Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hosbulduk Zeynep..
insallah sende kurtulursun cnm artilardan.

Bugunku menum
09:30
Avuc ici kadar ekmek
2 yk muhammara(biber salcasi,ceviz,tahin,limondan yapiiyor)
10 minik zeytin
yarim uc
gen peynir, 2 lokma pekmek cay
15:00
avuc ici.kadar ekmek
yarim el kadar kofte
salata
ayran

18:00
1 fincan inek sutu ile bescafe

acijursam kucuk bir kase yulafki yogurr yeneyi dudunutorum

kizlar yazim hatalarindan dolayi kusurabakmayin.. duzeltemiyorum tiklanmiyor,klavye cikmiyor ekranda ,ciksa bile bazende yazdiklarim gorunmuyor..bunlari bile zirla yazdum..
bilginiz olsun ustedim..
kk. uygulamasu kullanilmaya baslandumu acaba bilgisi olan varmi ?

Selam kızlar

Yarın ve obur gun üçer taneden toplam 6 sınavım var. Simdi yatana kadar calısmam lazım. Ondan önce buraya ugrayayım dedim. 3-4 sayfa birikmiş, canlanıyoruz işte.. Masallah bize

Bugun tartıldıgımda sonucumdan memnundum. Ama acıkcası 2,5 aylık tatlı ve hamuru kesme maratonunda cok dahafazla kilo verecegimi ummuştum. Ama spor yapmayısımın cok etkisi var. İstediğim kada veremedim ama bu halimden memnunum. Simdi evde sıkılasma ve biçimlenme için hareketler yapıyorum.

Bu arada tatlı orucum 2 gun sonra bitiyor:) yani bu hafta sonu laptopuma kavusacagım insallah :)
Sonra da annemden soz aldım bana bi tepsi kadayıf yapıcak :)) açmayın gözlerinizi hemen bir dilim yicem sadece, belki de tadı eskis gibi guzel gelmez bunca ayrılıktan sonra.. Gozden ırak gonulden de ırak sonucta :)

Neyse ders calısmam gerektiği zamanlarda hep çenem açılıyor :)

Bu arada özlemcim hosgeldin, ebrucum sporun hayırlı olsun cok faydalanıcaksın emin ol. Zeynepcim bence de dene fırında patatesi, ben cok seiyorum. Cesit oluyor.. Fatmacım detoks iyi bir baslangıc olur motive eder.. Aklıma gelenleri yazdım, insallah kacırmaısımdır..

İyi geceler hanımlar, kendinize dikkat edin, öptüüm

Günaydın kızlar..
günaydın cnm çok sevindim..ben haftasonları kaçamak yapıyorum bi türlü olmuyo.haftaiçi fena değil de..78 e kdr inebildim 98 den.60 olmam lazım :'(
haftasonları kaçamak yapınca hafta için ancak toparlamakla geçiyor. Dilaracım, seni takıma ilk geldiğim günlerdeki gibi iradeli görmek istiyorum.

olur cnm yarisalim..
Hadi o zaman başarılar ikimize de.

rakibim çok iddialısın. menün gayet iyi.

kk uygulamasını son yüklediğimde çok problem vardı, bir daha denemedim.

Son düzenleme:
Özlem ben işte o çok artılardayım ama kurtulacağım.
Hoşgeldin.
Kurtulursun sen Zeynepcim, menülerini yaz ama.

nasıl yapıyorsun canım detoksu?bende bu aralar proteinle besleniyorum ama duraklama oldu geçen hafta bünyem direniyo resmen.
birinci gün yalnızca meyve yiyorum, ikinci gün haşlanmış patates yiyorum canım. Tabi yanında bol su.

Saol Tubacım, başarılar sınavlarında.

Dün detoksa başlayamadım. Evde patates yokmuş.
Bugün başlıyorum kızlar. dünkü menümü yazıyorum:
09:00 omlet, çay, 2 dlm ekmek
13:00 1 pors. köfte, 1 dlm ekmek, yoğurt
18:00 1 kase çorba, 1 dlm ekmek, yoğurt

2 lt su.

3 Hafta once: 70,8 (takımdaki son kilom)
1 Hafta once: 73,5 ( Antep'te 2,7 kg aldım)
Bu hafta: 71,5

Kızlar bende kilo durumu çok fena 90 ı gördüm gene.
Offfff çok sıkıldım. Ve kendimden de nefret etmeye başladım bu iradesizliğim yüzünden.
Acilen çözüm bulmam lazım.

gunaydin kizlar...
zeynepcigim bir an once 1 adim at herseyi geride birak, kotu dusunme cnm.
mesela cok sevdigin uzerine olmayan bir kiyafeti gorebilexegin bir yere as ve onun icine gurecegini hayal et..
bu senin daha istikrarli olnani saglayabilir..

Sevgili rakibim Fatma...
Ben yokken iyi ilerlemissin cnm..
ve bu hafta benden onde olarak acilisi yaptin..ben ayniyim..
bu hafta yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak seni yakalamam lazim..
2,5 ay sonra kaynimin dugunu var.Farkedilir derecede kilo vermek istiyorum..

Kızlar bende kilo durumu çok fena 90 ı gördüm gene.
Offfff çok sıkıldım. Ve kendimden de nefret etmeye başladım bu iradesizliğim yüzünden.
Acilen çözüm bulmam lazım.
Seni çok iyi anlıyorum Zeynep, ben de aynı gelgitleri yaşıyorum. Yedikçe insanın yiyesi geliyor, o nedenle eski menülerine döndükten birkeç gün sonra iştahında kesilir. Özlem'e katılıyorum, biran önce ilk adımı atman lazım.

Evt Özlemcim, Allah'tan Antep'te aldığım kilolar üstüme yapışmadan attım. Aralıkta sen izinliydin tabi, o dönem çok iradeli davrandım, hiç kaçamak yapmadım ve süper kilo verdim. Bu ay ve martta da aynı şekilde kaçamaksız olarak bu işi tamamlamayı hedefliyorum.
Benim de kardeşim evleniyor nisan sonunda. Elbise bakmaya başladım ama bu halde malesef istediğim şeyler olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…