- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Menüm
07:30
1 tane haşlanmış yumurta
12:00
1 kepçe ezogelin çorba
1 servis kaşığı piyaz
1 tane fırında küçük but
18:30
1 tabak susuz barbunya
2 lt su, 2 fincan sütsüz, şekersiz nescafe
Eki Görüntüle 1347940
Kızlar kendimle gurur duyuyorum az önce en çok sevdiğim bu minik şekerlemelere hayır dedim ve yemedim. Çok zararlı bunlar çokkkkkk. Aferin banaaaa. Bu günü hasarsız bir şekilde bitireceğim inşallah.
Kızlar bu arada Eda' yı hatırlayan var mı acaba varsa eğer selamı var. Geçen gün görüştük. Hamilelik, iş derken oldukça yoğunmuş. Bir sorun yokmuş, bebekte kendi de iyiymiş. Merak edenleriniz vardı.
Senin menünde gayet güzel canım ama tüm gün yumurta hariç sadece karbonhidrat olmuş. Biraz daha protein ağırlıklı beslen. Ayrıca akşam yemeğinin saati çok güzel tebrik ederim. Su az olmuş ama.Menüm
Sabah 9,00 1 yumurta,1 dilim ekmek
Öğle 13,00 1 kase tarhana,2 dılım ekmek,bol salata
Akşam 19,00 1 kase mercimek çorbası,1 kase bulgur pilavı
Spor 45 dk yürüyüş,1,5 lt su
Ayy maşallah gerçekten bana ben bile bayıldım menüye. En ufak kaçamak olmadı bugün. Bir lokma bile. Bundan sonra karşıma çıkan yiyecekleri böyle resimleyip size yemediğimi söyleyeceğim. Acayip motivasyon oluyor bana. Belki sizin işinize de yarar.Kıskandm kaptN süpersin
Oturup paket paket jelibon, bonibon yiyebilecek bir insanım. Hele ki bayılırım jöleli şekerlemelere. Ama bugün kendi kendime bir söz verdim. 58 olana kadar bir lokma bile kaçamak yapmayacağım. Şahit olun sizde. Bu arada 38 beden eteklerim bol geliyorrrrrrrYaaaaa canım nası istedi ebru:)en sevdiğim şey şekerleme,jelibon..iyi yaptın iradene hayran kaldım canım:)
Evet canım O Eda. Büyük ihtimal doğumdan sonra kürkçü dükkanına dönecek bende olduğu gibiedahafız değil mi canım?çok sevindim inş doğumdan sonra gelir buralara.
Evet hatırladım Eda'yı, benim de aklıma geliyordu zaman zaman. iyi olduğuna sevindim.Kızlar bu arada Eda' yı hatırlayan var mı acaba varsa eğer selamı var. Geçen gün görüştük. Hamilelik, iş derken oldukça yoğunmuş. Bir sorun yokmuş, bebekte kendi de iyiymiş. Merak edenleriniz vardı.
tebrik ederim Ebrucum. benim şekerlemelerden çok o minik elleri yiyesim geldi.Eki Görüntüle 1347940
Kızlar kendimle gurur duyuyorum az önce en çok sevdiğim bu minik şekerlemelere hayır dedim ve yemedim. Çok zararlı bunlar çokkkkkk. Aferin banaaaa. Bu günü hasarsız bir şekilde bitireceğim inşallah.
Afiyet olsun, güzel menü.Menüm
Sabah 9,00 1 yumurta,1 dilim ekmek
Öğle 13,00 1 kase tarhana,2 dılım ekmek,bol salata
Akşam 19,00 1 kase mercimek çorbası,1 kase bulgur pilavı
Spor 45 dk yürüyüş,1,5 lt su
Bu uygulamayı ben de yapayım bari, çok tuttum.Senin menünde gayet güzel canım ama tüm gün yumurta hariç sadece karbonhidrat olmuş. Biraz daha protein ağırlıklı beslen. Ayrıca akşam yemeğinin saati çok güzel tebrik ederim. Su az olmuş ama.
Ayy maşallah gerçekten bana ben bile bayıldım menüye. En ufak kaçamak olmadı bugün. Bir lokma bile. Bundan sonra karşıma çıkan yiyecekleri böyle resimleyip size yemediğimi söyleyeceğim. Acayip motivasyon oluyor bana. Belki sizin işinize de yarar.
Oturup paket paket jelibon, bonibon yiyebilecek bir insanım. Hele ki bayılırım jöleli şekerlemelere. Ama bugün kendi kendime bir söz verdim. 58 olana kadar bir lokma bile kaçamak yapmayacağım. Şahit olun sizde. Bu arada 38 beden eteklerim bol geliyorrrrrrr
Evet canım O Eda. Büyük ihtimal doğumdan sonra kürkçü dükkanına dönecek bende olduğu gibi
sonradan gelip açık ara depar atmışım yalnız
Geçmiş olsun.Kızlar dün sürekli baş ağrısı yüzünden yataktaydım. O yüzden giremedim. Akşam girip tüm mesajları okuyacağım.
Dün gece ben de acıkmaya başlamıştım Ebru, gece 3 gibi uyandım mide gurlaması ile. İnanır mısın sabaha kadar uyuyamadım açlıktan. Şimdi erkenden kahvaltımı yaptım ki öğlen ve akşam yemeğimi yiyebileyim.Canlarım ben kaçıyorum artık. İşlerim var biraz sonra duş alıp yatacağım. Acıkmaya başladım.
Bununla birlikte bugün ki mesaj sayım 10 olduAkkat Fatma' cım,
Hepinize iyi geceler. Yarın güzel menülerle görüşmek üzere
tatlım bana kafadan hiç yoktan beş yaz bence fazla fazla yazıyom malum sonra bulupta sayabilene aşk olsunGünaydınlar..
Geçmiş olsun.
Kızlar gün sonunda mesaj sayısını bildirmeyene "0" yazıcam artık, haberiniz ola..
canım normal bildiğin zeytinyağlı pıurasa pişiriyorsun ya havucu patatesi pirinci pırasasıyla az bir şey su döküyorsun ya o suyun yerine portakal suyu döküyorsun yani annem (aşçıdır) portakal suyu ile pişirir hafif ekşimsi (portakalın cinsine göre) oluyor çok ta lezzetli oluyor
Slm kızlar..
Geçmiş olsun Gülnihalcim.
Tam olarak işimle alakalı değil ama web tasarımını öğrenmek istiyorum. Kendi sitemi bile yapabilirim. Bu gidişle iş bulamayacağım herhalde, belki girişimci olup kendi işimi yaparım. Bu da ücretsiz bir kurs. Eşim de boşuna vakit kaybetme diyor. bakalım haftaya başlayacak kurs, o zamana kadar karar vermem lazım. Kursun en önemli kuralı devamsızlık yapmamak.
Ben de kerevizi öyle pişiriyorum, harika oluyor.
Mesaj sayım:7
Bugünkü menüm
12:00
1 kase yoğurt
1 avuç yaban mersini
(sabah üzerimde kırgınlık vardı, öğlene kadar uyumuşum.)
16:00
1 avokado
3 dlm peynir
1 elma
1,5 lt su.
iyi geceler herkese.
Kızlaar cuma günü 8 arabasıyla istanbula gittim bugün geldim kurs dedikodu falan derken anca geçmişi okudum ama alıntı yapmadım.. yemediğim şey kalmadı ama abur cubur konusunda abartı da olmadı.. şimdi mümkünse yarına yetişmesi gereken bir ödevim var yandım ki ne yandım uykumda var ne yapıcam bilmiyorum
kizlar ben sizden 4-5 gun izin isteyecegim sanirim bu hafta bogazlarim nedeniyle ilac kullandim bu nedenle reglim gecikmisti bugun de cok kotu agrilarla cebellesiyorum gelemeyebilirim birkac gun
Kızlar dün sürekli baş ağrısı yüzünden yataktaydım. O yüzden giremedim. Akşam girip tüm mesajları okuyacağım.
tatlım bana kafadan hiç yoktan beş yaz bence fazla fazla yazıyom malum sonra bulupta sayabilene aşk olsun
e ben ordan görsem zaten yazcam gün içinde dünya kadar yazışmam varyok canım tek tek sayma zaten.sol üst köşede ismine tıkla.tüm mesajlarım var.ordan sayabilirsin.çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?