bizde bi anormallik var sanırım bu hafta aşırı gaz yüklüyüm sebebi bu mudur değilmidir bilmiyorum ama tartıyı evin muhtelif yerlerinde dolaştırmama rağmenGünaydın kızlar malasef bend durum felaket kötü bi hafta geçirdim
Geçen hafta 88.4
Bu hafta 89.3
Fark+900
en büyük problemimiz sabır, spordan çok anlamam mekik mi inceltiyordu göbek bölgesini?Kizlar heryerim bayagi eridi de su gobek duruyo en fazla.seytan git lipo yaptir diyete devam et diyo sinir oldum.okadar spor yapiyorum haftada 4-5 gun ya :'( bi 70 leri goremedim
toparlarsın HavvacımGünaydın kızlar malasef bend durum felaket kötü bi hafta geçirdim
Geçen hafta 88.4
Bu hafta 89.3
Fark+900
bu yöntemi tuttumbizde bi anormallik var sanırım bu hafta aşırı gaz yüklüyüm sebebi bu mudur değilmidir bilmiyorum ama tartıyı evin muhtelif yerlerinde dolaştırmama rağmenanca -100 e zorlayabildim.
geçen hafta 85.6(sanırım öyle yazmıştım)
bugün 85.5 (o da evde tartıyla tur attıktan sonra bulduğum minimum değer
ne ilacı kullanıyordum Tuba?Gunaydın kızlar
İnternet paketim bitti onun için gelemiyorum, okuldaki wifi ya da baglanamyıyprum şifremi kabul etmiyor niyeyse.. Yarın yenilenicek paketim. Birazdan tartılıp yapıcam bildirimimi.. Ya kızlra ben cok buyuk. Dusuncesizli ettim, tamamen unutmusum bugun tartı gunu oldugunu (2 gunde 6 sınav maratonumdan mıdır nedir), dun aksam ciğkofte yedimbakalım ne olucak.. Bi de zaten 10 gundur ilacımı almıyordum .. Cok etkiliyor..
Günaydın kızlar malasef bend durum felaket kötü bi hafta geçirdim
Geçen hafta 88.4
Bu hafta 89.3
Fark+900
Günaydınlar,
Geçen hafta: 74,5
Bu hafta:73,2
Fark:1,3 kg
Seni izlemeye aldım canım, sende beni izlemeye al o zaman görebilirsin.Ben goremiyorum ama ebrucum :/
Fatmaaaaaaaaaaaaaa harika bir sonuç kocaman tebrik ediyorum seni. MaşallahGünaydınlar,
Geçen hafta: 74,5
Bu hafta:73,2
Fark:1,3 kg
Hiç yoktan iyidir canım ama büyük ihtimal ödem var sende. Çünkü menülerin gayet iyiydi. Neden böyle oldu acaba? Bu hafta seni listeye almak istiyordum ama 100 gr çok az. Haftaya bu şekilde devam edersen kesin listedesin ama lütfen çok daha iyi bir kilo olsun.bizde bi anormallik var sanırım bu hafta aşırı gaz yüklüyüm sebebi bu mudur değilmidir bilmiyorum ama tartıyı evin muhtelif yerlerinde dolaştırmama rağmenanca -100 e zorlayabildim.
geçen hafta 85.6(sanırım öyle yazmıştım)
bugün 85.5 (o da evde tartıyla tur attıktan sonra bulduğum minimum değer
valla canımın içi benim istememle inecekse kilolar üçer beşer indireyim ama pazartesi itibariyle beslenme düzenimi şaşırtmayı düşünüyorum bence önümüzdeki hafta bir kilo verebilirimSeni izlemeye aldım canım, sende beni izlemeye al o zaman görebilirsin.
Fatmaaaaaaaaaaaaaa harika bir sonuç kocaman tebrik ediyorum seni. Maşallah
Hiç yoktan iyidir canım ama büyük ihtimal ödem var sende. Çünkü menülerin gayet iyiydi. Neden böyle oldu acaba? Bu hafta seni listeye almak istiyordum ama 100 gr çok az. Haftaya bu şekilde devam edersen kesin listedesin ama lütfen çok daha iyi bir kilo olsun.
Inanmıyorum Tuba ilaçlarını ihmal etmemeliydin. Herşeyden daha önemli sağlığın.Fatmacım haşimato var bende, tiroit için levotiron kullanıyorum
ben de Ocak sonu gidiyorum Antep'e, çok korkuyorum orda kilomalmaktan. Bu arada profil resmini çok beğendim Fundacım.Kızlar ben antep mağduruyum almamışım Allaha şükür bundan sonra + yok haftaya inşallah çok iyi bir sonuçla geleceğim.
Geçen hafta 92.00
Bu hafta 92.00
Fark 0
oruçta su kaybı çok oluyor Gülnihalcim, sonraki dönemde de artı çıkmak anormal değil. Düzene girer inşallah.günaydınlar..hayırlı cumalar herkese
geçen hafta:68
bu hafta:68.4
gelen +400
çok üzgünüm kızlar.normal yeme düzenine alışamadım galiba.ya da bilmiyorum................
teşekkür ederim Ebru, bu güne kadar aldığım en iyi sonuç.Seni izlemeye aldım canım, sende beni izlemeye al o zaman görebilirsin.
Fatmaaaaaaaaaaaaaa harika bir sonuç kocaman tebrik ediyorum seni. Maşallah
Hiç yoktan iyidir canım ama büyük ihtimal ödem var sende. Çünkü menülerin gayet iyiydi. Neden böyle oldu acaba? Bu hafta seni listeye almak istiyordum ama 100 gr çok az. Haftaya bu şekilde devam edersen kesin listedesin ama lütfen çok daha iyi bir kilo olsun.
ayaklarını sıcak tut canım.valla canımın içi benim istememle inecekse kilolar üçer beşer indireyim ama pazartesi itibariyle beslenme düzenimi şaşırtmayı düşünüyorum bence önümüzdeki hafta bir kilo verebilirimbi de ödemi bilmiyorum ama felaket bir gaz var onu biliyorum soğuk aldım sanırım
Inanmıyorum Tuba ilaçlarını ihmal etmemeliydin. Herşeyden daha önemli sağlığın.
ben de Ocak sonu gidiyorum Antep'e, çok korkuyorum orda kilomalmaktan. Bu arada profil resmini çok beğendim Fundacım.
oruçta su kaybı çok oluyor Gülnihalcim, sonraki dönemde de artı çıkmak anormal değil. Düzene girer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?