Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi artık toparlanalım kızlar. Bu böyle gitmeyecek ama bu haftaki başarımızdan dolayı hepimizi kocaman tebrik ediyorum.

Özellikle Dilara' cım senin bu haftaki ortalaman muhteşemdi. Az farkla birinciliği kaçırdın ama gönlümün birincisi sensin.

Canlanmamız lazım. Ama nasıl yapacağız emin değilim. Bu olay beni bile yıldırdı. Geçici bir dönem olsun bu lütfen. Diyetim iyi gidiyor ama buraya gelemiyorum. Aslında çok bişey de yapamıyorum. Eskiden hem buraya geliyor, hem kitap okuyor , hem el işi yapıyor, hem evle ve çocuklarla ilgileniyordum. Bu aralar bir problem var hiç bişeyle düzgünce ilgilenemiyorum. Yarım yamalak herşey. Sadece anı kurtarmaya çalışıyorum. TOPARLAYIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Birazcık kendimi gördüm bu son cümlelerde.. Yani tamam tembeldim falan ama şu aralar hep bir ne yapacağımı bilemez halim var benim de zihin yorgunluğu mu desem ne desem bilemedim hep birlikte toparlanıcaz inşallah kaptanım.. Ben ne zaman artık buradayım desem bir şeyler çıktı ama elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum böyle böyle toparlanacak takım

Günaydın desem geç oldu :) Tünaydınnnnn :) dün menümü yazmadım ama dikkatliydim ve sporumu da yaptım.. Sınavım berbat geçti üstelik bu sefer dönem ortalarında yaptığım tekrarlara rağmen.. bütünlemeye kaldım %95.. şimdi çıkmam gerek sonra görüşürüz yine canlarım

Hiç kimse gelmemiş.. ders çalışmam lazım bu kez tamamen ezber yapmam gerek gelirim herhalde arada bir.. menümü yazayım su spor sonra yazarım..
11,30 1 dl domates 3 kk peynir, 5 zeytin, şekersiz çay, 2 dl ekmek
18,20 1 kase yoğurt çorbası (pirinç çook azdı içinde) 1 tabak (yarım mı tam mı karar veremedim aslında fazla koymadı) tavuklu bezelye yemeği, 1 kase yoğurt, 2 yk (silme) bulgur pilavı

Kızlaaar :) karar verdim havalar soğuk olduğu sürece iki kat giyinip gidicem :) ne kadar zayıfladığımı hemen anlamasınlar.. Bu arada geçen gün sonunda cesaret edip tartıldım hastalığın bahanesiyle yediklerime rağmen son tartıldığıma göre -500 g çıktım kahvaltıyı da yapmıştım üstelik.. O günden beri özellikle dikkat etmeye çalışıyorum bir de aklıma geldiği sürece inerken bile merdivenden iniyorum ki yukarı çıkarken aklıma gelme ihtimali olsun 3 gündür de abur cubur yemiyorum dilerim bu sefer yine tuttururum :) bu arada üst üste yazıyorum mesajları nerelerdesiniz böyle yaa

Kaptanııım nerelerdesin gel de kural koyalım yine bir kez daha deneyeliim :)

Selam kizlar menum

Sabah yok malesef doktora gittim testler yaptirdim

Ogle 13,00 1 tavadan fazla cinekop az yagli,salata

Aksam 20,00 1 elma,1 mandalina,1 kivi

Spor 1 saat leslie ve billy blanks cardio,1,5 lt su

Ebru'cum sensiz olmuyor ki ama..Birakma bizi.Hem senden baskasi toplayamaz bu takimi..gece hafta cok irs yaptim hic kacamak yapmadim
Bi hafta da boyle devam edicek
Insallahtesekkur ederim kaptan

Kızlar mrb..

Menüm

Sabah 10.00
1 domates
1 salatalık
1 kk peynır
1 tb ekmeği
1 kase yoğurt
5 zeytin

Öğlen 14.00
1 kase işkembe çorbası
2 kaşık yoğurt
1 küçük salata tabağı
1 küçük dilim beyaz ekmek

Ara 16.00
1 tane muz

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
1 tb ekmeği
2 kaşık ev makarnası
1 porsiyon kazandibi

Kazandibi yarının listesindeydi ama ben dayanamadım bugün yedim :)

Bu karlı havada ev arama nedeniyle dakikalarca yürüyüş
su az içtim 2 lt yapmaya çalışıcağım...

Selam kizlar menum

Sabah yok malesef doktora gittim testler yaptirdim

Ogle 13,00 1 tavadan fazla cinekop az yagli,salata

Aksam 20,00 1 elma,1 mandalina,1 kivi

Spor 1 saat leslie ve billy blanks cardio,1,5 lt su
canım akşam tutacak mı az gelmez inşallah ..
canım menü yorumu ne yazayım bilemedim :) ama büyük bir şey yok kazandibi haricinde, ev durumu nasıl?

Zorlaya zorlaya 1 litre anca yapabildim suyu yatıcam şimdi dilerim uykumda dinlenebilirim.. Tarih konuları spor salonunda muhteşem okunuyor :) önemli olan yazıya geçirebilmek.. iyi geceler kızlaar :) sporda 40 dk yürüyüş, 15 ters mekik

canım akşam tutacak mı az gelmez inşallah ..

canım menü yorumu ne yazayım bilemedim :) ama büyük bir şey yok kazandibi haricinde, ev durumu nasıl?

:) bugün yine bütün gün sokaklardaydık. Soğuklarda görmeniz lazım. Çift kat çorap. Çift kat kazak. Pantolon altına ince bir tayt :) hatta çift kat eldiven bile giydim. Karların üstünde ev aradık tüm gün. Hatta bide foto ekleyeyim de halimî görün. En sonunda kp bir ev bulmus otaya gittik. Evi begendim. Mutfagı kocaman. L şeklinde tezgah. İstediğim gibi. Banyosu çok şık. İçime sindi. Anlaştık inşallah. Depozito yok. Komisyon yok. Kirası da uygun. 20 sinde evi boşaltacaklar.

Eklentiler

• image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar muhteşem bir rakam gördüm tartıda. Çok ama çok mutluyum. Az kaldı 5 li rakamları görmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ayy hayırlı uğurlu olsun o zaman. Çok sevindim istediğin gibi bir ev bulabilmene. Ev çok önemli çünkü.

çift kat eldiven hariç bende öyle çıkıyorum dışarıya Burda kar yok ama çok soğuk .. Hayırlısı olsun canım ev içinde
Kızlar muhteşem bir rakam gördüm tartıda. Çok ama çok mutluyum. Az kaldı 5 li rakamları görmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tebrikler Kaptaaan

Kızlaar bugün hava çok güzel :) 45 dakika yürüdüm dışarıda, hayallere daldım.. geçen sene kaldığım yere de aynı yol üzerinden gidiliyor. geçen sene ki anılarmı, hayallerimi hatırladım mutlu oldum :) yalnız çok acıkmıştım yolda sanırım oksijeni görünce yakım başladı ama şimdi aç hissetmiyorum suya sardım ama üstümde kazakla çıkmıştım acayip terlemişim.. ders pek çalışasım yok ama biraz hevesim var onu da kullanayım şimdi.. Bir de bileti puanlarla aldım 30 liram kenarıma kaldı çok mutluyum

Kimse gelmemiş yaaaaa Nerdesiniz ahali huuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…