Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelemedim bugün kızlar. Yavaş yavaş hareketlenmeye başladık. Size kocaman bir müjdem var. Ben bugün spora başladım. İlk gün çok güzeldi. Eğlendim. Salı, Perşembe ve Cumartesi spora gideceğim inşallah. Sizlerde ne var ne yok?

Dilara bende artilardaydim simdilik yerimde sayiyorum..
Ebru cok iyi ettin spora baslayarak. :)

Dilara bende artilardaydim simdilik yerimde sayiyorum..
Ebru cok iyi ettin spora baslayarak. :)

Aynen canım. Şuan ideale çok az kaldı ama ben vıcık vıcık geliyorum kendi kendime. İyice sıkılaşmam lazım. Salı step aerobik, perşembe fitness cumartesi ise pilates olacak. Cumartesi becerebilirsem 1 saatlik yüzme de ekleyeceğim. En fazla iki ay veriyorum kendime. Düzenli bir şekilde devam edip 36 beden olacağım inşalllllahhhhhhhhhhhhh

slm kizlar nasilsiniz? takim dagilmis..
hoş geldin özlem, nerelersenin, özlettin kendini? kaç kilosun?

Bugunku menum
10:30
peynirli yumurta
10 kucuk zeytin
avuc ici kadar ekmek

17:00 gibi
1 parca pirzola tavuk
1 kase yogurt
salata
1 dilim ekmek

aralarda
1 sade turk kahvesu
400 ml yesil cay
400 ml 7otlu bitji xayi
bol su
afiyet olsun cnm.

Kizlar selam
Menum sabah 2 yumurta,peynir

Ogle 13,00 3 tavuk baget,yogurt

Aksam 5 kofte,salata bi parca cikolata dayanamadim malesef.

Spor - saat yuruyus,50 mekik,2 lt su
afiyet olsun.

tebrikler Ebru, ben de geçen ay yazıldım ama hiç gidemedim, Antep falan derken.

kızlar bugün kü menüm berbattı. Ama kendime söz veriyorum. 2 aralıkta verdiğim sözü tutup 10 kg vermiştim. Onun rahatlığı için girdim galiba. Yarında itibaren ağzıma kaçamak adına hiçbirşey sürmeyeceğim. 11.02 den 11.03 e kadar. Size söz veriyorum.

Bugünkü menüm:
09:00
kaşarlı tost çay

12:00
poğaça-çay

17:00
sebzeli pilav
yoğurt

2 lt su.

yarın detoksla başlıyorum.

gunaydin kizlarr...
Fatma 73,5 kiloyum cnm..
cok artilardaydim cnm neyseki kurtulabildim..
benimde ilk hedefim 69.9..

nasıl yapıyorsun canım detoksu?bende bu aralar proteinle besleniyorum ama duraklama oldu geçen hafta bünyem direniyo resmen.

Ebru'cum harikasın.Bende haftada en az 4 gün düzenli spor yapıyorum çok faydasını göreceksin eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…