Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar selam..berbat bir haftasonu geçirdim kaçamak üstüne kaçamak..bu hafta hiç kaçamak yapmamayı düşünüyorum başka türlü olmıcak

Kızlar selam..berbat bir haftasonu geçirdim kaçamak üstüne kaçamak..bu hafta hiç kaçamak yapmamayı düşünüyorum başka türlü olmıcak
slm Dilara, sana son dönemde ne oldu böyle? moralini bozmak istemiyorum ama takıma ilk girdiğimde hiç kaçamak yapmamanla dikkatimi çekmiştin.

Bugünkü menüm
11:30
1 kase yoğurt
7-8 adet kuru kayısı
1 dlm ekmek

19:00
1 kase haşlanmış kuru fasülye
Salata

1,5 lt su

slm Dilara, sana son dönemde ne oldu böyle? moralini bozmak istemiyorum ama takıma ilk girdiğimde hiç kaçamak yapmamanla dikkatimi çekmiştin.

Bende bilmiyorum canım 15 kg verdikten sonra bi haller oldu bana sporu bırakmadım ama çok kaçamak yaptım..sinir oldum kendime..inş telafi edicem kaçamak yok bundan sonra.

Bende bilmiyorum canım 15 kg verdikten sonra bi haller oldu bana sporu bırakmadım ama çok kaçamak yaptım..sinir oldum kendime..inş telafi edicem kaçamak yok bundan sonra.
seni anlıyorum, ben bile 8 kg dan sonra rahatladım sanki, kendimizi bırakmamalıyız.

günaydın arkadaşlar....................

Herkese slm araniza yeni davet edildim. Yillardir kilo verme surecim devam etti ve gecen sene kk sayesinde hedefime ulastim fakat 6 kg geri geldi:)160 boyundayim kilom 61 umarim hepimiz ideal kilomuza saglikli bir sekilde kavusuruz

hoşgeldin canım.ben gülnihal.bi süredir buradayım..2 ileri bir geri kilo verme derdindeyiz.hepimize Allah kolaylık versin

günaydın fatmacım.nasılsın

dünkü menüm............
sahur:
yarım yufkadan 2 patates ve kk peynirle börek
çay
iftar:
1 tabak mercimek yemeği
salata
1 dilim ekmek
ara:
1 elma

günaydın arkadaşlar....................

hoşgeldin canım.ben gülnihal.bi süredir buradayım..2 ileri bir geri kilo verme derdindeyiz.hepimize Allah kolaylık versin

günaydın fatmacım.nasılsın
iyiyim canım saol, sen nasılsın?

içim sıkıntılı fatma..bir sebebim yok çok şükür.hava çok kapalı galiba ondan

Günaydın kızlar

Hafta sonu Ankara' daydım gelemedim. Sabah da yoğun oluyor iş yeri. Ancak gelebildim. Bu sabah tartılayım dedim. Tartıda 59 u görünce şokkkkkkkkkkkkk oldum. Tartı beni delirtti. Arkasından error verdi. Ama hatalı da olsa tartıda 59 u görmek beni çok mutlu etti.

seni anlıyorum, ben bile 8 kg dan sonra rahatladım sanki, kendimizi bırakmamalıyız.
aynen cnm öyle yapıcam..telafi edicem hepsini..

Günaydın fatmacım.

dünkü menüm............
sahur:
yarım yufkadan 2 patates ve kk peynirle börek
çay
iftar:
1 tabak mercimek yemeği
salata
1 dilim ekmek
ara:
1 elma

afiyet olsun cnm güzel olmuş..

içim sıkıntılı fatma..bir sebebim yok çok şükür.hava çok kapalı galiba ondan

bende uzun zamandır öyleyim inş havadandır ve düzelir cnm..

Hoşgeldin cnm..Ebru istikrarına hayranımmmmmm darısı başımaaaaaaaaaaaa :)

Kızlar kendinize gelin. Bu hafta herşey güzel olsun. Yeni bir yıla yeni bir hayatla başlayalım. Hep birlikte el eleee.

inş.cnm hep birlikte başarıcaz inş.

Ebru senin tartı insaflıymış benimki 95 91 kafasına göre takılıyor yeni pil aldım yine saçmaladı bugun tartı alacam farkeder mi acaba listeye girerken sıkıntı olur mu??

tartılara bir haller oldu :) sizdeki istikrarı görünce beyni karıştı heralde
Kızlar kendinize gelin. Bu hafta herşey güzel olsun. Yeni bir yıla yeni bir hayatla başlayalım. Hep birlikte el eleee.
eveeet bende burdayııım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…