Kızlar beslenme anlamında çok kötü birgün geçirdim, bunu nasıl telafi edeceğim bilmiyorum. Yarın sabah 1 saat yürüyeceğim.Bu ikon gibi ağlamak istiyorum.
09:00
1 kase yoğurt
1 avuç yaban mersini
12:30
1 tabak haşlanmış tavuk
15:30
1 cevizli köfte
1 kaşık kereviz salatası
1 dlm pizza
1 kaşık mantı
19:30
Yarım kase haşlanmış nohut
1 kase bamya
1 minik elma
2 lt su
Kızlar günaydın,
Dün diyetisyene gittim. Aynı zamanda akapuntur da yapıyor.
2 kulağıma iğneler taktı. Bir de liste verdi. Bugün listeye göre beslemeye başladım. 10 ocakta randevu verdı. tekrar gıdecegım. kilom 83.5, yağ oranım 42 cıktı. sanırım bu demek oluyor ki, vücudumun vücudumun yüzde 42 sı yağ baskül tarzı bıseye çıktım, elimede bı metal verdıler onu tuttum. o alet yag oranımı nasıl olctu anlamadım. ilk hedefımız 70 kıloya düşmek. bakalım hayırlısı...
Seni hafta sonu da buralarda görmek çok mutlu etti beni. Ara ara uğramaya çalış lütfen. Sizi buralarda görmek beni çok mutlu ediyor.
Hoş geldin Özlem' cim .Çok merakta bıraktın beni. Önemli olan daha geç olmadan dönmüş olman. + meselesini halledersin en kısa zamanda ama lütfen tekrar bırakma kendini.
Bence de keşke gitmeseydi çünkü sonucu hepimiz biliyoruz. Kilo alıp yeniden dönecek.
Menün de kötü bişey yok ki Fatma cım üzme kendini. Bu hafta daha iyi kilo vereceksin emin ol. Ben güveniyorum sana halledersin.
Akupuntura hiç inanmıyorum Gönül' cüm ama diyetisyene gitmene çok sevindim. Verdiği listeyi bizimle de paylaşır mısın? Merak ettim nasıl bir liste. Ama diyetine dikkat ettiği sürece kilo vereceğine inanıyorum. Sporunu da ihmal etme lütfen. Düğünü düşün her defasında.Bizden de uzak kalma. Motivasyon çok önemli çünkü.
Fundacım ben çok memnundum, buaralar çok düşük kalori aldığım için tramboline biraz ara verdim. Ama hedefim bu ayı yürüyüşle geçirip önümüzdeki ay yeniden tramboline dönmek.Akkat fatmacim trambolinin vardi dimi senin ya almayi dusunuyorum da onerirmisin?
süper.kullandım ama greyfurttan 7 saat sonra aldım canım, biliyorum canım olumsuz etkisi olduğunu
Canım ben de akupunktur yaptırmıştım, sonrasında 9 kg aldım ama benim uyguladığım programda öğlen akşam salata yiyordum, o nedenle akupunktur sonrası hemen verdikleri aldım.Kızlar günaydın,
2 kulağıma iğneler taktı. Bir de liste verdi. Bugün listeye göre beslemeye başladım. 10 ocakta randevu verdı. tekrar gıdecegım. kilom 83.5, yağ oranım 42 cıktı. sanırım bu demek oluyor ki, vücudumun vücudumun yüzde 42 sı yağ baskül tarzı bıseye çıktım, elimede bı metal verdıler onu tuttum. o alet yag oranımı nasıl olctu anlamadım. ilk hedefımız 70 kıloya düşmek. bakalım hayırlısı...
saol Ebru, akşam üstü yaptığım kaçamak olmasaydı çok iyi olurdu. O da misafir gelmişti, mecburen masaya oturunca birşeyler yemem gerekti, mecburiyetten yedim. Ama kendimi çok kötü hissettim. Biliyorsun 1 aralıktan beri yasak hiçbirşeyi ağzıma sürmemiştim.Seni hafta sonu da buralarda görmek çok mutlu etti beni. Ara ara uğramaya çalış lütfen. Sizi buralarda görmek beni çok mutlu ediyor.
Hoş geldin Özlem' cim .Çok merakta bıraktın beni. Önemli olan daha geç olmadan dönmüş olman. + meselesini halledersin en kısa zamanda ama lütfen tekrar bırakma kendini.
Bence de keşke gitmeseydi çünkü sonucu hepimiz biliyoruz. Kilo alıp yeniden dönecek.
Menün de kötü bişey yok ki Fatma cım üzme kendini. Bu hafta daha iyi kilo vereceksin emin ol. Ben güveniyorum sana halledersin.
Akupuntura hiç inanmıyorum Gönül' cüm ama diyetisyene gitmene çok sevindim. Verdiği listeyi bizimle de paylaşır mısın? Merak ettim nasıl bir liste. Ama diyetine dikkat ettiği sürece kilo vereceğine inanıyorum. Sporunu da ihmal etme lütfen. Düğünü düşün her defasında.Bizden de uzak kalma. Motivasyon çok önemli çünkü.
ooo özlemcim sahalara tekrar hoş geldin..Bugünkü menüm
09:00
1,5 dilim yulafli ekmek arası peynir
3 zeytin
Bol tere ve şekersiz çay
12:30
1 kase mercimek çorbası
1 avuç yağsız haşlanmış karnabahar üzerine 1 avuç kadar kıymalı makarna
Ve roka salatası
15:00
1 kaç tane çubuk kraker
18:30
Bol yeşil soğan,maydanoz ve baharatli 3 küçük haşlanmış yumurta
2 yk roka
2 dilim yulafli ekmek
1 üçgen peynir ve çay
Bol su ve bitki kayi
1 sade türk kahvesi
Ve spor olarak minnosumla 1 saat kadar dans
Geç uyudugum için çok açıkmayım diye akşamı sıkı tutmak istedim..
Kendimi tutmasam daha çok yerdim. :)
evet yaa çok dikkat çekiyor, arkadaşım resmen acımaya başladı halime çok acıyor çünkü yüzümün aldığı hale anca acınır :)Benimde ağzımda yara çıktı. Birde çok dikkat çekiyor.
merhabaaa yataktan kalkabildim artık eskisi gibi buralardayıım
Ozlwmcim hosgledin gozlerim aradı seni, gitme bidaha olur mu?
Ececim kitaplara dalman cok iyi olmus, en iyisini yapıyorsun :)
Gecmiş olsun bu arada
Kaptancım sen nasılsın? Haftasonu pek gelemedim ama paketim yenilendi, insallah daha sık burda olucam yarından itibaren.. Bu arada bu haftaki hedefim 64,6 dan 64e dusmek olsun mu ne dersin?
Kızlar ben artık yatıyorum, sabah erken kalkıp calısmak istiyorum, bazı okumalarım var vs. Cok gece kalmayayım, okul da var yarın yogun bir gun olucak.. Herkese iyi geceler
Geçmiş olsun canım. Ben kaçırdım galiba hasta mıydın?
Merhaba kızlar menümü paylaşmaya geldim..
Sabah 09.00
2 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 kase yoğurt
Öğlen 12.00
1 kase yoğurt
1 kase salata
6 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği
1 tb ekmeği
Ara 16.00
1 tane elma
Akşam 18.00
2 kaşık kıymalı sebze yemeği
4 tane balık
1 kase yoğurt
1 kase salata
1 tb ekmeği
Gece Arası 09.00
1 kase yoğurt
Not: akşam sadece balık yemem gerekiyordu, ama dünden fazla balık kalmadığı için 2 kaşık da yemek yedim.
listese gece arası da var. gece aralarına meyve yazıyor ama ben yoğurt yemeyi planlıyorum. içtiğim 4 fincan süt tozulu kahve dışında ve not kısmında yazdıklarım dışında herşey listeye uygun..
su 2 lt
spor 30 dakika yürüyüş...
İyi geceler...
Birinin kontrolünde olmak çok faydalı birşey.menun cok iyi gitmis diyetisyene gitmeye basladin sanirim sence ise yarayan bir sey mi hem motive acisindan hem de yardimci olmak acisindan sonucta internette cogu yerde olan seyleri veriyorlar fakat oradan aldigin moral daha degisik gibime geliyor ne de olsa doktor kontrolunde oldugu icin kilo vermek garanti oluyor
Günaydın canım.bu arada gunaydin herkese
Kızlar bu ağzımın kenarındaki yaralar çok fenaboğazımın ağrısı da bir türlü geçmedi.. bir de yine eski aşk saçmalıklarıma kaptırdım anlatmaya bile değmez bu yorgunlukta, ama kendimi çok kötü hissediyorum
Merhaba kızlar demeye bile yüzüm yok.
Ebru'cuğum sen kendini takımın bekçisi olarak ilan etmişsin bende kendimi takımın yüz karası ve haini olarak ilan ediyorum..
--
Telefonumda ki sıkıntı devam ediyor ama neyseki internet paketim yenilendi.:)
Merak ediyorsunuz belki burdan ayrı kaldığım sürede afedersiniz hayvan gibi yedim ve spor yapmadım..
Doğal olarak biraz artidayim..
Neyse bugün çok zor olsada abartmadan yemeyi başardım sanirim..
Zeynep neden gitti ya çok iyi gidiyordu hem...:/
Kızlar günaydın,
Benimde ağzımda yara çıktı. Birde çok dikkat çekiyor.
Akupunkturdan sonra birçok insan verdiği kiloları alıyor. Bence sağlıklı beskenme en iyisi ama dediğin gibi her şeyin hayırlısı. İnşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın.
merhabaaa yataktan kalkabildim artık eskisi gibi buralardayıım
Ebru, Havva, Zeynep, Dilara ve Gülnihal...
İlk 20 desiniz tebrik ederim.
bu arada gunaydin herkese
Günaydın kızlar,
gece hiç uyuyamadım. Boğazım ağrıyor. Sabah kalktım sesim de gitmiş. Zencefilli çay içiyorum şimdi. Doktora gitmeme gerek var mı acaba? yataktan çıkmak istemiyorum.
Birinin kontrolünde olmak çok faydalı birşey.
Günaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?