- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
ayy yapma yaa o kadar bekledik olmadı sınav haftası olması da çok iyi olmaz :) bi de hava çok soğuk olmasaGünaydın kızlar
Konya da felaket bir kar var. Hala yağıyor. Tam kartopu oynamalık
günaydııın :)Günaydın
Ne güzel ki hayalin amacın için sürekli bir şeyler yapıyorsun bu aslında pes etmemek için direndiğinin göstergesidir :)valla aldım ben havva deli manyak bişi arzumun güya yağ kas su ölçüyor 100tl ye ya biri beni durdursun şu diyet rejim ugruna harcadığım parayı üstüme başıma almıyorum ya bi de hakkını verebilsem:)
Günaydın kızlar
Konya da felaket bir kar var. Hala yağıyor. Tam kartopu oynamalık
Günaydın
Günaydınlarrrrrr günümüz aydınlık bol enerjili geçsin inşallah mutlumuyuz???şükür etmek için binlerce sebebimiz var değil mi Allah bugünümüzden geri koymasın bizi.
günaydın kızlar.denizlide de heryer kar...10 yıldır burdayım ilk defa yolların kapandığını görüyorum.denizli halkı kara alışkın olmadığı için sabah işe gelmek saatler aldı.yollarda kara saplanmış arabalar ve başında çaresiz insanlar...okullar tatil..üniversite de...ama işyerleri açık olduğu için insanlar işe yürüyerek gidiyorlardı.çok az otobüs çalışır durumda..pencereden gördüğüm manzara denizli için inanılmaz..
sabah 15 dakikada geldiğim yolu 3 saatte gelebildim.kendi arabam çalışmıyor.4-5 komşuyla beraber eşimin arabasını zorla yola çıkardık.onunla gelebildik.belediye galiba karın kendiliğinden yollardan çekilmesini bekliyor.hiçbir çalışma yok..işe geldim ama nasıl gitcem bakalım
şaşırdım vallahi burda da okulları tatil ettiler ama her semt farklı..iş yerimin olduğu bölge bembeyaz..evim fatih te orda bişey yoktu sabah..anlamadım bişey:)
kızlar ofise gelen Su cu bile kilo verdiğimi farketti hahaha sana ne olmuş böyle nasıl zayıflamışsın dedi
Doğum günün kutlu olsun Dilaracım, nice mutlu yıllara. 26 çok güzel bir yaş. Sucunun yorumu da güzel bir doğum günü hediyesi olmuş :)kızlar selam..bugün benim doğum günümmmmm 26 oldummm
yolları tuzlayıp temizlemek yerine çalışmayan otobüsleri bedeva yapmak. bu uygulama ancak bizim ülkemizde olur.istanbul çok büyük bir şehir.bir taraf normalken diğer yanı kar götürebiliyor demekki..burda durum sabahkinden vahim.heryer kar.belediyenin hiçbir çalışması yok.az önce 2 gün boyunca otobüslerin ücretsiz olduğunu açıkladılar.ama çalışan otobüs çok az.zaten anayollar bile kar kaplı.eve gidebilirsem yarın işe gelmemeyi düşünüyorum.çünkü sabah arabamız defalarca yolda kaldı.insanların ellerinde kürekler yol açmaya çalışıyorlar
ne güzelll...darısı başımıza dilara
Allah yardımcınız olsun canım..günaydın kızlar.denizlide de heryer kar...10 yıldır burdayım ilk defa yolların kapandığını görüyorum.denizli halkı kara alışkın olmadığı için sabah işe gelmek saatler aldı.yollarda kara saplanmış arabalar ve başında çaresiz insanlar...okullar tatil..üniversite de...ama işyerleri açık olduğu için insanlar işe yürüyerek gidiyorlardı.çok az otobüs çalışır durumda..pencereden gördüğüm manzara denizli için inanılmaz..
sabah 15 dakikada geldiğim yolu 3 saatte gelebildim.kendi arabam çalışmıyor.4-5 komşuyla beraber eşimin arabasını zorla yola çıkardık.onunla gelebildik.belediye galiba karın kendiliğinden yollardan çekilmesini bekliyor.hiçbir çalışma yok..işe geldim ama nasıl gitcem bakalım
eneee sende mi antika oldunnnn (ne zamandır bunu söyleyebileceğim biri yoktukızlar selam..bugün benim doğum günümmmmm 26 oldummm
dışımdan değil ama içimden çok güldüm yaa :) boğazım ağrıyor da normal gülmeye üşendimkızlar ofise gelen Su cu bile kilo verdiğimi farketti hahaha sana ne olmuş böyle nasıl zayıflamışsın dedi
kızlar selam..bugün benim doğum günümmmmm 26 oldummm
Kızlaaar ben de yine bi moralsizlik, bir yalnızlık, bi sinir var ki sormayın ama dibe çökmüşlüğü atlattım gece 10-15 dk ağlayıp uyuyunca sabah herkese küs uyandım çevremdeki..Kimseyi affetmiyorum bugün.. Biri kendi söyledi bugün benle ilgilenmiyosun diye geçen günden söyleyeceğim bir iltifat vardı onu söyledim sevdiğim bir kız çünkü ama geri çekildim hemen uzatmadım, birine kahve makinesinin yerini görmedi diye parladım bunu farketti ama sadece garip bi ses tonuyla parlar mıyım parlamadım dedim.. dün akşam oda toplantısı yaptık ses olayını söyledim özellikle bana yapıyomuş gibisiniz dedim geriden durur gibiydim ama lafımı eksik etmedim.. şu an bi rahatlık var yaa :) azcık gözüme kestirebilecek kadar olan karşı cinse de arkamı döndüm, konuştuğum biri vardı olmayacak gibi duruyordu ona da yol verdim, 2,5 yıldır yana yakıla gönlümün çark ettiği uğursuzun da aslında benimle konuşurken bile çoktan benden gitmiş olduğunu kendime söyledim elimden geldiğince uzak tutuyorum aklımdan 'oğlak burcu gitti mi gelmezmiş' doğru bana hiç tam olarak gelmediği gibi gitti birini sevdi* yıldız atıyorum çünkü tanışır tanışmaz (internette) sevgili oldular şimdi ondan ayrı ama bana da dönmeyeceğine göre artık geri çekmeliyim yüreğimi gelse bile bulamamalı.. anladım ki aşık olmak değil güvenmek ve hayatımı paylaşabilmek istiyorum öncelikle.. ohh bee buraya da yazınca daha bi rahatladım artık okuyana kolay gelsin
ilişseler de aranılan numaraya ulaşılamamaktadırohhhhh....ne güzel yapmışsın.en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derler...odandaki kızların gözü senden korkmuştur.epey sana ilişmezler
bende acımaya başlamıştım biliyor musun öyle bir anlatmışsın kiii :) ah biz bayanlarsabah çok zor geldiğimiz için akşam nasıl geri dönüş olacak diye içten içe sıkıntıdaydım.eşimi düşünüyorum habire..zavallı adam zaten nöbetten çıkmıştı kimbilir ne yorgundur..benim için sabah sabah neler çekti..üşüdü..beni bırakınca eve gidip hemen yatmıştır.tüh bu soğukta yine yollara düşecek falan..az önce çekinerek aradım.hayatım beni alabilirsin artık mesai bitiyor dedim.arkadaşlarla dışardayız demez miben şokkkk hemen acıma modundan kızma moduna geçtim..birazdan beni alacak..hepinize güzel akşamlar diliyorum..öpüldünüz canlarım
valla aldım ben havva deli manyak bişi arzumun güya yağ kas su ölçüyor 100tl ye ya biri beni durdursun şu diyet rejim ugruna harcadığım parayı üstüme başıma almıyorum ya bi de hakkını verebilsem:)
Valla iki gün yapmadım biri dinlenme günüydü zaten perşembeye de yapacam o yüzden bi de çok yoğun yapmışım ya hele de şu eliptik bsikletten sonra haşatım çıktı yığıldım kaldım iki güne ayırabilirim yazdıklarımı daha gerçekçi yapmam gerek.
Havvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yirim seni 30 kilooooo ne demek ya 30 kilooooo maşallah suphanallah e tabi bi rehavet gelecek insana arada bir vücudu da dinlendirmek lazım kuzum sen iradeli bir insansın ben eminim yapacağına.Ben de şu 90lardan kuırtulana kadar kendimi harap edecem bi insem 80 lere sanki gaza gelecem gibi hissediyorum 89da değil 88 görene kadar paralayacağım kendimi.
yaaaa havva en şişko benim die umudum kırıldıydı vazgeçtiydim jillian yapmaktan seninde olacağını bilseydim kesin gelirdim tüf ya:)
Bizde dün ve bugun gördük kar:)Oooo müthiş kardio çıksana top oynamaya:)
Günaydın fatmacımm.
Allah yardımcınız olsun canım..
eneee sende mi antika oldunnnn (ne zamandır bunu söyleyebileceğim biri yoktu) doğum günün kutlu olsun canım benim :)
dışımdan değil ama içimden çok güldüm yaa :) boğazım ağrıyor da normal gülmeye üşendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?