- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Kızlar gündüz merak edip kaptanımıza mesaj attım herkese selam söyledi , yalnız siz nasılsınız nasıl gidiyor dediğinde aynı, direniyoruz demek çok içime oturdu yarın ki durum ne olacak bakalım
Allah Allah sen ve artı çıkmak..nasıl oldu ki bu
Takıma da gelesim yok motivasyon yerlerde hep başa dönmekten bıktım.karar alıyorum uygulayamıyorum uygulamayınca strese giriyorum zaten bebek konusunda başımı beynimi yediler en son zır zır ağlattılar beni herkes bir yandan belki de olmayacak nedir yani bu baskı.bi an önce yapmak istiyorum bi an önce de zayıflamak istiyorum dolayısıyla kafam da hep en kestrimeden nasıl zayıflarım fikri var düşündükçe miğdemde dolmayacak bir boşluk hissediyorum napacagım ben yaaa
Kızlar 9 gr tuz 1 kg su tutuyormuş vücutta hatta iki gün bile tutabilirmiş.
bayağı sıkıntılıydı, mahsur kaldık hastanede konya'da hayat felç falan dediKaptan nerelerdeymis ki?o olmayinca kimse ugramiyo gercekten..motivasyon yerlerde herkesde.
Kızlaar artık bir hedefim daha var bisiklet öğrenmek, almak. Sonra da çoğu yere onunla gidicem :)
Teşekkürler, ellerine sağlık Seabahar.Merhaba 13. takımcım,
Son sekiz etabı kapsayan takım analiziniz hazır.
Buyrun lütfen..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-29#post-38743207
Yapma canım, normal yollardan beslen, Gülnihal'in de dediği gibi ufak bir kaçamakta fazlasıyla alıyorusn.Dukan yapsam çok güzel kilolar vermişler????Öneriyormusunuz???
Kızlaaar acayip çene çalasım var ama ne konuşacağımı da bilmiyorum :) dünden beri uyuyorum, şimdiden ikinci dönemin para hesabını yapıyorum ve son üç sınavım hepsi de önemli kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorumara ara gelir bakarım öptüm hepinizi :)
yarın toparlarsın sen Dilara.Menum
Sabah 9,00 2 dilim peynir,cay
Ogle 1 tavuk gogsu ,1 kase yogurt 13,00
Aksam 20,00 bir bardak tarcinli zencefilli sut
50 dk leslie,15 dk billy spor..su 2,5 lt
Afiyet olsun cnm, güzel geçirmişsin gününü.11:00 2 dl domates, 7 zeytin, 2 kk peynir, 2 dl kepekli ekmek, şekersiz çay
16,15 1 tane yulaflı bisküvi
19,00 1 kase tarhana, 1 dl tavuk (çıtır kısmını yemedim) , 1 kase yoğurt, 1 yk (silme) pirinç pilavı
1,5 lt su, 30 dk yürüyüş, 100 ip atlama (hayali iple atlıyorum şimdilik)
Cnm sen bu çocuğu hala seviyorsun galiiba.Kızlaaaar :)internetten mini etek ve şort resimleri kaydediyorum bilgisayarıma masaüstü yapıcam onları.. şimdiye kadar her ne kadar kendimi düşünsem de şu arada bi bahsettiğim uğursuzun beni beğenmesi de geçiyordu aklımdan.. karar verdim mayısta elimde olan kıyafetleri rahat giyeceğim en azından, en fazla şu dar uzun askılı badylerden alabilirim.. ama eylülde şortla ve etekle gidicem okula.. o uğursuz (okuldan değil hatta büyük biraz benden) gelse de seviyorum falan dese de onun için değişmeyeceğim.. ne giydiğimi ne gittiğimi ne görüştüklerimi hatta ona bir yılanmış gibi bakıcam yani en azından o böyle bilecek.. çatlasam da patlasam da dönmeyeceğim ona..
Bugünkü menüm:
10:30
1 kase yoğurt
6-7 kuru kayısı
15:00
2 tabak haşlanmış et
3 dlm ekmek
yarım elma
19:00
4 kaşık etli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 çatal kek
3 lt su. Bol can sıkıntısı, iç geçirme, geçmişi sorgulama, pişmanlıklar...
canım aslında içimden bir an evvel gelse ben seninle olmak istiyorum dese herşeyi geride bırakmak geliyor ama olumlu düşünsem güzel hayaller kursam bile şüpheleri bırakamıyorum bu daha da umutsuzlandırıyor beni.. başkalarına güvenemiyorum birilerini sadece beğensem bile çok uzun sürmüyor iyi düşüncelerim ya şüpheye umutsuzluğa düşüyorum ya da daha çok canım yanarak benim uğursuzu hatırlıyorum onunla yaşamak istediklerimi yaşayamamak son aradığında benden nefret eder gibi konuşması asıl beni dibe çöktüren bir türlü dengeleyemiyorum onu düşündüğüm zaman günlük hayatımıAfiyet olsun cnm, güzel geçirmişsin gününü.
Cnm sen bu çocuğu hala seviyorsun galiiba.
okudum okudum okudum ve anladım ki senin bu mesajın da bana bir gelecek dersi :) yorumları ve senin kararını ve sonucu takip ediciğim Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar,,yoğunnnn ve soğukkk günler geçiriyorum. Yılbaşında ailemin yanına gittim, nişanlım ve ailesi de geldiler. Düğün tarihimiz belli oldu. 9 Mayıs...Bu arada küçük bir evim vardı..satmak istiyordum, çok küçük çünkü. 1+0 olarak geçiyor. Amerikan mutfak, yatak odası, banyo ve balkondan oluşuyor. Alıcı cıktı sattım. Düğüne kadar oturmak istiyordum tabi kira karşılığı ama alan adam anne ve babasını yerleştirecekmiş. Şimdi de ev arıyoruzzz,,2 gundur soguktannn ağladımmmm...aslında kıraya cıkacagım evde de 1 sene kadar oturmayı planlıyoruz; sonra ev alacaz ınsanllahh. 1 sene kadar ev alacagımız ıcınde sımdı bıkac parça dısında esya almayacagım. evı alınca esyaları da eve gore alırım dıyorum. koltuk takımı, halı, perde bunları ev alınca alıcam. kıraya cıkacagım evede kendı sımdı kullandıgım esyaları goturecegım.. ev alana kadar bızı ıdare eder bu esyalar; zaten sımdıkı esyalarımı da evlenınce de kullanırım dıye güzel almıstım...
kızlar bana bı akıl verın. dedıgım gıbı 1 yıl oturacagım kıralık bır ev arıyorum. bıkac ev var ama hepsınde aklımı karıştıran bıseylerr var...siz de fıkırlerınızı yazarsaız sevınırım. Ben merkezden ıstıyorum evı: gıdısım gelısım kolay olsun diye. bıde ben alışkınım merkezde oturmaya, her yere yürüyerek gıtmeye...ayrıca nısanlımda sehır merkezınde calısıyo; servısı yok; merkezde oturmazsa yol parası verecek. ortalama ayda 150 tl yol parası olacak. ben bulduğumuz evlerı yazayım sız de fıkır verın...
1. ev: hayrıye teyzenın evı: sehır merkezınde...kırası 600 tl.3+1...1 kıra bedelı depozıto ıstıyolar. 3 katlı evın 3. katı. üstünde catı var. ev güzel, bakımlı...kombılı...banyoda duşa kabını dolabı vs var....abonelık acıtmrak yok...asansör yok...aidat yok...benım aklıma takılan hususları yazayım. evın bır acık bır kapalı balkonu var. kadın kesınlıkle evde sıgara ıcılsın ıstemıyor. hastaymış bu konuda cok hassas. kapalı balkonda sıgara ıcılsın dıyor. bır dıger husus..aile apartmanı kadının esı yatsı namazından sonra dıs kapıyı kılıtlıyormus.. o saatten sonra bıze gelen olursa bız asagı ınıp kapıyı acıp sonra kılıtleyecekmıısız...kadın arada ust kattakı terasa cıkıp kendı kapısını da acık bırakıyormus. o kadar guvelı demek ıstıyor...nısanlım sıgara ıcıyor ama ben de evde ıcırmıyorum zaten. balkonda ıcırıyor. ama ne bıleyım kadının bu kuralları benı bıraz urkuttu. sankı herseye herseye karısacakhuzur vermeyecek gıbı geliyor. ınsan kendı evinden rahat etmek ısterdımı...
2. ev yaslı amcanın evı...: bu evde merkezde kıra 600...depozıto yok.abonelık açtırmak yok...merkezı sıstem...mutfakta doğalgaz yok..tüp kullanacazz...banyoa ihlasın sohbenlerınden var...dusakabını yok...ben de bu konuya takıgım. dus aldığımda bıde banyoda arkdan su temizlemekten nefret dıyorum. bıde bu mutfak tupu ve banyodaki ıhlasın sohbenı canımı sıktı..bunlarda oyle kurallar yok...aidat 40 tl..asansör var...yalnız bu evnde ortakları varmış...sızenden gelıp kıra ısteyen olmaz ama bılın dıye soyluyoruz herhangı bısey olursa bıze karsı sorumlusunuz sızın ev sahıbınız bızız dedıler. banyo ve mutfak ıcın doğal gaz varmış bı boru gecırılecekmıs eve...bıde tüp parası verecezz..yaza yaptıracaklarmış....
3. evv içime sinen ev: kira 650, emlakçıdan...komısyon kıra bedelii..ev merkezde yerı cok güzel...bı kıra bedelı depozito...depozitoyu taksıte bolebılırlermıs..aidat 35 tl...ısıtma merkezı sıstem...evın kendısı de bmanzarası da cok güzel...banyoda dusakabın de var...ama ıste maddı olarak canımı sıkıyo. tamam desem nısanlım tutacak..emlakçıya komısyon verecez..kafam cok karışık..1 yıl ıcın hangısını secmelıyım...
kızlar bi fikir verinnnn...
Bozuk valla akşamları bildiğin krize giriyorum dün yemediğim şey kalmadı.Herbişe kafamda şu açlık hissimi nasıl bastıracam ben ya
Takıma da gelesim yok motivasyon yerlerde hep başa dönmekten bıktım.karar alıyorum uygulayamıyorum uygulamayınca strese giriyorum zaten bebek konusunda başımı beynimi yediler en son zır zır ağlattılar beni herkes bir yandan belki de olmayacak nedir yani bu baskı.bi an önce yapmak istiyorum bi an önce de zayıflamak istiyorum dolayısıyla kafam da hep en kestrimeden nasıl zayıflarım fikri var düşündükçe miğdemde dolmayacak bir boşluk hissediyorum napacagım ben yaaa
Dukan yapsam çok güzel kilolar vermişler????Öneriyormusunuz???
havva melegimsin benim cilginlar gibi okuyorum 1 sn araliklarla karar degistiriyorum tamam diyorum kesin dukan yapacam sonra yok diyorum daha normal yemegini hazirlamaktan acizsin tamam diyorum kesin karatay yapacam snler sonra tekrar vazgeciyorum bu 5 gundur ruh ve bedenen yorgunlugumu dusunebiliyorsun degil mi?takinti oldu bende su 89 1 aydir da oldugum yerde donup durunca arayisa girdim yok ayran detoksu yok zencefil yogurt karisimi.su gerizekali beynim neden algilamak istemiyor saglikli beslenmeyi yok ama ogrenecegim gecte olsa ogrenecegim!!!!dunden sonra bugun kendimi cezalandirdim gun boyunca 2 elma 2 yumurta 1 nar yedim dogrumu kesinlikle degil ama yarinda ayni rakami gormeye gucum yok gercekten.canım biliyorsun o yeme krizlerinden bende 2 -3 hafta çok çekbitim ve + 5 kg olarak döndü toplamda bana ve hala onları vermeye çalışıyorum ve malesef kurtulmak için ben bi yol bulamadım en son canım neyi ne kadar isterse yedim ve genelde bu bol kalorili şeylerdi-kfc waffle burger karışık kızartmalar pizzalar- ama en son bıktım artık midem şuan almıyor ciddi anlamda söylüyorum midem almıyor dışarda yemek yemekten tiksindim hiç bi şey yapamazsam evde patlıcan salatası yapıp yiyorum bi süreç ve geçiyor bu emin ol beynimizin bi oyunu ama işte biraz riskli ne zaman geçeceğini bilemiyorsun hatta bi yerde bir gün sürekli kusana kadar yemek falan da yazıyordu aklıma arada waffle düşmüyor değilde aman sende deyip geçiyorum birde şu jilian çok etki etti bana onu yaparken yere damlayan her teri gördükçe o kaslarım yandıkça yediğim her şeye küfür ediyorum zaman zaman da geçiyor işte almasaydım verdiklerimi şimdiye kadar 80leri bitirecektim ama ben hala 90lardayım ve sanırım birazda direnç kazandım birde vücudun en kötü oyunu metabolizmayı yavaşlatıyor ya sen birden yemeye başlayınca normalde sana + olarak dönmeyecek yiyecekler + olarak dönüyor diyet sırasında ara vermek riskli o yüzden ipin ucunu çok da kaçırmamak gerek
dukan irade sahibi ve bence sadece amacı diyet yapmak olan kişiler için biçilmiş kaftan ama çalışan ve kaçamağa meyili çok kişiler için riskli ben çok araştırdım dukanı başta çok yatmıştı kafama hatta dukan kitaplarını bile almayı düşündüm ama dukan yorumlarını okuyunca anladım ki moda mod uyman gerekiyor ihmal kaçamak kaldırmıyor ve tavuk gibi kalorisi düşük bi besinden bıktırıyor ve sonrası için riskli karataya bak bi istersen o daha akla yatkın ama ekmeksiz kalmak da pek de cesaret işi değil
bu ara en çok da bi diyetisyene gidip akapunktur yaptırasım var o da işe yarıyor diyor yaptıranlar birde doktor kontrolunde olmak da fayda var bende son zamanlarda halsizlik ve baş dönmeleri çok fazla oluyor aslında beslenmem zayıf da değil hatta vitamin bile alıyorum ama bi yerlerde bişeyleri eksik yapıyorum kesin
moralini bozma sakın bende çok oturup ağladım yemek yerken noluyor diye de geçiyor ama işte sana +ları oluyor oda hızlı aldığın için hızlı gidiyor
Bilmezmiyim kuzum aynı şeyleri bende yaşadım ama ne zaman buraya uğramayı bırakıp canimin istediğini diyeti unutup yediğim zaman beynim de düzene girdi o bana oynuyor ben ona oynuyorum ahmaklar bi türlü beraber yuruyemedik iki günde düzene girdi diyeti düşünmeyi bırakınca sende dene bi diyeti kiloyu düşünme hatta tartiyi bile kaldır gözünün önünden bir süre yemeklerin kalorisini değil sana verdiği zevki düşün ben böyle yaptım kaloriyi düşünmeden zevk alarak yedim 3-4 hafta kendimi boşa kastigimi fark ettim kaloriyi düşünmeden yediğim 3. Günün sonunda beynimden geceneleri yani sunumu yesem bunu mu sipariş versem dediğim şeyleri canimin midemin istmedigini gördüm ve şimdi de asla kendimi dizginlememeye çalışıyorum bişey isterse canım azıcık yada tatmin duygusu gelene kadar yiyorum belki yanlış bu yaptığım aldığım karara uymuyor kendime verdiğim sözü cigniyorum ama o şekilde bi 3-4 hafta daha kaldırmaz psikolojim birde spor yapmak şart istersen akşamları beraber jilian yapalım ben sana numaramı yollarim seni motive ederm spor olmayınca olmuyor kuzumhavva melegimsin benim cilginlar gibi okuyorum 1 sn araliklarla karar degistiriyorum tamam diyorum kesin dukan yapacam sonra yok diyorum daha normal yemegini hazirlamaktan acizsin tamam diyorum kesin karatay yapacam snler sonra tekrar vazgeciyorum bu 5 gundur ruh ve bedenen yorgunlugumu dusunebiliyorsun degil mi?takinti oldu bende su 89 1 aydir da oldugum yerde donup durunca arayisa girdim yok ayran detoksu yok zencefil yogurt karisimi.su gerizekali beynim neden algilamak istemiyor saglikli beslenmeyi yok ama ogrenecegim gecte olsa ogrenecegim!!!!dunden sonra bugun kendimi cezalandirdim gun boyunca 2 elma 2 yumurta 1 nar yedim dogrumu kesinlikle degil ama yarinda ayni rakami gormeye gucum yok gercekten.
En son karara bagladim diyetisyenin verdigi listeyi yapacagim sonucta bana ozel liste cikardi tahlillerimi yapip yarin eksik malzemelrimi alip cumartesi duzene koyacam insallah.Ah bu spor beni deli ediyor duzenli yemedigim ve az yedigim icin mecalim kalmiyor aksama yeterli motivasyonda olmayinca gume gidiyor imkansiz zorlayici hedeflermi koyuyorum napiyorum kendime bilemedim.yapamayinca o sinsi ic sesim pesimde basaramayacksin iradesizsin car car otuyor.Allah guc kudret versin hepimize ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?