- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
havadandır canım.içim sıkıntılı fatma..bir sebebim yok çok şükür.hava çok kapalı galiba ondan
Ne diyorsun Ebru, ben de bir gün öyle bir rakam görür müyüm acaba? Hatalı da olsaGünaydın kızlar
Hafta sonu Ankara' daydım gelemedim. Sabah da yoğun oluyor iş yeri. Ancak gelebildim. Bu sabah tartılayım dedim. Tartıda 59 u görünce şokkkkkkkkkkkkk oldum.Tartı beni delirtti. Arkasından error verdi. Ama hatalı da olsa tartıda 59 u görmek beni çok mutlu etti.
Toparlanalım artık ve bu yıl hedeflediğimiz bedene inelim hepimiz.Kızlar kendinize gelin. Bu hafta herşey güzel olsun. Yeni bir yıla yeni bir hayatla başlayalım. Hep birlikte el eleee.
Hatta çok daha fazlası, bir bayanın elinden ne kurtulabilir kiii :)Toparlanalım artık ve bu yıl hedeflediğimiz bedene inelim hepimiz.
Günaydın kızlar
Hafta sonu Ankara' daydım gelemedim. Sabah da yoğun oluyor iş yeri. Ancak gelebildim. Bu sabah tartılayım dedim. Tartıda 59 u görünce şokkkkkkkkkkkkk oldum.Tartı beni delirtti. Arkasından error verdi. Ama hatalı da olsa tartıda 59 u görmek beni çok mutlu etti.
Ebru senin tartı insaflıymış benimki 95 91 kafasına göre takılıyor yeni pil aldım yine saçmaladı bugun tartı alacam farkeder mi acaba listeye girerken sıkıntı olur mu??
Günaydıııın :) gece uyumayıp ders çalıştım zorlayabildiğim kadar zorladım dilerim dersi kurtarabilirimsabah kahvaltımı erken yaptım ama hemen uyumadım zaten fazla uyuyamadım odadakilerin sesinden.. şimdi ayaktayım kötü değilim dilerim şu sınavları en iyi şekilde atlatırım
Sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Canım çok sağol okuyacağım :) Allah razı olsunbaşarılarr şirinem..şu duayı oku "sümmessebila yesserah" anlamı "sonra yolu ona kolaylaştırdı"..3-5 defa oku..
Biz de seni seviyoruz Ebruuuuuu.Sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Benim tartida da var bi sıkıntı bi tek beni tartıyor arkadaşlarım geliyor onları tartmiyor bide bazen değişik sonuçlar çıkıyor anlamadım gitti yerini falan hiç değiştirmiyorum hatta yere çizgi çektim ama bilemedim elctroworddan almıştım ordaki kız en iyisi bu demişti ama neyse yeni mi alsam ki bilemedimEbru senin tartı insaflıymış benimki 95 91 kafasına göre takılıyor yeni pil aldım yine saçmaladı bugun tartı alacam farkeder mi acaba listeye girerken sıkıntı olur mu??
Enemmmm ben gec kaldim ilk kezzzz kusura bakmayin lutfen hem kilom hem de gec yazdigim icin hafta ici eksideydim aslinda yilbasinda boyle oldu galiba
gecen hafta 92
bu hafta 92
fark fisir
aha da son sozum son kez bu kiloyu goruyorsunuz kizlar gecmis gecmisde kaldi bugun hem spor takvimimi hem de kararlarimi aciklayacagim.
oh mis bende 31 günlük mekik proğramına başlıcam zaten hafta da 3 günde spora gidiyorum birde şu 10000 adımı uygulmak istiyorum da ankara çok soğudu kar kış buz gibiii ama bakalımEki Görüntüle 1359522
kizlar spor takvimim bu haftalik boyle esim basladi simdi bende basliyorum yeni yil yeni kararlar umarim uyariz.
ben gelebilirim:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.781557/page-47#post-38654691
Kizlar bizimle.jilliana baslamak ister misiniz:)
ben de 4 günde neler neler yedim buraya yazmak istemedim canınız çekmesin diyeutanıyorum. bugün çok kötü şeyler yaptım. yediklerimi bir gözseniz, yuh derdiniz.
Rehavet psikolojisinemi girdim , yoksa 8 kg vermenin bir ödülü mü olsun bugün bilemedim.
Günaydın kızlar
aynen bende de 3 4haftadır bi salıvermişlik bi rehavet bi doymazlık bi halsizlik bi saçma haller.. sanırım biraz da gaza geldim, gaz da denebilir mi bilemedim. ''herkes çok zayıflamışsın'', ''nasıl zayıfladın?'' dedikçe ''amann demekki oluyor, yapabiliyorum'' havalarına girdim.. oldu da zaten evet bu bi başarı 30a yakın kilo verdim ama arada bir fark var.. başarı olması başardım dedirtmiyor ve başardım demedikçe de elde bişey olmuyor.. evet zayıfladım.. evet isteyince yapabiliyorum.. ama bu bir gerçeği değiştirmiyor.. hala şişmanım.. ve vermem gereken bi 20 kilo var.. sıkıldım.. sürekli sürekli kafamda bişeyleri kurmaktan, sürekli yediğim şeylerden uzak kalmaktan, ve hatta en çok da '' keşke waffle diyeti olsa her öğün yesem, patatesin kalorisi bir salatalıkla aynı olsa, su yerine yağın kalorisi olmasa'' ütopik hayaller kurmalar.. nasıl olsa isteyince yapabiliyorum hem zaten hayata bir kez geldim şunu yesem bu gün yesem yarın tekar başlarımla başlayan ikna/kandırma cümleleri beynimin beni aldatma çalışmaları ve bunlara izin verip sadece beni yerken mutlu edip sonrasında bana + yağlarla dönen waffleler patatesler kızartmalar.. ve evet biliyorum benim bunlarada ihtiyacım var.. bazen bizi mutlu eden bunlar.. ama sadece 15 dakika.. ve bu gün yeniden başladım başarılı bi gün değildi.. 2 dilim peynirli kek 1 kurabiye yedim.. ama bu gün ''hayır'' dediklerimde var.. sanırım düşününce 30 kilo verdiğim zaman başladığım pazartesi de 1 kutu kola iskender -ekmekleriyle beraber- 5 içli köfte yemiştim.. sanırım bu kez de 20 kilo vermek için güzel olmasada bi başlangıç yaptım.. bu kez bahane yok, olmamalı .. olacak ..başarmaya başladım.. başlamak bitirmenin yarısıya ne de olsa .. 30 gitti , 20 kaldı..ve o da gidecek. o kadar!Bende bilmiyorum canım 15 kg verdikten sonra bi haller oldu bana sporu bırakmadım ama çok kaçamak yaptım..sinir oldum kendime..inş telafi edicem kaçamak yok bundan sonra.
aynen bende de 3 4haftadır bi salıvermişlik bi rehavet bi doymazlık bi halsizlik bi saçma haller.. sanırım biraz da gaza geldim, gaz da denebilir mi bilemedim. ''herkes çok zayıflamışsın'', ''nasıl zayıfladın?'' dedikçe ''amann demekki oluyor, yapabiliyorum'' havalarına girdim.. oldu da zaten evet bu bi başarı 30a yakın kilo verdim ama arada bir fark var.. başarı olması başardım dedirtmiyor ve başardım demedikçe de elde bişey olmuyor.. evet zayıfladım.. evet isteyince yapabiliyorum.. ama bu bir gerçeği değiştirmiyor.. hala şişmanım.. ve vermem gereken bi 20 kilo var.. sıkıldım.. sürekli sürekli kafamda bişeyleri kurmaktan, sürekli yediğim şeylerden uzak kalmaktan, ve hatta en çok da '' keşke waffle diyeti olsa her öğün yesem, patatesin kalorisi bir salatalıkla aynı olsa, su yerine yağın kalorisi olmasa'' ütopik hayaller kurmalar.. nasıl olsa isteyince yapabiliyorum hem zaten hayata bir kez geldim şunu yesem bu gün yesem yarın tekar başlarımla başlayan ikna/kandırma cümleleri beynimin beni aldatma çalışmaları ve bunlara izin verip sadece beni yerken mutlu edip sonrasında bana + yağlarla dönen waffleler patatesler kızartmalar.. ve evet biliyorum benim bunlarada ihtiyacım var.. bazen bizi mutlu eden bunlar.. ama sadece 15 dakika.. ve bu gün yeniden başladım başarılı bi gün değildi.. 2 dilim peynirli kek 1 kurabiye yedim.. ama bu gün ''hayır'' dediklerimde var.. sanırım düşününce 30 kilo verdiğim zaman başladığım pazartesi de 1 kutu kola iskender -ekmekleriyle beraber- 5 içli köfte yemiştim.. sanırım bu kez de 20 kilo vermek için güzel olmasada bi başlangıç yaptım.. bu kez bahane yok, olmamalı .. olacak ..başarmaya başladım.. başlamak bitirmenin yarısıya ne de olsa .. 30 gitti , 20 kaldı..ve o da gidecek. o kadar!
jilian grubu kurmuşlar ona katıldım ve 1. turu yaptım mekik hareketininide yapcam birazdan :) 2 lt de su içtim
Karı bekleye bekleye gözümüz yollarda kaldı, bugün burda da başladı ama pek tutacak gibi değil.Günaydın kızlar
Konya da felaket bir kar var. Hala yağıyor. Tam kartopu oynamalık
valla aldım ben havva deli manyak bişi arzumun güya yağ kas su ölçüyor 100tl ye ya biri beni durdursun şu diyet rejim ugruna harcadığım parayı üstüme başıma almıyorum ya bi de hakkını verebilsem:)Benim tartida da var bi sıkıntı bi tek beni tartıyor arkadaşlarım geliyor onları tartmiyor bide bazen değişik sonuçlar çıkıyor anlamadım gitti yerini falan hiç değiştirmiyorum hatta yere çizgi çektim ama bilemedim elctroworddan almıştım ordaki kız en iyisi bu demişti ama neyse yeni mi alsam ki bilemedim
Valla iki gün yapmadım biri dinlenme günüydü zaten perşembeye de yapacam o yüzden bi de çok yoğun yapmışım ya hele de şu eliptik bsikletten sonra haşatım çıktı yığıldım kaldım iki güne ayırabilirim yazdıklarımı daha gerçekçi yapmam gerek.her gün girip bakıcam o alınan kararlara uyuluyor mu spor yapılıyor mu su içiliyor muu
oh mis bende 31 günlük mekik proğramına başlıcam zaten hafta da 3 günde spora gidiyorum birde şu 10000 adımı uygulmak istiyorum da ankara çok soğudu kar kış buz gibiii ama bakalım
ben gelebilirim:)
ben de 4 günde neler neler yedim buraya yazmak istemedim canınız çekmesin diye
yaaa ebru çok mutlu olmuştum 59 u görünce öff yıkıldım erroru görünce..( ama olacak az kaldı
Havvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yirim seni 30 kilooooo ne demek ya 30 kilooooo maşallah suphanallah e tabi bi rehavet gelecek insana arada bir vücudu da dinlendirmek lazım kuzum sen iradeli bir insansın ben eminim yapacağına.Ben de şu 90lardan kuırtulana kadar kendimi harap edecem bi insem 80 lere sanki gaza gelecem gibi hissediyorum 89da değil 88 görene kadar paralayacağım kendimi.aynen bende de 3 4haftadır bi salıvermişlik bi rehavet bi doymazlık bi halsizlik bi saçma haller.. sanırım biraz da gaza geldim, gaz da denebilir mi bilemedim. ''herkes çok zayıflamışsın'', ''nasıl zayıfladın?'' dedikçe ''amann demekki oluyor, yapabiliyorum'' havalarına girdim.. oldu da zaten evet bu bi başarı 30a yakın kilo verdim ama arada bir fark var.. başarı olması başardım dedirtmiyor ve başardım demedikçe de elde bişey olmuyor.. evet zayıfladım.. evet isteyince yapabiliyorum.. ama bu bir gerçeği değiştirmiyor.. hala şişmanım.. ve vermem gereken bi 20 kilo var.. sıkıldım.. sürekli sürekli kafamda bişeyleri kurmaktan, sürekli yediğim şeylerden uzak kalmaktan, ve hatta en çok da '' keşke waffle diyeti olsa her öğün yesem, patatesin kalorisi bir salatalıkla aynı olsa, su yerine yağın kalorisi olmasa'' ütopik hayaller kurmalar.. nasıl olsa isteyince yapabiliyorum hem zaten hayata bir kez geldim şunu yesem bu gün yesem yarın tekar başlarımla başlayan ikna/kandırma cümleleri beynimin beni aldatma çalışmaları ve bunlara izin verip sadece beni yerken mutlu edip sonrasında bana + yağlarla dönen waffleler patatesler kızartmalar.. ve evet biliyorum benim bunlarada ihtiyacım var.. bazen bizi mutlu eden bunlar.. ama sadece 15 dakika.. ve bu gün yeniden başladım başarılı bi gün değildi.. 2 dilim peynirli kek 1 kurabiye yedim.. ama bu gün ''hayır'' dediklerimde var.. sanırım düşününce 30 kilo verdiğim zaman başladığım pazartesi de 1 kutu kola iskender -ekmekleriyle beraber- 5 içli köfte yemiştim.. sanırım bu kez de 20 kilo vermek için güzel olmasada bi başlangıç yaptım.. bu kez bahane yok, olmamalı .. olacak ..başarmaya başladım.. başlamak bitirmenin yarısıya ne de olsa .. 30 gitti , 20 kaldı..ve o da gidecek. o kadar!
yaaaa havva en şişko benim die umudum kırıldıydı vazgeçtiydim jillian yapmaktan seninde olacağını bilseydim kesin gelirdim tüf ya:)jilian grubu kurmuşlar ona katıldım ve 1. turu yaptım mekik hareketininide yapcam birazdan :) 2 lt de su içtim
Bizde dün ve bugun gördük kar:)Oooo müthiş kardio çıksana top oynamaya:)Günaydın kızlar
Konya da felaket bir kar var. Hala yağıyor. Tam kartopu oynamalık
Günaydın fatmacımm.Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?