- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
iyi kii doooğğddduuunnn dilaaarrraaaaa
Nice yıllara canım sende oğlaksin demek bende oğlakimSağol canım arkadaşımmm :))
Nice yıllara canım sende oğlaksin demek bende oğlakim
Günaydın canım doğumgünün kutlu olsun bu arada yeni yaşın sürprizlerle dolu saglıklı mutlu geçsin:)günaydın kızlar
ben de son saatlerde kaydoldum dün ben listelere bakmamıştım benden ağır yok sanırımgenel olarak hep zayıflar ve sadece vücudu toparlamak için yapıyorlar sanırım sende başla gel listeye alırlar belki
evet de ama hala şişmanım hala obezim30 vermiş olmam başardım dedirtmiyor inşallah o tartıda 70i görünce evet oldu başardım diyeceğim:)
bu jilian da mahvediyor dün değilde bu gün çok acıttı
Selam kızlar
Ne zamandır gelmedim buraya, su sınavlarımla ugrasıyorum, bu iki hafta boyle.. Simdi esim cocukları kar topu oynamaya goturdu, ben calısıyoru evde, gunduz de goturup annemlere bıraktım kızları ben evde calısayım diye.. Haftasonu da esim kızlarla kayınvalideme itti bana ortam hazırlamak için :) cok yogun cok, bir suru calısmam gereken sey var..
Kızımın da okulu tatil bugun yarın, evde cumbuş var yani :) geceleri calısıyorum onlar varsa evde.. Öyle yani kızlar
Kilomdan hiiiçç haberim yok, tatlı cikolata yemediğim için kuru incire dadandım ama iyi mi yaptım bilemiyorum..
hava muhalefetinden galiba:)bayadir boyle canim sıkılıyor benim de motivasyonum dusuyor takimin durumu hic iyi degilllKimseler yok nerelerdesiniz yahuu kaptan da yok sanki bir kaç gündür ortada
Dün kimse gelmedi diyordum bugün hiç gelen olmamış, günaydın 13. takımın fıstıkları..
günaydın çıtır hatunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?