Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

Sabah 9,00 1 yumurta,1 dilim ekmek

Öğle 13,00 1 kase tarhana,2 dılım ekmek,bol salata

Akşam 19,00 1 kase mercimek çorbası,1 kase bulgur pilavı

Spor 45 dk yürüyüş,1,5 lt su

Yaaaaa canım nası istedi ebru:)en sevdiğim şey şekerleme,jelibon..iyi yaptın iradene hayran kaldım canım:)

edahafız değil mi canım?çok sevindim inş doğumdan sonra gelir buralara.

Menüm

Senin menünde gayet güzel canım ama tüm gün yumurta hariç sadece karbonhidrat olmuş. Biraz daha protein ağırlıklı beslen. Ayrıca akşam yemeğinin saati çok güzel tebrik ederim. Su az olmuş ama.

Kıskandm kaptN süpersin
Ayy maşallah gerçekten bana ben bile bayıldım menüye. En ufak kaçamak olmadı bugün. Bir lokma bile. Bundan sonra karşıma çıkan yiyecekleri böyle resimleyip size yemediğimi söyleyeceğim. Acayip motivasyon oluyor bana. Belki sizin işinize de yarar.

Yaaaaa canım nası istedi ebru:)en sevdiğim şey şekerleme,jelibon..iyi yaptın iradene hayran kaldım canım:)
Oturup paket paket jelibon, bonibon yiyebilecek bir insanım. Hele ki bayılırım jöleli şekerlemelere. Ama bugün kendi kendime bir söz verdim. 58 olana kadar bir lokma bile kaçamak yapmayacağım. Şahit olun sizde. Bu arada 38 beden eteklerim bol geliyorrrrrrr

edahafız değil mi canım?çok sevindim inş doğumdan sonra gelir buralara.
Evet canım O Eda. Büyük ihtimal doğumdan sonra kürkçü dükkanına dönecek bende olduğu gibi

Canlarım ben kaçıyorum artık. İşlerim var biraz sonra duş alıp yatacağım. Acıkmaya başladım.

Bununla birlikte bugün ki mesaj sayım 10 oldu Akkat Fatma' cım,

Hepinize iyi geceler. Yarın güzel menülerle görüşmek üzere

Evet hatırladım Eda'yı, benim de aklıma geliyordu zaman zaman. iyi olduğuna sevindim.

tebrik ederim Ebrucum. benim şekerlemelerden çok o minik elleri yiyesim geldi.

Menüm

Afiyet olsun, güzel menü.

Bu uygulamayı ben de yapayım bari, çok tuttum.

Mesaj sayım:7
Bugünkü menüm
12:00
1 kase yoğurt
1 avuç yaban mersini
(sabah üzerimde kırgınlık vardı, öğlene kadar uyumuşum.)
16:00
1 avokado
3 dlm peynir
1 elma

1,5 lt su.

iyi geceler herkese.

Kızlaar cuma günü 8 arabasıyla istanbula gittim bugün geldim kurs dedikodu falan derken anca geçmişi okudum ama alıntı yapmadım.. yemediğim şey kalmadı ama abur cubur konusunda abartı da olmadı.. şimdi mümkünse yarına yetişmesi gereken bir ödevim var yandım ki ne yandım uykumda var ne yapıcam bilmiyorum

kizlar ben sizden 4-5 gun izin isteyecegim sanirim bu hafta bogazlarim nedeniyle ilac kullandim bu nedenle reglim gecikmisti bugun de cok kotu agrilarla cebellesiyorum gelemeyebilirim birkac gun

Kızlar dün sürekli baş ağrısı yüzünden yataktaydım. O yüzden giremedim. Akşam girip tüm mesajları okuyacağım.

Dün gece ben de acıkmaya başlamıştım Ebru, gece 3 gibi uyandım mide gurlaması ile. İnanır mısın sabaha kadar uyuyamadım açlıktan. Şimdi erkenden kahvaltımı yaptım ki öğlen ve akşam yemeğimi yiyebileyim.

Günaydınlar..
Geçmiş olsun.

Kızlar gün sonunda mesaj sayısını bildirmeyene "0" yazıcam artık, haberiniz ola..
tatlım bana kafadan hiç yoktan beş yaz bence fazla fazla yazıyom malum sonra bulupta sayabilene aşk olsun

günaydın herkese...güzel bir gün olur inşallah

kereviz için söylemişlerdi bunu..pırasada da deneyeyim bakalım

teşekkür ederim fatmacım

Mesaj sayım:7
Bugünkü menüm
12:00
1 kase yoğurt
1 avuç yaban mersini
(sabah üzerimde kırgınlık vardı, öğlene kadar uyumuşum.)
16:00
1 avokado
3 dlm peynir
1 elma

1,5 lt su.

iyi geceler herkese.

hiçbirşey yememişin be kuzum

off ki off..nasıl yetiştireceksin ece..çok geç kalmışsın

kizlar ben sizden 4-5 gun izin isteyecegim sanirim bu hafta bogazlarim nedeniyle ilac kullandim bu nedenle reglim gecikmisti bugun de cok kotu agrilarla cebellesiyorum gelemeyebilirim birkac gun

geçmiş olsun canım..

Kızlar dün sürekli baş ağrısı yüzünden yataktaydım. O yüzden giremedim. Akşam girip tüm mesajları okuyacağım.

geçmiş olsun canım..migren mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…