma
- 1 demet kişniş
- 1 adet marul
- ½ boğum zencefil kökü
Detoks suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- Yarım litre soğuk su
Meyvelerinizi hazırlayın ve suyun içine koyun. Suyunuzu buzdolabında bekletin ve suya buz katarak ertesi gün tüketin.
Sağlıklı günler dileriz!
Detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 fincan soğuk su
- 1 adet limonun suyu
ABC detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 adet limonun suyu
Kış detoksu suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 parça taze zencefil
- 1 sap kereviz
- 1 adet limon
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 2 sap kereviz
- ½ adet yeşil elma
- 1 demet kişniş
- 1 adet marul
- ½ boğum zencefil kökü
Detoks suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- Yarım litre soğuk su
Sağlıklı günler dileriz!
Toparlamazsam zaten yine durumumuz kötüye gidiyor. O zaman daha kötü oluyor hepimiz için. En baştan bırakmayalım ki kendimizi sonra pişmanlar korosuna girmeyelim. Hani şu reklamı var ya
Yaptığımız en büyük yanlış. Geçiştirmek. Kendimizi aç bıraktığımız her an pimi çekilmiş el bombası gibi dolaşıyoruz ortalıkta. Çünkü acıkan insanın gözü hiç bir şey görmüyor. Bir reklam var ya acıkınca sen sen değilsin diye. Aynen o şekilde. Sakın ama sakın aç bırakma kendini. Öğünün birinde kaçırsan bile diğerinde sağlıklı bir şekilde dengele. Sakın yememezlik etme.
64,5 buçuk bir hafta için az bir hedef canım. Bu haftanın hedeflerini ben belirleyeceğim. Ve inşallah hepimiz o hedeflere ulaşmaya çalışacağız. Sınavların için Allah yardımcın olsun. İnşallah hepsinden güzel notlar alırsın.
Dünyadaki en büyük mutluluk beğendiğin kıyafetlerin küçük bedenlerinin içine girebilmek. Ben şuan 38 beden giyiyorum o bile bana büyük geliyor. Hedefim 36 bedenVe yakın zamanda giyeceğime inanıyorum. Keşke kendine bir iki parça küçük beden kıyafet alsaydın. Çok işe yarıyor. Gelip gidip deneyip içine girmeye çalışmak ve sonunda giyebilmek büyük mutluluk.
Takımda değilim ne demek Buse. Siz buraya gelip merhaba mesajını yazdıktan sonra takımdan sayılıyorsunuz. Lütfen kendinizi öyle görmeyin. Sadece şuan deneme haftasındasınız. Ama sizlerde takımın bir üyesisiniz.Bizleri düşün motivasyon için. Beni takibe al , profilimde önceki sonraki fotoğraflarım var. Onlara bak eminim çok işe yarayacak. Düşünsene ben 33 yaşında iki tane doğum yapmış bir hatun olarak şuan takımdaki en zayıf kişiyim. Sizin benden hiç bir eksiğiniz yok, ayrıca bir çok artınız var. Ben yapabildiysem eğer sizin daha iyisini yapabilmeniz lazım.
Kaçamak ihtimali deyip şimdiden kaçamağı meşrulaştırma lütfen canım. Sen artık sağlıklı beslenen bir insansın ve lütfen sağlıksız hiç bir yiyeceğe dokunmayacağına söz ver kendin için. Bu zamana kadar her şeyden yedik. Sonuç kocaman bir biz. Küçülmek lazım artık.
Geçmiş olsun canım inşallah şuan bir sorun yoktur. Ben zaten senin ne kadar yoğun çalıştığını bildiğim için ses çıkartmadım. Ama bir şekilde de olsa aldığımız kararları uygulamamız lazım. Bu nedenle senin yapmanı istedim listeyi. Ayrıca sonucunu bile bile neden alkali su denedin anlamış değilim. Sağlıksız olduğunu konuştuk, hatta kendin söyledin zararlarını ama neden denedin. Kızmak lazım sana.
Hatırlarsan canım bu konuya ben daha önce değinmiştim. Senin de denemen çok iyi olmuş. Uyku hayatın her döneminde çok önemli. Özellikle diyet zamanında. Mutlaka erken yatıp erken kalkmak lazım.
Tavsiyelerin içinde çok teşekkürler. Siz merak ettiğiniz için çok iyi olduğunu söyledim.
Naptın Havva yaaaa o akşam nasıl bir akşamdır. Bu hafta senden hiç ama hiç kaçamak görmek istemiyorum.
Menülerine dikkat et canım. Molalarda mutlaka bekliyorum seni çünkü sen buradan uzak kalınca kendini kaybedenlerdensin. Sınavların inşallah iyi geçer.
Tahmin edebiliyorum Zeynep' cim. İnşallah bitirmişsindir temizliği. Ara ara da olsa daha sık gel lütfen. Burdan uzak kalmak sana hiç yaramıyor.
Öğün saatlerini yazmamışsın canım. Bunlar diyette önemli konular. O nedenle ısrarla herkese soruyorum öğün saatlerini. Menün çok güzel ama öğleyi atlaman hiç iyi olmamış. Ne kadar su içtin?
Öğleyi atlaman dışında çok güzel bir menü. Keşke unutmasaydın yiyeceklerini eminim güzel bir menü çıkacaktı karşımıza.
Zayıfladığın zaman zaten yiyeceksin Fatma birde o kısmını düşün. Ama sadece birazcık zaman ve sabır gerekli. O da sende bolca var zaten
Çok sağlıksız olduğunu biliyorsun zaten başka söze gerek yok. Su çok az olmuş ama.
Hindi füme, tatlı, nugget haricinde çok güzel bir menü. Birde akşamki kuruyemişlerin vakti çok yanlış. Ne kadar su içtin?
Bebişini Allah bağışlasın. Bu sefer artık o kilolar alınmamak üzere gidecek. Çözdüm çoklu alıntılamayı.Öncelikle sisli ve soğuk bir Konya sabahından hepinize kocaman günaydınlarMutlu, huzurlu ve sağlıklı bir pazar geçirmemiz dileğiyle.
Şuan ki kilom 61,9 canım. Ben o kilonun hemen ardından hamile kalıp yeniden 83 kiloya kadar çıktım. Bebeğim şimdi 20 aylık ve ben hamile kaldığım kiloya yeniden döndüm. Bu arada bu ikinci dönüşüm. Doğumdan sonra ikinci kez yarıştım ve 60 kiloyla mezun oldum. Sonra indiğim kiloyu koruyamayıp 67 lere kadar yeniden çıktım. Korumayı öğrenebilmek için buralardayım artık. Ama bu kez öğrendim.
Zaten bayıldığımız için bu hale gelmedik mi canım. Bu şekilde yemeye devam edersek eğer önü sonu yok bu işin. Hep kilo alarak devam ederiz. İdeal sağlıklı kilomuza inebilmemiz için mutlaka sağlıksız yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Bunu sende çok iyi biliyorsun.Ben mobilden girdiğim zaman da çoklu alıntı yapabiliyorum. Siz neden yapamıyorsunuz acaba merak ettim şimdi? Acaba telefonun özelliğinden mi kaynaklanıyor?
Çok güzel su içiyorsun maşallah ama yazmayı unutma mutlaka yaz canım
Su içmek hayatın her dönemi çok önemli. Canımız istemese de içmemiz gerekiyor. Hele ki kış aylarında cildimiz bile kuruyor susuzluktan dış etkilerden. Daha çok ihtiyacımız var bence.
Burcu' cum diyet döneminde olsak da olmasak da öğün saatlerimiz çok önemli. Aklında tutmaya çalış. Akşam 19:00 dan sonra yememen ise süper. Ama dediğim gibi diğer öğünlerin saatini mutlaka unutmamaya çalış.
Detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 fincan soğuk su
- 1 adet limonun suyu
ABC detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 adet limonun suyu
Kış detoksu suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 parça taze zencefil
- 1 sap kereviz
- 1 adet limon
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 2 sap kereviz
- ½ adet yeşil elma
- 1 demet kişniş
- 1 adet marul
- ½ boğum zencefil kökü
Detoks suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- Yarım litre soğuk su
Sağlıklı günler dileriz!
tebrik ederim canım sporu aksatmazsan düzenli kilo verebilirsin.
tarif için sağol canım.çok güzel tarifler veriyorsun.
Ay çok iyi ya. Ben su işini yapamıyorum ya olursa içiyorum, olmazsada farketmez. Hele şu soğuk günlerde su nedir unutuyorum.
omlet hoş göründü gözüme, ben de deneyeyim.bugunku menum
11.00 bol maydanoz roka ve dereotlu omlet -tam bugday unuyla-
domates salatalik
1 dilim peynir
1 dilim hindi fume
4 zeytin
yesilcay
16.20 kucuk bi tatli kacamagi
19.00 minik kasede pirasa yemegi
5 nugget
1 bardak ayran
1 dilim tam bugday ekmegi
sarimsakli yogurtlu brokoli ve karnabahar haslamasi
20.30 bir avuc badem ve bir avuc kuru uzun
ne güzel orta okuldan ardakadaşınla mı görüşüyorsun Ebru, Hangi şehirde geçti senin orta öğretimin?Canlarım bugün hiç gelemedim.
Ortaokuldan bir arkadaşım büyük bir sürpriz yapıp ziyaretime geldi. Biraz önce uğurladım arkadaşımı ve eşini. Birazdan da başka bir arkadaşımıza baş sağlığına gitmemiz lazım. Babası vefat etti. Erken dönebilirsem mutlaka bakacağım geçmişe ama gelemezsem merak etmeyin. Yarın tüm gün buralardayım inşallah.
Seviyorum hepinizi,kaçamak yapmayın haaaaaaaaaa
Asıl ben teşekkür ederim Ebrucum, özellikle senin ve takımın motivasyonu olmasa ben şuan 85 kg kesin olmuştum.Dünkü mesajların hiç birisine alıntı yapamamıştım. Şimdi alıntılamaya çalıştım.
Buse' cim bu hafta seni çok boşlamış gördüm. Sanırım psikolojik bir durum. İnsan diyetteyim dedikçe kendi kendine farklı bir bunalıma giriyor ve normalden daha fazla yeme isteği oluşuyor. Öncelikle kendi kendine şunu tekrarla. Sen diyet yapmıyorsun, biz diyet yapmıyoruz. Biz burada hep birlikte nasıl sağlıklı yaşarız onu öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum. Hep söylüyorum yaşın henüz çok ama çok genç. Metabolizman eğer bir hastalığın yok ise çok ama çok hızlı. Ömrünün bu en güzel zamanlarını kendine zehir ederek geçirme. Tek yapman ve öğrenmen gereken sağlıklı beslenmek, bol su içmek ve mümkün olduğunca hareket halinde olmak. Bunları başarabildiğin zaman en kısa zamanda ideal kilona ulaşacağına eminim. Menülerini takipte olacağım. Ve lütfen kendini bırakma.
Sanırım bu yarışmaya başladığından beri aldığın en güzel sonuçlardan. Kocaman tebrik ederim. Bu kez başaracağına da çok eminim. Sende ki karar ve azim benimde ayakta durmamı sağlıyor. Bunun içinde ayrıca teşekkürler.
Günaydın Meryem' cim. Deneme süresinde olsan bile bildirim yapman gerekiyordu zaten. Doğru yapmışsın. İnşallah haftaya çok daha güzel bir sonuç alacaksın.
Dilara' cım sabah 7 de uyanmak yerine 06:30 da uyansan, kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşlayıp, yanına peynir ve zeytinle kahvaltını yapsan, Öğle yemeğinin saati güzel zaten, akşam yemeğini de işten çıkmadan yesen her hafta garanti 1-1,5 arasında kilo verirsin. Akşam yemeklerinin saati çok geç. Bu hafta senden saatleri daha iyi olan menüler bekliyorum.
O kadar karamsarlığa rağmen çok iyi kilo verdin tebrik ederim.Çok az kaldı 7 li rakamları görmeye. Ben bile heyecanlandım. Seninle daha önce fotoğraf meselesini konuşmuş muyduk? Öncesi sonrası fotoğraf bekliyorum senden 7 li rakamları görünce haberin olsun.
Benim tartımda aynısını yapıyordu canım. Çok uzun zamandır tek bir noktaya sabitledim hep orada duruyor. Yerini hiç değiştirmiyorum. Doğal olarak sonuç hep aynı çıkıyor. Sanırım tartı dijital bile olsa eğim farkları etkiliyor kiloyu. Ya da tartının pili önemli. Dikkat etmek lazım pile.
1,1 Sevinilecek bir kilo. Bende çok sevindim kilo vermiş olmanıza. Çünkü o kadar karamsardınız ki beni bile korkuttunuz. Lütfen öncelikle beyinde bitirin işi. Kilo vereceğinize inanın ve kilo verin. Kocaman tebrikler
Tebrik ederim Burcu' cum.Çok güzel başladın. Umarım hep böyle devam eder.
27 Temmuz 212 canım tarih. O zaman ki takım listesi de bu şekildeymiş.
***13. TAKIM 267. ETAP *** Etap 2. si
akashha (69.3 /68.6 / 0.7 / % 1.01 )
bilgen35 (92.5 / 91.8 / 0.7 /% 0.76) Yeni üye hedef: 60gurbet_dmr (88.8 /88/ 0.8/ % 0.90)
Kbra23 (79 / 78.1 /0.9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
mersinli42 ( 79.8 / 78/ 1.8 / %2.26 )
nurgulguney (58 / 56.8 / 1.2 / % 2.07 ) 9. takımdan transfer oldu.
AYIM ( 63.8 /63.2/ 0.6/ % 0.94 )
yasminyaso ( 85.7 / 85 /0.7 / %0.82)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 1.29
Valla Funda tam dayaklıksın.Seni elime bir geçirsem bu defa fena yapacağım. Seni bir daha izne ayırmam çünkü her ayırdığımda daha fazla şekilde yeniden dönüyorsun. Bir daha asla senden + kilo istemiyorum. 100 gr bile olsa mutlaka ve mutlaka kilo verdiğini göreceğim. Böyle çok sert konuşuyorum biliyorum ama birde böyle deneyelim bakalım işe yarayacak mı? Hafta sonu Antep' de olacağını biliyorum umarım kaçamak yapmazsın. Çünkü bu kez sana gerçekten çok kızdım Funda
Bundan sonra her kaçamak yapana bu şeytancıklar çıkacak ona göre hazırlayın kendinizi. Dedim yaaa artık hepimize sıkı yönetim şart.
Zeynep' cim mümkün olduğunca buradan uzak kalmamaya çalış. Biliyorum iki çocukla çalışan bir insan için burası çok zorlayıcı ama bir şekilde burada olmamız lazım. Yoksa verdiğimiz bütün emekler boşa gidiyor. Bunu en iyi bilenlerden birisi sensin. Lütfen elinden geldiğince burada olmaya çalış. Çünkü burada bulduğumuz motivasyonu para verdiğimiz diyetisyenlerde bile bulamıyoruz.
Tuba sana ayrı kızacağım. Tatlı yemiyorsun , kaçamak yapmıyorsun bu 400 gr neyin nesi?Senin daha iyi kilo vermen gerekiyordu. Sence neden böyle oldu? Bu sorunu çözmemiz lazım çünkü sen bu iki ayda hedefe ulaştın ulaştın yoksa sil baştan en başa yeniden dönersin.
Nohutu ve fasülyeyi bu dönemde haşlanmış olarak tüketeyim diyorum Ebru, hem daha pratik oluyor, yemek yapmakla uğraşmıyorum, hem de dışarı çıkacağım zaman yanıma alıp kolaylıkla tüketebiliyorum. Bir de sanırım yemekleri çok lezzetli yapıyorum, yemek olarak yediğimde daha çok yiyorum.Toparlamazsam zaten yine durumumuz kötüye gidiyor. O zaman daha kötü oluyor hepimiz için. En baştan bırakmayalım ki kendimizi sonra pişmanlar korosuna girmeyelim. Hani şu reklamı var ya
Suyu ben de ihmal ediyorum, onu da tamamlamam gerek.Öncelikle sisli ve soğuk bir Konya sabahından hepinize kocaman günaydınlarMutlu, huzurlu ve sağlıklı bir pazar geçirmemiz dileğiyle.
Şuan ki kilom 61,9 canım. Ben o kilonun hemen ardından hamile kalıp yeniden 83 kiloya kadar çıktım. Bebeğim şimdi 20 aylık ve ben hamile kaldığım kiloya yeniden döndüm. Bu arada bu ikinci dönüşüm. Doğumdan sonra ikinci kez yarıştım ve 60 kiloyla mezun oldum. Sonra indiğim kiloyu koruyamayıp 67 lere kadar yeniden çıktım. Korumayı öğrenebilmek için buralardayım artık. Ama bu kez öğrendim.
Zaten bayıldığımız için bu hale gelmedik mi canım. Bu şekilde yemeye devam edersek eğer önü sonu yok bu işin. Hep kilo alarak devam ederiz. İdeal sağlıklı kilomuza inebilmemiz için mutlaka sağlıksız yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Bunu sende çok iyi biliyorsun.Ben mobilden girdiğim zaman da çoklu alıntı yapabiliyorum. Siz neden yapamıyorsunuz acaba merak ettim şimdi? Acaba telefonun özelliğinden mi kaynaklanıyor?
Çok güzel su içiyorsun maşallah ama yazmayı unutma mutlaka yaz canım
Su içmek hayatın her dönemi çok önemli. Canımız istemese de içmemiz gerekiyor. Hele ki kış aylarında cildimiz bile kuruyor susuzluktan dış etkilerden. Daha çok ihtiyacımız var bence.
Burcu' cum diyet döneminde olsak da olmasak da öğün saatlerimiz çok önemli. Aklında tutmaya çalış. Akşam 19:00 dan sonra yememen ise süper. Ama dediğim gibi diğer öğünlerin saatini mutlaka unutmamaya çalış.
teşekkürler paylaşımın için canım, ben de deneyeceğim mutlaka.Lezzetli Detoks İçecekleri
Detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 fincan soğuk su
- 1 adet limonun suyu
ABC detoks smoothie
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 adet limonun suyu
Kış detoksu suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 adet büyük boy havuç
- 1 parça taze zencefil
- 1 sap kereviz
- 1 adet limon
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 2 sap kereviz
- ½ adet yeşil elma
- 1 demet kişniş
- 1 adet marul
- ½ boğum zencefil kökü
Detoks suyu
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- Yarım litre soğuk su
Sağlıklı günler dileriz!
Wall-e diye bir çizgi film vardı, izlediniz mi onu. Senin bu anlattığını o kadar güzel anlatmışlar ki. İzlemeyenlerin izlemesini şiddetle tavsiye ederim, özellikle çocuklarınıza izletin kızlar ki, hareketli olmanın, doğanın, yeşilin kıymetini anlasın.Ne kadar erken kalkıp kahvaltını ne kadar erken yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar. Çalışan demirde pas tutmaz demişler. Aslında kiloların büyük çoğunluğu da bizim tembelliğimizden kaynaklanıyor bence. Yiyip içip hareket etmeyince vücutta kendini ona göre ayarlıyor. Köy yerlerinde şişman insan bulmak biraz zordur. Nedenini ise ben şimdi daha iyi idrak ediyorum. Sabah çok erken uyanıyorlar, gün boyu çalışıp, akşam da mümkün olduğunca erken uyuyorlar. Sonuç sağlıklı ve zayıf insanlar. Ama biz özellikle şehir hayatı yaşayan insanlar çok hareket etmediğimiz için onlara göre daha şişman durumdayız.
deneyin tatlım deneyin hiç olmadı suyunuzu aromalandırmak adına içine limondur salatalıktır zencefildir efendime söyliiim işte ne bulursanız atınteşekkürler paylaşımın için canım, ben de deneyeceğim mutlaka.
Wall-e diye bir çizgi film vardı, izlediniz mi onu. Senin bu anlattığını o kadar güzel anlatmışlar ki. İzlemeyenlerin izlemesini şiddetle tavsiye ederim, özellikle çocuklarınıza izletin kızlar ki, hareketli olmanın, doğanın, yeşilin kıymetini anlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?