- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Mesaj sayım:7
Bugünkü menüm
12:00
1 kase yoğurt
1 avuç yaban mersini
(sabah üzerimde kırgınlık vardı, öğlene kadar uyumuşum.)
16:00
1 avokado
3 dlm peynir
1 elma
1,5 lt su.
iyi geceler herkese.
Kızlaar cuma günü 8 arabasıyla istanbula gittim bugün geldim kurs dedikodu falan derken anca geçmişi okudum ama alıntı yapmadım.. yemediğim şey kalmadı ama abur cubur konusunda abartı da olmadı.. şimdi mümkünse yarına yetişmesi gereken bir ödevim var yandım ki ne yandım uykumda var ne yapıcam bilmiyorum
kızlar günaydın okadar yoğun çalışıyorum ki bu aralar yine de uğramaya çalışıcam boşluklarda..
Kızlar gelemiyorum, gecmişi filanda okuyamadım, cumayı bi atlatayım insallah donucem sahalara.. Merak etmeyin kaçamak yok .. Gorusuruz
selam kızlar...herkes iyidir umarım.dün uğrayamadım.oğlum çok hastaydı.geceden itibaren acildeydik.çok şükür bugün iyi..onu okula gönderdim kendim de işe gelebildim..
geçmişi okuyayım geliyorum
Durumumuz vahim valla ben geldim ama şimdi de sen gitmişsin Nihal' cim. Denk gelemiyoruz bir türlü kimseyle. Öyle karşılıklı muhabbet dönmeyince de insanın yazası bile gelmiyor.
Bugün Allahtan bir engel çıkmazsa bomba gibi bir menüyle dönüyorum sahalara. Dün de menüm çok güzeldi ama akşam batırdırm. Size de kötü örnek olmayayım diye yazmadım. Ama bu gün muhteşem
Eki Görüntüle 1347940
Kızlar kendimle gurur duyuyorum az önce en çok sevdiğim bu minik şekerlemelere hayır dedim ve yemedim. Çok zararlı bunlar çokkkkkk. Aferin banaaaa. Bu günü hasarsız bir şekilde bitireceğim inşallah.
Ellerine sağlık canım. Sayende çok vahim olan durumumuz bir kez daha gördük. Bu akşamdan itibaren herkes yeniden mesajlarını sayıp yazsın lütfen. Yazmayanlar da 0 olarak geçecek listeye.
Senin menünde gayet güzel canım ama tüm gün yumurta hariç sadece karbonhidrat olmuş. Biraz daha protein ağırlıklı beslen. Ayrıca akşam yemeğinin saati çok güzel tebrik ederim. Su az olmuş ama.
Ayy maşallah gerçekten bana ben bile bayıldım menüye. En ufak kaçamak olmadı bugün. Bir lokma bile. Bundan sonra karşıma çıkan yiyecekleri böyle resimleyip size yemediğimi söyleyeceğim. Acayip motivasyon oluyor bana. Belki sizin işinize de yarar.
Oturup paket paket jelibon, bonibon yiyebilecek bir insanım. Hele ki bayılırım jöleli şekerlemelere. Ama bugün kendi kendime bir söz verdim. 58 olana kadar bir lokma bile kaçamak yapmayacağım. Şahit olun sizde. Bu arada 38 beden eteklerim bol geliyorrrrrrr
Evet canım O Eda. Büyük ihtimal doğumdan sonra kürkçü dükkanına dönecek bende olduğu gibi
kizlar ben sizden 4-5 gun izin isteyecegim sanirim bu hafta bogazlarim nedeniyle ilac kullandim bu nedenle reglim gecikmisti bugun de cok kotu agrilarla cebellesiyorum gelemeyebilirim birkac gun
Günaydınlar..
Geçmiş olsun.
Kızlar gün sonunda mesaj sayısını bildirmeyene "0" yazıcam artık, haberiniz ola..
Dün gece ben de acıkmaya başlamıştım Ebru, gece 3 gibi uyandım mide gurlaması ile. İnanır mısın sabaha kadar uyuyamadım açlıktan. Şimdi erkenden kahvaltımı yaptım ki öğlen ve akşam yemeğimi yiyebileyim.
Kızlarrrr, çok fena bir iştah açılması yaşıyorum.Gözümde pizzalar, pastalar uçuyor. Bugün ailevi saçma sapan olaylar yaşadım, gereksiz, basit, önemsiz, canım çok sıkkın.
Menümü yazayım bir daha birşey yememek için
09:00
1 kase yoğurt
2 avuç yaban mersini
14:00
1 levrek ızgara
soğan, roka
19:00
1 porsiyon haşlanmış karnabahar
3 dlm kaşar
2 dlm çavdar ekmeği
1 elma
2 lt su
KİLO VERMEK PSİKOLOJİ İŞİ!
Kızlar bugün pek bir şey yiyemedim, ama ufak bir kaçamak yaptım. Sabahleyin bir poğaça ve çay içtim. Okulda da cüzdanını evde unuttuğum için bir şeyler yemedim. Eve gelinceye yemek hazırlamaya üşendiğim için cipsi ve ufak bir çikolata yedimAbur cubur yenemem lazım ama ne bileyim üşendim işte.
Kızlarrrr, çok fena bir iştah açılması yaşıyorum.Gözümde pizzalar, pastalar uçuyor. Bugün ailevi saçma sapan olaylar yaşadım, gereksiz, basit, önemsiz, canım çok sıkkın.
Menümü yazayım bir daha birşey yememek için
09:00
1 kase yoğurt
2 avuç yaban mersini
14:00
1 levrek ızgara
soğan, roka
19:00
1 porsiyon haşlanmış karnabahar
3 dlm kaşar
2 dlm çavdar ekmeği
1 elma
2 lt su
KİLO VERMEK PSİKOLOJİ İŞİ!
dünkü menüm..........
sabah 8:
2 dilim ekmek
sucuklu yumurta
öğle 12:
yarım tabak şehriye çorbası
yarım tabak tavuk yemeği
az salata
ara:
1 elma
akşam 6:
1 kepçe sulu köfte
3-4 çatal makarna
az salata
az yoğurt
1 litre su
Jillian Micheals ile sadece 30 günlük bir programla,günde 25 dakika spor yaparak sıkılaşmaya ne dersiniz...? Bizim düşüncemiz tüm takım üyelerimiz el ele vererek hergün 25dakika spor yaparak disiplinli, kurallı bir şekilde incelmek.. Eğer sizde katılmak istiyorsanız bekleriz...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Menum
Sabah 9,00 2 yumurta,2 grisini,peynir 2 dilim
Ogle 1 kase tarhana corbasi,2 kase salata,1 gofret :///
Aksam 19,00 1 kase makarna,1 kase yogurt corbasi
45 dk yuruyus,2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?