canım yukarıdaki mesajımda bunla ilgili bir kısım da var.. ben hepimize bilgi olsun diye bütün aldım yazıyıSıze bir sey sormak istiyorum bende boyun fitigi var ip atlamanin zarari olurmuki acaba bilgisi olan var mı
Bugün bende fast food yedimutanıyorum. bugün çok kötü şeyler yaptım. yediklerimi bir gözseniz, yuh derdiniz.
Rehavet psikolojisinemi girdim , yoksa 8 kg vermenin bir ödülü mü olsun bugün bilemedim.
teşekkür ederim Ebru, dün kaçırdım biraz ama yarın toparlayacağım.Fatma' cım tok karnına muhteşem bir sonuç. Kocaman tebrik ediyorum seni 41 kere maşallah. Takımın nazar boncuğusun. Böyle devam lütfen.
hoşgeldin canım. Ben Fatma, şuan 72 küsür kilodayım. Takımla tanıştığımda 80 kg dım.Herkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz
benim kararlarım:O zaman bugün herkesin kararlarını bekliyorum. Bende kararlarımı yazarım müsait olunca. Hatta herkesin kararlarını not alacağım. Bakalım 3-5 ay sonra ne haldeyiz.
Takımı da oluşturan biziz Ece. Takımı canlandıracak olan da bu hale getiren de biziz. Herkesin kendisi için bir parça eleştiride bulunması gerekiyor.hoşgeldin canım
canım son haftalarda hiçbir taviz vermeden bu cümleyi kullanıyoruz takımın bu haline o kadar takılıyorum ki kendimi çıkmazda hissediyorum bazen
fatmacim takim yerlerde ben dahil yazasi gelmiyor kimsenin yine en iyi sen bozmadin gecen gecti pismanlik duyma verdigin kilonun kacamaksiz onca gunun odulu olsun.utanıyorum. bugün çok kötü şeyler yaptım. yediklerimi bir gözseniz, yuh derdiniz.
Rehavet psikolojisinemi girdim , yoksa 8 kg vermenin bir ödülü mü olsun bugün bilemedim.
Hadi artık Fundacım toparlan, bak 1 aydır bir ileri iki geri gidiyorsun. Bir ay önce bu kararı alsaydın şimdiye kadar 80 li kilolara ulaşmıştın.Enemmmm ben gec kaldim ilk kezzzz kusura bakmayin lutfen hem kilom hem de gec yazdigim icin hafta ici eksideydim aslinda yilbasinda boyle oldu galiba
gecen hafta 92
bu hafta 92
fark fisir
aha da son sozum son kez bu kiloyu goruyorsunuz kizlar gecmis gecmisde kaldi bugun hem spor takvimimi hem de kararlarimi aciklayacagim.
Harika, çok beğendim. Yaptıklarının üzerini yeşile boyayarak günlük olarak bize gönderebilirsin. Böylece biz de yapıp yapmadığını takip etmiş oluruz. Uymadığında sana cezalar veririz.Eki Görüntüle 1359522
kizlar spor takvimim bu haftalik boyle esim basladi simdi bende basliyorum yeni yil yeni kararlar umarim uyariz.
İyi Tuba ama göbek bölgeni düzleştiemen lazım.Eki Görüntüle 1359586 Kızlar birkac gun oce cekmiştim bunu, bi bakın bakalım nasıl
Ece poğaçalar, yağlar, ballar... Olmaz canım, bunları yemek için hiçbir mazeretin olmamalı. Yurtta beslenmek zor biliyorum ama bunların yerine ekmek-peynir yeseydin çok daha iyi olurdu. Günün geri kalanı az gibi geldi bana ama doyduysan sorun yok.Anam nerde bu millet kk nın her yeri fıkır fıkır kaynıyi bizim takımda çıt yok.. günler sonra menü yazmaya karar verdim :)
10,45: 1 poğaça, 2 dl salatalık, 1 kk peynir, 4 zeytin, yr paket (küçüklerden) tereyağ, bir paket (küçüklerden) bal, 1 dl ekmek, şekersiz çay
18,00: 1 kase şehriye çorbası (taneleri yok gibiydi), 2 yk mantar, 1 kase yoğurt
1 lt su, 15 dk yürüyüş, 30 mekik
Diyette pilav ve makarnaya karşıyım Çiğdem, her ne kadar diyetisyenler listeye ekliyor olsalar bile bence kilo verme sürecinde yenmemeli. Onun yerine ekmek tercih etmeni öneririm.Bende dunku menumu yazayım
Sabah
2 dilim ekmek peynir 1 ceviz 1 tk keciboynuzu özü
Ara
1 hurma 2 galeta
Öglen
3 köfte ile 2 kasik pilav yogurt
Ara
1 muz
Aksam
1 tabak yayla corbasi
2 kofte az makarna
5 bardak su ve ıhlamur cayi
Yarım saat yürüyüs ve 20 ip atlama
Akşam kendimi çok kötü hissettim bu nedenle zaten, 1 aydır ağzıma bir lokma bile kaçamak atmamıştım.Bugün bende fast food yedim
Tünaydın Dilara.Günaydın kızlaaaar
Tünaydın Funda.Gunaydinlar
Pilini takıp çıkarmayı dene canım. Pili zayıflamış da olabilir.Ya kizlar bu tarti deli edecek benii motivasyonumu yerle bir ediyor ayni yerde 10 defa cikiyorum hepsi farkli ve gr degil kilo oynuyor beyni mi bulandi ya yeni tartimi alsam?95 ve 91 arasi oynuyor boyle olmazdi hic pilimi zayifladi yeni tarti mi alayim?
yok canım niye yanlış anlayayım doğruları söylemişsinTakımı da oluşturan biziz Ece. Takımı canlandıracak olan da bu hale getiren de biziz. Herkesin kendisi için bir parça eleştiride bulunması gerekiyor.
Bununları senin mesajını alıntılayarak yazıyorum ama sözüm yalnızca sana değil, kesinlikle yanlış anlama canım. Sen de dahil, ben de dahil hepimize söylüyorum bunları.
doydum canım doydum, aslında yağ bal yemiyorum hastalık bahanesiyle bir kaç gündür yiyordum bugün yemedim :) artık bittiEce poğaçalar, yağlar, ballar... Olmaz canım, bunları yemek için hiçbir mazeretin olmamalı. Yurtta beslenmek zor biliyorum ama bunların yerine ekmek-peynir yeseydin çok daha iyi olurdu. Günün geri kalanı az gibi geldi bana ama doyduysan sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?