Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gonulcugum eski rakibim..
Sen zaten bunları yap akupunktur olmasada kilo verirsin bence.. :)

Bugünkü menüm
09:00
1,5 dilim yulafli ekmek arası peynir
3 zeytin
Bol tere ve şekersiz çay

12:30
1 kase mercimek çorbası
1 avuç yağsız haşlanmış karnabahar üzerine 1 avuç kadar kıymalı makarna
Ve roka salatası

15:00
1 kaç tane çubuk kraker

18:30
Bol yeşil soğan,maydanoz ve baharatli 3 küçük haşlanmış yumurta
2 yk roka
2 dilim yulafli ekmek
1 üçgen peynir ve çay

Bol su ve bitki kayi
1 sade türk kahvesi

Ve spor olarak minnosumla 1 saat kadar dans

Geç uyudugum için çok açıkmayım diye akşamı sıkı tutmak istedim..
Kendimi tutmasam daha çok yerdim. :)

PizZa dışında gayet güzel menü canımmm afiyet olsun..

İyi yaptın cnm..bir de ben gidebilsem negüzel olacak..ama akapuntura bende pek inanmıyorum.inş hedefine inersin en kısa zamanda.

Evettt bende merakettim listeyi Gönül'cüm..Paylaşırsan sevinirim.

slm kızlar..
Akkat fatmacim trambolinin vardi dimi senin ya almayi dusunuyorum da onerirmisin?
Fundacım ben çok memnundum, buaralar çok düşük kalori aldığım için tramboline biraz ara verdim. Ama hedefim bu ayı yürüyüşle geçirip önümüzdeki ay yeniden tramboline dönmek.

kullandım ama greyfurttan 7 saat sonra aldım canım, biliyorum canım olumsuz etkisi olduğunu
süper.

Canım ben de akupunktur yaptırmıştım, sonrasında 9 kg aldım ama benim uyguladığım programda öğlen akşam salata yiyordum, o nedenle akupunktur sonrası hemen verdikleri aldım.
Bu arada bizim doktor bir arkadaş var, bugün onunla birlikteydik, o da akupunktur yapmaya başlamış. Diyet listesi ile uygulandığında kesinlikle yararlı oluyor diyor. Ama bir taraftan da beslenme düzeninin değiştirilmesi gerekiyor diyor. Listeye uyduğun sürece sana faydası olacağına inanıyorum.

saol Ebru, akşam üstü yaptığım kaçamak olmasaydı çok iyi olurdu. O da misafir gelmişti, mecburen masaya oturunca birşeyler yemem gerekti, mecburiyetten yedim. Ama kendimi çok kötü hissettim. Biliyorsun 1 aralıktan beri yasak hiçbirşeyi ağzıma sürmemiştim.

ooo özlemcim sahalara tekrar hoş geldin..

Merhaba kızlar, bugün daha iyiyim diyebilirim, spor bile yaptım 20 dakika yüksek tempo yürüdüm.. bugün bir ara odadakiler çok sinirlendirdi beni ama kendimi toparladım yalnızlığımı tekrar kabullendim :) çok şükür tabii bu kitaplar sayesinde oldu kitapların içinde kaybolmaya bayılıyorum.. dün 4-5 saat gibi bir sürede 200 sayfa okudum ama kendimi kaybetmişim resmen sonra gece burun tıkanıklığından uyuyamazken kendimi kitabın kahramanını düşünürken buldum :) sonra sinirlerimi tamamen yok etmek için gidip iki tane daha aldım

Merhaba kızlar menümü paylaşmaya geldim..

Sabah 09.00
2 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt

Öğlen 12.00
1 kase yoğurt
1 kase salata
6 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği
1 tb ekmeği

Ara 16.00
1 tane elma

Akşam 18.00
2 kaşık kıymalı sebze yemeği
4 tane balık
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 tb ekmeği

Gece Arası 09.00
1 kase yoğurt

Not: akşam sadece balık yemem gerekiyordu, ama dünden fazla balık kalmadığı için 2 kaşık da yemek yedim.
listese gece arası da var. gece aralarına meyve yazıyor ama ben yoğurt yemeyi planlıyorum. içtiğim 4 fincan süt tozulu kahve dışında ve not kısmında yazdıklarım dışında herşey listeye uygun..

su 2 lt
spor 30 dakika yürüyüş...

İyi geceler...

Ozlwmcim hosgledin gozlerim aradı seni, gitme bidaha olur mu?

Ececim kitaplara dalman cok iyi olmus, en iyisini yapıyorsun :)
Gecmiş olsun bu arada

Kaptancım sen nasılsın? Haftasonu pek gelemedim ama paketim yenilendi, insallah daha sık burda olucam yarından itibaren.. Bu arada bu haftaki hedefim 64,6 dan 64e dusmek olsun mu ne dersin?

Kızlar ben artık yatıyorum, sabah erken kalkıp calısmak istiyorum, bazı okumalarım var vs. Cok gece kalmayayım, okul da var yarın yogun bir gun olucak.. Herkese iyi geceler

İyiyim canım Allaha şükür. Beşiktaş Konyaspor maçı vardı bugün ordaydık. Ondan önce de alışverişteydik. Sabah geç uyanınca da hepsi ancak yetişti. Bende yatacağım birazdan iş var yarın. Çamaşır asmam gerek. Kitap okumam gerek. Çok işim var çokkk. Yarın hepimiz için güzel bir gün olur inşallah. Sana da iyi geceler. Hedefin gayet güzel ama yavaş gidiyorsun Tuba birazcık hızlan artık.

menun cok iyi gitmis diyetisyene gitmeye basladin sanirim sence ise yarayan bir sey mi hem motive acisindan hem de yardimci olmak acisindan sonucta internette cogu yerde olan seyleri veriyorlar fakat oradan aldigin moral daha degisik gibime geliyor ne de olsa doktor kontrolunde oldugu icin kilo vermek garanti oluyor

Günaydın kızlar,
gece hiç uyuyamadım. Boğazım ağrıyor. Sabah kalktım sesim de gitmiş. Zencefilli çay içiyorum şimdi. Doktora gitmeme gerek var mı acaba? yataktan çıkmak istemiyorum.

Birinin kontrolünde olmak çok faydalı birşey.
bu arada gunaydin herkese
Günaydın canım.

günaydınlar......................

aşık ol, üzül...sonra kendine gel ve yeniden umutla hayata başla...senin yaşındayken annem bana "hayatının en güzel yılları" derdi.ben de sana söyleyeyim.sen de ileride gençlere söylersin

estağfirullah..hoşgeldin özlem..durumlar hep aynı canım..iki ileri bir geri..

Zeynep neden gitti ya çok iyi gidiyordu hem...:/

işyeri yoğunmuş..kalmak için uğraştı ama olmadı galiba..

incecik bir gelin olcen inşallah

geçmiş olsun meryemcim

merhabaaa yataktan kalkabildim artık eskisi gibi buralardayıım

hoşgeldiiinnn..sen iyileştin darısı diğer hastaların başına..meryem..ece..

Ebru, Havva, Zeynep, Dilara ve Gülnihal...

İlk 20 desiniz tebrik ederim.

anlamadım fatma hatun, neyin 20 si

bu arada gunaydin herkese

günaydın canım

geçmiş olsun fatma.boğaz ağrısı antibiyotiksiz geçmiyor ama ateşin çıkınmazsa dinlenerek atlatabilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…