Yaptim onu havva aynen dedigin gibi carsamba gunu doruktaydi gunduz yine pek bisey yemedim aksam normal yedim sonra gecenin 12si kalktim kisir yaptim ye gerizekali patlayana kadar ye dedim kendime ac degilim eminim ama kafa bulanik olunca yedim yedim yedim gece zor yattim sabahda berbattim dun agzima bir lokma koyasim gelmedi gece bende oyun oynadim beynime hadi dedim ne duruyorsun yesene patlayana kadar canimin hicbirseyi istemedigini farkettim iyiyim suan Allaha sukur.valla super olur bebegim ozelden atayim ben sana numarami benimde sana bir teklifim olacak:)bu arada tebrikler supper gitmis 4 gunde.Bilmezmiyim kuzum aynı şeyleri bende yaşadım ama ne zaman buraya uğramayı bırakıp canimin istediğini diyeti unutup yediğim zaman beynim de düzene girdi o bana oynuyor ben ona oynuyorum ahmaklar bi türlü beraber yuruyemedik iki günde düzene girdi diyeti düşünmeyi bırakınca sende dene bi diyeti kiloyu düşünme hatta tartiyi bile kaldır gözünün önünden bir süre yemeklerin kalorisini değil sana verdiği zevki düşün ben böyle yaptım kaloriyi düşünmeden zevk alarak yedim 3-4 hafta kendimi boşa kastigimi fark ettim kaloriyi düşünmeden yediğim 3. Günün sonunda beynimden geceneleri yani sunumu yesem bunu mu sipariş versem dediğim şeyleri canimin midemin istmedigini gördüm ve şimdi de asla kendimi dizginlememeye çalışıyorum bişey isterse canım azıcık yada tatmin duygusu gelene kadar yiyorum belki yanlış bu yaptığım aldığım karara uymuyor kendime verdiğim sözü cigniyorum ama o şekilde bi 3-4 hafta daha kaldırmaz psikolojim birde spor yapmak şart istersen akşamları beraber jilian yapalım ben sana numaramı yollarim seni motive ederm spor olmayınca olmuyor kuzum
vazgeçtim tatlım insan gibi beslenmeyi öğreneceğim kararım bu yönde şuan:)dukan olabilir aslında.çünkü dukanda yedikçe zayıflıyorsun.ama bir sıkıntısı var.dukan asla kaçamak kabul etmez.mesela atakta meyve yasak.ucundan yesen bile o hafta kilo veremezsin.
Gittim tatlım diyetisyene eğer hiç gitmediysen git mutlaka zeynepcim.Son kararım o zaten o listeden devam edeceğim.hepsi bahane biliyorsun değil mi kendimizi haklı çıkarmak adına arkasına sığındıgımız yalanlar.Zamanda ayırısın yemeğe düşmen için engel değil.Kızlar selam.
Uzun zamandır uğrsyamadım.
Nasılsınız.
Funda seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende de müthiş bir motivasyon düşüklüğü var. Benim de tek problemim zaman yetiştiremeyince kendimi yemeğe veriyorum. Önce bunu halletmeliyim.
Funda ben sana diyetisyene gitmeyi öneriyorum. Çok fark ediyor gerçekten. Ben son bir kez daha kendim deniyecegım. Sonra gideceğim artık.
inşallah tatlım ruhsal çöküntü diyelim toparladım iyiyim şuan Allaha şükür.Fundacim super gidiyodun basinda ne oldu sana nazar mi degdi?inaniyorum
Yapabilirsin biraz siksan disini olacak.hem bebegini saglikla
Kucagina alacaksin..
aynen benim su oranı çok fazla zaten daha da tuzun dibine vuruyorum kesinlikle bende azaltacağım şok oldum duyunca.Ayyy inanamiyorummmmm bende salataya fln tuz atmadan yiyemem cok abartmam ama hayatta tuzsuz yiyemem..daha da azaltmam lazim.isimiz zor yahu
evet fatma baya bir bocaladım ama doğru yolu buldugumu düşünüyorum normal besleneceğim spora ağırlık verecegim.Slm kızlar, bir kaç gündür benim de moralim pek iyi değil. Offf, hala iş bulamadım. kar dolayısı ile 4 gündür dışarı çıkamıyorum evde iyice kafayı yedim. Canım çok sıkılıyor. Tartı gününü falan unuttum, bugün yine çok abarttım.
ben de çok seviyorum ama bisiklet kullanamıyorum
Teşekkürler, ellerine sağlık Seabahar.
Yapma canım, normal yollardan beslen, Gülnihal'in de dediği gibi ufak bir kaçamakta fazlasıyla alıyorusn.
yarın toparlarsın sen Dilara.
fatma hakkaten menünde ne var çok takıntı yapma abartacak kadar değil kaçamağın bi yerde nefis bu yani köreltmen gerek.Bugünkü menüm:
10:30
1 kase yoğurt
6-7 kuru kayısı
15:00
2 tabak haşlanmış et
3 dlm ekmek
yarım elma
19:00
4 kaşık etli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 çatal kek
3 lt su. Bol can sıkıntısı, iç geçirme, geçmişi sorgulama, pişmanlıklar...
Tatlım çok da bir fark yok diğer evleri tercih etsen istemediğin özelliklerden dolayı masraf yapacağa benziyorsun hele ilk alternatifi hiç düşünme bence.3.ideal geldi bana.Merhaba kızlar,,yoğunnnn ve soğukkk günler geçiriyorum. Yılbaşında ailemin yanına gittim, nişanlım ve ailesi de geldiler. Düğün tarihimiz belli oldu. 9 Mayıs...Bu arada küçük bir evim vardı..satmak istiyordum, çok küçük çünkü. 1+0 olarak geçiyor. Amerikan mutfak, yatak odası, banyo ve balkondan oluşuyor. Alıcı cıktı sattım. Düğüne kadar oturmak istiyordum tabi kira karşılığı ama alan adam anne ve babasını yerleştirecekmiş. Şimdi de ev arıyoruzzz,,2 gundur soguktannn ağladımmmm...aslında kıraya cıkacagım evde de 1 sene kadar oturmayı planlıyoruz; sonra ev alacaz ınsanllahh. 1 sene kadar ev alacagımız ıcınde sımdı bıkac parça dısında esya almayacagım. evı alınca esyaları da eve gore alırım dıyorum. koltuk takımı, halı, perde bunları ev alınca alıcam. kıraya cıkacagım evede kendı sımdı kullandıgım esyaları goturecegım.. ev alana kadar bızı ıdare eder bu esyalar; zaten sımdıkı esyalarımı da evlenınce de kullanırım dıye güzel almıstım...
kızlar bana bı akıl verın. dedıgım gıbı 1 yıl oturacagım kıralık bır ev arıyorum. bıkac ev var ama hepsınde aklımı karıştıran bıseylerr var...siz de fıkırlerınızı yazarsaız sevınırım. Ben merkezden ıstıyorum evı: gıdısım gelısım kolay olsun diye. bıde ben alışkınım merkezde oturmaya, her yere yürüyerek gıtmeye...ayrıca nısanlımda sehır merkezınde calısıyo; servısı yok; merkezde oturmazsa yol parası verecek. ortalama ayda 150 tl yol parası olacak. ben bulduğumuz evlerı yazayım sız de fıkır verın...
1. ev: hayrıye teyzenın evı: sehır merkezınde...kırası 600 tl.3+1...1 kıra bedelı depozıto ıstıyolar. 3 katlı evın 3. katı. üstünde catı var. ev güzel, bakımlı...kombılı...banyoda duşa kabını dolabı vs var....abonelık acıtmrak yok...asansör yok...aidat yok...benım aklıma takılan hususları yazayım. evın bır acık bır kapalı balkonu var. kadın kesınlıkle evde sıgara ıcılsın ıstemıyor. hastaymış bu konuda cok hassas. kapalı balkonda sıgara ıcılsın dıyor. bır dıger husus..aile apartmanı kadının esı yatsı namazından sonra dıs kapıyı kılıtlıyormus.. o saatten sonra bıze gelen olursa bız asagı ınıp kapıyı acıp sonra kılıtleyecekmıısız...kadın arada ust kattakı terasa cıkıp kendı kapısını da acık bırakıyormus. o kadar guvelı demek ıstıyor...nısanlım sıgara ıcıyor ama ben de evde ıcırmıyorum zaten. balkonda ıcırıyor. ama ne bıleyım kadının bu kuralları benı bıraz urkuttu. sankı herseye herseye karısacakhuzur vermeyecek gıbı geliyor. ınsan kendı evinden rahat etmek ısterdımı...
2. ev yaslı amcanın evı...: bu evde merkezde kıra 600...depozıto yok.abonelık açtırmak yok...merkezı sıstem...mutfakta doğalgaz yok..tüp kullanacazz...banyoa ihlasın sohbenlerınden var...dusakabını yok...ben de bu konuya takıgım. dus aldığımda bıde banyoda arkdan su temizlemekten nefret dıyorum. bıde bu mutfak tupu ve banyodaki ıhlasın sohbenı canımı sıktı..bunlarda oyle kurallar yok...aidat 40 tl..asansör var...yalnız bu evnde ortakları varmış...sızenden gelıp kıra ısteyen olmaz ama bılın dıye soyluyoruz herhangı bısey olursa bıze karsı sorumlusunuz sızın ev sahıbınız bızız dedıler. banyo ve mutfak ıcın doğal gaz varmış bı boru gecırılecekmıs eve...bıde tüp parası verecezz..yaza yaptıracaklarmış....
3. evv içime sinen ev: kira 650, emlakçıdan...komısyon kıra bedelii..ev merkezde yerı cok güzel...bı kıra bedelı depozito...depozitoyu taksıte bolebılırlermıs..aidat 35 tl...ısıtma merkezı sıstem...evın kendısı de bmanzarası da cok güzel...banyoda dusakabın de var...ama ıste maddı olarak canımı sıkıyo. tamam desem nısanlım tutacak..emlakçıya komısyon verecez..kafam cok karışık..1 yıl ıcın hangısını secmelıyım...
kızlar bi fikir verinnnn...
O çok ise yarıyor hem kendini yemekten daha eğlenceli tadını çıkararak yemek yiyorsun zaten sıkılıp olmaz böyle diyor miden ama en büyük riski kendini koruma altına alan vücut normalden daha fazla kilo alıyorYaptim onu havva aynen dedigin gibi carsamba gunu doruktaydi gunduz yine pek bisey yemedim aksam normal yedim sonra gecenin 12si kalktim kisir yaptim ye gerizekali patlayana kadar ye dedim kendime ac degilim eminim ama kafa bulanik olunca yedim yedim yedim gece zor yattim sabahda berbattim dun agzima bir lokma koyasim gelmedi gece bende oyun oynadim beynime hadi dedim ne duruyorsun yesene patlayana kadar canimin hicbirseyi istemedigini farkettim iyiyim suan Allaha sukur.valla super olur bebegim ozelden atayim ben sana numarami benimde sana bir teklifim olacak:)bu arada tebrikler supper gitmis 4 gunde.
O çok ise yarıyor hem kendini yemekten daha eğlenceli tadını çıkararak yemek yiyorsun zaten sıkılıp olmaz böyle diyor miden ama en büyük riski kendini koruma altına alan vücut normalden daha fazla kilo alıyor
Annemle de konuştum, ya şu bahsettiğim sigara içilmesini istemeyen teyzenin evini tutun, ya da 3. evi tutun diyor. Yeni gelinsin evin biraz güzel olsun. Tüple uğraşamazsın, şohbenden dolayı da elektrık cok gelır dıyor. yıllık hesap yaptım 3 evi de. bu bahsettiğim ev arasnda tüp ve elektirik parasını da hesaplayınca sadece 300 tl bir fark oluyor..
bu arada bugun diyetisyene gidicem...15 gün oldu. kilo verdim ama şu ev arama, evi satma,,yılbaşı derken tam listeme uymadım, istediğim kadar olmadı. bakalım vücudumdaki yağ oranım değişmiş mi?
Kızlar ben daha önce de demiştim, akapuntura çok inanmıyorum diye. Ama psikolojik mi bilemem yeme krizlerim olmuyor artık. Hani diyordum ya yedikçe mutlu oluyorum diye. Artık öyle bir duygum kalmadı. içimdeki boşluk gitti sanki :)
kesinlikle öyle oluyor ben ne zaman bıraktıysam anında 5 kilo geri geldi ama diyete kısa süre içinde başlayınca hızlıca veriyorsun62 ye indiğim zaman 59u göreyim diye kendimi çok zorladım ama olmadı.diyetten bıkmıştım.beynim yeter artık dediği için galiba..bilemiyorum...takımdaki arkadaşlar diyeti bırak normal yeme moduna geç.metabolizman hızlansın, kafa olarak ta rahatla sonra tekrar başla dediler.risk demişsin ya..evet doğru..o dönemde çok hızlı kilo aldım.gerçi harika günlerdi ama acısını şimdi yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?