Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlarrrr.....

70i en kısa sürede görürsün canım inşallah..çok emek harcamışsın ve yolun çoğu bitmiş..

Allah kolaylık versin canım.1 tane kuru incire dadandıysan bişey olmaz ama 3-5-10 kuru incire dadandıysan fena ki ne fena

dünkü menüm.........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
1 kaşık kadar bal
çay
iftar:
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek
az yoğurt
ara:
1 elma,1 portakal

su:1.5 litre

Kızlaaar içim kıpır kıpır ama bir tembellik var ki onu bile sınırlandırıyor :) gerçi tembellik değil de sınav ve soğuk hava engelliyor :) bahar-yaz için yapılacak şeyleri gözden geçirmek acayip gaz veriyor bana.. dün kk da okuduğum bir konudan hareketle bugün kahvaltımı tam 30 dakika da yedim :) bakalım devamı nasıl gelecek saat 16da sınavım var ama ben havanın sıcak olmasını ve dışarı çıkıp 3-4 saat yürümek istiyorum ama bu soğukta anca spor salonunda yürüyebilirim.. ehehhe size yazayım derken aklıma fikirler gelmesine çok gülüyorum yaa hadi ben çıkıyorum yürüyüşe görüşürüz canlarım

Kizlar selam

Sabah 9,00 2 yumurta,1 dilim dil peyniri

Ogle 13,00 1 tavuk gogsu haslanmis

Aksam 1 kase yogurt tarcinli,1 bardak sahlep

Spor 45 dk yuruyus ,2 lt su

ben geldim nette sıkıntı vardı anca gelebildim
menümm
kahvaltı 8:00
1 yumurta
yarım dukan ekmek
salatalık domates
az bi peynir
çay şekersiz
öğlen 12:00
1 kase mercimek çorba
2 tavuk baget
1 yk pirinç pilavı
2 yk havuçlu brokolili mısırlı salata
1 kase cacık
13:00
1 bardak kahve
akşam 17:30
1 kase tarhana çorba
2 dilim tavuk köfte
1 kase patlıcan salata
20:00
2 eti cin
1mandalina
2-2.5 lt su içtim çok yorucu bir gündü jilian 25 dk yaptım 5063 adım görünüyor ama öğleden sonra telefoun şarjı bitti

Dün kimse gelmedi diyordum bugün hiç gelen olmamış, günaydın 13. takımın fıstıkları..

buralara az uğruyoruz ama inşallah cuma bildirimine kötü etki etmez bu durum

sabah güneşle uyandık.ohh hava bugün güzel.inşallah kendi arabmla giderim dedim.ama dışarıya çıkınca durumu anladım..her yer buz kesmiş..komşular ellerinde kettle sıcak suyla arabalarını çalıştırmaya uğraşıyorlar..geri döndüm..işe yine eşim getirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…