Günaydın canımgünaydın kızlar
Menün erişte ve mayonez haricinde güzel görünüyor. Afiyet olsun. Su da gayet güzel.günaydın dün ne yediğimiz yazmadım ben sanırım sabah 08:00buğday ekmeği arası çökelek maydonoz ve şekersiz çay
öğlen 12:00saklama kabında erişte ve tavuk kanadı getirdim ekmeksiz yedim az yoğurtla
akşam19:00 (kuaföre gitmiştim) kendime salata yaptım (ama maalesef mayonez ve yoğurtla hazırladım sosunu)
dün 8 ya da 9 mesaj attım göremiyorum şu an bir arıza mevcut...
2,5 litre su
bunun yarım litresi detoks
yarım litresi karbonatlı
İş görüşmesi değil Gülnihalcim, bir web tasarım kursu vardı, ona bakmaya gittim. Vaktimi değerlendirmek için. Beğendim kursu, kursiyer profili de iyi. Haftaya başlayabilirim.
Kontrolüm çok iyi geçti canım. Allaha şükür hiç bir sorun çıkmadı. Dikişlerimi aldı. Ayın sonuna doğru bir daha bakalım dedi. Bir iki hafta sonra çok daha iyi olacağını söyledi. İnşallah dediği gibi olur.
inş haftaya toparlarsın kuzum en azından + değilsin şükret :)
ben teşekkür ederim canım güzel tarifler veriyordun takıp etmeye çalışısıcam arada uğrarsan seviniriz tabi :)
kuzum sabah nası yıyosun ya :S
Merhaba kızlar
Gecmîşi okudum, bu hafa bir kaç kişi hariç sonuclar kotu olmus, haftaya duzeltebiliriz unatım.. Benim haftaya koydugum hedef 64,5 , suan 65'im.. Bu arada uzun zamandır 65 e dusmemiştim:) mutluyum gururluyum:)
Suam dersi bekliyorum fırmasyon dersini.. Bugun yine gec gidicem eve, dun de boyleydi.. Bugun bi de kpss için eğitim bilimleri seti aldım, birsuru para verdim, formasyon için onlardan calısıcam, haftaya sınav..
Günaydın kızlar
Dün için özür dilerim listeyi unutmadım hatta elime yazdım ama dün klinikte çok kötü oldum başım döndü hastanin üstüne yığılıp kaliyordum az daha tansiyonum yükseldi alkali su yüzünden oldu kalbimin ritmini bozdu 2 hastama bakamadım başımın agrisindan öldüm resmen tüm gün uyudum bundan sonra kimyasal hiç bişey kullanmiycam ben hep
Hiç olmazsa + ları verdin. Keşke hiç + olmasaydın da şimdi o verdiklerin seni daha iyi kilolara taşısaydı. Azıcık bir kaçamak ne hallere sokuyor insanı. Kilo almak çok kolay ama vermek maalesef ki o kadar kolay olmuyor. İnşallah haftaya iyi bir kilo verirsin. Oruç tutmaya devam mı yoksa bıraktın mı?
Denizli deyince aklıma geldi. Hayır olur inşallah bugün sabah seni gördüm rüyamda. Bizim hastane değişmiş. Benim çalıştığım yeri başka bir yere taşımışlar. Sende bizim hastanede çalışıyormuşsun. Tanıştık çok sevindim tanıştığımıza. Ayrıca çokta kilolu değildin rüyamda. Hayır olur inşallah yeniden.
İki yerde üç yerde beş yerde olmanın hiç bir sakıncası yok. Sadece yarışma topiğinde tek bir takımda olman önemli. Ama biliyorsun ki takımda olabilmek paylaşım çokluğu ile alakalı. Takımımız ihmal etmediğin sürece her yerde olabilirsin canım.
Ben bu lapa işine hiç iyi bakmıyorum canım. Bence yapmayın. Çok sağlıksız olduğunu düşünüyorum. Su az olmuş. Tatlı yememene ayrıca çok sevindim. İnşallah bundan sonra kaçamak yapmazsın.
Fikirlerin yanlış değil canım. Paylaşımlarında çok güzel. Ben sadece sana naçizane fikrimi söyledim kendine tabak hazırla diye. Süslemeyi zaten seviyorsun. Şöyle güzel güzel tabaklar süsle bizimde gözümüz gönlümüz açılsın. Ben birazdan sana bir kahvaltımın fotosunu ekleyeyim. Ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
Bende merak ediyorum. İnşallah diyeti bırakmamıştır çünkü kilosu itibariyle gerçekten çok ihtiyacı olan bir insandı. Özellikle yüksek kilolu insanlara yardım etmek istiyorum çünkü artık sağlıklarını da etkilemeye başlıyor.
Harikasın Fatma' cım. Maşallah sanaAyrıca zayıflamış bulmalarına da çok sevindim. İnsanı gerçekten çok motive ediyor. Birde düşünsene bir on kilo daha sonra sana ne iltifatlar edecekler. Muhteşem bir duygu. Anlatılması bile çok zor. Sadece yaşamak lazım. Senin de bir gün yaşayacağına canı gönülden inanıyorum.
Bence evde olmanın keyfini çıkart Fatma' cım. Keşke benim de imkanım olsa da böyle kurslara gidebilsem. Yapmak istediğim bir sürü şey var ama bende de vakit yok.
Merhaba kızlar
Bugun keyifsizim. Diyette bozulma yok merak etmeyin spor da yaptım.. Ama esime dargınım ve butun keyfim kavıyor boyle ounca , ders bile calısamıyorum.. Uff neyse
Calısmaya calısayım simdi biraz.. Gorusuruz
Durumumuz vahim valla ben geldim ama şimdi de sen gitmişsin Nihal' cim. Denk gelemiyoruz bir türlü kimseyle. Öyle karşılıklı muhabbet dönmeyince de insanın yazası bile gelmiyor.
Bugün Allahtan bir engel çıkmazsa bomba gibi bir menüyle dönüyorum sahalara. Dün de menüm çok güzeldi ama akşam batırdırm. Size de kötü örnek olmayayım diye yazmadım. Ama bu gün muhteşem
ben şimdiden menümü sayayım akşam yazamam internet hakkım bitmiş..
sabah 08:00 maydonozlu çökelekli buğday ekmeği,şekersiz çay
Öğlen 12:00 bir kepçe pastırmalı kuru fasulye,az bulgur pilavı bir servis kaşığı kadar (biliyorum biliyorum ama fasulyeciye götürdüler ben napiym
akşam 18:00 olur Allahın izni ile portakallı pırasa ,salata,ayran
canım normal bildiğin zeytinyağlı pıurasa pişiriyorsun ya havucu patatesi pirinci pırasasıyla az bir şey su döküyorsun ya o suyun yerine portakal suyu döküyorsun yani annem (aşçıdır) portakal suyu ile pişirir hafif ekşimsi (portakalın cinsine göre) oluyor çok ta lezzetli oluyorevet yaaa kendi başına konuşuyormuş gibi oluyor
afiyet olsun canım.portakallı pırasa nasıl oluyor.sende tarif bitmiyor
Geçmiş olsun Gülnihalcim.selam kızlar...herkes iyidir umarım.dün uğrayamadım.oğlum çok hastaydı.geceden itibaren acildeydik.çok şükür bugün iyi..onu okula gönderdim kendim de işe gelebildim..
geçmişi okuyayım geliyorum
Tam olarak işimle alakalı değil ama web tasarımını öğrenmek istiyorum. Kendi sitemi bile yapabilirim. Bu gidişle iş bulamayacağım herhalde, belki girişimci olup kendi işimi yaparım. Bu da ücretsiz bir kurs. Eşim de boşuna vakit kaybetme diyor. bakalım haftaya başlayacak kurs, o zamana kadar karar vermem lazım. Kursun en önemli kuralı devamsızlık yapmamak.denizlide de halk eğitimin kursları varmış.aslında benim çok boş vaktim oluyor.kendime bişeyler ayarlasam iyi olacak.web tasarım senin işinle de ilgili değil mi
bi burun ameliyatı deriz ama zormuş ebru..çok şükür ki zoru atlattın canım..daha iyi olursun inşallah
en zoru sabah değil akşam..artık bıkmış oluyorum
Allah kolaylık versin canım
geçmiş olsun havva..hastanın üstüne düşsen yine iyi..ya yere güm diye düşseydin..aman aman içme bişey canım..sen zaten güzel kilo veriyorsun
rüyan hayır olsun inşallah..kimle nerede karşılaşacağımızı Allah bilir..birgün tanışırız inşallah.ama çok şişman olmadığıma sevindim
amaaannnn..insan eşine dargın mı olurmuş..benim babam güzel küserdi..bazen aylarca annemle konuşmazdı.bundan o kadar bıkmışım ki eşimle asla küsmem..evliliğimizin başlarında o epey uğraştı ama başaramadıçünkü ben küsmem.oğlumun da eşiyle güzel bir ilişkisi olsun istiyorum.ona örnek olmak adına hadi susmayalım, konuşalım derim eşime..tez zamanda barışırsınız inşallah
Ben de kerevizi öyle pişiriyorum, harika oluyor.canım normal bildiğin zeytinyağlı pıurasa pişiriyorsun ya havucu patatesi pirinci pırasasıyla az bir şey su döküyorsun ya o suyun yerine portakal suyu döküyorsun yani annem (aşçıdır) portakal suyu ile pişirir hafif ekşimsi (portakalın cinsine göre) oluyor çok ta lezzetli oluyor
msj sayılarını yayınladım, gerçekten çok düşmüş.Günaydın kızlar
Bu hafta takımda büyük durgunluk var. Hiç uğramayanlar var. Gelenlerde hiç birbirine denk gelmiyor. Muhabbet hep geriden gidiyor. Mesajlar sayılmıyor. Umarım bu hafta sonuçlarımız kötü olmaz.
Biran önce bu duruma çözüm bulmamız şart.
Kötü olmuş önemli olan oğluşunun iyi olması canım, ben de kaza oruçlarımı tutmak istiyorum ama önce şu kilo işini halledeyim diyorum. İki ay daha sıkarsam dişimi şubatta tutmaya başlayacağım.oruç tutayım diyorum ama regl bitmiyor yahu..ille 10 güne tamamlayacak
dünkü menümü yazayım
sahur:
1 lavaş
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
çay
sahuru yaptıktan sonra abdest alayım derken tekrar adet olduğumu farkettim..gece gece yemişim ona mı yanayım..yıkanmaktan balığa döndüm ona mı yanayım
kendi kendime sinir olurken oğlum geldi yanıma.anne karnım ağrıyor dedi.hadi acile gittik.sonra eve döndüğümüzde öğleye geliyordu.özgüre bişeyler yedirdim.ben tokum.hadi annecim biraz uyuyalım, dinlenelim dedim.3-4 saat uyumuşuz.oğlum makarna yiyelim anne deyince hemen hazırladım.ben tokum hala.1 portakal, 1 elma yedim ara öğün gibi..akşam 6 da 1 tabak mercimek yemeği, 3-4 kaşık makarna yedim..böyle saçma bir menüm oldu
bekliyoruz menünü Ebrucum.Durumumuz vahim valla ben geldim ama şimdi de sen gitmişsin Nihal' cim. Denk gelemiyoruz bir türlü kimseyle. Öyle karşılıklı muhabbet dönmeyince de insanın yazası bile gelmiyor.
Bugün Allahtan bir engel çıkmazsa bomba gibi bir menüyle dönüyorum sahalara. Dün de menüm çok güzeldi ama akşam batırdırm. Size de kötü örnek olmayayım diye yazmadım. Ama bu gün muhteşem
evet yaaa kendi başına konuşuyormuş gibi oluyor
afiyet olsun canım.portakallı pırasa nasıl oluyor.sende tarif bitmiyor
Ebrucum dün akşam yine oturdum eksikleri sayıp tamamladım listeyi. Sana rapor vereyim. Bu hafta paylaşımımız çok düşük, umarım bunun bedelini kilo alarak ödemeyiz.
msj sayılarını yayınladım, gerçekten çok düşmüş.
Kötü olmuş önemli olan oğluşunun iyi olması canım, ben de kaza oruçlarımı tutmak istiyorum ama önce şu kilo işini halledeyim diyorum. İki ay daha sıkarsam dişimi şubatta tutmaya başlayacağım.
bekliyoruz menünü Ebrucum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?