- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Kızlaar artık bir hedefim daha var bisiklet öğrenmek, almak. Sonra da çoğu yere onunla gidicem :)
Kizlar selam
Sabah 9,00 2 yumurta,1 dilim dil peyniri
Ogle 13,00 1 tavuk gogsu haslanmis
Aksam 1 kase yogurt tarcinli,1 bardak sahlep
Spor 45 dk yuruyus ,2 lt su
dilara bununla doydun muakşam da bişey yememişsin
sabah güneşle uyandık.ohh hava bugün güzel.inşallah kendi arabmla giderim dedim.ama dışarıya çıkınca durumu anladım..her yer buz kesmiş..komşular ellerinde kettle sıcak suyla arabalarını çalıştırmaya uğraşıyorlar..geri döndüm..işe yine eşim getirdi.
geçen hafta +400 cıktım o yüzden kasıyorum kendimi
Merhaba kızlarrr
Bozuk valla akşamları bildiğin krize giriyorum dün yemediğim şey kalmadı.Herbişe kafamda şu açlık hissimi nasıl bastıracam ben yamerhaba çıtır anne adayı.keyifler nasıl
Bozuk valla akşamları bildiğin krize giriyorum dün yemediğim şey kalmadı.Herbişe kafamda şu açlık hissimi nasıl bastıracam ben ya
dukan olabilir aslında.çünkü dukanda yedikçe zayıflıyorsun.ama bir sıkıntısı var.dukan asla kaçamak kabul etmez.mesela atakta meyve yasak.ucundan yesen bile o hafta kilo veremezsin.Dukan yapsam çok güzel kilolar vermişler????Öneriyormusunuz???
Kızlaaar acayip çene çalasım var ama ne konuşacağımı da bilmiyorum :) dünden beri uyuyorum, şimdiden ikinci dönemin para hesabını yapıyorum ve son üç sınavım hepsi de önemli kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorumara ara gelir bakarım öptüm hepinizi :)
Kızlar selam.Takıma da gelesim yok motivasyon yerlerde hep başa dönmekten bıktım.karar alıyorum uygulayamıyorum uygulamayınca strese giriyorum zaten bebek konusunda başımı beynimi yediler en son zır zır ağlattılar beni herkes bir yandan belki de olmayacak nedir yani bu baskı.bi an önce yapmak istiyorum bi an önce de zayıflamak istiyorum dolayısıyla kafam da hep en kestrimeden nasıl zayıflarım fikri var düşündükçe miğdemde dolmayacak bir boşluk hissediyorum napacagım ben yaaa
ay ben bu halimi ne yapıcam bilmiyorumkız bırak çene yapmayı..çalışsanaaaaa...Allahım yarabbim.yumurta ucuna gelmiş hala çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?