Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar.+400 den beri buraya uğramaya bile yüzüm kalmadı.kendimi ben de kötü hissediyorum ebru.ama inşallah fatmanın söylediği gibi su tutmuşumdur.yine oruca başladım.dün üzüntümden pek bişey yiyemedim.hala canım sıkkın.yani kendime kızgınım.neyse
ececik geçmiş olsun tekrar.tam hastalanma havası artık..
dilaracım insanlar resmen kötü olmuşlar.bazen yapay davranışların bakıyorum tahammülüm bitiyor senin gibi.canını sıkma.durumlar hep aynı.ama inan ben burdaki herkesi çok seviyorum.
oğlan tv izliyor.5 dakika gireyim dedim.yazmasam iyice uzaklaşacakmışım gibi geldi
busecim tebrik ederim.gram bile olsa vermek motive ediyor
fırsat bulursam yine gelirim

selam fıstık..şöyle sana dokunayım da mutluluğun bana da bulaşsın

Selaaam kızlar

Nasılız bakalım? Ben yogun sınav maratonumu geride bıraktım, gecti bitti simdi sonucları merakla bekliyorum, herhalde haftaya ogreniriz..

Bu sabah kızımı yuzme dersine goturunce ben de 1 saat spor yaptım, 4 km tempolu yurudum (35 dk, 420 kalori)
Birde 20 dk egzersizler yaptım, squat 35 tane, vs..

Evet fatma ya ihmal etmemeliydim, unutup erteleyip durdum ilacı almayı, en son esim gidip aldı:)

kızlar nerelerdesiniiiiz ?? aklıma gelmişken sorayım greyfurt ile ilgili fikirleriniz neler :)

Böyle tuzlayıpta yemesi nede güzel olur

Valla bizdede azar azar gidiyor kilolar sabır işi kilo vermek. Mehter marşı gibi iki ileri bir geri

Böyle tuzlayıpta yemesi nede güzel olur

Valla bizdede azar azar gidiyor kilolar sabır işi kilo vermek. Mehter marşı gibi iki ileri bir geri
ben öyle yemedim hiç hayatımda bir en fazla iki kez küçük bir parça annem vermiştir onuda beğenmediğimden yemeye yeltenmiyordum. arkadaşım greyfurt al çok iyi gelir dedi aldım ama yarısını anca yedim :) kilo vermede de Allah hepimize sabır versin o zaman :)

Kızlar bu ağzımın kenarındaki yaralar çok fena boğazımın ağrısı da bir türlü geçmedi.. bir de yine eski aşk saçmalıklarıma kaptırdım anlatmaya bile değmez bu yorgunlukta, ama kendimi çok kötü hissediyorum

Merhaba kızlar demeye bile yüzüm yok.
Ebru'cuğum sen kendini takımın bekçisi olarak ilan etmişsin bende kendimi takımın yüz karası ve haini olarak ilan ediyorum..
--
Telefonumda ki sıkıntı devam ediyor ama neyseki internet paketim yenilendi.:)
Merak ediyorsunuz belki burdan ayrı kaldığım sürede afedersiniz hayvan gibi yedim ve spor yapmadım..
Doğal olarak biraz artidayim..
Neyse bugün çok zor olsada abartmadan yemeyi başardım sanirim..

Bugünkü menüm
10:00
1 el kadar az yağlı taze soğanlı, maydanozlu yumurta
2 zeytin
2 dilim yulaf ekmegi ve bol tere

14:00
1 avuç içi kadar kiyma
1 kase mercimek çorbasıi
2 dilim yulaf ekmeği ve bol tere

18:30
1 dilim yulaf ekmeği arası sabahki yumurtadan ve tere
1 kupa inek sütü ile nescafe

Gün içerisinde çok bitki çayı içtim
Şimdilik 1 L su ama icmeye devam..

Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım..tüm hafta,haftasonu gelsin diye bekliyorum..haftasonuda canım sıkılıyor gezmezsem..bugün 25 dk kaslarımı çalıştırayım dedim abartmışım..şimdiden heryerim ağrıyor.yandımmm

Hoşgeldin canımmmmm..özlettin.merak etme telafi edersin sen özlemcim.

Kızlar beslenme anlamında çok kötü birgün geçirdim, bunu nasıl telafi edeceğim bilmiyorum. Yarın sabah 1 saat yürüyeceğim. Bu ikon gibi ağlamak istiyorum.

09:00
1 kase yoğurt
1 avuç yaban mersini

12:30
1 tabak haşlanmış tavuk

15:30
1 cevizli köfte
1 kaşık kereviz salatası
1 dlm pizza
1 kaşık mantı

19:30
Yarım kase haşlanmış nohut
1 kase bamya
1 minik elma

2 lt su

harika Fundacım, ben çok dağıldım, toparlanmam lazım.

çok fazla takmışsın kafana canım, önündeki maçlara bak artık sen, geçen hafta geçti gitti.

neler neler yapmışsın, özendim sana.

ben de hiç sevmem ama diyetisyenler veriyor. Bir aralar greyfurtla antibiyok kullanımının öldürücü olduğu yönünde haberler dönüyordu nette.

antibiyotik kullandın mı Ece?

öyle deme Özlem, baya iyi gidiyordun sen.

afiyet olsun,beğendim.

tendonların hasar görmesin aman dikkat.

ben de hiç sevmem ama diyetisyenler veriyor. Bir aralar greyfurtla antibiyok kullanımının öldürücü olduğu yönünde haberler dönüyordu nette.

antibiyotik kullandın mı Ece?
kullandım ama greyfurttan 7 saat sonra aldım canım, biliyorum canım olumsuz etkisi olduğunu

Kızlar günaydın,

Dün diyetisyene gittim. Aynı zamanda akapuntur da yapıyor.

2 kulağıma iğneler taktı. Bir de liste verdi. Bugün listeye göre beslemeye başladım. 10 ocakta randevu verdı. tekrar gıdecegım. kilom 83.5, yağ oranım 42 cıktı. sanırım bu demek oluyor ki, vücudumun vücudumun yüzde 42 sı yağ baskül tarzı bıseye çıktım, elimede bı metal verdıler onu tuttum. o alet yag oranımı nasıl olctu anlamadım. ilk hedefımız 70 kıloya düşmek. bakalım hayırlısı...

Seni hafta sonu da buralarda görmek çok mutlu etti beni. Ara ara uğramaya çalış lütfen. Sizi buralarda görmek beni çok mutlu ediyor.

Hoş geldin Özlem' cim . Çok merakta bıraktın beni. Önemli olan daha geç olmadan dönmüş olman. + meselesini halledersin en kısa zamanda ama lütfen tekrar bırakma kendini.

Zeynep neden gitti ya çok iyi gidiyordu hem...:/
Bence de keşke gitmeseydi çünkü sonucu hepimiz biliyoruz. Kilo alıp yeniden dönecek.

Menün de kötü bişey yok ki Fatma cım üzme kendini. Bu hafta daha iyi kilo vereceksin emin ol. Ben güveniyorum sana halledersin.

Akupuntura hiç inanmıyorum Gönül' cüm ama diyetisyene gitmene çok sevindim. Verdiği listeyi bizimle de paylaşır mısın? Merak ettim nasıl bir liste. Ama diyetine dikkat ettiği sürece kilo vereceğine inanıyorum. Sporunu da ihmal etme lütfen. Düğünü düşün her defasında. Bizden de uzak kalma. Motivasyon çok önemli çünkü.

Benimde ağzımda yara çıktı. Birde çok dikkat çekiyor.

Akupunkturdan sonra birçok insan verdiği kiloları alıyor. Bence sağlıklı beskenme en iyisi ama dediğin gibi her şeyin hayırlısı. İnşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın.

Merhaba kızlar, sadece akapuntur olsa ben de gitmezdim. Aynı zamanda diyetisyen olduğu için gittim. Nişanlımın iş arkadaşlarından ona gidip kilo veren çok olmuş..

Yasaklar aynı; kızartmalar, hazır gıdalar, hamur işleri, çerez yasak; günde 2 kayısı 3 ceviz var sadece.
günde 2 tane meyve var, biri akşam yemeğinden 2 saat sonra, diğeri ikindi vakti. her öğünde sabah kahvaltısı da dahil yoğurt var, aynı zamanda öğle ve akşam salata da mutlaka. Yemekler 6 kaşık, etler elin ayası kadar. genel özellikleri böyle. 10 ocakta tekrar gideceğim doktora. burada da düzenli menü bildirimi yapmaya çalışacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…