Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O zaman bugün herkesin kararlarını bekliyorum. Bende kararlarımı yazarım müsait olunca. Hatta herkesin kararlarını not alacağım. Bakalım 3-5 ay sonra ne haldeyiz.

Herkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz
hoşgeldin canım
Kızlar bu hafta durumumuz çok kötü. Dağıldık iyice. Biran önce toparlanmamız lazım.
canım son haftalarda hiçbir taviz vermeden bu cümleyi kullanıyoruz takımın bu haline o kadar takılıyorum ki kendimi çıkmazda hissediyorum bazen

O zaman bugün herkesin kararlarını bekliyorum. Bende kararlarımı yazarım müsait olunca. Hatta herkesin kararlarını not alacağım. Bakalım 3-5 ay sonra ne haldeyiz.
benimkiler önümüzdeki 2 haftanın kararları tekrar elden geçecekler sömestrda :)

Enemmmm ben gec kaldim ilk kezzzz kusura bakmayin lutfen hem kilom hem de gec yazdigim icin hafta ici eksideydim aslinda yilbasinda boyle oldu galiba
gecen hafta 92
bu hafta 92
fark fisir
aha da son sozum son kez bu kiloyu goruyorsunuz kizlar gecmis gecmisde kaldi bugun hem spor takvimimi hem de kararlarimi aciklayacagim.

hoşgeldin canım

canım son haftalarda hiçbir taviz vermeden bu cümleyi kullanıyoruz takımın bu haline o kadar takılıyorum ki kendimi çıkmazda hissediyorum bazen

Düzelecek canım merak etme. Bende kötü durumdaydım. Yazasım bile gelmiyordu. Kaptan bırakınca üyelere hiç bişey dememek lazım. Mevsimsel bir geçiş olduğunu sanıyorum. Bazı dönemler oluyor. Daha önce defalarca toparlandık. Bu kez de öyle olacağına canı gönülden inanıyorum.

Okudum anladim

*** 13. TAKIM 394. ETAP***

Akkat (73.2/72.4/0.8/%1.09)

dilarasahra (82.4/82.8/-0.4/%-0.49)
gubsej (92/92/0/%0) Kilosu sabit
hepbera(68.4/68.2/0.2/%0.29)
LAydLiNe (61.7/61.7/0/%0) Kilosu sabit
mavera87 (64.6/64.6/0/%0) Kilosu sabit
OoOturtleOoO (89.3/0/0/%0) Bildirim yapmadı

13. Takım ortalaması :% 0.13

Ebrucum ben ne zaman dahil oluyorum? Haftaya mı?

Ebrucum ben ne zaman dahil oluyorum? Haftaya mı?

Bu hafta hepimiz çok kötüydük Meryem' cim. Hem paylaşım hem menüler adına. Listeden de anlayacağın üzere takım olarak kötü günler geçiriyoruz. Bu hafta paylaşımın çoğalır, menülerin düzenli olursa inşallah haftaya listeye girersin.

Paylaşımımızı hep birlikte artırmamız lazım. Siz yeni üyelerinde bunda katkısının çok olması lazım.

Zaten seninle birlikte başlayanlardan bir sen kaldın. Deneme süresi böyle dönemlerde çok önemli.

O zaman yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben takım kaptanı Ebru. 33 yaşında, evli, iki kız annesi, çalışan bir insanım. Konya' da yaşıyorum. Uzun zamandır takımla birlikteyim. 85,5 kiloyla başlayıp 61,8 le mezun oldum. İkinci hamileliğimden sonra ise 83 kilodan yine 61,7 ye kadar indim.

Sende bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim.

Memnun oldum Ebru..Bende Eskisehir den Çiğdem bende 37 yasinda bir kızı olan calısan bir bayanım.Hamileligim yatarak gecti ve 80 le doguma girdim.kendi cabalarim ve diyetisyenle 62 ye dustum.Kk ya katildim ve 55 e dustum.2 yillik ucretsiz iznim bitti ise basladim 1 senede isyerinde geri aldim 6 kg yarim yamalakta olsa benim diyet hikayem boyle

inşallah canım :)

Memnun oldum Çiğdem' cim. İnşallah hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız.

Ay telefondan yazamadım bir turlu

Evet ebrucum hedef kilom olarak 62 demiştik.. Ama ben galiba 59 istiyorum :) 62 olunca çekeriz 59'a , olur dimi?

Kızlaaaar nasılsınız kimseler yok yine.. bende uyudum uyandım hala ağrıyor başım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…