özlemcim bu detoks, kaçamaksız beslenmeye başlamadan önce yapmıştım geçen defa. Çok işe yaramıştı. Bugünden itibaren normal beslenmeye başlıyorum. Aslında dün bütün gün haşlanmış patates yemem gerekiyordu ama öğlen midem bulandı.afiyet olsun cnm.. bu yaptigin ne diyeti?
ilaclarini kullanmaya devam ediyor musun?
Birinci gün 3 öğün 2 şer elma,Gunaydin kizlar...
Yani 3 ogun sadece haslanmis patates yenecek ve 2 gun.
Günaydın dilaragünaydın kızlar
Bugünkü menüm
10:00
Sütlü nescafe
13:30
1 kase yulaf-yogurt karışımı
15:30
Sütlü nescafe
18:30
Büyük 1 kase yulaf-yoğurt karışımı
Salata
1 türk kahvesi
400ml 7 otlu bitki çayı
400ml yeşil çay
Suyu hesaplayamadım
Spor olarak temizlik :)
Kızlar bende kilo durumu çok fena 90 ı gördüm gene.
Offfff çok sıkıldım. Ve kendimden de nefret etmeye başladım bu iradesizliğim yüzünden.
Acilen çözüm bulmam lazım.
Geçmiş olsun canım, zor bir dönemden geçmişsin gerçekten..Merhaba arkadaşlar nasılsınız grup hiç bıraktığım gibi kalmamış ama isteyenlerde vermiştir umarım kiloları onlarda ayrılmış galiba bende bir gebelik durumu ile ayrıldım ama kimyasal gebelik yaşamışım şimdi bazı ilaçlar kullanıyorum yeniden karar verdim ama ... Uzun bir bir süre olmayacak gibi sağlıklı beslenerek devam etmek istiyorum yine .. Hal öyle olunca yeni yeni toparladım kendimi 8 kilo vermiştim burada hepsini tekrar alarak tabii.. şimdi 80 lerdeyimUzun ve yorucu üzücü günler geçirdim Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum..
Doktorum kilo vermemi istedi pko hipotiroidi gibi bi çok hastalığım var.. Tek yol bu gibi..Buradan başka yerde bunu beceremiyorum ilk defa başarılı diyeti de burada yapmıştım çünkü şartlanıyorum burada sorumluluk alıyorum Durumum neydi acaba diskalifiye listesine girdim mi izine mi ayrıldım.. Grup yöneticilerine haber vermiştim ama son durumu bildirmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?