Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

susuz olmaz canım bdv bir derdim var topiği ben de dikkat etmeye çalışıyom ben yiyecek olsam da midem yedirmiyo ağrıdan sağolsun

yazdım ben akkata da (Fatma dimi adı yanlış mı hatırlıyorum) dönmedi daha ..komşu çıkarsak gülerim benim suratsız komşuluk ilişkisi olmayan apartmanımdan çıkamaz bence

fatma evet..gelir birazdan..dünkü menüm.............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 su bardağı süt
kk peynir
yarım domates
çeyrek ekmek
iftar:
1 hurma
3-4 kaşık makarna
2 patatesi mikrodalgada kumpir yaptım,sadece tuz ve az peynir koydum içine
1 tabak pirinç çorbası

1 litre su

Selam hanımlar

Fatmacın kötü olmus sebepsiz yere esinle bozusmanız.. Arkadaslar cokmguzel yorumlar yapmıslar zaten, insallah duzelir canım

Dilaracım, dedikleri gibi gundemini değiştir artık, düşünme oyle seyler

PARKY hosgeldin canım. YOKLugunn cok hissedildi

Kızlar simdi okuldayım, çıkıcam birazdan , gorusuruz

Memur da degil ogretmen olmak vardi:)yarim gun bizde yok dilara.ya bakma sen tek avantaji bu baska da esprisi yok.

dunku menum

sabah 9.00
1 ince krep

oglen
1 bardak sekersiz sutlu neskafe

aksam 19.00
1 tabak pilav+nohut
yogurt tursu

Bugünkü menüm
11:00
1 küçük elma
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay

13:45
3 yk kıymalı makarna
Bir kaç lokma ekmek

15:00
1 kupa inek sütü ile nescafe

18:30
Yarım kase kemik suyuna sehriye çorbası
Bir kaç lokma ekmek ve peynir

1 yeşil çay
1 kayısıli form çayı
1 turk kahvesi
Suyu hesaplayamadim

diyette moral en buyuk sey aslinda ve en iyi yeri de diyetisyenler cunku dedigin gibi gittiginde seninle ayni duygulari ayni hedefi paylasanlar oldugunu goruyorsun sorsan hepsinin bambaska hikayeleri vardir bu bile motive edici

evet busecim, ellimde bir liste var artık. sadece listeyi uymayı düşünüyorum. önümde uzun bir yol var. 15 günde bir doktora gidceğim. bu da motive edecek..

özlemcim menün gayet güzel tebrikler. bikaç gün sonra da listemde bulgur pilavı var. ama 4-6 kaşık arasında yem gerekiyor.

yarın ailemin yanına gideceğim. inşallah yollarda bir sıkıntı olmaz. bi kere kar yağmştı. 6 saatlik yolu 12 saatte gitmiştim. bide liste konusu var tabi...listeme uymam lazım.

Burda kar yağdığı için herhalde yarın okulu tam gün tatil etmiişler. Yani 5 gün kızım evde. Ne olursa ceza veriliyor canım? benim de bu konuda hiçbir fikrim yok?

susuz olmaz canım bdv bir derdim var topiği ben de dikkat etmeye çalışıyom ben yiyecek olsam da midem yedirmiyo ağrıdan sağolsun
Miden de hala problem mi var?

yazdım ben akkata da (Fatma dimi adı yanlış mı hatırlıyorum) dönmedi daha ..komşu çıkarsak gülerim benim suratsız komşuluk ilişkisi olmayan apartmanımdan çıkamaz bence
Evet canım, Fatma benim adım. Komşu değiliz de uzak da sayılmayız :) İkimizde Nilüferliyiz sonuçta. Nilüfer de oturmak ayrıcalık bence :)

Kızlar ben de rehavete girdim galiba, bugün ufak bir çiğ köfte kaçamağı yaptım. Ama söz önümüzdeki hafta kesinlikle kaçamak yok.
Bugünkü menüm:
09:00
1 kase yoğurt
6-7 kuru kayısı

14:00
2 dlm peynir
1 avokado
yarım yeşil elma

18:30
1 tabak haşlanmış tavuk (bitti sonunda)
1 kase salata
yarım yeşil elma
1 dlm çavdar ekmeği
2 adet çiğ köfte

2 lt su.

Menüm

Sabah 07.00
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
1 kk peynir
biraz yeşillik
5 zeytin

Öğlen 12.00
1 kase yoğurt
1 kase salata
6 kaşık sebze yemeği
1 tb ekmek
10 tane çiğ fındık, 1 tane kayısı (bunlar listemde yoktu.)

ara 16.00
1 tane elma

akşam 18.16
6 tane kasap köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata

bide bugün 2 kupa süt tozulu kahvem var, listede olmayan ve tükettiğim.
sütle içeyim dicem, sütte yasak ürünler arasında

suyu 2 lt yapmaya calısıcam
spor yok..

aslında baktım da listeme gayette iyi uymuşum aslında. aferin bana. bugun gofret uzattılar almadım.
yalnız sabah ve öğlen arasında ara menü yok,, arası da bayağı uzun. bayağı acıkıyorum. normalde kahvaltıyı 8-9 arası yap dedi doktor. ama mesaı 8 de başladığı ıcın 7 de kahvaltı yapmam gerekiyor. öğleni bi saat erkene alıyım desem öğlen menüsü 11 e geliyor ki cok erken. bıdahakı randevumda saat 10.00 da ara menü yapamaz mıyızız dıyecegım..

Şimdi de gece aramı yiyorum. Saat 9'da bir meyve yeme gerekiyor. Bizim kurallara uygun değil aslında. bu gece arasını da doktora soracağım. hiç olmasa ya da meyve yerine yoğurt yesem olmaz mı diye...

Allah'tan sadece 2 tane yemişsin. Kendini durdurabilmişsin. Afiyet olsun canım.

Kizlar menum

Sabah 9,00 kepekli tost

Ogle 13,00 1 kase mercimek
Corbasi,1 kase salata,1 dilim kepek
Ekmegi

Aksam 19,30 2 zeytinyagli biber dolmasi,1
Kase salata

50 dk Billy Blanks cardio,50 mekik

Su 2,5 lt

bugunku yediklerim

6.20 1 kase yogurdun icine elma ve kuru kayisi dilimleri

11.30 kacamak 2 cikolata parcali kurabiye
1 kucuk un kurabiyesi ve sut

14.40 1 elma

16.30 cheesecake ve 2 tane cikolatali kurabiye

20.00 1 kase yogurda yarim armut dilimledim

tatlisi yogun bir gun oldu cok pismanim aslinda

benim midemdeki problem kolay kolay geçecek gibi değil canım bu arada herkese günaydın bu ara bildirim yapamıyorum benim nette arıza var bilginize hanımlar ..

sabah: buğday ekmeği arası peynir maydonoz şekersiz çay 08:00
Öğlen :bir kase portakallı kereviz bir mini dilim buğday ekmeği yoğurt 12:00
Akşam:bir kase portakallı kereviz iki yemek kaşığı bulgur pilavı yoğurt 18:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…