Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Funda ya bilmiyorum hiç böyle olmamıştı doymadigim zamanlar oluyordu ama bu asla 2günü geçmezdi o yüzden bu kadar çok etkilemezdi 2.hafta bitiyor dünyaları yedim çok üzülüyorum çok kızıyorum kendime sinirden oturup ağlıyorum artık ama ne doyuyorum ne de bi çözüm bulabildim yazı çok güzelmiş teşekkür ederim ama şu ara da stres altında da değilim aslında gayet de rahatım vitaminim bitti onu almıyorum acaba onla ilgisi olabilir mi ki artık neyi değiştirdim de bu hale geldim bulmak için saatlerce beyin patlatiyorum bi süreç yiyince geçecek deseler buna bile inanırım ama yediklerim kalori bombası şeyler resmen ve zar zor verdiğim gram gram verdiklerilerimi kilogram olarak alıyorum dur diyemiyorum hayır diyemiyorum kendime kızıp yemeye devam etmek dışında hiç bişey yapmıyorum(

Günaydın kızlar...
Benim de böyle dönemler çok başıma geliyor Havva, bence en büyük neden yedikten sonra duyduğun pişmanlık ve kendine olan kızgınlığın. Bu seni daha çok yemeye teşvik ediyor. Rahat olmalısın, geçişte yediklerini bir kenara bırak, bundan sonra önüne bak.
ben birşeyi çok yemek istediğimde onu beynimde iğrençleştirmeye başladım. Şöyleki, mesela kurabiye. Kurabiyeye bakınca sanki bir kalıp yağ görmeye başladım. Kendimi bir kalıp donmuş yağın üzerine şeker ve yumurta koyarak yerken hayal ettim. Görüntü bile iğrenç. (ki bu yağ genelde margarin oluyor ve üzerine, sinek bile konmaya tenezzül etmiyor) Midem bulanıyor haliyle. Yemiyorum. Böylece Allah'a şükür o tarz yiyeceklerden uzaklaştım.
Ama bazen canım döner falan çekiyor, onları da geçmişte yediğim günleri hatırlayarak zamanında çok yedin, ideal kilona ulaşınca yersin diye geçiştiriyorum.

Bir de biz bu diyet ve kaçamak olayını çok kafaya takıyoruz galiba. Onunla yatıp onunla kalkıyoruz, haliyle beynimizde sürekli yiyecek düşünüyor. Düşüncelerimizi farklı şeylere yoğunlaştırmalıyız.

Menum

Sabah 9,00 2 dilim ekmek,peynir,5 zeytin

Ogle 1 kase tarhana,2 kase salata 12,30

Aksam 1 kase kisir,1 elma,2 mandalina

1 bardak sahlep,1 bardak kefir

45 dk yuruyus,15 dk kas hareketleri,2,5 lt su
Afiyet olsun Dilara, güzel menü olmuş. Sahlepi kendin mi yaptın?

Kizlar sac dokulmesine karsi onerisi olan var mi?kel kalicam diye korkmaya basladim fena dokuluyo
Saç dökülmesinin nedenini araştırmak gerek. Eşimin de çok dökülüyordu, bioxcin ampuller kullandı uzun bir süre, en azında dökülmesi durdu. Ama onun hormonal bir problemi yoktu.
Dökülen yerlerden yenisi çıkmıyor mu?

Vay be şu beynimizle vücudumuzun çekişmesine bak sen, en iyisi ikisini de karşımıza alıp konuşmak :)

Bu konu üzerinde fazla durma artık Havvacım, dikkatini farklı şeylere yoğunlaştır.

evet canım kendim yapıyorum attar'dan orjinal sahlep alıyorum..şekeri çok daha az lezzetli oluyor.

Benin kadar muzdarip olan yoktur heralde Narragansett doktora gidecegim randevu aldım başka türlü olmuyor daha önce de gittim vitamin falan verdi şimdi yine gidip baktircambi doktordan sonra daha çok bilgi verebilirim canım

nedir çektiğimiz bu saçlarımızdan ben de gitmeyi düşünüyorum bidaha

benimde stres kaynaklı dökülüyormuş..doktora gittiğimde öyle demişti.ama yok bitmiyor vallahi kel kalıcam diye korkar oldummm :)

evet canım kendim yapıyorum attar'dan orjinal sahlep alıyorum..şekeri çok daha az lezzetli oluyor.
Hazır olanından almıştım çok şekerliydi gerçekten, baya da koruyucu vardı içinde. Ben de alayım, soğuk kış gecelerinde iyi gidiyor.

kızlar karlı bir İstanbul sabahından günaydınnnnn.donuyoruzzzzzzzzzzzz
Bursa'da da kar var. Evde oturup örgü örmek istiyorum ama zamanım yok.

hanımlar günaydın bdv de ki bir mevzuu yüzünden banlıydım 5 gündür yeni geldim ...
bu süre zarfında yediklerime dikkat ettim etmekle kalmadım bol su içtim içmekle de kalmadım sularıma zencefiller doğradım doğramakla da kalmadım sonra o zencefillerden çaylar yaptım bir de üstüne afiyetli bir grip oldum
gelelim menülerime demek sitiyorum ama tek tek yazarsam uzun olur sanırım..bu yüzden bu sabah bir Günaydınla başlayayım

bursanın neresindesin canım

Günaydın kızlar dünkü menüm
10:30
Pide ekmek miktarı hatirlamiyorum
1 yumurta
10 zeytin

15:00
1 kupa inek sütlü nescafe

18:30
1 kase kadar mercimek çorbası

Gece 01:30
1 dilim armut
1 küçük muz

Bol su

günaydınlarrr.....................

bunu ben 68 kiloya indiğimde yaşamıştım.aslında bence nazarla alakası yok.herkes zayıflamışsın deyince içten içe "ben iyiyim yaa..yeter bu kadar.bak herkes aynı düşünüyor" diyoruz.veeeee yaşasın yemek yemek..o zamanlar bunun sebebini anlamaıyordum.içime afedersin öküz kaçmış gibiydi.ama şimdi biliyorum."yeter" düşüncesi yemeye sevkediyor.o dönemde bir arkadaşıma rica ettim.bana hergün "işte buraya kadarmış senin diyetin.azmin..bak takıldın kaldı" diyordu.diğerleri de hemen etkilenip evet ya artık sen kilo veremiyorsun diyorlardı..valla öyle zar zor 62 yi görebildimistersen arkadaşı ödünç verebilirim

evet kendine ceza ver.karnın inmese bile yeniden diyete adapte olursun busecim

hoşbulduk nihalciğim vallahi ceza puanı çok olunca(malum bdvlieber dim eskiden :=) ) tek ban bir haftayı buluyor ...bend sizleri özledim umarım iyisinizdir ..

bdv..neAllahım ben gelmeyeli buralarda ne çok şey değişmiş.ben de bir kere ceza almıştım.ama 6 ay falan girememiştim
bizler iyiyiz canım.bu hafta skor düşüktü ama çare yok bi ileri bi geri..yine suyu az içtikte ondan sanki..sen uzak kalsan da diyet tam gaz .maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…