- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
Geçmiş olsun canım, zor bir dönemden geçmişsin gerçekten..
Ne güzel karar vermişsin tekrardan başlamaya başarmanın yarısını başarmışsn bile...
Kilo gerçekten ciddi rahatsızlıkları da beraberinde getiriyor..
Kilo vererek hem rahatsızlıklarından kurtulur hemde bebişine kavuşursun inş. canım..
Tüm kolaylıklar seninle olsun
Merhaba arkadaşlar nasılsınız grup hiç bıraktığım gibi kalmamış ama isteyenlerde vermiştir umarım kiloları onlarda ayrılmış galiba bende bir gebelik durumu ile ayrıldım ama kimyasal gebelik yaşamışım şimdi bazı ilaçlar kullanıyorum yeniden karar verdim ama ... Uzun bir bir süre olmayacak gibi sağlıklı beslenerek devam etmek istiyorum yine .. Hal öyle olunca yeni yeni toparladım kendimi 8 kilo vermiştim burada hepsini tekrar alarak tabii.. şimdi 80 lerdeyimUzun ve yorucu üzücü günler geçirdim Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum..
Doktorum kilo vermemi istedi pko hipotiroidi gibi bi çok hastalığım var.. Tek yol bu gibi..Buradan başka yerde bunu beceremiyorum ilk defa başarılı diyeti de burada yapmıştım çünkü şartlanıyorum burada sorumluluk alıyorum Durumum neydi acaba diskalifiye listesine girdim mi izine mi ayrıldım.. Grup yöneticilerine haber vermiştim ama son durumu bildirmedim.
Hilal' di sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Hoş geldin canım yeniden aramıza. Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm yaşadıklarına. İnşallah bundan sonra her şey daha güzel olacak.
Dilara menü süper olmuş canım.günaydın kızlar
dünkü menüm,
sabah 1 fincan sütlü kahve 9,00
öğle 13,00 1 tabak ıspanak kavurması,2 yumurta kırdım üstüne yedim
akşam 2 dılım dıl peynırı,2 salatalık,2 parça bitter çikolata
spor 45 dk yürüyüş,2 lt su
Pamuk geçmiş olsun canım.Günaydın arkadaşlar .. Bugün çeyrek ekmek yiyerek güne başladımVe aacayip canım tatlı istiyor daha da su içmedim eski motivasyonum yok bu cuma bildirim yapmaya çalışıcam ama tam olarak haftaya bomba gibi gelicem yani umuyorum :/
Dilara menü süper olmuş canım.
Benim en kısa surede sana yetişmem lazım.
Hadi bakalım ne kadar sürede yetişebileceğim.
Bende dünkü menümü yazayım
Sabah 6.30
1 kase sütlü nesfit
Ara 10.00
1 nescafe
Öğle 14.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
16.00
1 elma
Akşam 18.30
Bol yeşil salata
2 litre su
Günaydın arkadaşlar .. Bugün çeyrek ekmek yiyerek güne başladımVe aacayip canım tatlı istiyor daha da su içmedim eski motivasyonum yok bu cuma bildirim yapmaya çalışıcam ama tam olarak haftaya bomba gibi gelicem yani umuyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?