Ben aslen Kırşehir' liyim canım. Ortaokulu da Aksaray ın bir ilçesinde okudum. En eski arkadaşım, dostum daha da ötesi kız kardeşim diyebilirim. Yaklaşık 20 yıllık bir geçmişimiz var.omlet hoş göründü gözüme, ben de deneyeyim.
ne güzel orta okuldan ardakadaşınla mı görüşüyorsun Ebru, Hangi şehirde geçti senin orta öğretimin?
Asıl ben teşekkür ederim Ebrucum, özellikle senin ve takımın motivasyonu olmasa ben şuan 85 kg kesin olmuştum.
Nohutu ve fasülyeyi bu dönemde haşlanmış olarak tüketeyim diyorum Ebru, hem daha pratik oluyor, yemek yapmakla uğraşmıyorum, hem de dışarı çıkacağım zaman yanıma alıp kolaylıkla tüketebiliyorum. Bir de sanırım yemekleri çok lezzetli yapıyorum, yemek olarak yediğimde daha çok yiyorum.
Hatta sebzeleri ve eti de de öyle tüketiyorum.
Suyu ben de ihmal ediyorum, onu da tamamlamam gerek.
teşekkürler paylaşımın için canım, ben de deneyeceğim mutlaka.
Wall-e diye bir çizgi film vardı, izlediniz mi onu. Senin bu anlattığını o kadar güzel anlatmışlar ki. İzlemeyenlerin izlemesini şiddetle tavsiye ederim, özellikle çocuklarınıza izletin kızlar ki, hareketli olmanın, doğanın, yeşilin kıymetini anlasın.
mutlaka izleyin canım.Ben aslen Kırşehir' liyim canım. Ortaokulu da Aksaray ın bir ilçesinde okudum. En eski arkadaşım, dostum daha da ötesi kız kardeşim diyebilirim. Yaklaşık 20 yıllık bir geçmişimiz var.Allaha şükür hala görüşüyoruz. Kurban bayramında ben gitmiştim, dünde o geldi. Sürpriz oldu ama güzel bir gündü.
Kilo konusunda da mezuniyetini görmek istediğim insanlardan birisin. İnşallah o mutlu anında da hep birlikte buralarda oluruz.
Su konusunu ihmal etme biliyorsun ki önemli. Ben bu konuda çok şanslıyım. Tam bir sukoliğim. Su içmeyi severim. Hatta artık ölçmüyorum bile. Çokta işe yaradığına eminim.
İzlemedim canım ama izleyeyim. Teşekkürler tavsiye için.
Bu hafta sınavların vardı dimi Tuba, eşinle aranız düzelir ama sınavların kötü geçerse düzeltmen çok zor. Düşünme o nedenle canım.Merhaba kızlar
Bugun keyifsizim. Diyette bozulma yok merak etmeyin spor da yaptım.. Ama esime dargınım ve butun keyfim kavıyor boyle ounca , ders bile calısamıyorum.. Uff neyse
Calısmaya calısayım simdi biraz.. Gorusuruz
başarılar Havva.anca gelebildim kızlar salı sınavım var iki gündür ona çalışıyorum canım çıktı resmen
Ne kadar erken kalkıp kahvaltını ne kadar erken yaparsan metabolizman o kadar erken çalışmaya başlar. Çalışan demirde pas tutmaz demişler. Aslında kiloların büyük çoğunluğu da bizim tembelliğimizden kaynaklanıyor bence. Yiyip içip hareket etmeyince vücutta kendini ona göre ayarlıyor. Köy yerlerinde şişman insan bulmak biraz zordur. Nedenini ise ben şimdi daha iyi idrak ediyorum. Sabah çok erken uyanıyorlar, gün boyu çalışıp, akşam da mümkün olduğunca erken uyuyorlar. Sonuç sağlıklı ve zayıf insanlar. Ama biz özellikle şehir hayatı yaşayan insanlar çok hareket etmediğimiz için onlara göre daha şişman durumdayız.
Öyle arkadaşlıklar bulmak çok zor zaten Fatma' cım. Biz nedense kopamadık. Sürekli aradık birbirimizi. O benden önce evlendi. Hatta ben üniversitede okurken o çocuk büyütüyordu. Bir ara uzaklaştık koptuk biraz. Sonra yine bulduk birbirimizi. Şimdi imkanlarımız daha güzel çok şükür o nedenle sık sık görüşmeye çalışıyoruz. Böyle arkadaşlıklarımın sayısı bir elimin parmakları kadar ama hepsi çok sağlam. Ama maalesef ki 7 yıldır Konya da olmama rağmen dostum diyebileceğim bir tane bile insan yok.mutlaka izleyin canım.
Benim arkadaşlarımın hepsi Antep'te kaldı. Sonra da koptuk. O kadar özeniyorum ki böyle eski arkadaşlarıyla görüşebilenkere.
Menün gayet güzel canım ufacık iki problem dışında. Meyveyi çok yemişsin gibi geldi bugün, Birde farkındasın zaten akşam biraz geç olmuş. Onun dışında gayet güzel bir menü.Bugünkü menüm
09:30
1 kase yoğurt
Yarım tarçınlı elma(tatlı niyetine nefis oluyor)
14:30
1 avokado
2dlm peynir
Yarım tarçınlı elma
20:00
1 levrek ızgara
Roka,soğan
Yarım armut
1,5 dlm Çavdar ekmeği
2lt su, 1 sade Türk kahvesi
Akşam biraz fazla kaçtı sanki, saatte geç oldu.
Meyveler çok büyük olduğu için yarılarını yiyebildim. Çok hormon basıyorlar herhalde.
Maşallah diyelim sana da nazar değmesin ama bu kadar kaçamaksızlığa 400 gr çok az Tuba. Sana bu meseleyi sordum ama geçmişte görmedin galiba. Sen geçmişi okursun mutlaka biliyorum ama buna cevap alamadım.Fatmacım cok dogru soyluyorsun, gun boyu calısamadım ama simdi evde herkes uyudu, esim de dahil.. Kahvemi içtim ve oturuyorum derse, bir kaç saat ara vermeden calıssam cok iyi olucak..
Bu arada ben kacamaksızlıkta level atladım hee:)) ay öyle hoşuma gidiyorki. Dun marketten sarelle aldık, normalde almayalım derim ben yerim diye.. Simd aldık arada bir cocuklara veriyorum.. Bi de bugun kek yaptım muffin, masaya koydum cocuklar "bize hiç kek yapmıyorsun " demesinler diye.. Normalde yapmam kendim yerim diye.. Simdi nasılsa ben yemiyorum diye yaptım.. Esimde gitmiş aksam halka tatlı almış, deli mi ne , ben yemedikçe onun iştahı acıldı, normalde onu cok bayar boyle seyler.. Kilo almıs zaten bugun baktık, 86 idi simdi 88 olmus:)) oh canıma degsin dedim ben de:) velhasıl o halka tatlıdan da dolapta var, masada kek, sarelle , eti burcabiskuvi... Bunların hepsi mutfakta ama dokunasım bile yok:) sabah kızlara verirken biraz sarelleyi kokladım, ama canım cekmedi, cok acaip, tatlarını unutuyor muyum ne:))
Ay neyse esimle konusmayınca konusma ihiyacımı burda gideriyorum baksanıza. Birazdaha gevezelik edersem bu hafta sınavlara da nasıl kaçamak yapmadıgımı yazarım artık :)
Hadi ben kaçaaarrr
Kızlar bugün aştım kendimi..çok kaçamak yaptım..yarından itibaren cumaya kadar hiç kaçamak yapmıcam inş..kendime sinir oldum.
Dilara noldu sana böyle. Senden hiç kaçamak lafı duymamıştım şimdiye kadar. Toparla lütfen kendini.
Yaz bakalım neler yedin?
Ekler pasta yedim 4 tane..öğlende erkek arkadasımla döner yedik ekmek arası hemde :'(((( sabah gayet iyiydi..onunla olmak yRamıyo ebru..neyse bu hFta ceza olarak sporu arttiricam canim
Kaptanim:)
Bu hafta senden tam bir kilo bekliyorum o zaman Dilara ceza olarak. Ne yap ne et bu hafta mutlaka bir kilo ver. Ayrıca şu sabah erken kahvaltı olayını halledip düzene sokarsan birde akşamlarını erken yersen zaten bir kilo kendiliğinden gidecek.
iyiyim canım bi sıkıntım yok 3 gündür içmedim ya normale döndüm bile bile lades gibi oldu benim ki 2 gün içtim 2 günde mahvetti tüm sistemimiToparlamazsam zaten yine durumumuz kötüye gidiyor. O zaman daha kötü oluyor hepimiz için. En baştan bırakmayalım ki kendimizi sonra pişmanlar korosuna girmeyelim. Hani şu reklamı var ya
Yaptığımız en büyük yanlış. Geçiştirmek. Kendimizi aç bıraktığımız her an pimi çekilmiş el bombası gibi dolaşıyoruz ortalıkta. Çünkü acıkan insanın gözü hiç bir şey görmüyor. Bir reklam var ya acıkınca sen sen değilsin diye. Aynen o şekilde. Sakın ama sakın aç bırakma kendini. Öğünün birinde kaçırsan bile diğerinde sağlıklı bir şekilde dengele. Sakın yememezlik etme.
64,5 buçuk bir hafta için az bir hedef canım. Bu haftanın hedeflerini ben belirleyeceğim. Ve inşallah hepimiz o hedeflere ulaşmaya çalışacağız. Sınavların için Allah yardımcın olsun. İnşallah hepsinden güzel notlar alırsın.
Öğün saatlerin yok canım. Çorba ne çorbası?
Dünyadaki en büyük mutluluk beğendiğin kıyafetlerin küçük bedenlerinin içine girebilmek. Ben şuan 38 beden giyiyorum o bile bana büyük geliyor. Hedefim 36 bedenVe yakın zamanda giyeceğime inanıyorum. Keşke kendine bir iki parça küçük beden kıyafet alsaydın. Çok işe yarıyor. Gelip gidip deneyip içine girmeye çalışmak ve sonunda giyebilmek büyük mutluluk.
Takımda değilim ne demek Buse. Siz buraya gelip merhaba mesajını yazdıktan sonra takımdan sayılıyorsunuz. Lütfen kendinizi öyle görmeyin. Sadece şuan deneme haftasındasınız. Ama sizlerde takımın bir üyesisiniz.Bizleri düşün motivasyon için. Beni takibe al , profilimde önceki sonraki fotoğraflarım var. Onlara bak eminim çok işe yarayacak. Düşünsene ben 33 yaşında iki tane doğum yapmış bir hatun olarak şuan takımdaki en zayıf kişiyim. Sizin benden hiç bir eksiğiniz yok, ayrıca bir çok artınız var. Ben yapabildiysem eğer sizin daha iyisini yapabilmeniz lazım.
Kaçamak ihtimali deyip şimdiden kaçamağı meşrulaştırma lütfen canım. Sen artık sağlıklı beslenen bir insansın ve lütfen sağlıksız hiç bir yiyeceğe dokunmayacağına söz ver kendin için. Bu zamana kadar her şeyden yedik. Sonuç kocaman bir biz. Küçülmek lazım artık.
Geçmiş olsun canım inşallah şuan bir sorun yoktur. Ben zaten senin ne kadar yoğun çalıştığını bildiğim için ses çıkartmadım. Ama bir şekilde de olsa aldığımız kararları uygulamamız lazım. Bu nedenle senin yapmanı istedim listeyi. Ayrıca sonucunu bile bile neden alkali su denedin anlamış değilim. Sağlıksız olduğunu konuştuk, hatta kendin söyledin zararlarını ama neden denedin. Kızmak lazım sana.
Çok güzel bir menü canım. Nohutu özellikle mi öyle yedin? Merak ettim?
Hatırlarsan canım bu konuya ben daha önce değinmiştim. Senin de denemen çok iyi olmuş. Uyku hayatın her döneminde çok önemli. Özellikle diyet zamanında. Mutlaka erken yatıp erken kalkmak lazım.
Bu mesajına bayıldım Havva. Çok güzel yazmışsın.
Tavsiyelerin içinde çok teşekkürler. Siz merak ettiğiniz için çok iyi olduğunu söyledim.
Naptın Havva yaaaa o akşam nasıl bir akşamdır. Bu hafta senden hiç ama hiç kaçamak görmek istemiyorum.
Kocaman alkışlar senin için gelsin Buse.
Menülerine dikkat et canım. Molalarda mutlaka bekliyorum seni çünkü sen buradan uzak kalınca kendini kaybedenlerdensin. Sınavların inşallah iyi geçer.
Tahmin edebiliyorum Zeynep' cim. İnşallah bitirmişsindir temizliği. Ara ara da olsa daha sık gel lütfen. Burdan uzak kalmak sana hiç yaramıyor.
Öğün saatlerini yazmamışsın canım. Bunlar diyette önemli konular. O nedenle ısrarla herkese soruyorum öğün saatlerini. Menün çok güzel ama öğleyi atlaman hiç iyi olmamış. Ne kadar su içtin?
Öğleyi atlaman dışında çok güzel bir menü. Keşke unutmasaydın yiyeceklerini eminim güzel bir menü çıkacaktı karşımıza.
Zayıfladığın zaman zaten yiyeceksin Fatma birde o kısmını düşün. Ama sadece birazcık zaman ve sabır gerekli. O da sende bolca var zaten
Çok sağlıksız olduğunu biliyorsun zaten başka söze gerek yok. Su çok az olmuş ama.
Hindi füme, tatlı, nugget haricinde çok güzel bir menü. Birde akşamki kuruyemişlerin vakti çok yanlış. Ne kadar su içtin?
kızlar yeni üniforma aldım kendime 4 beden birden küçüğünü aldım 48den 44e düştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?