Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada sabah yatağımdan kalkıp mesaiye geldiğim için (ani telefon) bir simit yediğimi söylemiş miydim

Ben aslen Kırşehir' liyim canım. Ortaokulu da Aksaray ın bir ilçesinde okudum. En eski arkadaşım, dostum daha da ötesi kız kardeşim diyebilirim. Yaklaşık 20 yıllık bir geçmişimiz var. Allaha şükür hala görüşüyoruz. Kurban bayramında ben gitmiştim, dünde o geldi. Sürpriz oldu ama güzel bir gündü.

Kilo konusunda da mezuniyetini görmek istediğim insanlardan birisin. İnşallah o mutlu anında da hep birlikte buralarda oluruz.

Su konusunu ihmal etme biliyorsun ki önemli. Ben bu konuda çok şanslıyım. Tam bir sukoliğim. Su içmeyi severim. Hatta artık ölçmüyorum bile. Çokta işe yaradığına eminim.

İzlemedim canım ama izleyeyim. Teşekkürler tavsiye için.

Merhaba kızlar
Bugun keyifsizim. Diyette bozulma yok merak etmeyin spor da yaptım.. Ama esime dargınım ve butun keyfim kavıyor boyle ounca , ders bile calısamıyorum.. Uff neyse
Calısmaya calısayım simdi biraz.. Gorusuruz

mutlaka izleyin canım.
Benim arkadaşlarımın hepsi Antep'te kaldı. Sonra da koptuk. O kadar özeniyorum ki böyle eski arkadaşlarıyla görüşebilenkere.

Merhaba kızlar
Bugun keyifsizim. Diyette bozulma yok merak etmeyin spor da yaptım.. Ama esime dargınım ve butun keyfim kavıyor boyle ounca , ders bile calısamıyorum.. Uff neyse
Calısmaya calısayım simdi biraz.. Gorusuruz
Bu hafta sınavların vardı dimi Tuba, eşinle aranız düzelir ama sınavların kötü geçerse düzeltmen çok zor. Düşünme o nedenle canım.

anca gelebildim kızlar salı sınavım var iki gündür ona çalışıyorum canım çıktı resmen
başarılar Havva.

Bugünkü menüm
09:30
1 kase yoğurt
Yarım tarçınlı elma(tatlı niyetine nefis oluyor)
14:30
1 avokado
2dlm peynir
Yarım tarçınlı elma
20:00
1 levrek ızgara
Roka,soğan
Yarım armut
1,5 dlm Çavdar ekmeği

2lt su, 1 sade Türk kahvesi

Akşam biraz fazla kaçtı sanki, saatte geç oldu.
Meyveler çok büyük olduğu için yarılarını yiyebildim. Çok hormon basıyorlar herhalde.

Fatmacım cok dogru soyluyorsun, gun boyu calısamadım ama simdi evde herkes uyudu, esim de dahil.. Kahvemi içtim ve oturuyorum derse, bir kaç saat ara vermeden calıssam cok iyi olucak..

Bu arada ben kacamaksızlıkta level atladım hee:)) ay öyle hoşuma gidiyorki. Dun marketten sarelle aldık, normalde almayalım derim ben yerim diye.. Simd aldık arada bir cocuklara veriyorum.. Bi de bugun kek yaptım muffin, masaya koydum cocuklar "bize hiç kek yapmıyorsun " demesinler diye.. Normalde yapmam kendim yerim diye.. Simdi nasılsa ben yemiyorum diye yaptım.. Esimde gitmiş aksam halka tatlı almış, deli mi ne , ben yemedikçe onun iştahı acıldı, normalde onu cok bayar boyle seyler.. Kilo almıs zaten bugun baktık, 86 idi simdi 88 olmus:)) oh canıma degsin dedim ben de:) velhasıl o halka tatlıdan da dolapta var, masada kek, sarelle , eti burcabiskuvi... Bunların hepsi mutfakta ama dokunasım bile yok:) sabah kızlara verirken biraz sarelleyi kokladım, ama canım cekmedi, cok acaip, tatlarını unutuyor muyum ne:))

Ay neyse esimle konusmayınca konusma ihiyacımı burda gideriyorum baksanıza. Birazdaha gevezelik edersem bu hafta sınavlara da nasıl kaçamak yapmadıgımı yazarım artık :)

Hadi ben kaçaaarrr

Aynen öyle canım çok haklısın yarın erken uyanıcam bakalım başarılı olurum inş :)

mutlaka izleyin canım.
Benim arkadaşlarımın hepsi Antep'te kaldı. Sonra da koptuk. O kadar özeniyorum ki böyle eski arkadaşlarıyla görüşebilenkere.
Öyle arkadaşlıklar bulmak çok zor zaten Fatma' cım. Biz nedense kopamadık. Sürekli aradık birbirimizi. O benden önce evlendi. Hatta ben üniversitede okurken o çocuk büyütüyordu. Bir ara uzaklaştık koptuk biraz. Sonra yine bulduk birbirimizi. Şimdi imkanlarımız daha güzel çok şükür o nedenle sık sık görüşmeye çalışıyoruz. Böyle arkadaşlıklarımın sayısı bir elimin parmakları kadar ama hepsi çok sağlam. Ama maalesef ki 7 yıldır Konya da olmama rağmen dostum diyebileceğim bir tane bile insan yok. Aramayı denedin mi hiç eski arkadaşlarını?

Menün gayet güzel canım ufacık iki problem dışında. Meyveyi çok yemişsin gibi geldi bugün, Birde farkındasın zaten akşam biraz geç olmuş. Onun dışında gayet güzel bir menü.

Maşallah diyelim sana da nazar değmesin ama bu kadar kaçamaksızlığa 400 gr çok az Tuba. Sana bu meseleyi sordum ama geçmişte görmedin galiba. Sen geçmişi okursun mutlaka biliyorum ama buna cevap alamadım.

Fatma' ya katılıyorum sınavlar hakkında. Her şeyi bir kenara bırak sadece sınavlarına odaklan. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Kızlar bugün aştım kendimi..çok kaçamak yaptım..yarından itibaren cumaya kadar hiç kaçamak yapmıcam inş..kendime sinir oldum.

Dilara noldu sana böyle. Senden hiç kaçamak lafı duymamıştım şimdiye kadar. Toparla lütfen kendini.

Yaz bakalım neler yedin?

Dilara noldu sana böyle. Senden hiç kaçamak lafı duymamıştım şimdiye kadar. Toparla lütfen kendini.

Yaz bakalım neler yedin?

Ekler pasta yedim 4 tane..öğlende erkek arkadasımla döner yedik ekmek arası hemde :'(((( sabah gayet iyiydi..onunla olmak yRamıyo ebru..neyse bu hFta ceza olarak sporu arttiricam canim
Kaptanim:)

Ekler pasta yedim 4 tane..öğlende erkek arkadasımla döner yedik ekmek arası hemde :'(((( sabah gayet iyiydi..onunla olmak yRamıyo ebru..neyse bu hFta ceza olarak sporu arttiricam canim
Kaptanim:)

Bu hafta senden tam bir kilo bekliyorum o zaman Dilara ceza olarak. Ne yap ne et bu hafta mutlaka bir kilo ver. Ayrıca şu sabah erken kahvaltı olayını halledip düzene sokarsan birde akşamlarını erken yersen zaten bir kilo kendiliğinden gidecek.

Soz kaptan en az 1 kg gidicek ins bu hafta

iyiyim canım bi sıkıntım yok 3 gündür içmedim ya normale döndüm bile bile lades gibi oldu benim ki 2 gün içtim 2 günde mahvetti tüm sistemimi
klinikte kötü olunca arkadaşlar geldi öyle olunca pratik yemekler yapıldı öyle olunca da yedim
tansiyon olayı olmasaydı hazırlayacaktım da başımın ağrısından toparlayamadım kendimi

Ebrucum okumustum evet 400 gr az demiştin.. Unutmusum cevap yazmayı.. Aslında ben de bilmiyorum niye oyle az gittiğini, iştahım kapalı 20 gundur, tatlı filan yemeyince diğer seyler de cok cekmiyor beni artık.. Tursu yiyorum ondan mı sisiyorum acaba? Aa gobek bolgemden 4 cm incelme olmus , cok mutluyum:) aynada ince goruyorum kendim baya, 4-5 kilo daha verdiğimde kız gibi olurum artık herahlde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…