Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendine dikkat et Ececim.

Fatmacım sorma antep tam anlamıyla felaket hele de misafir gideceksin gelsin baklavalar içliköfteler yuvalamalar:)Korkma canım korkarsan başına gelir.Evet bende begendim:)
Benim de yarın misafirim var, yuvalama ve çiğ köfte yapacağım ama kendimle anlaştım yemek yok.

Canim cok gecmis olsun.benim
Bogazim aylardir agriyo gecmedi en az 2 ati gecti anlamadim
Neden..doktora git mutlaka..ins takim
Olarak toparlaniriz herkeste motivasyon dusuklugu var..

Offf kizlar su insanlarin nankorluunden biktim yemin ederim..bazen en yakinlarina bile
Dayanamiyo
Insan..yalniz hissediyorum kendimi vallahi su siralar of off

Bugünkü menüm
09:00
1 kase yoğurt
2 avuç dolusu yaban mersini

14:00
7-8 yk yağsız et sote
1 kase bamya
1 dlm ekmek
1 elma

19:30
Izgara tavuk salatası

2 lt su

iyi geceler..

Günaydınlar.. Bugün misafirim var kızlar, uğrayamayabilirim. Iyi hafta sonları

Günaydın kızlar

Anlaşılan bugünde çok kalabalık bir gün olmayacak.

Fatma' cım inşallah günün güzel geçer misafir ağırlamak zor iş.

Ece' cim geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine.

Aynı durum bazen bende de olur Dilara' cım. Sıkma kendini. Artık sorunun benden kaynaklanmadığına eminim. Bir ara kendimi suçlu hissediyordum acaba ben de mi bir problem var diye ama anladım ki asıl problem karşımdakilerde.

Offf kizlar su insanlarin nankorluunden biktim yemin ederim..bazen en yakinlarina bile
Dayanamiyo
Insan..yalniz hissediyorum kendimi vallahi su siralar of off
canım bende hastayım diye ilgileniyorlar biraz.. bir de kendi aralarında bir problem oluşmuş yoksa hepimizde oluyor öyle yalnızlık Allah sabır versin..

kızlar nerelerdesiniiiiz ?? aklıma gelmişken sorayım greyfurt ile ilgili fikirleriniz neler :)

kızlar nerelerdesiniiiiz ?? aklıma gelmişken sorayım greyfurt ile ilgili fikirleriniz neler :)

Ben burdayım da bende başka kimse yok. Kendimi takım bekçisi ilan ediyorum

Hoş geldin Ece' cim

Greyfurt hakkında çok iyi şeyler düşünüyorum. Ama suyunu içmek yerine meyveyi bütünüyle yemek daha faydalı. Ayrıca yanına hiç bir şey eklenmeden yenmeli. Şeker ve tuz gibi.

Kızlar takıma yeni üye almamız lazım. Motivasyonumuz düştü. Paylaşımlar azaldı. Bu da hepimizi çok kötü etkiliyor. Ben bile bu hafta çok kötüyüm. Hele şimdi. Takıma uğramayı bile canım istemiyor. Sırf iyice bırakmayayım diye gelip yazıyorum.

Uzun lafın kısası en kısa zamanda toparlanmamız lazım.

Birde ben yokken katılmak isteyenler topiğine yeni gelen bütün üyeleri davet edin lütfen. Katılım az. Gelenleri de diğer takımlar kapıyor. Bize de üye lazım. Mutlaka gördüğünüz yeni üyeyi çağırın.

hoşbuldum canım, şu an bende öylece yiyorum ama tadını pek beğenmedim :)
ve diskalifiye olayını gerçekten düşünmelisin kaptanım.. diskalifiye değilse bile bir çözüm bulunmalı...

bugün menümü yazarım heralde.. şu yılbaşı öncesi ve yeni yıl kararlarımın hepsini iptal ettim, önceliğim kendim.. tabi kilo vermek en üst sırada.. o kararların çoğunluğu normalde yapmam gerekenlerdi zaten ama telaş yapıyorum hepten kafayı takıyorum, yılbaşına son bir hafta var ama bende oynama yok.. moralim bozuluyor böyle olunca en azından şimdilik iptal ettim bakalım zaman vereyim biraz kendime ee sizler neler var neler yok

Selammm guzel hatunlarrr cok gec kalktim bugun antebin ve iki gunluk uykusuzlugun ve calismanin yorgunlugunu attim.pazara gidecegim simdi guzel guzel sebzeler alip bu haftanin menusunu olusruracagim sonrada evi temizleyip yarina full motive rejimime ve sporuma basliyorum pazartesi de ia yerindeki odamda degisiklikler yapacagim bi buzdolabi vardi onu odaya almayi dusunuyorum en azindan kahvalti yapmadigimda ordan biseyler atistirabileyim.hersey cok guzel olacak insallah.mutlumyum ne?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…