Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebrucan sakın kızma detoks içeceğimi sergilemek için koydum aslında fotoyu

Eeee tabi Tuba turşu yersen böyle olur. Dua et + çıkmıyorsun. Diyet bitene kadar turşu yeme. Hem turşu iştah açar. Hele ki acı yiyorsan. Dün bende turşu suyu içtim sonra pişman oldum etkiler diye. Bu hafta senden en az 700 gr bekliyorum haberin ola. Ders çalışıyorum diye abartma sakın. Bol bol şekersiz, sütsüz nescafe iç çok işe yarar. Ama unutma sütsüz ve şekersiz olacak. Kısaca sade

gunaydin herkese yeni bir hafta basliyor cumaya kadar 5 gunumuz var haftsonu yapilan kacamaklarin cezasini cekme zamani
Günaydın canım

Günaydınlar herkese
Günaydın Meryem' cim

Günaydınlarrrrrrrr
Günaydın Zeynep' cim

Günaydın Burcu

ebrucan sakın kızma detoks içeceğimi sergilemek için koydum aslında fotoyu
Niye kızayım ki? Anlamadım Nasıl yaptın onu anlat bari

Gunaydınnlar efendiiim
Günaydın Canım

Eskiden sayfanın altında kim var kim yok görüyorduk. Bir süredir görünmüyor. Keşke görünse iyi oluyordu, kim var kim yok biliyor ona göre yazıyorduk. Şimdi bekle ki birilerinden cevap gelecek

Günaydın kızlar..
İlk zamanlarda sık sık araşıyorduk ama sonra gittikçe seyreldi görüşmelerimiz malesef.

tabikisiiiii hemen anlatiiim efem...

2,5 litre su
2 portakal
2 elma
az bir şey (iki dilim) ayva
karanfil (4-5 adet)
kabuk tarçın 2 adet

bu kadar kaynatıyoruz şeker atmıyoruz tadı güzel zaten bu arada ben bir de limon attım içine dolaba baktım akşam çürümeye yaklaşan her şeyi çürümeden kullanamayım diye ,napayım napayım diye düşünürken dedim bu da dert mi beaaa,at kaynat iç ve karşınızda detoks

Havva, 4 beden inceldin demek, harikasın.

Dilara ben de senden ilk kez kaçamak lafı duyuyorum. Sen evli değil miydin? Ben seni hayalimde hep evli ve 2 çocuklu olarak canlandırmıştım :)

Tubacım yapıp da yememek ne güzel bir duygu.. hayatta tadılabilecek en güzel yemekten de daha güzel bir duygu.

ben de geçen gün Hibisküs aldım ama tari,fler genelde şekerli, onunla yapılabilecek de bir tarifin var mı?

hibiskusu biz normal içiyoruz arkadaşlarla,yani faydasını saymakla bitiremem sanırım fakat kilo kontrolüne de yardımcı olduğu söylenir....

kaynamış bir bardak suya minik minikse bir tutam yaprak yapraksa 3-4 tane hibiskus koy ve beş dakika bekle demini alsın iç ama günde 2-3 bardağı geçirme bir de aldığın şeyin hibiskus olduğundan emin ol nar çiçeklerini hibiskus diye satıyorlar..

ya simdi siniftan bi kizdan duydum gunde 6 litre su icerek 22 kilo vermis mumkun mu yani bu kadar cok su zararli degil mi

yok artık..böbrekleri mahveder bence sadece su içerek nasıl zayıflanıyomus saçma geldi bana canım.

Harika bir karışım olmuş. Çok iyi etmişsin bunu yapmakla. Ama kaynatmak bana biraz sakıncalı geldi. Aynı bu karışımı bekletip içsen sanki daha sağlıklı olur. Bir dahakine denesene nasıl olacak?

Hibisküs ne? İlk defa duyuyorum.

ya simdi siniftan bi kizdan duydum gunde 6 litre su icerek 22 kilo vermis mumkun mu yani bu kadar cok su zararli degil mi
Çok ama çok zararlı canım. Çok fazla su ölüme kadar sonuçlanabiliyor. Sakın haa deneme. Hatta o söyleyen arkadaşını da uyar. Su koması diye bir olay var. İnternetten araştırsın. Allah korusun başına bir iş gelmesin.

kızlar iyi haftalar herkese..
İyi haftalar canım.

bi gece suda bekleterek te bekletirim tabiki

SU ZEHİRLENMESİ DİYE BİR ŞEY VAR DUYMAYANLARA DUYRULUR VURUN AMA ÖLDÜRMEYİN LÜTFEN

hiponatremi ya da su intoksikasyonu diye araştırabilirsiniz..
benimde bir arkadaşım günde 5 litre su içerek 20 kilo vermişti ama bu sizde işe yarayacak mı muamma,o arkadaşlar şanslıymış,ama siz şanslı olmayabilirsiniz,benim gibi 162 boya 86 küsür kilolarda olanlar için ideal su ölçütü 3 litre ..hadi taş çatlasın 3,5 litre için ama fazlasını denemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…