Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.TAKIM 400.ETAP***

dilarasahra (77.6/78/-0.4/%-0.52)
LAydLiNe (59/59/0/%0) Sabit
mavera87 (63.5/63/0.25/%0.39) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu ikiye bölündü.

13. Takım ortalaması :% -0.04

Bugunku menum
10:
inek sutu ile nescafe
2 dilim elma

13:00
2 yk yogurt
2 yk kapska

14:00
1 dilim ekmek
peynir,5 zeytin

18:30
Yarim tabak bulgur pilavi-tavuk

Bugunku menum
10:
inek sutu ile nescafe
2 dilim elma

13:00
2 yk yogurt
2 yk kapska

14:00
1 dilim ekmek
peynir
,5 zeytin

Yarim tabak bulgur pilavi-tavuk

18:00
boool salata

gun icinde 1 kupa limonlu lahana suyu
2 buskivi
cay
su
20dk yuruyus

bugünkü menüm
09:30 2 haşlanmış patates
15:00 2 haşlanmış patates
17:30 1 porsiyon haşlanmış et, 1 dlm ekmek.

2 lt su.

afiyet olsun cnm.. bu yaptigin ne diyeti?
ilaclarini kullanmaya devam ediyor musun?

Günaydın kızlar..
afiyet olsun cnm.. bu yaptigin ne diyeti?
ilaclarini kullanmaya devam ediyor musun?
özlemcim bu detoks, kaçamaksız beslenmeye başlamadan önce yapmıştım geçen defa. Çok işe yaramıştı. Bugünden itibaren normal beslenmeye başlıyorum. Aslında dün bütün gün haşlanmış patates yemem gerekiyordu ama öğlen midem bulandı.

Gunaydin kizlar...
Yani 3 ogun sadece haslanmis patates yenecek ve 2 gun.

Bugünkü menüm
10:00
Sütlü nescafe

13:30
1 kase yulaf-yogurt karışımı

15:30
Sütlü nescafe

Büyük 1 kase yulaf-yoğurt karışımı
Salata

1 türk kahvesi
400ml 7 otlu bitki çayı
400ml yeşil çay
Suyu hesaplayamadım

Spor olarak temizlik :)

Gunaydin kızlar.. Kacamaksiz bir pazar gecirmek dilegiyle.. :)

kızlar bu hafta isveç diyetine başladım.inşallah iyi bir sonuç alırım çünkü haftasonum pek iy igeçmedi kaçamaklarım oldu..spor salonuna yazıldım bu arada.hafta sonları en azından salonda çalışacağım.

afiyet olsun cnm cok guzel olmuş menü.biraz ol ama iyi sonuc alırsın kesin.

Kızlar bende kilo durumu çok fena 90 ı gördüm gene.
Offfff çok sıkıldım. Ve kendimden de nefret etmeye başladım bu iradesizliğim yüzünden.
Acilen çözüm bulmam lazım.

sakın bırakma daha fazla kendini canım.tüm emeklerin boşa gitmesin.kaldığın yerden devam et en istikrarlımız sendin.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız grup hiç bıraktığım gibi kalmamış ama isteyenlerde vermiştir umarım kiloları onlarda ayrılmış galiba bende bir gebelik durumu ile ayrıldım ama kimyasal gebelik yaşamışım şimdi bazı ilaçlar kullanıyorum yeniden karar verdim ama ... Uzun bir bir süre olmayacak gibi sağlıklı beslenerek devam etmek istiyorum yine .. Hal öyle olunca yeni yeni toparladım kendimi 8 kilo vermiştim burada hepsini tekrar alarak tabii.. şimdi 80 lerdeyim Uzun ve yorucu üzücü günler geçirdim Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum..

Doktorum kilo vermemi istedi pko hipotiroidi gibi bi çok hastalığım var.. Tek yol bu gibi..Buradan başka yerde bunu beceremiyorum ilk defa başarılı diyeti de burada yapmıştım çünkü şartlanıyorum burada sorumluluk alıyorum Durumum neydi acaba diskalifiye listesine girdim mi izine mi ayrıldım.. Grup yöneticilerine haber vermiştim ama son durumu bildirmedim.

Geçmiş olsun canım, zor bir dönemden geçmişsin gerçekten..
Ne güzel karar vermişsin tekrardan başlamaya başarmanın yarısını başarmışsn bile...
Kilo gerçekten ciddi rahatsızlıkları da beraberinde getiriyor..
Kilo vererek hem rahatsızlıklarından kurtulur hemde bebişine kavuşursun inş. canım..
Tüm kolaylıklar seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…