Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok tesekkur ederim canim icten dileklerin icin oldukca zor bir donemden gectim her konuda...

Yani kararim netlik kazanirsa daha emin ilerleyebilirim :) Kilo ana etken olmasa da ortadan kalksa çok iyi olacak .. :)

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr Bu kez hiç gitmemek üzere yeniden döndüm aranızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Çok özledim sizi. İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak.

Hilal' di sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Hoş geldin canım yeniden aramıza. Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm yaşadıklarına. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak.

Hilal' di sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Hoş geldin canım yeniden aramıza. Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm yaşadıklarına. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak.

Sagol canim sizinle güzel olacak inşallah Evet canim Hilal dogru hatirliyosun Hosbulduk Yasasinn :)

Günaydın arkadaşlar .. Bugün çeyrek ekmek yiyerek güne başladım Ve aacayip canım tatlı istiyor daha da su içmedim eski motivasyonum yok bu cuma bildirim yapmaya çalışıcam ama tam olarak haftaya bomba gibi gelicem yani umuyorum :/

günaydın kızlar

dünkü menüm,

sabah 1 fincan sütlü kahve 9,00

öğle 13,00 1 tabak ıspanak kavurması,2 yumurta kırdım üstüne yedim

akşam 2 dılım dıl peynırı,2 salatalık,2 parça bitter çikolata

spor 45 dk yürüyüş,2 lt su

gunaydin kizlar..
pamuh hosgeldin oncelikle gecmis olsun insallah ideal kilona ulasir insallah saglikli bir gebelign olur cnm.

Bende dünkü menümü yazayım
Sabah 6.30
1 kase sütlü nesfit

Ara 10.00
1 nescafe

Öğle 14.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

16.00
1 elma

Akşam 18.30
Bol yeşil salata

2 litre su

Dilara menü süper olmuş canım.
Benim en kısa surede sana yetişmem lazım.
Hadi bakalım ne kadar sürede yetişebileceğim.

Pamuk geçmiş olsun canım.

Selam kızlar , aramıza yeni birileri gelmiş galiba, ben kendimi tanıtayım

Tuba,neredeyse 28 yasındayım, 2 kızım var
Marmara üni de son sınıf öğrencisiyim,
75 kilodan 63 e düştüm, boyum 169
Hedefim 60-63 arasında sabitlemek kiloyu :)

Dilara menü süper olmuş canım.
Benim en kısa surede sana yetişmem lazım.
Hadi bakalım ne kadar sürede yetişebileceğim.

ben bikaç gündür çok boşladım cnm 78-79 gidip geliyorum takıldım kaldım.. toparlanıcam ama..yaza bişey kalmadı vermemiz lazım kiloları..hem sen benden önce gidiyodun eminim yetişiceksin..başından beri en çok takip ettiğim kişiydin.inanıyorum sana zeynepcimmmmmm

kızlar menüm

sabah 9,00 omlet 2 yumurtalı,1 dilim ekmek,5 zeytın,domates

öğle 1 kase çorba,5 köfte

akşam 1 tost yedim,birazda reçelle kepek ekmeği.

spor 45 dk leslie sansone.su pek içemedim.

acilen toparlanmam lazım 78,50 kg cıktım yıne 78 79 gidip geliyorum ıkı haftadır veremiyorum kg

tatlı sorunu çok kötü cnm bende de var.bazen tüm gün bişey yemiyorum ama akşam oturup çikolata yiyorum dayanamayıp..o yediğimiz tatlılar bizi böyle şişirdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…