hoşgeldin canımHerkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz
canım son haftalarda hiçbir taviz vermeden bu cümleyi kullanıyoruz takımın bu haline o kadar takılıyorum ki kendimi çıkmazda hissediyorum bazenKızlar bu hafta durumumuz çok kötü. Dağıldık iyice. Biran önce toparlanmamız lazım.
benimkiler önümüzdeki 2 haftanın kararları tekrar elden geçecekler sömestrda :)O zaman bugün herkesin kararlarını bekliyorum. Bende kararlarımı yazarım müsait olunca. Hatta herkesin kararlarını not alacağım. Bakalım 3-5 ay sonra ne haldeyiz.
hoşgeldin canım
canım son haftalarda hiçbir taviz vermeden bu cümleyi kullanıyoruz takımın bu haline o kadar takılıyorum ki kendimi çıkmazda hissediyorum bazen
Okudum anladimHoş geldin canım. Bunlar takım kurallarımız. Okuduktan sonra senin için uygunsa eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.
13.TAKIM KURALLARI:
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. Güzel kilolar vermeni diliyoruz.
*** 13. TAKIM 394. ETAP***
Akkat (73.2/72.4/0.8/%1.09)
dilarasahra (82.4/82.8/-0.4/%-0.49)
gubsej (92/92/0/%0) Kilosu sabit
hepbera(68.4/68.2/0.2/%0.29)
LAydLiNe (61.7/61.7/0/%0) Kilosu sabit
mavera87 (64.6/64.6/0/%0) Kilosu sabit
OoOturtleOoO (89.3/0/0/%0) Bildirim yapmadı
13. Takım ortalaması :% 0.13
Ebrucum ben ne zaman dahil oluyorum? Haftaya mı?
Okudum anladim
Memnun oldum Ebru..Bende Eskisehir den Çiğdem bende 37 yasinda bir kızı olan calısan bir bayanım.Hamileligim yatarak gecti ve 80 le doguma girdim.kendi cabalarim ve diyetisyenle 62 ye dustum.Kk ya katildim ve 55 e dustum.2 yillik ucretsiz iznim bitti ise basladim 1 senede isyerinde geri aldim 6 kg yarim yamalakta olsa benim diyet hikayem boyleO zaman yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben takım kaptanı Ebru. 33 yaşında, evli, iki kız annesi, çalışan bir insanım. Konya' da yaşıyorum. Uzun zamandır takımla birlikteyim. 85,5 kiloyla başlayıp 61,8 le mezun oldum. İkinci hamileliğimden sonra ise 83 kilodan yine 61,7 ye kadar indim.
Sende bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim.
inşallah canım :)Düzelecek canım merak etme. Bende kötü durumdaydım. Yazasım bile gelmiyordu. Kaptan bırakınca üyelere hiç bişey dememek lazım. Mevsimsel bir geçiş olduğunu sanıyorum. Bazı dönemler oluyor. Daha önce defalarca toparlandık. Bu kez de öyle olacağına canı gönülden inanıyorum.
Eki Görüntüle 1359586 Kızlar birkac gun oce cekmiştim bunu, bi bakın bakalım nasıl
Memnun oldum Ebru..Bende Eskisehir den Çiğdem bende 37 yasinda bir kızı olan calısan bir bayanım.Hamileligim yatarak gecti ve 80 le doguma girdim.kendi cabalarim ve diyetisyenle 62 ye dustum.Kk ya katildim ve 55 e dustum.2 yillik ucretsiz iznim bitti ise basladim 1 senede isyerinde geri aldim 6 kg yarim yamalakta olsa benim diyet hikayem boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?