Günaydın kızlar şimdi ben kendi evimde değilim ve tartı sonucu çok fena bişey çıktı haftaya kendi evimde tartilcam bi fikriniz var mi ne yapayım ? Bildirimde bulunmasam daha mi iyi olur birde bu hafta listeyi ben hazırlamak istiyorum ebrucugum uygunsa eğer
Tartıyi görünce güzel kararlar aldım pazartesiden itibaren her gün ;
KAÇAMAK ARTİK YOK VE YAPILMAYACAK KURAL DEGİL YAŞAM TARZİ OLACAK (maddelere bile eklemedim )
1) en az 2lt su icilecek
2) o menüler her gün akşam buraya yazılacak
3) mutlaka ara öğün yapılacak
4)spor günleri spora gidilecek
5)
Günaydınlar...
Unutmuşum Ebrucum, 2,5 gündür tüm ev ahalisi evde, gün ve saat kavramım kalmadı, çok da yoruldum. Allah'tan telefonuma alarm kurmuşum.
Geçen hafta:73,2
Bu hafta: 72,4
fark:800 g
Aslında daha düşük çıkabilirdim. Normalde aç karnına sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum. Ama bugün telaştan unutmuşum, kahvaltımı yaptıktan sonra tartıldım.
Kızlar bugün evde temizlik var, ev savaş lanı gibi, uğrayabilirsem yeniden uğramaya çalışacağım.
Tatil çok olunca eve geldim ve bu tartida baya değişik bi sonuç çıkardı size danışmak istedim bildirim konusunu tamam ben bildirim yapmıyorum bu hafta o zaman danışıklı dövüş gibi oldu biraz amaBaşka tartıyla tartılman olmaz zaten canım. Mecburen bildirim yapmadı diyeceğiz. Haftaya kilon ikiye bölünecek. O zaman kendini ona göre hazırla lütfen. Liste işini de konuşuruz. Keşke önlemini daha önceden almış olsaydın.
Uyulacak canım emin olabilirsin artık kacari yok yoksa gitneyecek bu kilolar hatta senden bişey rica edebilir miyim ? her gün takip edip uyulmayan her madde için ceza verebilir misin bana?Harika ve hep olması gereken kararlar. Uygulamayı da dört gözle bekliyorum.
Herkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz
Herkes nerelerde kizlar?benimde hicbisey yapasim yok Tugbacim neyseki calismiyorum..
Herkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?