- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
aman haa sakın :) bi kere tuttu ama bi daha denk gelmeyebilir :)takıma hiç uğramasak mı ne
Birazcık kendimi gördüm bu son cümlelerde.. Yani tamam tembeldim falan ama şu aralar hep bir ne yapacağımı bilemez halim var benim deHadi artık toparlanalım kızlar. Bu böyle gitmeyecek ama bu haftaki başarımızdan dolayı hepimizi kocaman tebrik ediyorum.
Özellikle Dilara' cım senin bu haftaki ortalaman muhteşemdi. Az farkla birinciliği kaçırdın ama gönlümün birincisi sensin.
Canlanmamız lazım. Ama nasıl yapacağız emin değilim. Bu olay beni bile yıldırdı. Geçici bir dönem olsun bu lütfen. Diyetim iyi gidiyor ama buraya gelemiyorum. Aslında çok bişey de yapamıyorum. Eskiden hem buraya geliyor, hem kitap okuyor , hem el işi yapıyor, hem evle ve çocuklarla ilgileniyordum. Bu aralar bir problem var hiç bişeyle düzgünce ilgilenemiyorum. Yarım yamalak herşey. Sadece anı kurtarmaya çalışıyorum. TOPARLAYIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Kaptanııım nerelerdesin gel de kural koyalım yine bir kez daha deneyeliim :)Hadi artık toparlanalım kızlar. Bu böyle gitmeyecek ama bu haftaki başarımızdan dolayı hepimizi kocaman tebrik ediyorum.
Özellikle Dilara' cım senin bu haftaki ortalaman muhteşemdi. Az farkla birinciliği kaçırdın ama gönlümün birincisi sensin.
Canlanmamız lazım. Ama nasıl yapacağız emin değilim. Bu olay beni bile yıldırdı. Geçici bir dönem olsun bu lütfen. Diyetim iyi gidiyor ama buraya gelemiyorum. Aslında çok bişey de yapamıyorum. Eskiden hem buraya geliyor, hem kitap okuyor , hem el işi yapıyor, hem evle ve çocuklarla ilgileniyordum. Bu aralar bir problem var hiç bişeyle düzgünce ilgilenemiyorum. Yarım yamalak herşey. Sadece anı kurtarmaya çalışıyorum. TOPARLAYIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Hadi artık toparlanalım kızlar. Bu böyle gitmeyecek ama bu haftaki başarımızdan dolayı hepimizi kocaman tebrik ediyorum.
canım akşam tutacak mı az gelmez inşallah ..Selam kizlar menum
Sabah yok malesef doktora gittim testler yaptirdim
Ogle 13,00 1 tavadan fazla cinekop az yagli,salata
Aksam 20,00 1 elma,1 mandalina,1 kivi
Spor 1 saat leslie ve billy blanks cardio,1,5 lt su
canım menü yorumu ne yazayım bilemedim :) ama büyük bir şey yok kazandibi haricinde, ev durumu nasıl?Kızlar mrb..
Menüm
Sabah 10.00
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır
1 tb ekmeği
1 kase yoğurt
5 zeytin
Öğlen 14.00
1 kase işkembe çorbası
2 kaşık yoğurt
1 küçük salata tabağı
1 küçük dilim beyaz ekmek
Ara 16.00
1 tane muz
Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
1 tb ekmeği
2 kaşık ev makarnası
1 porsiyon kazandibi
Kazandibi yarının listesindeydi ama ben dayanamadım bugün yedim :)
Bu karlı havada ev arama nedeniyle dakikalarca yürüyüş
su az içtim 2 lt yapmaya çalışıcağım...
canım akşam tutacak mı az gelmez inşallah ..
canım menü yorumu ne yazayım bilemedim :) ama büyük bir şey yok kazandibi haricinde, ev durumu nasıl?
:) bugün yine bütün gün sokaklardaydık. Soğuklarda görmeniz lazım. Çift kat çorap. Çift kat kazak. Pantolon altına ince bir tayt :) hatta çift kat eldiven bile giydim. Karların üstünde ev aradık tüm gün. Hatta bide foto ekleyeyim de halimî görün. En sonunda kp bir ev bulmus otaya gittik. Evi begendim. Mutfagı kocaman. L şeklinde tezgah. İstediğim gibi. Banyosu çok şık. İçime sindi. Anlaştık inşallah. Depozito yok. Komisyon yok. Kirası da uygun. 20 sinde evi boşaltacaklar.
çift kat eldiven hariç bende öyle çıkıyorum dışarıya:) bugün yine bütün gün sokaklardaydık. Soğuklarda görmeniz lazım. Çift kat çorap. Çift kat kazak. Pantolon altına ince bir tayt :) hatta çift kat eldiven bile giydim. Karların üstünde ev aradık tüm gün. Hatta bide foto ekleyeyim de halimî görün. En sonunda kp bir ev bulmus otaya gittik. Evi begendim. Mutfagı kocaman. L şeklinde tezgah. İstediğim gibi. Banyosu çok şık. İçime sindi. Anlaştık inşallah. Depozito yok. Komisyon yok. Kirası da uygun. 20 sinde evi boşaltacaklar.
Kızlar muhteşem bir rakam gördüm tartıda. Çok ama çok mutluyum. Az kaldı 5 li rakamları görmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tebrikler Kaptaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?