kızlar günaydın..iyi haftalar.bu haftamız süper geçsin inşallah!öpüldünüz
saol Dilaracım, inşallah bu hafta bol kilo veririz.hoşgeldin canım hiçbişey yememişsin ama ya..geçmiş olsun.inşallah toparlanırsın bir an önce.
Anacım menüyü görünce gözlerim açıldı, rahatsızmış miden geçmiş olsun canım..Gümaydın kızlar,
Bugünden itibaren ben de buradayım. 73 kg ım şuan, yani kilo aldım.Daha fazla almadan kendimi toparlamam lazım.
Dünkü menümle başlayayım
09:00 1 elma
12:30 1 dlm ekmek
17:00 2 elma
dün midem çok rahatsızdı, hiçbirşey yiyemedim o nedenle. Bugü daha sağlıklı menülerle karşınızda olacağım. :)
Tebrik ederim Zeynepcim, azimli bir şekilde devam edelim.Günaydın kızlar.
Bu gün çok azimli bir şekilde başladım.
Akşama da menümü yazıcağım.
Teşekkürler.Anacım menüyü görünce gözlerim açıldı, rahatsızmış miden geçmiş olsun canım..
Fatmacım ćok kilo aldığım için acilen bunlardan kurtulmam lazım.Tebrik ederim Zeynepcim, azimli bir şekilde devam edelim.
Teşekkürler.
evet canım kilolar yapışmadan verilmesi daha kolay oluyor.Fatmacım ćok kilo aldığım için acilen bunlardan kurtulmam lazım.
Bugünkü menüm
06:00 1 dlm peynir 1 dlm ekmek (dün yalnızca elma yiyebildiğim için sabah mide gurlaması ile uyandım)
09:00 1 yumurta, 1 dlm ekmek
13:00
1 porsiyon tavuk haşlama
1 dlm ekmek
1 havuç
1 elma
16:00
2 tahinli kurabiye
18:00
1 porsiyon sebzeli bulgur pilavı
4 köfte
2 dlm ekmek
2 lt su
kızlar iştahım çok açık, dün çok aç kaldığım için mi bilmiyorum ama bugün doyamadım bir türlü. eski istikrarlı günlerime dönmek istiyorum.
Sabah 9
4-5 ceviz
Peynir
Pekmez
Öğeln 14;00
1 tabak fırında besamel soslu patates-mantar
Aksam 19
2 servis kasıgı bulgur pilavı
1 kasık ıspanak
Yogurt
1 dilim fırın patates-mantar
Salata
Arada kahve içtim
Su cok az
10 üstünden 10 diyemem.
ama feba da değil. Sadece besamel soslu patates mantar nasıl oluyor. Merak ettim.
Besemal sos hazırlap borcamda patates ve mantar uzerine dokuyorum fırında pişiyor, şey ben besemal soslu seyleri cok seviyorum da :)
GünaydınGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?