- 28 Mart 2012
- 433
- 42
- 123
Eeee tabi Tuba turşu yersen böyle olur. Dua et + çıkmıyorsun. Diyet bitene kadar turşu yeme. Hem turşu iştah açar. Hele ki acı yiyorsan. Dün bende turşu suyu içtim sonra pişman oldum etkiler diye. Bu hafta senden en az 700 gr bekliyorum haberin ola. Ders çalışıyorum diye abartma sakın. Bol bol şekersiz, sütsüz nescafe iç çok işe yarar. Ama unutma sütsüz ve şekersiz olacak. Kısaca sadeEbrucum okumustum evet 400 gr az demiştin.. Unutmusum cevap yazmayı.. Aslında ben de bilmiyorum niye oyle az gittiğini, iştahım kapalı 20 gundur, tatlı filan yemeyince diğer seyler de cok cekmiyor beni artık.. Tursu yiyorum ondan mı sisiyorum acaba? Aa gobek bolgemden 4 cm incelme olmus , cok mutluyum:) aynada ince goruyorum kendim baya, 4-5 kilo daha verdiğimde kız gibi olurum artık herahlde:)
Günaydın canımgunaydin herkese yeni bir hafta basliyor cumaya kadar 5 gunumuz var haftsonu yapilan kacamaklarin cezasini cekme zamani
Günaydın Meryem' cimGünaydınlar herkese
Günaydın Zeynep' cimGünaydınlarrrrrrrr
Günaydın Burcu
Niye kızayım ki? Anlamadımebrucan sakın kızma detoks içeceğimi sergilemek için koydum aslında fotoyu
Günaydın CanımGunaydınnlar efendiiim
İlk zamanlarda sık sık araşıyorduk ama sonra gittikçe seyreldi görüşmelerimiz malesef.Öyle arkadaşlıklar bulmak çok zor zaten Fatma' cım. Biz nedense kopamadık. Sürekli aradık birbirimizi. O benden önce evlendi. Hatta ben üniversitede okurken o çocuk büyütüyordu. Bir ara uzaklaştık koptuk biraz. Sonra yine bulduk birbirimizi. Şimdi imkanlarımız daha güzel çok şükür o nedenle sık sık görüşmeye çalışıyoruz. Böyle arkadaşlıklarımın sayısı bir elimin parmakları kadar ama hepsi çok sağlam. Ama maalesef ki 7 yıldır Konya da olmama rağmen dostum diyebileceğim bir tane bile insan yok.Aramayı denedin mi hiç eski arkadaşlarını?
Menün gayet güzel canım ufacık iki problem dışında. Meyveyi çok yemişsin gibi geldi bugün, Birde farkındasın zaten akşam biraz geç olmuş. Onun dışında gayet güzel bir menü.
Maşallah diyelim sana da nazar değmesin ama bu kadar kaçamaksızlığa 400 gr çok az Tuba. Sana bu meseleyi sordum ama geçmişte görmedin galiba. Sen geçmişi okursun mutlaka biliyorum ama buna cevap alamadım.
Fatma' ya katılıyorum sınavlar hakkında. Her şeyi bir kenara bırak sadece sınavlarına odaklan. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
tabikisiiiii hemen anlatiiim efem...Eeee tabi Tuba turşu yersen böyle olur. Dua et + çıkmıyorsun. Diyet bitene kadar turşu yeme. Hem turşu iştah açar. Hele ki acı yiyorsan. Dün bende turşu suyu içtim sonra pişman oldum etkiler diye. Bu hafta senden en az 700 gr bekliyorum haberin ola. Ders çalışıyorum diye abartma sakın. Bol bol şekersiz, sütsüz nescafe iç çok işe yarar. Ama unutma sütsüz ve şekersiz olacak. Kısaca sade
Günaydın canım
Günaydın Meryem' cim
Günaydın Zeynep' cim
Günaydın Burcu
Niye kızayım ki? AnlamadımNasıl yaptın onu anlat bari
Günaydın Canım
ben de geçen gün Hibisküs aldım ama tari,fler genelde şekerli, onunla yapılabilecek de bir tarifin var mı?tabikisiiiii hemen anlatiiim efem...
2,5 litre su
2 portakal
2 elma
az bir şey (iki dilim) ayva
karanfil (4-5 adet)
kabuk tarçın 2 adet
bu kadar kaynatıyoruz şeker atmıyoruz tadı güzel zaten bu arada ben bir de limon attım içine dolaba baktım akşam çürümeye yaklaşan her şeyi çürümeden kullanamayım diye ,napayım napayım diye düşünürken dedim bu da dert mi beaaa,at kaynat iç ve karşınızda detoks
hibiskusu biz normal içiyoruz arkadaşlarla,yani faydasını saymakla bitiremem sanırım fakat kilo kontrolüne de yardımcı olduğu söylenir....Havva, 4 beden inceldin demek, harikasın.
Dilara ben de senden ilk kez kaçamak lafı duyuyorum. Sen evli değil miydin? Ben seni hayalimde hep evli ve 2 çocuklu olarak canlandırmıştım :)
Tubacım yapıp da yememek ne güzel bir duygu.. hayatta tadılabilecek en güzel yemekten de daha güzel bir duygu.
ben de geçen gün Hibisküs aldım ama tari,fler genelde şekerli, onunla yapılabilecek de bir tarifin var mı?
Havva, 4 beden inceldin demek, harikasın.
Dilara ben de senden ilk kez kaçamak lafı duyuyorum. Sen evli değil miydin? Ben seni hayalimde hep evli ve 2 çocuklu olarak canlandırmıştım :)
ayyy canım yok ne evlisi bekarım ben 25 yaşındayım..erkek arkadaşım var 10 yıl oldu ama hala evlenmek istemiyorum..nereye kadar kaçıcam bilmiyorum :)daha erken diyorum..kaçamak konusuna gelince dayanamadım vallahi tatlıya canım bu hafta inş telafi edicem..
Tubacım yapıp da yememek ne güzel bir duygu.. hayatta tadılabilecek en güzel yemekten de daha güzel bir duygu.
ben de geçen gün Hibisküs aldım ama tari,fler genelde şekerli, onunla yapılabilecek de bir tarifin var mı?
ya simdi siniftan bi kizdan duydum gunde 6 litre su icerek 22 kilo vermis mumkun mu yani bu kadar cok su zararli degil mi
kızlar yeni üniforma aldım kendime 4 beden birden küçüğünü aldım 48den 44e düştüm :)
Harika bir karışım olmuş. Çok iyi etmişsin bunu yapmakla. Ama kaynatmak bana biraz sakıncalı geldi. Aynı bu karışımı bekletip içsen sanki daha sağlıklı olur. Bir dahakine denesene nasıl olacak?tabikisiiiii hemen anlatiiim efem...
2,5 litre su
2 portakal
2 elma
az bir şey (iki dilim) ayva
karanfil (4-5 adet)
kabuk tarçın 2 adet
bu kadar kaynatıyoruz şeker atmıyoruz tadı güzel zaten bu arada ben bir de limon attım içine dolaba baktım akşam çürümeye yaklaşan her şeyi çürümeden kullanamayım diye ,napayım napayım diye düşünürken dedim bu da dert mi beaaa,at kaynat iç ve karşınızda detoks
Hibisküs ne? İlk defa duyuyorum.Havva, 4 beden inceldin demek, harikasın.
Çok ama çok zararlı canım. Çok fazla su ölüme kadar sonuçlanabiliyor. Sakın haa deneme. Hatta o söyleyen arkadaşını da uyar. Su koması diye bir olay var. İnternetten araştırsın. Allah korusun başına bir iş gelmesin.ya simdi siniftan bi kizdan duydum gunde 6 litre su icerek 22 kilo vermis mumkun mu yani bu kadar cok su zararli degil mi
İyi haftalar canım.kızlar iyi haftalar herkese..
bi gece suda bekleterek te bekletirim tabikiHarika bir karışım olmuş. Çok iyi etmişsin bunu yapmakla. Ama kaynatmak bana biraz sakıncalı geldi. Aynı bu karışımı bekletip içsen sanki daha sağlıklı olur. Bir dahakine denesene nasıl olacak?
Hibisküs ne? İlk defa duyuyorum.
Çok ama çok zararlı canım. Çok fazla su ölüme kadar sonuçlanabiliyor. Sakın haa deneme. Hatta o söyleyen arkadaşını da uyar. Su koması diye bir olay var. İnternetten araştırsın. Allah korusun başına bir iş gelmesin.
İyi haftalar canım.
SU ZEHİRLENMESİ DİYE BİR ŞEY VAR DUYMAYANLARA DUYRULUR VURUN AMA ÖLDÜRMEYİN LÜTFENHarika bir karışım olmuş. Çok iyi etmişsin bunu yapmakla. Ama kaynatmak bana biraz sakıncalı geldi. Aynı bu karışımı bekletip içsen sanki daha sağlıklı olur. Bir dahakine denesene nasıl olacak?
Hibisküs ne? İlk defa duyuyorum.
Çok ama çok zararlı canım. Çok fazla su ölüme kadar sonuçlanabiliyor. Sakın haa deneme. Hatta o söyleyen arkadaşını da uyar. Su koması diye bir olay var. İnternetten araştırsın. Allah korusun başına bir iş gelmesin.
İyi haftalar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?