Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
Günaydın canım

Menün erişte ve mayonez haricinde güzel görünüyor. Afiyet olsun. Su da gayet güzel.

selam kızlar...herkes iyidir umarım.dün uğrayamadım.oğlum çok hastaydı.geceden itibaren acildeydik.çok şükür bugün iyi..onu okula gönderdim kendim de işe gelebildim..
geçmişi okuyayım geliyorum

İş görüşmesi değil Gülnihalcim, bir web tasarım kursu vardı, ona bakmaya gittim. Vaktimi değerlendirmek için. Beğendim kursu, kursiyer profili de iyi. Haftaya başlayabilirim.

denizlide de halk eğitimin kursları varmış.aslında benim çok boş vaktim oluyor.kendime bişeyler ayarlasam iyi olacak.web tasarım senin işinle de ilgili değil mi

bi burun ameliyatı deriz ama zormuş ebru..çok şükür ki zoru atlattın canım..daha iyi olursun inşallah

en zoru sabah değil akşam..artık bıkmış oluyorum

Allah kolaylık versin canım

geçmiş olsun havva..hastanın üstüne düşsen yine iyi..ya yere güm diye düşseydin..aman aman içme bişey canım..sen zaten güzel kilo veriyorsun

rüyan hayır olsun inşallah..kimle nerede karşılaşacağımızı Allah bilir..birgün tanışırız inşallah.ama çok şişman olmadığıma sevindim

Merhaba kızlar
Bugun keyifsizim. Diyette bozulma yok merak etmeyin spor da yaptım.. Ama esime dargınım ve butun keyfim kavıyor boyle ounca , ders bile calısamıyorum.. Uff neyse
Calısmaya calısayım simdi biraz.. Gorusuruz

amaaannnn..insan eşine dargın mı olurmuş..benim babam güzel küserdi..bazen aylarca annemle konuşmazdı.bundan o kadar bıkmışım ki eşimle asla küsmem..evliliğimizin başlarında o epey uğraştı ama başaramadıçünkü ben küsmem.oğlumun da eşiyle güzel bir ilişkisi olsun istiyorum.ona örnek olmak adına hadi susmayalım, konuşalım derim eşime..tez zamanda barışırsınız inşallah

oruç tutayım diyorum ama regl bitmiyor yahu..ille 10 güne tamamlayacak
dünkü menümü yazayım
sahur:
1 lavaş
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
çay
sahuru yaptıktan sonra abdest alayım derken tekrar adet olduğumu farkettim..gece gece yemişim ona mı yanayım..yıkanmaktan balığa döndüm ona mı yanayım
kendi kendime sinir olurken oğlum geldi yanıma.anne karnım ağrıyor dedi.hadi acile gittik.sonra eve döndüğümüzde öğleye geliyordu.özgüre bişeyler yedirdim.ben tokum.hadi annecim biraz uyuyalım, dinlenelim dedim.3-4 saat uyumuşuz.oğlum makarna yiyelim anne deyince hemen hazırladım.ben tokum hala.1 portakal, 1 elma yedim ara öğün gibi..akşam 6 da 1 tabak mercimek yemeği, 3-4 kaşık makarna yedim..böyle saçma bir menüm oldu

Durumumuz vahim valla ben geldim ama şimdi de sen gitmişsin Nihal' cim. Denk gelemiyoruz bir türlü kimseyle. Öyle karşılıklı muhabbet dönmeyince de insanın yazası bile gelmiyor.

Bugün Allahtan bir engel çıkmazsa bomba gibi bir menüyle dönüyorum sahalara. Dün de menüm çok güzeldi ama akşam batırdırm. Size de kötü örnek olmayayım diye yazmadım. Ama bu gün muhteşem

ben şimdiden menümü sayayım akşam yazamam internet hakkım bitmiş..
sabah 08:00 maydonozlu çökelekli buğday ekmeği,şekersiz çay
Öğlen 12:00 bir kepçe pastırmalı kuru fasulye,az bulgur pilavı bir servis kaşığı kadar (biliyorum biliyorum ama fasulyeciye götürdüler ben napiym
akşam 18:00 olur Allahın izni ile portakallı pırasa ,salata,ayran

evet yaaa kendi başına konuşuyormuş gibi oluyor

afiyet olsun canım.portakallı pırasa nasıl oluyor.sende tarif bitmiyor

mesai bitti kızçeler..yarın görüşürüz...
kendikendime 7 kere konuşabilmişim..mesaj 7 fatmacım

canım normal bildiğin zeytinyağlı pıurasa pişiriyorsun ya havucu patatesi pirinci pırasasıyla az bir şey su döküyorsun ya o suyun yerine portakal suyu döküyorsun yani annem (aşçıdır) portakal suyu ile pişirir hafif ekşimsi (portakalın cinsine göre) oluyor çok ta lezzetli oluyor

Slm kızlar..
selam kızlar...herkes iyidir umarım.dün uğrayamadım.oğlum çok hastaydı.geceden itibaren acildeydik.çok şükür bugün iyi..onu okula gönderdim kendim de işe gelebildim..
geçmişi okuyayım geliyorum
Geçmiş olsun Gülnihalcim.

Tam olarak işimle alakalı değil ama web tasarımını öğrenmek istiyorum. Kendi sitemi bile yapabilirim. Bu gidişle iş bulamayacağım herhalde, belki girişimci olup kendi işimi yaparım. Bu da ücretsiz bir kurs. Eşim de boşuna vakit kaybetme diyor. bakalım haftaya başlayacak kurs, o zamana kadar karar vermem lazım. Kursun en önemli kuralı devamsızlık yapmamak.

Ben de kerevizi öyle pişiriyorum, harika oluyor.

Ebrucum dün akşam yine oturdum eksikleri sayıp tamamladım listeyi. Sana rapor vereyim. Bu hafta paylaşımımız çok düşük, umarım bunun bedelini kilo alarak ödemeyiz.

msj sayılarını yayınladım, gerçekten çok düşmüş.

Kötü olmuş önemli olan oğluşunun iyi olması canım, ben de kaza oruçlarımı tutmak istiyorum ama önce şu kilo işini halledeyim diyorum. İki ay daha sıkarsam dişimi şubatta tutmaya başlayacağım.

bekliyoruz menünü Ebrucum.

Ebrucum dün akşam yine oturdum eksikleri sayıp tamamladım listeyi. Sana rapor vereyim. Bu hafta paylaşımımız çok düşük, umarım bunun bedelini kilo alarak ödemeyiz.

El birliğiyle bu durumun altından da kalkacağız inşallah. Kalan sağlar bizimdir deyip yola devam. Sonuçta burada herkes kendisi için var. Biz kararlı olalım yine eski şen şakrak kalabalık günlerimize döneriz.

Kızlar bu arada Eda' yı hatırlayan var mı acaba varsa eğer selamı var. Geçen gün görüştük. Hamilelik, iş derken oldukça yoğunmuş. Bir sorun yokmuş, bebekte kendi de iyiymiş. Merak edenleriniz vardı.

Kızlar kendimle gurur duyuyorum az önce en çok sevdiğim bu minik şekerlemelere hayır dedim ve yemedim. Çok zararlı bunlar çokkkkkk. Aferin banaaaa. Bu günü hasarsız bir şekilde bitireceğim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…