Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar
Bugun son sınavıma giriyorum insallah ve bir donemi daha bitirmiş oluyorum boylece

Artık âranıza daha sık gelebilicem, cuma gunune kadar olan gecmişi okudum.. Artık burdan devam ederim, gorusuruuz

hoşgeldin canım gözün aydın..kimse yok buralarda toparlamamız lazım takımı hep birlikte.

ucuz atlatmışsın canım dikkat et.aracınla çıkmamaya çalış bence toplu taşıma kullan :)

Selam kızlar
Bugun son sınavıma giriyorum insallah ve bir donemi daha bitirmiş oluyorum boylece

Artık âranıza daha sık gelebilicem, cuma gunune kadar olan gecmişi okudum.. Artık burdan devam ederim, gorusuruuz
Gözün aydın canıım :)

Hanımlar merhabaaa :) bende dün akşam istanbula geldim.. Ve bugün biriyle buluştum :) pek ilerleyeceğini düşünmüyorum ama bir şans vermek istiyorum sonuçta zaman geçirmeden bilemem ön yargılı olmamam lazım.. Biraz fazla ince eleyip sık dokudum galiba hayırlısı diyelim sizlerle de paylaşmak istedim yine kimseler gelmemiş pek

İyi akşamlar kızlar

Bugün listeme yüzde 70 oranında uydumm gibime geliyor :) Hemen paylaşıyorum.

Sabah 08.00
2 tb ekemeği
1 kk peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Öğlen 12.30
1 kase yoğurt
1 kase salata
2 kepçe çorba
1 tb ekmeği

Ara 16.00
yarım muz

Akşam 18.30
1 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
1 küçük tabak salata
yarım dilim beyaz ekmek

gün içinde 1 çay bardağı kuruyemiş
2 küçük kare çikolata bu iyi olmadııı

Gülnihalcim afiyet olsun. Suyun az olmuş...Bugün ben de yarım muz yedim. hiç tadı yoktu neredeyse...kışın muzlar böyle mi oluyor. ne dersin..

selam arkadaşlar..paylaşım hiç yok nerdeyse..böyle olunca ben çok etkileniyorum.dün ara ara baktım ama bişey yazmak içimden gelmedi ilk defa.hepinizi çok seviyorum ama bu paylaşımsızlık benim motivasyonumu sıfırlıyor.zaten kendi başıma diyete devam edemediğim için buraya dönmüştüm.
kelebeğim muzlar tatsız evet.eşim 2 kiloya yakın muz almış.gelip gidip oğlumla yiyorlar.akşam kendimi zor tuttum.ebru meyveleri mümkünse gece ye demişti.gece yuttum bi tane..ama nerde yazınki anamur muzu, nerde bu ...

dünkü menümü yazayım..........
sahur:
1 haşlanmış yumurta
kk peynir
çeyrek ekmek
3-4 zeytin
çay
iftar:
15-20 hamsi tava
salata
ara:
1 çay bardağı leblebi üzüm karışımı
ara:
1 çay bardağı tarçınlı süt

Slm kızlar, kusura bakmayın uzun zamandır gelemedim. Bu iş olayları beni çok rahatsız ediyor. Hiçbirşey yapmak istemiyorum. Bu psikoloji ile diyet falan kalmadı zaten, izne mi ayrılsam acaba diyorum.
Kızlar bildirimi yapayım

Geçen hafta 80,10

Bu hafta 78,10

Fark:2 kg

7 leri gördüm sonunda yehu

Gunaydin.regllllllim.sonuc eh iste.
Gecen hafta:91.1
bu hafta:90.4
fark:700 gr
Kızlar tebrik ederim, Dilaracım özellikler 2 kg süper bir sonuç. Ben de 0,5 kg düşmüşüm. Ama bunun su kaybı olduğunu düşünüyorum. kendimi çok saldım, üstelik hiç su da içmiyorum.

Geçen hafta:72
Bu hafta:71,5
fark:0,5 kg

hayırlısı olsun canım, bu arada sloganını çok tuttum.

Afiyet olsun canım ama diyetine harfiyen uymalısın. Yoksa zamanla %70ler %0 a iniyor.

Haklısın Gülnihal, benim de kendimi toparlamam lazım.

Sıkı durun haftanın bomba bildirimi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Geçen hafta: 61.2

Bu hafta : 60.1

FARK : 1 KG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…