Bu hafta beni maruz görün kızlar sınavlarım var staj sonu sınavım var ve ciddi anlamda kötü bi haldeyim gelemedim de nerdeyse hic
Sınavlarında başarılar diliyorum. İnşallah en güzel sonuçlarla atlatırsın. Maruz görün derken canım hangi konuda tam anlayamadım ama?
Dilara cım ama olmamış ki bu menü. Gofret ve makarna bozmuş. Su ve yürüyüş çok güzel. Senin bu aralar daha çok motivasyona ihtiyacın var lütfen dikkat et. Binbir emekle verdiğin kilolar geri gelmesin.
Geçmiş olsun.
Sendeki bu azmi çok kıskanıyorum ya. Vallahi gözümüzün önünde eriyip gideceksin.
Sen yemedin ama bizim canımız çekti
Haberim yoktu bundan sonra yazarım.
38 bol mu geliyor. Bende istiyorum bende
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
Kizlar leslie sansone'nin 4 fast mil'ini yapiyordum youtube den izleyip..ama
Kaldirmislar sinir oldum
Keske indrseydim..digerleri yavas geliyo cok sinir oldum
Ama ://
Bu hafta beni maruz görün kızlar sınavlarım var staj sonu sınavım var ve ciddi anlamda kötü bi haldeyim gelemedim de nerdeyse hic
Burdayım fatmacım o hatayı tekrar yapmam ben takımı kötü etkiledim diye izin istemiştim neyse ki kurtardınız benim açığımı.Teşekkürler desteğin için.Takım olmak zor zamanda da birarada olmak demek Funda, hiçbiryere gitme canım, bu hafta toparlanacaksın. Ama burayı da ihmal etme. Düzenli geldiğin zamanlarda ne güzel kilolar veriyordun.
Havvaaaaaaam yirim seni yavrumun bitanecik teyzesiii:)Çok teşekkürler tatlım mesajın baya sarstı beni kendime geldim.Valla süpper kilo verdin havva darısı bana inşallah.İlk hedefim sana yetişmek zaten:)Gitmiyorum bi yere sözz.Evet +cikman takımı kötü etkiliyor ama bu senin pes edip benden bu kadar diyip ebru beni izinli yaz demen anlamına gelmiyor funda teyzesinin bi tanesinin annesi böyle yapmazdı kızarım bak hemen toparlanıyorsun ve o elinde sadece seni 15dakika mutlu edip sana yağ olarak dönenen şeyi birakiyorsun yok öyle ben yapamıyorum demek başkaları asıl yapıyor bak bana 29 kilo verdim ve daha 20 kilo vermem lazım ve vereceğim 49kilo ne demek farkında misin 1insan kadar dün arkadaşım tartildi kız44 kilo içimde bi kız daha taşıyorum mutfaktaki damacanayi kaldirmazken içimde 2.5 fazladan damacana taşıyorum yok öyle pes etmek izne ayrıldın da ne oldu ha? Ben ayrıldım da ne oldu ? Cevap ne biliyorsun sende +KİLO olarak geri döndük o yüzden izin falan yok hemen acilen toparlan ve bebegine kendine haksızlık etme sen basarirsin rakibemi bu halde görmek istemiyorum kendin için değilse bile bebeğin için lütfen
Ebru valla dayakluğım ya istiyorum ki herşey yolunda gitsin en ufak stres de kendimi perişan ediyorum.Tamam bir daha izin felan demeyeceğim ARTI da çıkmayacağım yetti artık yaa çatır patır kütür verecem bu kiloları söz.Valla Funda tam dayaklıksın.Seni elime bir geçirsem bu defa fena yapacağım. Seni bir daha izne ayırmam çünkü her ayırdığımda daha fazla şekilde yeniden dönüyorsun. Bir daha asla senden + kilo istemiyorum. 100 gr bile olsa mutlaka ve mutlaka kilo verdiğini göreceğim. Böyle çok sert konuşuyorum biliyorum ama birde böyle deneyelim bakalım işe yarayacak mı? Hafta sonu Antep' de olacağını biliyorum umarım kaçamak yapmazsın. Çünkü bu kez sana gerçekten çok kızdım Funda
Bundan sonra her kaçamak yapana bu şeytancıklar çıkacak ona göre hazırlayın kendinizi. Dedim yaaa artık hepimize sıkı yönetim şart.
günaydın kızlar
Günaydın
kızlar hepimiz için harika bir gün olsun inşallah.günaydın
günaydınlar
24/12/2014 salı
sabah 08:00 iki dilim buğday ekmeğinin arasına çökelek maydonoz,şekersiz yeşil çay
Öğlen 12:00 bir çöp tavuk şiş,ayran
akşam 18:00 bir kase yoğurt çorbası,portakallı pırasa
gün boyu iki litre su
menüler güzelde bende bir şişkinlik bir gaz var soğuk mu aldım ne kendimi ağır hissediyorumgünaydın fatmacım
günaydın meryemcim
günaydın canım.inşallah öyle olur
waaooowww...menü süpperrr
Kızlar selamlar geldim ben dün gece antepten.arabayı satamadık biz yoldayken adam mesaj attı ben sıfır araba alacağım hakkınızı helal edin diye.Ya ben anlamıyorum neden iyiniyet yaramıyor insanlara ben kapora istememişim arabayı ayagına kadar götürüyorum telefon bile açmıyor mesaj atıyor.Baya moralim bozuktu antebde de.Biraz para aldık sağdan soldan şimdilik araba duruyor bakalım nasıl bir mücadele içine gireceğiz maddi açıdan.Bu arada benle beraber benden sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya çocugu var öyle böyle değil çok fena üzerime geldiler boynumu büktüm oturdum resmen çocugum olmuyormuş muamelesine maruz kaldım baya streslendim.Neyse ki hedefim aklıma geldi ve vazgeçtim bu bunalımdan uzun bir sure antep yok gitmeyi düşünmüyorum Allah kaza bela vermezse. bugunden itibaren düzeni tutturacam canlar bakın nasıl veriyorum çatır çatır kiloları istikrar şarttttt ve artık olumsuz düşünce yokkkk herşeye olumlu yaklaşıp hayatı yaşanılır hale getirmeye karar verdim tamamen işime eşime evime rejimime sporuma odaklanacağım.
menüler güzelde bende bir şişkinlik bir gaz var soğuk mu aldım ne kendimi ağır hissediyorum
su çok az su çok azdünkü menüm.........
sabah 8:
2 dilim ekmek
1 kaşık labne
1 kaşık vişne reçeli
öğle 12:
1 portakal
ara:
1 dilim ekmek
kk peynir
akşam 5:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek
1 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?