Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mesaj sayım:7
Bugünkü menüm
12:00
1 kase yoğurt
1 avuç yaban mersini
(sabah üzerimde kırgınlık vardı, öğlene kadar uyumuşum.)
16:00
1 avokado
3 dlm peynir
1 elma

1,5 lt su.

iyi geceler herkese.

afiyet olsun canım menün çok güzel ve sağlıklı..

cumaya iki gün daha var önümüzde telafi edebilirsin canım ..

dünkü menüm..........
sabah 8:
2 dilim ekmek
sucuklu yumurta
öğle 12:
yarım tabak şehriye çorbası
yarım tabak tavuk yemeği
az salata
ara:
1 elma
akşam 6:
1 kepçe sulu köfte
3-4 çatal makarna
az salata
az yoğurt

1 litre su

selam kızlar...herkes iyidir umarım.dün uğrayamadım.oğlum çok hastaydı.geceden itibaren acildeydik.çok şükür bugün iyi..onu okula gönderdim kendim de işe gelebildim..
geçmişi okuyayım geliyorum

Geçmiş olsun.

Sendeki bu azmi çok kıskanıyorum ya. Vallahi gözümüzün önünde eriyip gideceksin.

Sen yemedin ama bizim canımız çekti

Ellerine sağlık canım. Sayende çok vahim olan durumumuz bir kez daha gördük. Bu akşamdan itibaren herkes yeniden mesajlarını sayıp yazsın lütfen. Yazmayanlar da 0 olarak geçecek listeye.

Haberim yoktu bundan sonra yazarım.

38 bol mu geliyor. Bende istiyorum bende

kizlar ben sizden 4-5 gun izin isteyecegim sanirim bu hafta bogazlarim nedeniyle ilac kullandim bu nedenle reglim gecikmisti bugun de cok kotu agrilarla cebellesiyorum gelemeyebilirim birkac gun

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.

Günaydınlar..
Geçmiş olsun.

Kızlar gün sonunda mesaj sayısını bildirmeyene "0" yazıcam artık, haberiniz ola..

Sağol canım.

Birtek ben mi gece gece kalkıp yemeye üşeniyorum yav. Ben gece bir kere kalksam sabaha kadar daha uyuyamam Allah'tan bu sayede yırtıyorum kaçamaklardan.

Kızlar bugün pek bir şey yiyemedim, ama ufak bir kaçamak yaptım. Sabahleyin bir poğaça ve çay içtim. Okulda da cüzdanını evde unuttuğum için bir şeyler yemedim. Eve gelinceye yemek hazırlamaya üşendiğim için cipsi ve ufak bir çikolata yedim Abur cubur yenemem lazım ama ne bileyim üşendim işte.

Kızlarrrr, çok fena bir iştah açılması yaşıyorum. Gözümde pizzalar, pastalar uçuyor. Bugün ailevi saçma sapan olaylar yaşadım, gereksiz, basit, önemsiz, canım çok sıkkın.

Menümü yazayım bir daha birşey yememek için
09:00
1 kase yoğurt
2 avuç yaban mersini

14:00
1 levrek ızgara
soğan, roka

19:00
1 porsiyon haşlanmış karnabahar
3 dlm kaşar
2 dlm çavdar ekmeği
1 elma

2 lt su

KİLO VERMEK PSİKOLOJİ İŞİ!

Bende üzülünce acıkıyorum, kendimi yemeği veriyorum ama artık bu yola baş koyduk. Bu kilolar eninde sonunda ne olursa olsun gidecek. Hiç boşuna kendini üzme. Birde havanın erken karardığı bu saatlerde akşam yemeğini altıya çekersen çok daha iyi olur.

Kızlar herkese iyi akşamlar ben yarım saat leslie yaptım. Birde şu 30 günlük Julian Micheals'a katılacağım. Böylece düzenli ve sistemli bir şekilde spor yapmış olurum. Valla şimdiden heyecan yaptım.

Bu mesajda dahil bugünkü mesaj sayım: 6

Menum

Sabah 9,00 2 yumurta,2 grisini,peynir 2 dilim

Ogle 1 kase tarhana corbasi,2 kase salata,1 gofret :///

Aksam 19,00 1 kase makarna,1 kase yogurt corbasi

45 dk yuruyus,2 lt su

Benimde canim inanilmaz
Pogaca istiyo cok uzun zaman oldu yemeyeli..(

Kesinlikle pskoloji isi Fatma'cim!

Afiyet olsun canim
Guzel olmus..

Sagol canim.bana zor geliyo jillian ama bende baslamayi dusunuyorum..yuruyusun yaninda arada yapayim..

Kizlar leslie sansone'nin 4 fast mil'ini yapiyordum youtube den izleyip..ama
Kaldirmislar sinir oldum
Keske indrseydim..digerleri yavas geliyo cok sinir oldum
Ama ://

Menum

Sabah 9,00 2 yumurta,2 grisini,peynir 2 dilim

Ogle 1 kase tarhana corbasi,2 kase salata,1 gofret :///

Aksam 19,00 1 kase makarna,1 kase yogurt corbasi

45 dk yuruyus,2 lt su

Dilara cım ama olmamış ki bu menü. Gofret ve makarna bozmuş. Su ve yürüyüş çok güzel. Senin bu aralar daha çok motivasyona ihtiyacın var lütfen dikkat et. Binbir emekle verdiğin kilolar geri gelmesin.

Bu hafta beni maruz görün kızlar sınavlarım var staj sonu sınavım var ve ciddi anlamda kötü bi haldeyim gelemedim de nerdeyse hic

Menümü yazayım ama öğleden sonra sürpriz bir şekilde bütün günüm mahvoldu. Yesen bir türlü yemesen bir türlü. Ama böyle bir sürprizi karşılıksız bırakamazdım çünkü çok mutlu oldum. Hayatımın ilk sürpriz doğum günü kutlamasıydı. Ayrıca bugün kardeşimin bebeği oldu onu ziyarete gittim. Yeee yeee ısrarlarına (gelinin annesi tarafından) kurtulamadım.

Kahvaltı (07:30)
1 yumurtadan omlet
İki lokma peynir
İki tane siyah zeytin

Öğle (12:00)
1 servis kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 tane avuç içi büyüklüğünde köfte
200 gr yoğurt

16:30
1 dilim yaş pasta
1 bardak kola
2 tane tuzlu kurabiye

19:30
1 küçük parça bazlama
1 dilim ekmek tarzı bir börek

2 lt su, iki fincan sade, sütsüz neskafe

Yarın inşallah en güzel şekilde yapıyorum bu kaçamakların telafisini. Emin olun iki kaçamağı da isteyerek yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…