- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
menun cok iyi gitmis diyetisyene gitmeye basladin sanirim sence ise yarayan bir sey mi hem motive acisindan hem de yardimci olmak acisindan sonucta internette cogu yerde olan seyleri veriyorlar fakat oradan aldigin moral daha degisik gibime geliyor ne de olsa doktor kontrolunde oldugu icin kilo vermek garanti oluyor
Bugünkü menüm:
11:00
1 kase yoğurt
6-7 kuru kayısı
18:30
1 tabak haşlanmış tavuk
1 dlm çavdar ekmeği
maydanoz, soğan
1 elma
2 lt ye yakın su.
Ebru, Havva, Zeynep, Dilara ve Gülnihal...
İlk 20 desiniz tebrik ederim.
bu arada gunaydin herkese
Günaydın canım. Elimde doktorun verdiği liste olursa daha kontrollü olurum diye düşündüm. Başka bie bahanem kalmamış olacaktı. Dün birinci günümdü. Sanki didipline de oldum :) bide randevuya gittim. Herkes benim gibi. Kendimi rahat hissettim. Tek ben değilimi somut olarak gördüm. Hepsinin de yüzü gülüyodu. Kimisi 15 günde 200 gram vermiş. Kimisi de incecik neden geldin diyolar. 17 kilo verdim. Korumak amaçlı geliyorum diyor.
Kızlar çok moralim bozuldu ya 1 ileri 2617267816327647162 geri gitmişim niye böyleyim ben niye beceremedim şu işi
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-yarismasinda-bugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-38087492
kızlar 3 gündür 2 kaşık yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçın,çay kaşığının ucuyla da bal ekliyorum yiyorum.iftardan sonraki ara öğün ihtiyacımı bitirdi.akşam boyunca da açlık hissetmiyorum.tavsiye olunur
Günaydın kızlar,
gece hiç uyuyamadım. Boğazım ağrıyor. Sabah kalktım sesim de gitmiş. Zencefilli çay içiyorum şimdi. Doktora gitmeme gerek var mı acaba? yataktan çıkmak istemiyorum.
canım defalarca doktora gitmiş biri olarak söylüyorum,evde doğal şeylerle başının çaresine bak.eğer düzelmezse öyle git.bu kışı hastanede geçirdim resmen ama bi işe yaramadı..allah şifa versin inş. çok geçmiş olsun.
Günaydın canım. Elimde doktorun verdiği liste olursa daha kontrollü olurum diye düşündüm. Başka bie bahanem kalmamış olacaktı. Dün birinci günümdü. Sanki didipline de oldum :) bide randevuya gittim. Herkes benim gibi. Kendimi rahat hissettim. Tek ben değilimi somut olarak gördüm. Hepsinin de yüzü gülüyodu. Kimisi 15 günde 200 gram vermiş. Kimisi de incecik neden geldin diyolar. 17 kilo verdim. Korumak amaçlı geliyorum diyor.
Bugünkü menüm:
11:00
1 kase yoğurt
6-7 kuru kayısı
18:30
1 tabak haşlanmış tavuk
1 dlm çavdar ekmeği
maydanoz, soğan
1 elma
2 lt ye yakın su.
hemen deneyim canım belki tatlı krizlerime çare olur tarçın ..
canım sen istanbulda mıydın hangi diyetisyene gittiğini merak ettim.
Ben eskişehirdeyim canım. İstersen doktorun adını yazayım.
mutlaka çare olur.yemekten yarım saat önce bir kase yoğurtla dene bunu resmen tok tutuyormuş.kardeşim ve hanımı denediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?