Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

senin diyet hikayen de eski bacım..bize şööyle yiyip içip zayıflayacağımız bir sır ver

Bu hafta beni maruz görün kızlar sınavlarım var staj sonu sınavım var ve ciddi anlamda kötü bi haldeyim gelemedim de nerdeyse hic

bir an önce işlerini halledip gelmeni bekliyoruz canım.

canım herşeyin hayırlısı..belki bu hakkında daha hayırlıdır.çocuk konusuna gelince,insanların ne dediğini bırak bence..hedefine odaklan,sonrasına sen karar verirsin.hem özlettin kendini fundacım,..yine güzel güzel kilolar vereceğine eminim.hoşgeldin :)

sağol canım mantıklı aslında.denemek lazım..

Benimde canim inanilmaz
Pogaca istiyo cok uzun zaman oldu yemeyeli..(

Kesinlikle pskoloji isi Fatma'cim!

Canım kendine ödül olarak koyabilirsin. Şu kadar kilo verirsem bir poğaça yiyeceğim diye hem daha da motive olursun. Bana uyma

Kizlar leslie sansone'nin 4 fast mil'ini yapiyordum youtube den izleyip..ama
Kaldirmislar sinir oldum
Keske indrseydim..digerleri yavas geliyo cok sinir oldum
Ama ://

Silinmiş mi ya. Bende arada yapıyordum neyseki jilliana başlıyorum. Sende ona katılabilirsin canım.

Dün doğum günün müydü Doğum günün kutlu olsun. Bu seferlik görmezden geliyoruz yalnız bizimde canımız pasta çekti, hele onu geçtim kolaya ne demeli. Şöyle soğuk soğuk içmekte ne iyi giderdi.

Canım yeşil çayın faydası oluyor mu ya. Pek sevmem ama

Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda kilolarınızı verirrsinizde hepsinin ağzı açık kalır inşallah.

dünkü menüm.........
sabah 8:
2 dilim ekmek
1 kaşık labne
1 kaşık vişne reçeli
öğle 12:
1 portakal
ara:
1 dilim ekmek
kk peynir
akşam 5:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek

1 litre su

Ekmekler kepek ekmeği mi

Kızlar bizim buraya iki sokak aşağıya bim açtılar, sürekli gidip abur cubur alasım var. Vallahi hep zor tutuyorum kendimi, birara her akşam gidiyordum hatta millet dalga geçiyordu. Şimdi kestim ama arada yine böyle krizim tutuyor. Ah abur cuburlar ah, bu kadar kalorili olmak zorunda mıydınız

Kızlar o gece hastalandım dün hiç kalkamadım sonuç:yine son bir gün neyseki hep tembeldim de baştan savma özet çıkarma tecrübem var gittim alışveriş yaptım meyve falan aldım onlarla oyalayacam artık kendimi.. birinin doğumgünüymüştü atladığım bütün doğrum günlerini kutlarım takımdaki :) burayı çok özledim ama şimdi çıkmam gerek iyi akşamlarr

ayy benimde canım çekti şimdi ama diyetsel anlamda değil, boğazımın ağrısından su bile içmeye hasretim birden kola canlandı gözümde

Geçmiş olsun. Bu aralarda kimi görsem boğazlardan muzdarip, salgın mı var nedir herkeste ses gitmiş. Bende olacam diye çok korkuyorum, çünkü çok ağır atlatıyorum.

Slm kızlar henüz geçmişi okuyamadım ama Ebrunun başına gelen benim de başıma geldi. Bana nazar değdi eminim buna. 2 gündür doymuyorum. Bugün de biryere gitmiştim herkes birden ne kadar zayıfladın güzelleştin diye söyledi.
Doymaz oldum, geçen hAftalarda yediğim şeyleri yiyorum ama bütün gün mide gurlaması ile dolaşıyorum. Bir de bugün altın yüzüğümü kaybettim, imkansız bir şekilde. Artık kimseye kilo veriyorum, kaçamak yapmıyorum demeyeceğim. Canım istemiyor, tokum gibi bahaneler üreteceğim. Kilo vermedim size öyle geliyor diyeceğim. Ben nazardan çok korkarım. Bilmem siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bugünkü menüm
09:00
1 kase yoğurt
2avuç dolusu yaban mersini
14:00
2dlm peynir
Salata
2dlm ekmek
19:00
2dlm ekmek
6-7 kaşık yağsız et sote
Salata
1 elma

Suyu hesaplayamadım

Çok ama çok dikkat et canım kendine. Nazar gerçekten çok kötü ve bir çok insanın nazarı değiyor. Bol bol dua oku. Bu aralar bende çok korkuyorum çünkü çok dikkat çekmeye başladım.

Bu arada profilimdeki önceki sonraki fotoğraflarıma baktınız mı hiç?

Geçmiş olsun Ececim.
şimdi oturdum felak nas okudum. Ezbere bilmiyorum malesef. Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum Ebru, günlerdir aklıma gelmeyen şeyler gözümde tütüyor. Üstelik çok yorgun ve bitkinim.
Daha önce bakmıştım, yeni fotoğraf var mı. Bir kontrol edeyim

dünkü menüm.........
sabah 8:
2 dilim ekmek
1 kaşık labne
1 kaşık vişne reçeli
öğle 12:
1 portakal
ara:
1 dilim ekmek
kk peynir
akşam 5:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek

1 litre su
Afiyet olsun Gülnihalcim, hafif ve güzel menü
Bim in yağlı gevreği bir de kavala kurabiyesi muhteşem, şuan ola birer kutu yiyebilirdim.

Şuan tabletten girdim sayfaya, alıntılayıp diğer sayfaya geçince siliniyor alıntılarım. Sanki Msj çoğaltmış gibi oldu. Rahatsız oldum.
funda özlemiştim kız seni Gel artık lütfen.

çok yerinde bir karar vermiştin canım, çocuk doğurmak marifet değil, doğru zamanda doğurmak önemli. Araba konusunda da üzülme, herşeyde bir hayır vardır.

Ben goremiyorum ama ebrucum :/

Bende cok inaniyorum canim kimseye birsey soyleme bence..kotu goz insani mahvediyo.

Kizlar heryerim bayagi eridi de su gobek duruyo en fazla.seytan git lipo yaptir diyete devam et diyo sinir oldum.okadar spor yapiyorum haftada 4-5 gun ya :'( bi 70 leri goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…