Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar, bugün de misafirim var. Dün akşam onlar için hazırlık yaparken bir kaçamağım oldu. Yine çiğ köfte yedim. Çok seviyorum ve dayanamıyorum çiğ köfteye. Bunun yanında yemediklerim de oldu tabi. Yediklerinin ve yemediklerimin fotosunu yollayayım birazdan
Önce menümü yazayım
09:00
1 kase yoğurt
6-7 kuru kayısı

13:30
2dlm peynir
1kase haşlanmış pırasa
1elma

19:30
2 yumurta
1 kase bamya konservesi
1elma

22:30
3 çiğ köfte

2 lt su.
Geçmişi henüz okuyamadım. Akşam artık misafirlerden sonra hepsini okurum, görüşürüz.
Not: kızım yanımda herkese slm söylüyor.

Sıçrayarak zayıfla
- Pek çok kişi 10 ay hareketsiz kalıp bahar gelirken ağır spor yapmaya başlıyor. Bunun sonucunda da sakatlıklar, hastalıklar ortaya çıkabiliyor. Spor, özellikle ağır spor genç ve profesyoneller içindir. Fazla kiloluların hele genç değillerse ağır spor yapmaları çok sakıncalıdır. Bu nedenle düzenli egzersiz öneriyoruz.

- Düzenli egzersiz sadece kilo kaybını kolaylaştırmak veya vücudun şekillenmesine yardımcı olmak için değil, kas kitlesini korumak, şeker hastalığından selülite kadar tıbbi ve estetik pek çok duruma yardımcı olmak için de önemli. Hatta son yıllarda düzenli egzersizin kansere karşı korunmayı güçlendirdiği de ortaya kondu..

Egzersiz deyip geçme

Yürüyüş, yüzme, pilates, yoga, trekking (doğada yapılan hafif engelli de olan tempolu yürüyüşler), pinpon, voleybol, basketbol, squash, dalış, kayak, yürüyüş bantı gibi kendinizi aşırı zorlamayacağınız ama ter de atacağınız egzersizler. Egzersize yeni başlayacaklar için önerim yürüyüş ve yüzme. Çünkü genel yağ yakıcı egzersizlerin en başında bu ikisi geliyor.

Koşu ise, kiloluların pek tercih etmemesi gereken bir spor. Son dönemde vücudun şekillenmesine çok yardımcı olan hem de stres atan ve neredeyse tüm kasları birden çalıştıran, sıçramalı sporlar ise, yeni yeni dikkat çekiyor ve bazı merkezlerde çok moda olmaya başladı. Bunlar tramplenle atlama ve ip atlama.

Sıçramak özellikle boy uzamasının önemli olduğu buluğ çağındaki gençler için yararlı. Bunun yanında protein ve çinko alımı da önem taşıyor. Sıçranarak yapılan sporlara voleybol, basketbol, ip atlama, trampleni örnek gösterebiliriz. Çok ileri yaşta olanların kemik erimesi ve buna bağlı kırık riski, bel ve boyun fıtığı olanların bu sporu yapmasını önermem.

Bir zamanlar pilatesin boy uzattığına dair haberler okumuştunuz. Aslında pilates boy uzatmıyor, postürü düzeltiyor ve kas uzunluğuna yardımcı olarak daha dik durmanızı sağlıyor. Böylece duruş bozukluğuna bağlı olarak birkaç santime kadar kısa görünen boyunuzu uzatıyor.

AlınTıdır

Kızlaaar iyi güzel bir hafta sonu olsun inşallah. bugün kahvaltı da poğaça yedim ama gecenin ikisinde geri çevirdiklerime bakacak olursam hasta halime bir kıyak geçmek çok da kötü görünmedi gözüme.. Odadakiler çiğköfte+abur cubur partisi yaptı resmen.. Ama ben dönüp uyumayı başardım uyumak pek istemiyorum ama baş ağrım devam ediyor ders çalışmama isteğimde ve can sıkıntım da hava soğuk son günlerde pek rahat dışarıda yürüyemiyorum ondan sanırım

Anam nerde bu millet kk nın her yeri fıkır fıkır kaynıyi bizim takımda çıt yok.. günler sonra menü yazmaya karar verdim :)
10,45: 1 poğaça, 2 dl salatalık, 1 kk peynir, 4 zeytin, yr paket (küçüklerden) tereyağ, bir paket (küçüklerden) bal, 1 dl ekmek, şekersiz çay
18,00: 1 kase şehriye çorbası (taneleri yok gibiydi), 2 yk mantar, 1 kase yoğurt

1 lt su, 15 dk yürüyüş, 30 mekik

utanıyorum. bugün çok kötü şeyler yaptım. yediklerimi bir gözseniz, yuh derdiniz.
Rehavet psikolojisinemi girdim , yoksa 8 kg vermenin bir ödülü mü olsun bugün bilemedim.

Bende dunku menumu yazayım
Sabah
2 dilim ekmek peynir 1 ceviz 1 tk keciboynuzu özü
Ara
1 hurma 2 galeta
Öglen
3 köfte ile 2 kasik pilav yogurt
Ara
1 muz
Aksam
1 tabak yayla corbasi
2 kofte az makarna

5 bardak su ve ıhlamur cayi
Yarım saat yürüyüs ve 20 ip atlama

Fatma' cım tok karnına muhteşem bir sonuç. Kocaman tebrik ediyorum seni 41 kere maşallah. Takımın nazar boncuğusun. Böyle devam lütfen.
teşekkür ederim Ebru, dün kaçırdım biraz ama yarın toparlayacağım.

Herkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz
hoşgeldin canım. Ben Fatma, şuan 72 küsür kilodayım. Takımla tanıştığımda 80 kg dım.

O zaman bugün herkesin kararlarını bekliyorum. Bende kararlarımı yazarım müsait olunca. Hatta herkesin kararlarını not alacağım. Bakalım 3-5 ay sonra ne haldeyiz.
benim kararlarım:
1. Kaçamak yok
2.suyumu mutlaka tamamlıyorum
3.spora başlıyorum. (spor salonuna mı başlasam acaba diyorum)

hoşgeldin canım

canım son haftalarda hiçbir taviz vermeden bu cümleyi kullanıyoruz takımın bu haline o kadar takılıyorum ki kendimi çıkmazda hissediyorum bazen
Takımı da oluşturan biziz Ece. Takımı canlandıracak olan da bu hale getiren de biziz. Herkesin kendisi için bir parça eleştiride bulunması gerekiyor.

Bununları senin mesajını alıntılayarak yazıyorum ama sözüm yalnızca sana değil, kesinlikle yanlış anlama canım. Sen de dahil, ben de dahil hepimize söylüyorum bunları.

Ya kizlar bu tarti deli edecek benii motivasyonumu yerle bir ediyor ayni yerde 10 defa cikiyorum hepsi farkli ve gr degil kilo oynuyor beyni mi bulandi ya yeni tartimi alsam?95 ve 91 arasi oynuyor boyle olmazdi hic pilimi zayifladi yeni tarti mi alayim?

utanıyorum. bugün çok kötü şeyler yaptım. yediklerimi bir gözseniz, yuh derdiniz.
Rehavet psikolojisinemi girdim , yoksa 8 kg vermenin bir ödülü mü olsun bugün bilemedim.
fatmacim takim yerlerde ben dahil yazasi gelmiyor kimsenin yine en iyi sen bozmadin gecen gecti pismanlik duyma verdigin kilonun kacamaksiz onca gunun odulu olsun.

Hadi artık Fundacım toparlan, bak 1 aydır bir ileri iki geri gidiyorsun. Bir ay önce bu kararı alsaydın şimdiye kadar 80 li kilolara ulaşmıştın.

Eki Görüntüle 1359522
kizlar spor takvimim bu haftalik boyle esim basladi simdi bende basliyorum yeni yil yeni kararlar umarim uyariz.
Harika, çok beğendim. Yaptıklarının üzerini yeşile boyayarak günlük olarak bize gönderebilirsin. Böylece biz de yapıp yapmadığını takip etmiş oluruz. Uymadığında sana cezalar veririz.

Eki Görüntüle 1359586 Kızlar birkac gun oce cekmiştim bunu, bi bakın bakalım nasıl
İyi Tuba ama göbek bölgeni düzleştiemen lazım.

Ece poğaçalar, yağlar, ballar... Olmaz canım, bunları yemek için hiçbir mazeretin olmamalı. Yurtta beslenmek zor biliyorum ama bunların yerine ekmek-peynir yeseydin çok daha iyi olurdu. Günün geri kalanı az gibi geldi bana ama doyduysan sorun yok.

Diyette pilav ve makarnaya karşıyım Çiğdem, her ne kadar diyetisyenler listeye ekliyor olsalar bile bence kilo verme sürecinde yenmemeli. Onun yerine ekmek tercih etmeni öneririm.

Bugün bende fast food yedim
Akşam kendimi çok kötü hissettim bu nedenle zaten, 1 aydır ağzıma bir lokma bile kaçamak atmamıştım.

Günaydın kızlaaaar
Tünaydın Dilara.

Tünaydın Funda.

Pilini takıp çıkarmayı dene canım. Pili zayıflamış da olabilir.

Dünkü yediklerimi yazayım, yazayım da yüzleşeyim.

10:00
1 kase yoğurt,
4 adet kuru kayısı
12:00
2 çiğ köfte (etsiz)

15:00
2 çiğ köfte (etsiz)

19:00
5-6 çiğ köfte (etsiz)
2 dlm pizza

1 lt su.
Çiğ köfteyi çok seviyorum, evde yapıyorum, artık ideal kiloma inene kadar yapmama kararı aldım.

yok canım niye yanlış anlayayım doğruları söylemişsin

doydum canım doydum, aslında yağ bal yemiyorum hastalık bahanesiyle bir kaç gündür yiyordum bugün yemedim :) artık bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…