hiponatremi ya da su intoksikasyonu diye araştırabilirsiniz..
benimde bir arkadaşım günde 5 litre su içerek 20 kilo vermişti ama bu sizde işe yarayacak mı muamma,o arkadaşlar şanslıymış,ama siz şanslı olmayabilirsiniz,benim gibi 162 boya 86 küsür kilolarda olanlar için ideal su ölçütü 3 litre ..hadi taş çatlasın 3,5 litre için ama fazlasını denemeyin.
su içme oranı kilo ile paralel bir durum canım bildiğim kadarıyla ve yine yanlış hatırlamıyorsam 30 kiloya bir litre su yani bu durumda 117-120 kilo olan bir birey rahatlıkla 4 litre suyu içebilir..ama bu topikteki hatunlar olarak ortalamamız 2,5 -3 litreye tekabül ediyor3,5 lt bile çok canım. Dediğin gibi en fazla 2,5 - 3 litre.
yorgunluktan ölüyorum kızlar..yıl sonu ay sonu derken mahvoldum..
Kızlar bugün aştım kendimi..çok kaçamak yaptım..yarından itibaren cumaya kadar hiç kaçamak yapmıcam inş..kendime sinir oldum.
kızlar yeni üniforma aldım kendime 4 beden birden küçüğünü aldım 48den 44e düştüm :)
yok artık..böbrekleri mahveder bence sadece su içerek nasıl zayıflanıyomus saçma geldi bana canım.
hiponatremi ya da su intoksikasyonu diye araştırabilirsiniz..
benimde bir arkadaşım günde 5 litre su içerek 20 kilo vermişti ama bu sizde işe yarayacak mı muamma,o arkadaşlar şanslıymış,ama siz şanslı olmayabilirsiniz,benim gibi 162 boya 86 küsür kilolarda olanlar için ideal su ölçütü 3 litre ..hadi taş çatlasın 3,5 litre için ama fazlasını denemeyin.
Muhasebe işi yapıyordun dimi canım sen?
Bugün eşimin kuzeni bahsetti aynı konudan, ardaşları 10 gün boyunca sadece su ile beslenmişler. Sonrasında ise verdikleri kiloyu fazlası ile almışlar. Bazen insan çaresizlikten böyle şeylere kalkışıyor ama sonuçta fazlasıyla kilo alınıyor.ya simdi siniftan bi kizdan duydum gunde 6 litre su icerek 22 kilo vermis mumkun mu yani bu kadar cok su zararli degil mi
Hibisküs, diğer adı medine gülü diye geçiyor Ebrucum, bildiğin kırmızı gülün yapraklarına benziyor. özellikle yazın içecek yapımında kullanıyorlarmış, ben de hazır içecekleri eve aldırmayan biri olarak evde içecek hazırlamak amacıyla almıştım ama henüz kullanmadım. pespembe bir renk veriyor.Harika bir karışım olmuş. Çok iyi etmişsin bunu yapmakla. Ama kaynatmak bana biraz sakıncalı geldi. Aynı bu karışımı bekletip içsen sanki daha sağlıklı olur. Bir dahakine denesene nasıl olacak?
Hibisküs ne? İlk defa duyuyorum.
Çok ama çok zararlı canım. Çok fazla su ölüme kadar sonuçlanabiliyor. Sakın haa deneme. Hatta o söyleyen arkadaşını da uyar. Su koması diye bir olay var. İnternetten araştırsın. Allah korusun başına bir iş gelmesin.
İyi haftalar canım.
Dilara turizm şirketindesin demek.. erken rezervasyonlara bakıyorum tatil için, o fiyatlar ne öyle ya, çok yüksek geldi bana. üstelik bu sene paritedeki değişimden dolayı Ruslar pek gelmeyecek diyor eşim ama fiyatların bu dönemde bu kadar yüksek olması şaşırttı beni.Off kızlar ayağım ağrıyo dolt
Aynen canım turizm firmasındayım..bu aylarda hem bizim gruplar çok oluyor hem yıl sonu işlemleri..iki ay en az böyle zorlanırım..
Busecim menün iyi de aburcuburu neden yedin, bütün gün light ürünlerle beslenip aburcubur yemen hiç doğru değil.bugunku menum
6.20 light yogurdun icine armut ve elma dilimleri
10.30 3-4 dilim limonlu form
12.10 iki tam bugday ekmegi arasi hindi fume sandvic ve light ayran
15.40dan sonra fazlaca abur cubur
birazdan da sehriye corbasi ve tavuk butu
Busecim menün iyi de aburcuburu neden yedin, bütün gün light ürünlerle beslenip aburcubur yemen hiç doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?