susuz olmaz canım bdv bir derdim var topiğibdv..neAllahım ben gelmeyeli buralarda ne çok şey değişmiş.ben de bir kere ceza almıştım.ama 6 ay falan girememiştim
bizler iyiyiz canım.bu hafta skor düşüktü ama çare yok bi ileri bi geri..yine suyu az içtikte ondan sanki..sen uzak kalsan da diyet tam gaz .maşallah
yazdım ben akkata da (Fatma dimi adı yanlış mı hatırlıyorum) dönmedi daha ..komşu çıkarsak gülerim benim suratsız komşuluk ilişkisi olmayan apartmanımdan çıkamaz benceaaaaaaaaaa..yan apartman olurmuşne hoş
yazdım ben akkata da (Fatma dimi adı yanlış mı hatırlıyorum) dönmedi daha ..komşu çıkarsak gülerim benim suratsız komşuluk ilişkisi olmayan apartmanımdan çıkamaz bence
diyette moral en buyuk sey aslinda ve en iyi yeri de diyetisyenler cunku dedigin gibi gittiginde seninle ayni duygulari ayni hedefi paylasanlar oldugunu goruyorsun sorsan hepsinin bambaska hikayeleri vardir bu bile motive edici
Bugünkü menüm
11:00
1 küçük elma
1 haşlanmış yumurta
Yeşil çay
13:45
3 yk kıymalı makarna
Bir kaç lokma ekmek
15:00
1 kupa inek sütü ile nescafe
18:30
Yarım kase kemik suyuna sehriye çorbası
Bir kaç lokma ekmek ve peynir
1 yeşil çay
1 kayısıli form çayı
1 turk kahvesi
Suyu hesaplayamadim
Ne olursa ceza veriliyor canım? benim de bu konuda hiçbir fikrim yok?bdv..neAllahım ben gelmeyeli buralarda ne çok şey değişmiş.ben de bir kere ceza almıştım.ama 6 ay falan girememiştim
bizler iyiyiz canım.bu hafta skor düşüktü ama çare yok bi ileri bi geri..yine suyu az içtikte ondan sanki..sen uzak kalsan da diyet tam gaz .maşallah
Miden de hala problem mi var?susuz olmaz canım bdv bir derdim var topiğiben de dikkat etmeye çalışıyom ben yiyecek olsam da midem yedirmiyo ağrıdan sağolsun
Evet canım, Fatma benim adım. Komşu değiliz de uzak da sayılmayız :) İkimizde Nilüferliyiz sonuçta. Nilüfer de oturmak ayrıcalık bence :)yazdım ben akkata da (Fatma dimi adı yanlış mı hatırlıyorum) dönmedi daha ..komşu çıkarsak gülerim benim suratsız komşuluk ilişkisi olmayan apartmanımdan çıkamaz bence
Menüm
Sabah 07.00
2 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
1 kk peynir
biraz yeşillik
5 zeytin
Öğlen 12.00
1 kase yoğurt
1 kase salata
6 kaşık sebze yemeği
1 tb ekmek
10 tane çiğ fındık, 1 tane kayısı (bunlar listemde yoktu.)
ara 16.00
1 tane elma
akşam 18.16
6 tane kasap köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata
bide bugün 2 kupa süt tozulu kahvem var, listede olmayan ve tükettiğim.
sütle içeyim dicem, sütte yasak ürünler arasında
suyu 2 lt yapmaya calısıcam
spor yok..
aslında baktım da listeme gayette iyi uymuşum aslında. aferin bana. bugun gofret uzattılar almadım.
yalnız sabah ve öğlen arasında ara menü yok,, arası da bayağı uzun. bayağı acıkıyorum. normalde kahvaltıyı 8-9 arası yap dedi doktor. ama mesaı 8 de başladığı ıcın 7 de kahvaltı yapmam gerekiyor. öğleni bi saat erkene alıyım desem öğlen menüsü 11 e geliyor ki cok erken. bıdahakı randevumda saat 10.00 da ara menü yapamaz mıyızız dıyecegım..
Kızlar ben de rehavete girdim galiba, bugün ufak bir çiğ köfte kaçamağı yaptım. Ama söz önümüzdeki hafta kesinlikle kaçamak yok.
Bugünkü menüm:
09:00
1 kase yoğurt
6-7 kuru kayısı
14:00
2 dlm peynir
1 avokado
yarım yeşil elma
18:30
1 tabak haşlanmış tavuk (bitti sonunda)
1 kase salata
yarım yeşil elma
1 dlm çavdar ekmeği
2 adet çiğ köfte
2 lt su.
benim midemdeki problem kolay kolay geçecek gibi değil canım bu arada herkese günaydın bu ara bildirim yapamıyorum benim nette arıza var bilginize hanımlar ..Burda kar yağdığı için herhalde yarın okulu tam gün tatil etmiişler. Yani 5 gün kızım evde. Ne olursa ceza veriliyor canım? benim de bu konuda hiçbir fikrim yok?
Miden de hala problem mi var?
Evet canım, Fatma benim adım. Komşu değiliz de uzak da sayılmayız :) İkimizde Nilüferliyiz sonuçta. Nilüfer de oturmak ayrıcalık bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?