Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
kk peynir
çay
iftar:
2 şiş ızgara ciğer
1 lavaş
salata
ayran
ara:
1 portakal

1 litre su

Kizlar selam menum

Sabah 9 ,00 - 1 yumurta

Ogle 13,00 - 2 tavuk baget,yogurt

Aksam 1 bardak kefir,1 baget tavuk

45 dk yuruyus,2 lt su

selam herkese iyi haftalar
kahvaltı
geç kaldım yapamadım
öğlen 12:30
1 kase ezogelin çorba
1 porsiyon et sote
4 tane zeytinyağlı sarma
yarım portakal
arada
küçük bir parça kek
küçük bir poağa tadımlıktı ikiside
akşam 17:30
2 tabak nohut yemeği
1.5 lt su içtim jilianla 25 dk yaptım birazdanda 6 pack denicem

Nihayet yakaladım birisini burdaaaaaaaaaaaaa
Ah kaptanım ah dün ben çok geldim kimseler yoktu, bugünde yazsam mı yazmasam mı düşündüm hep.. normalde kendi kendime konuşmuşluğum çok vardır paylaşımı düşük takımlarda ama bu sefer canımı sıktı :) çünkü herkes giriyor bakıyor kimse yazmamış çıkıyor dedim bari aklıma gelenleri yazayım hiç olmazsa zorlaya zorlaya bir iki cümle çıkar söylenecek o da tutmadı bütün gün bir kaç mesaj anca geldi takıma.. en iyisi biz takıma bir adet gece kuşu bir adette gündüz kuşu edinelim yeni.. kopsun gitsin takım... sahi ya başvuru topiğine bir mesaj yazalım ben gelecek kişiye elimden geldiğince yardımcı olurum :)

bencede acilen takıma taze kan lazım :)

dün bir fırtına, bir yağmur....ortalığı sel aldı...ohh kardan kurtulduk.kalanları da bu yağmur eritir derken gece tekrar kar yağışı başladı.birkaç saate heryer yeniden beyazladı.konyanın karından bıkmışım zaten..offff.....sabah yağmurla karışık kar yağıyordu.arabayı temizledim.içimden habire kendimi motive ediyorum."kendin gidersin..zaten yağmura çevirir öğleye doğru..çok ta yağmamış.." falanarabayı çalıştırdım.zavallı minik arabam sulu karda kaya kaya gidiyordu.evin çıkışında önümdeki 4x4 bana doğru kayana kadar pek kararlıydımkoca araba üstüme doğru gelince "salak gülnihal nereye gidiyorsun.şu altındaki arabaya bak" dedimeşimi aradım.kapının önünde arabada mahsur kaldım , çabuk gel dedimadamcağızın kar nöbeti bitmiyor benim yüzümden.erkekler araba kullanma konusunda ne kadar rahatlar..yola çıkmaya korktuğum arabayla beni işe getirdi.
şimdi de güneş açmış durumdahavanın garezi banaymış
neyse denizliden hava durumu bu kadar..eeee sizler nasılsınız kızçeler

bir de menü yazayım..dünkü menüm......
sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 lavaş
kk peynir
1 muz
çay
iftar:
1 kase çorba
yarım tabak fasülye yemeği
yarım tabak yoğurtlu ıspanak
2 tane közde biber
ara:
1 çay bardağı leblebi üzüm karışımı

1 fincan 5 li çay
1 litre kadar su

şeker otu diye birşey duyan bilen var mı kızlar.etken maddesi şekerden 200 kat daha tatlıymış ve kalorisi sıfırmış.taze yaprakları da yine şekerden 20-30 kat daha tatlıymış

Kızlar menüm

Sabah 2 yumurtadan omlet,2 dilim peynir

Öğlen 4 köfte,ayran

Akşam 1 kase yoğurt çorbası,1 kase ıspanak

1 saat yürüyüş,2,5 lt su

Selam kızlar
Bugun son sınavıma giriyorum insallah ve bir donemi daha bitirmiş oluyorum boylece

Artık âranıza daha sık gelebilicem, cuma gunune kadar olan gecmişi okudum.. Artık burdan devam ederim, gorusuruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…