Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
çeyrek ekmek
çay
iftar:
1 hurma
el kadar patates kayganası
1 tabak tavuklu pirinç çorbası
yeşillik,yoğurt

Selam kızlar şu sıralar çok yoğunum sınavlar yüzünden başımı kaldıramadım. Neyseki şu üç günlük tatilde biraz dinlenebileceğim. Uykusuzluktan ölüyorum valla. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yıl geçirmemizi nasip etsin.

Kızlaaaar mutlu yıllar :) arada gelip bakıyorum ama ne yazsam bilmiyorum e bi yerden başlıyım dedim. Canım sıkkın aslında hem iyi hem kötüyüm bilemedim yani.. Kendimi çözemiyorum tam olarak.. şu saçma aşk meşk kişisine tekrar çark ettiğinden beri aklım toparlayamıyorum. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. uyumak istiyorum ama istemiyorum, ders çalışmak istiyorum ama istemiyorum öyle işte deli olucam düşün düşün

Yarin ki tarti sonucuny merak ediyorum bu sefer arti cikmazsam buyuk basari olcak benim icin..yeni yil haftasi diye biraktim kendimi..spor yapayim en iyisi kalkip

Selam kızlar

Bi garip hallerdeyim, bişe yazasım yok, reglim yakın ondan mıdır nedir, cok durgunum.. Bugun kayınvalidem geliyor, yemek hazırlaım bekliyorum..

Ay içimde garip garip hisler, sınav haftasına da giriyoruz, pek sık gelemicem buraya, su vizelerimi atlatayım rahatlarım herhalde..

Ececim ben de senin gibiyim, ders calısmak istiyorum ama istemiyorum, yatmak istiyorum ama istemiyorum vs...:)

o garip garip hislerden bende de var

Günaydın kızlar
Bugün bildirim günü umarım unutmamışsınızdır.

Ece, Tuba aynı durum bende de var. Sanırım mevsimsel bir durum. Ama geçiyor gidiyor artık.

Günaydınlar...
Günaydın kızlar
Bugün bildirim günü umarım unutmamışsınızdır.
Unutmuşum Ebrucum, 2,5 gündür tüm ev ahalisi evde, gün ve saat kavramım kalmadı, çok da yoruldum. Allah'tan telefonuma alarm kurmuşum.
Geçen hafta:73,2
Bu hafta: 72,4
fark:800 g

Aslında daha düşük çıkabilirdim. Normalde aç karnına sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum. Ama bugün telaştan unutmuşum, kahvaltımı yaptıktan sonra tartıldım.

Kızlar bugün evde temizlik var, ev savaş lanı gibi, uğrayabilirsem yeniden uğramaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…