kendine dikkat et Ececim.Pek kimse gelip gitmemiş liste de oldukça kötübu takımı böyle görmeye alışamadım alışmakta istemiyorum biraz daha gayret kızlar hep birlikte toparlanabiliriz. Ben bugün daha iyi sayılırım ama öksürük başladı boğazım hala ağrıyor ve kulağımın arka tarafı şişmiş ağzımın içinde dışında yaralar.. ödevi yetiştirdim arkadaşlar sağolsun teslim etti.. yolda yürüyemiyorum soğuk hemen midemi kaldırıyor duş alıp bitki çayı içip yatarım birazdan iyi geceler hepinize..
Benim de yarın misafirim var, yuvalama ve çiğ köfte yapacağım ama kendimle anlaştım yemek yok.Fatmacım sorma antep tam anlamıyla felaket hele de misafir gideceksin gelsin baklavalar içliköfteler yuvalamalar:)Korkma canım korkarsan başına gelir.Evet bende begendim:)
Pek kimse gelip gitmemiş liste de oldukça kötübu takımı böyle görmeye alışamadım alışmakta istemiyorum biraz daha gayret kızlar hep birlikte toparlanabiliriz. Ben bugün daha iyi sayılırım ama öksürük başladı boğazım hala ağrıyor ve kulağımın arka tarafı şişmiş ağzımın içinde dışında yaralar.. ödevi yetiştirdim arkadaşlar sağolsun teslim etti.. yolda yürüyemiyorum soğuk hemen midemi kaldırıyor duş alıp bitki çayı içip yatarım birazdan iyi geceler hepinize..
Günaydınlar.. Bugün misafirim var kızlar, uğrayamayabilirim. Iyi hafta sonları
canım bende hastayım diye ilgileniyorlar biraz.. bir de kendi aralarında bir problem oluşmuş yoksa hepimizde oluyor öyle yalnızlık Allah sabır versin..Offf kizlar su insanlarin nankorluunden biktim yemin ederim..bazen en yakinlarina bile
Dayanamiyo
Insan..yalniz hissediyorum kendimi vallahi su siralar of off
selam kızlar
parky 4 gün banlı haber edeyim dedim,merak etmeyiniz lütfen
yok canım..bildiğim kadarıyla bdv de polemik..Teşekkürler canım bilgi için. Merak ederdik yoksa. İnşallah önemli bir nedeni yoktur banlanmasının?
yok canım..bildiğim kadarıyla bdv de polemik..
muhtemelen çarşamba sabahı dönmüş olur
kızlar nerelerdesiniiiiz ?? aklıma gelmişken sorayım greyfurt ile ilgili fikirleriniz neler :)
hoşbuldum canım, şu an bende öylece yiyorum ama tadını pek beğenmedim :)Ben burdayım da bende başka kimse yok. Kendimi takım bekçisi ilan ediyorum
Hoş geldin Ece' cim
Greyfurt hakkında çok iyi şeyler düşünüyorum. Ama suyunu içmek yerine meyveyi bütünüyle yemek daha faydalı. Ayrıca yanına hiç bir şey eklenmeden yenmeli. Şeker ve tuz gibi.
ve diskalifiye olayını gerçekten düşünmelisin kaptanım.. diskalifiye değilse bile bir çözüm bulunmalı...Kızlar takıma yeni üye almamız lazım. Motivasyonumuz düştü. Paylaşımlar azaldı. Bu da hepimizi çok kötü etkiliyor. Ben bile bu hafta çok kötüyüm. Hele şimdi. Takıma uğramayı bile canım istemiyor. Sırf iyice bırakmayayım diye gelip yazıyorum.
Uzun lafın kısası en kısa zamanda toparlanmamız lazım.
Birde ben yokken katılmak isteyenler topiğine yeni gelen bütün üyeleri davet edin lütfen. Katılım az. Gelenleri de diğer takımlar kapıyor. Bize de üye lazım. Mutlaka gördüğünüz yeni üyeyi çağırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?