- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Selam kızlar
Bugun son sınavıma giriyorum insallah ve bir donemi daha bitirmiş oluyorum boylece
Artık âranıza daha sık gelebilicem, cuma gunune kadar olan gecmişi okudum.. Artık burdan devam ederim, gorusuruuz
dün bir fırtına, bir yağmur....ortalığı sel aldı...ohh kardan kurtulduk.kalanları da bu yağmur eritir derken gece tekrar kar yağışı başladı.birkaç saate heryer yeniden beyazladı.konyanın karından bıkmışım zaten..offff.....sabah yağmurla karışık kar yağıyordu.arabayı temizledim.içimden habire kendimi motive ediyorum."kendin gidersin..zaten yağmura çevirir öğleye doğru..çok ta yağmamış.." falanarabayı çalıştırdım.zavallı minik arabam sulu karda kaya kaya gidiyordu.evin çıkışında önümdeki 4x4 bana doğru kayana kadar pek kararlıydım koca araba üstüme doğru gelince "salak gülnihal nereye gidiyorsun.şu altındaki arabaya bak" dedim eşimi aradım.kapının önünde arabada mahsur kaldım , çabuk gel dedim adamcağızın kar nöbeti bitmiyor benim yüzümden.erkekler araba kullanma konusunda ne kadar rahatlar..yola çıkmaya korktuğum arabayla beni işe getirdi.
şimdi de güneş açmış durumdahavanın garezi banaymış
neyse denizliden hava durumu bu kadar..eeee sizler nasılsınız kızçeler
Gözün aydın canıım :)Selam kızlar
Bugun son sınavıma giriyorum insallah ve bir donemi daha bitirmiş oluyorum boylece
Artık âranıza daha sık gelebilicem, cuma gunune kadar olan gecmişi okudum.. Artık burdan devam ederim, gorusuruuz
bir de menü yazayım..dünkü menüm......
sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 lavaş
kk peynir
1 muz
çay
iftar:
1 kase çorba
yarım tabak fasülye yemeği
yarım tabak yoğurtlu ıspanak
2 tane közde biber
ara:
1 çay bardağı leblebi üzüm karışımı
1 fincan 5 li çay
1 litre kadar su
Gunaydin
Geçen hafta 89.3
Bu hafta 89.7
Fark +400
Kızlar bildirimi yapayım
Geçen hafta 80,10
Bu hafta 78,10
Fark:2 kg
7 leri gördüm sonunda yehu
Kızlar tebrik ederim, Dilaracım özellikler 2 kg süper bir sonuç. Ben de 0,5 kg düşmüşüm. Ama bunun su kaybı olduğunu düşünüyorum. kendimi çok saldım, üstelik hiç su da içmiyorum.Gunaydin.regllllllim.sonuc eh iste.
Gecen hafta:91.1
bu hafta:90.4
fark:700 gr
hayırlısı olsun canım, bu arada sloganını çok tuttum.Hanımlar merhabaaa :) bende dün akşam istanbula geldim.. Ve bugün biriyle buluştum :) pek ilerleyeceğini düşünmüyorum ama bir şans vermek istiyorum sonuçta zaman geçirmeden bilemem ön yargılı olmamam lazım.. Biraz fazla ince eleyip sık dokudum galibahayırlısı diyelim sizlerle de paylaşmak istedim yine kimseler gelmemiş pek
Afiyet olsun canım ama diyetine harfiyen uymalısın. Yoksa zamanla %70ler %0 a iniyor.İyi akşamlar kızlar
Bugün listeme yüzde 70 oranında uydumm gibime geliyor :) Hemen paylaşıyorum.
Sabah 08.00
2 tb ekemeği
1 kk peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğlen 12.30
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 kepçe çorba
1 tb ekmeği
Ara 16.00
yarım muz
Akşam 18.30
1 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
1 küçük tabak salata
yarım dilim beyaz ekmek
gün içinde 1 çay bardağı kuruyemiş
2 küçük kare çikolata bu iyi olmadııı
Haklısın Gülnihal, benim de kendimi toparlamam lazım.selam arkadaşlar..paylaşım hiç yok nerdeyse..böyle olunca ben çok etkileniyorum.dün ara ara baktım ama bişey yazmak içimden gelmedi ilk defa.hepinizi çok seviyorum ama bu paylaşımsızlık benim motivasyonumu sıfırlıyor.zaten kendi başıma diyete devam edemediğim için buraya dönmüştüm.
kelebeğim muzlar tatsız evet.eşim 2 kiloya yakın muz almış.gelip gidip oğlumla yiyorlar.akşam kendimi zor tuttum.ebru meyveleri mümkünse gece ye demişti.gece yuttum bi tane..ama nerde yazınki anamur muzu, nerde bu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?