Nihayet yakaladım birisini burdaaaaaaaaaaaaaKızlaar nasılsınız?
Ah kaptanım ah dün ben çok geldim kimseler yoktu, bugünde yazsam mı yazmasam mı düşündüm hep.. normalde kendi kendime konuşmuşluğum çok vardır paylaşımı düşük takımlarda ama bu sefer canımı sıktı :) çünkü herkes giriyor bakıyor kimse yazmamış çıkıyor dedim bari aklıma gelenleri yazayım hiç olmazsa zorlaya zorlaya bir iki cümle çıkar söylenecek o da tutmadı bütün gün bir kaç mesaj anca geldi takıma.. en iyisi biz takıma bir adet gece kuşu bir adette gündüz kuşu edinelim yeni.. kopsun gitsin takım... sahi ya başvuru topiğine bir mesaj yazalım ben gelecek kişiye elimden geldiğince yardımcı olurum :)Nihayet yakaladım birisini burdaaaaaaaaaaaaa
Ah kaptanım ah dün ben çok geldim kimseler yoktu, bugünde yazsam mı yazmasam mı düşündüm hep.. normalde kendi kendime konuşmuşluğum çok vardır paylaşımı düşük takımlarda ama bu sefer canımı sıktı :) çünkü herkes giriyor bakıyor kimse yazmamış çıkıyor dedim bari aklıma gelenleri yazayım hiç olmazsa zorlaya zorlaya bir iki cümle çıkar söylenecek o da tutmadı bütün gün bir kaç mesaj anca geldi takıma.. en iyisi biz takıma bir adet gece kuşu bir adette gündüz kuşu edinelim yeni.. kopsun gitsin takım... sahi ya başvuru topiğine bir mesaj yazalım ben gelecek kişiye elimden geldiğince yardımcı olurum :)
dünkü menüm..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
çay
iftar:
2 şiş ızgara ciğer
1 lavaş
salata
ayran
ara:
1 portakal
1 litre su
Günaydın gençler:)
kızlar günaydın
afiyet olsun cnm çok güzel olmuş menün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?