Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydın kızlar

Ebru mevsimsel olabilir , dogru..

Fatma cok iyi sonuc bence, bravo

Bugun tembellik ettim, mayışık mayışık yatıyordum yeni kalktım, azcık durayım da öyle tartılayım

Günaydın kızlar şimdi ben kendi evimde değilim ve tartı sonucu çok fena bişey çıktı haftaya kendi evimde tartilcam bi fikriniz var mi ne yapayım ? Bildirimde bulunmasam daha mi iyi olur birde bu hafta listeyi ben hazırlamak istiyorum ebrucugum uygunsa eğer

Başka tartıyla tartılman olmaz zaten canım. Mecburen bildirim yapmadı diyeceğiz. Haftaya kilon ikiye bölünecek. O zaman kendini ona göre hazırla lütfen. Liste işini de konuşuruz. Keşke önlemini daha önceden almış olsaydın.

Tartıyi görünce güzel kararlar aldım pazartesiden itibaren her gün ;
KAÇAMAK ARTİK YOK VE YAPILMAYACAK KURAL DEGİL YAŞAM TARZİ OLACAK (maddelere bile eklemedim )
1) en az 2lt su icilecek
2) o menüler her gün akşam buraya yazılacak yazılmayan her menü için ertesi gün 50mekik çekilecek
3) mutlaka ara öğün yapılacak
4)spor günleri spora gidilecek
5)mekik programına uyulacak
6) son olarak bu kilolar gidecek O KADAR!

Harika ve hep olması gereken kararlar. Uygulamayı da dört gözle bekliyorum.

Fatma' cım tok karnına muhteşem bir sonuç. Kocaman tebrik ediyorum seni 41 kere maşallah. Takımın nazar boncuğusun. Böyle devam lütfen.

Tatil çok olunca eve geldim ve bu tartida baya değişik bi sonuç çıkardı size danışmak istedim bildirim konusunu tamam ben bildirim yapmıyorum bu hafta o zaman danışıklı dövüş gibi oldu biraz ama

Kızlar ben sabitim malesef, reglim yakın diye herhalde

Gecen hafta 64,6
Bu hafta 64,6
Fark 0

Herkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz

Hoşgeldin canım. Bende senin gibi geri dönenlerdenim. İnşallah sende kolayca hedefine ulaşır ce birdaha da almazsın. Bende 63 kiloyum ama 50li küsürler bana hayal gibi geliyor.

Herkes nerelerde kizlar?benimde hicbisey yapasim yok Tugbacim neyseki calismiyorum..

Valla ben çok yoğun bir hafta geçirdiğim için pek giremedim. Ama artık buradayım

Kızlar bu hafta durumumuz çok kötü. Dağıldık iyice. Biran önce toparlanmamız lazım.

Herkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz

Hoş geldin canım. Bunlar takım kurallarımız. Okuduktan sonra senin için uygunsa eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.

Yaaa ben sizi çook seviyorum.. Öyle ya hala kış yaşıyor olabiliriz ama bahara doğru da yol alıyoruz.. vee o kararları görünce benimde karar alasım geldi :) hemen sıralıyorum önümüzdeki iki haftanın kararlarını:

1- En az 1,5 litre su içilecek
2- Sadece 2 öğün yemek yenilecek
3- Her fırsatta hareket edilecek, dersin bir kısmı spor salonunda çalışılacak (böylece sabır düzeyim artıyor da )
4- Elimdeki kitap bitecek
5- Her yer bahar temasıyla doldurulacak :) (böylece baharın getirdiği hisleri unutmaz sürekli aktif olurum)

kızlar benim başım çok ağrıyor ya, buraya kadar yazmıştım tamamlamadan sayfayı kapatmışım :) gittim çamaşırlarımı makineye attım tam asansöre binmiştim ki geri indim merdivenle çıktım suyumu da doldurdum geldim sebil diğer koridorun başında olduğundan hareket etmiş oldum :) inşallah derse devam edicem şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…