Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlaar artık bir hedefim daha var bisiklet öğrenmek, almak. Sonra da çoğu yere onunla gidicem :)

bende çok istiyorum..Hollanda'da herkes bisiklete biniyor,özel bisiklet yolları var yayaların yolu da ayrı..o yüzden çok fit ler..keşke burda da böyle olsa.

en iyisini yapmışsın canım burası da buz gibi...resmen donuyoruz.

bu arada ben de dünkü menümü yazayım
sahur:
çeyrek ekmek
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
çay
iftar:
1 kase çorba
1 kepçe patlıcan yemeği
4 ızgara köfte
1 kaşık pilav
az yoğurt
ara:
1 çay bardağı leblebi kuru üzüm karışımı

1 litre su

Takıma da gelesim yok motivasyon yerlerde hep başa dönmekten bıktım.karar alıyorum uygulayamıyorum uygulamayınca strese giriyorum zaten bebek konusunda başımı beynimi yediler en son zır zır ağlattılar beni herkes bir yandan belki de olmayacak nedir yani bu baskı.bi an önce yapmak istiyorum bi an önce de zayıflamak istiyorum dolayısıyla kafam da hep en kestrimeden nasıl zayıflarım fikri var düşündükçe miğdemde dolmayacak bir boşluk hissediyorum napacagım ben yaaa

Bozuk valla akşamları bildiğin krize giriyorum dün yemediğim şey kalmadı.Herbişe kafamda şu açlık hissimi nasıl bastıracam ben ya

çok beğendiğin bir bebek resmini mutfağın kapısına ve buzdolabının kapağına resmi yapıştır.baktıkça hedefini hatırlarsın..ya da bebek konusunda seni en çok sıkıştıran akrabanın resmini yapıştırbak bu daha kesin motive eder

Dukan yapsam çok güzel kilolar vermişler????Öneriyormusunuz???
dukan olabilir aslında.çünkü dukanda yedikçe zayıflıyorsun.ama bir sıkıntısı var.dukan asla kaçamak kabul etmez.mesela atakta meyve yasak.ucundan yesen bile o hafta kilo veremezsin.

Kızlaaar acayip çene çalasım var ama ne konuşacağımı da bilmiyorum :) dünden beri uyuyorum, şimdiden ikinci dönemin para hesabını yapıyorum ve son üç sınavım hepsi de önemli kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum ara ara gelir bakarım öptüm hepinizi :)

kız bırak çene yapmayı..çalışsanaaaaa...Allahım yarabbim.yumurta ucuna gelmiş hala çalışmıyor

Kızlar selam.
Uzun zamandır uğrsyamadım.
Nasılsınız.
Funda seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende de müthiş bir motivasyon düşüklüğü var. Benim de tek problemim zaman yetiştiremeyince kendimi yemeğe veriyorum. Önce bunu halletmeliyim.
Funda ben sana diyetisyene gitmeyi öneriyorum. Çok fark ediyor gerçekten. Ben son bir kez daha kendim deniyecegım. Sonra gideceğim artık.

kız bırak çene yapmayı..çalışsanaaaaa...Allahım yarabbim.yumurta ucuna gelmiş hala çalışmıyor
ay ben bu halimi ne yapıcam bilmiyorum herkes haftalar öncesinden başlayıp son dakikaya kadar harıl harıl çalışıyor, ben bi türlü tam veremiyorum kendimi

Kızlar gündüz merak edip kaptanımıza mesaj attım herkese selam söyledi , yalnız siz nasılsınız nasıl gidiyor dediğinde aynı, direniyoruz demek çok içime oturdu yarın ki durum ne olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…