Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta beni maruz görün kızlar sınavlarım var staj sonu sınavım var ve ciddi anlamda kötü bi haldeyim gelemedim de nerdeyse hic

Sınavlarında başarılar diliyorum. İnşallah en güzel sonuçlarla atlatırsın. Maruz görün derken canım hangi konuda tam anlayamadım ama?

Bugün yoğunluktan çok fazla uğrayamadım maalesef. Şimdi de gözlerim kendiliğinden kapanıyor. Yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler.

Akkat Fatma' cım bugünlük mesaj sayım 5 canım.

Sınavlarında başarılar diliyorum. İnşallah en güzel sonuçlarla atlatırsın. Maruz görün derken canım hangi konuda tam anlayamadım ama?

Teşekkür ederim canım bitiyor bu hafta
Çok kötü bi hafta geçirdim ve geçiriyorum klinik sıkıntılı başımda ki asistan psikopat ve burnumdan getirdi tüm haftayı birde sınavlar stres ugrayamadim takıma ve yedikerime de dikkat edemedim ama bu hafta bitince herşey yoluna girecek ınşallah

Dilara cım ama olmamış ki bu menü. Gofret ve makarna bozmuş. Su ve yürüyüş çok güzel. Senin bu aralar daha çok motivasyona ihtiyacın var lütfen dikkat et. Binbir emekle verdiğin kilolar geri gelmesin.

haklısın canım dikkat edicem..regl dönemim çok yaklaştı iştahım çok açıldı ve tatlı krizleri başladı..dayanamadım :/

günaydın kızlarr........

teşekkür ederim canım

Kizlar leslie sansone'nin 4 fast mil'ini yapiyordum youtube den izleyip..ama
Kaldirmislar sinir oldum
Keske indrseydim..digerleri yavas geliyo cok sinir oldum
Ama ://

kadınlar klübünde lesli topiği mutlaka vardır.ortak paylaşım alanına yaz istersen.elinde olan varsa sana atsın

Bu hafta beni maruz görün kızlar sınavlarım var staj sonu sınavım var ve ciddi anlamda kötü bi haldeyim gelemedim de nerdeyse hic

Allah kolaylık versin havva

günaydınlar

24/12/2014 salı
sabah 08:00 iki dilim buğday ekmeğinin arasına çökelek maydonoz,şekersiz yeşil çay
Öğlen 12:00 bir çöp tavuk şiş,ayran
akşam 18:00 bir kase yoğurt çorbası,portakallı pırasa
gün boyu iki litre su

Takım olmak zor zamanda da birarada olmak demek Funda, hiçbiryere gitme canım, bu hafta toparlanacaksın. Ama burayı da ihmal etme. Düzenli geldiğin zamanlarda ne güzel kilolar veriyordun.
Burdayım fatmacım o hatayı tekrar yapmam ben takımı kötü etkiledim diye izin istemiştim neyse ki kurtardınız benim açığımı.Teşekkürler desteğin için.
Havvaaaaaaam yirim seni yavrumun bitanecik teyzesiii:)Çok teşekkürler tatlım mesajın baya sarstı beni kendime geldim.Valla süpper kilo verdin havva darısı bana inşallah.İlk hedefim sana yetişmek zaten:)Gitmiyorum bi yere sözz.

Ebru valla dayakluğım ya istiyorum ki herşey yolunda gitsin en ufak stres de kendimi perişan ediyorum.Tamam bir daha izin felan demeyeceğim ARTI da çıkmayacağım yetti artık yaa çatır patır kütür verecem bu kiloları söz.

Kızlar selamlar geldim ben dün gece antepten.arabayı satamadık biz yoldayken adam mesaj attı ben sıfır araba alacağım hakkınızı helal edin diye.Ya ben anlamıyorum neden iyiniyet yaramıyor insanlara ben kapora istememişim arabayı ayagına kadar götürüyorum telefon bile açmıyor mesaj atıyor.Baya moralim bozuktu antebde de.Biraz para aldık sağdan soldan şimdilik araba duruyor bakalım nasıl bir mücadele içine gireceğiz maddi açıdan.Bu arada benle beraber benden sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya çocugu var öyle böyle değil çok fena üzerime geldiler boynumu büktüm oturdum resmen çocugum olmuyormuş muamelesine maruz kaldım baya streslendim.Neyse ki hedefim aklıma geldi ve vazgeçtim bu bunalımdan uzun bir sure antep yok gitmeyi düşünmüyorum Allah kaza bela vermezse. bugunden itibaren düzeni tutturacam canlar bakın nasıl veriyorum çatır çatır kiloları istikrar şarttttt ve artık olumsuz düşünce yokkkk herşeye olumlu yaklaşıp hayatı yaşanılır hale getirmeye karar verdim tamamen işime eşime evime rejimime sporuma odaklanacağım.

günaydın kızlar

günaydın fatmacım

günaydın meryemcim

kızlar hepimiz için harika bir gün olsun inşallah.günaydın

günaydın canım.inşallah öyle olur

waaooowww...menü süpperrr

menüler güzelde bende bir şişkinlik bir gaz var soğuk mu aldım ne kendimi ağır hissediyorum

gazdır gaaaazz

dünkü menüm.........
sabah 8:
2 dilim ekmek
1 kaşık labne
1 kaşık vişne reçeli
öğle 12:
1 portakal
ara:
1 dilim ekmek
kk peynir
akşam 5:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek

1 litre su

Kesinlikle tarçın ve bal
Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)
hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.
(alıntıdır)
siteden buldum bunu kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…