Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın canım. Elimde doktorun verdiği liste olursa daha kontrollü olurum diye düşündüm. Başka bie bahanem kalmamış olacaktı. Dün birinci günümdü. Sanki didipline de oldum :) bide randevuya gittim. Herkes benim gibi. Kendimi rahat hissettim. Tek ben değilimi somut olarak gördüm. Hepsinin de yüzü gülüyodu. Kimisi 15 günde 200 gram vermiş. Kimisi de incecik neden geldin diyolar. 17 kilo verdim. Korumak amaçlı geliyorum diyor.

Bugünkü menüm:
11:00
1 kase yoğurt
6-7 kuru kayısı

18:30
1 tabak haşlanmış tavuk
1 dlm çavdar ekmeği
maydanoz, soğan
1 elma

2 lt ye yakın su.

süper menü olmuş canım afiyet olsun.

Ebru, Havva, Zeynep, Dilara ve Gülnihal...

İlk 20 desiniz tebrik ederim.

sağol canım inş devam ederim..Zeynep te olsaydı keşke..

bu arada gunaydin herkese

günaydın canımmmm

inş bigün bizde sadece korumak için gideriz Gönül'cüm..

canım sen sürekli gelmiyorsun ama..istikrarlı bir şekilde devam edip menülerini paylaşmalısın...bende inanılmaz motivasyon düşüklüğü yaşıyorum ama bırakmaya hiç niyetim yok hedefimi görene kadar..

dünkü menüm..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 su bardağı süt
çeyrek ekmek
kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
iftar:
1 hurma
1 tabak yoğurt çorbası
3 tane lahana sarma
4 istavrit
az yeşillik

1.5 litre su

kızlar 3 gündür 2 kaşık yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçın,çay kaşığının ucuyla da bal ekliyorum yiyorum.iftardan sonraki ara öğün ihtiyacımı bitirdi.akşam boyunca da açlık hissetmiyorum.tavsiye olunur

dayanamayıp 4 tane lokum yedim...akşam sporu arttırıcam ceza olarak ..of of şu tatlı krizlerim bitse,hastalancam bu hafta resmen gözüm döndü.kaçamaksız gün geçiremiyorum ıkı haftadır

canım sen istanbulda mıydın hangi diyetisyene gittiğini merak ettim.

Selam kızlar nasılsınız? Benim diyetimde şuanabkadar iyi gidiyor bir iki kaçamak olsada yinede dengeliyorum. Yalnız iki gündür kulaklığım kayıp ve içimden hiç spor yapmak gelmiyor. Müzik dinleyince ben böyle bir gaza geliyorum. Birde orjinal ve iyi ses çıkarıyordu. Evde bakmadığım yer kalmadı, hala arıyorum

Ben geldim kızlaaar :) canım sıkılıyor farklı birşeyler yapasım var ama onu düşünürken uykum geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…