Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaptim onu havva aynen dedigin gibi carsamba gunu doruktaydi gunduz yine pek bisey yemedim aksam normal yedim sonra gecenin 12si kalktim kisir yaptim ye gerizekali patlayana kadar ye dedim kendime ac degilim eminim ama kafa bulanik olunca yedim yedim yedim gece zor yattim sabahda berbattim dun agzima bir lokma koyasim gelmedi gece bende oyun oynadim beynime hadi dedim ne duruyorsun yesene patlayana kadar canimin hicbirseyi istemedigini farkettim iyiyim suan Allaha sukur.valla super olur bebegim ozelden atayim ben sana numarami benimde sana bir teklifim olacak:)bu arada tebrikler supper gitmis 4 gunde.

dukan olabilir aslında.çünkü dukanda yedikçe zayıflıyorsun.ama bir sıkıntısı var.dukan asla kaçamak kabul etmez.mesela atakta meyve yasak.ucundan yesen bile o hafta kilo veremezsin.
vazgeçtim tatlım insan gibi beslenmeyi öğreneceğim kararım bu yönde şuan:)
Gittim tatlım diyetisyene eğer hiç gitmediysen git mutlaka zeynepcim.Son kararım o zaten o listeden devam edeceğim.hepsi bahane biliyorsun değil mi kendimizi haklı çıkarmak adına arkasına sığındıgımız yalanlar.Zamanda ayırısın yemeğe düşmen için engel değil.
Fundacim super gidiyodun basinda ne oldu sana nazar mi degdi?inaniyorum
Yapabilirsin biraz siksan disini olacak.hem bebegini saglikla
Kucagina alacaksin..
inşallah tatlım ruhsal çöküntü diyelim toparladım iyiyim şuan Allaha şükür.
Ayyy inanamiyorummmmm bende salataya fln tuz atmadan yiyemem cok abartmam ama hayatta tuzsuz yiyemem..daha da azaltmam lazim.isimiz zor yahu
aynen benim su oranı çok fazla zaten daha da tuzun dibine vuruyorum kesinlikle bende azaltacağım şok oldum duyunca.
evet fatma baya bir bocaladım ama doğru yolu buldugumu düşünüyorum normal besleneceğim spora ağırlık verecegim.
fatma hakkaten menünde ne var çok takıntı yapma abartacak kadar değil kaçamağın bi yerde nefis bu yani köreltmen gerek.
Tatlım çok da bir fark yok diğer evleri tercih etsen istemediğin özelliklerden dolayı masraf yapacağa benziyorsun hele ilk alternatifi hiç düşünme bence.3.ideal geldi bana.

gönülcüm en uygun olan ev üçüncüsü gibi geldi.hem kafan rahat eder hem de içi senin istediğin gibi.

Annemle de konuştum, ya şu bahsettiğim sigara içilmesini istemeyen teyzenin evini tutun, ya da 3. evi tutun diyor. Yeni gelinsin evin biraz güzel olsun. Tüple uğraşamazsın, şohbenden dolayı da elektrık cok gelır dıyor. yıllık hesap yaptım 3 evi de. bu bahsettiğim ev arasnda tüp ve elektirik parasını da hesaplayınca sadece 300 tl bir fark oluyor..

bu arada bugun diyetisyene gidicem...15 gün oldu. kilo verdim ama şu ev arama, evi satma,,yılbaşı derken tam listeme uymadım, istediğim kadar olmadı. bakalım vücudumdaki yağ oranım değişmiş mi?

Kızlar ben daha önce de demiştim, akapuntura çok inanmıyorum diye. Ama psikolojik mi bilemem yeme krizlerim olmuyor artık. Hani diyordum ya yedikçe mutlu oluyorum diye. Artık öyle bir duygum kalmadı. içimdeki boşluk gitti sanki :)

dünkü menüm......
sahur:
çeyrek ekmek
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
5 siyah zeytin
çay
iftar:
6 tane ızgara inegöl köfte
yarım tabak salata
1 bardak ayran
3-4 kaşık pilav
ara:
1 muz
ara:
2 mandalina

1 litre su
1 bardak lipton 5 li çay

O çok ise yarıyor hem kendini yemekten daha eğlenceli tadını çıkararak yemek yiyorsun zaten sıkılıp olmaz böyle diyor miden ama en büyük riski kendini koruma altına alan vücut normalden daha fazla kilo alıyor

62 ye indiğim zaman 59u göreyim diye kendimi çok zorladım ama olmadı.diyetten bıkmıştım.beynim yeter artık dediği için galiba..bilemiyorum...takımdaki arkadaşlar diyeti bırak normal yeme moduna geç.metabolizman hızlansın, kafa olarak ta rahatla sonra tekrar başla dediler.risk demişsin ya..evet doğru..o dönemde çok hızlı kilo aldım.gerçi harika günlerdi ama acısını şimdi yaşıyorum.

evet evin güzel olsun..annen doğru demiş canım
diyetisyen kararını iyi ki vermişsin gönül.yemiyorsun..kriz yok..mutlusun..bu harika

Kızlar geçmişi şöyle bir okudum ama alıntı yapmadım sınavım var saat 15 30da çıkmam gerek görüşürüüz :)

Liste yapilmadi mi bu hafta kizlar?

Menum sabah 1 dilim ekmek peynir,5 zeytin

Oglen 13,00 2 cirpilmis peynirli yumurta,domates,salatalik

Aksam yarim
Kase corba 19,30

Spora ara,su 2 lt

İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz.=)

*** 13. TAKIM 395. ETAP*** ETAP İKİNCİSİ

Akkat (72.4/72/0.4/%0.55)
dilarasahra (82.8/80.10/2.7/%3.26)
gubsej (92/91.1/0.9/%0.98)

hepbera(68.2/67.4/0.8/%1.17)
LAydLiNe (61.7/61.2/0.5/%0.81)
mavera87 (64.6/65/-0.4/%-0.62)
OoOturtleOoO (89.3/89.3/0/%0)Kilosu sabit

13. Takım ortalaması :%0.88

kesinlikle öyle oluyor ben ne zaman bıraktıysam anında 5 kilo geri geldi ama diyete kısa süre içinde başlayınca hızlıca veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…