- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Hoş geldin Hilal, umarım istediğin kiloya ulaşırsın en kıza zamanda.Merhaba arkadaşlar nasılsınız grup hiç bıraktığım gibi kalmamış ama isteyenlerde vermiştir umarım kiloları onlarda ayrılmış galiba bende bir gebelik durumu ile ayrıldım ama kimyasal gebelik yaşamışım şimdi bazı ilaçlar kullanıyorum yeniden karar verdim ama ... Uzun bir bir süre olmayacak gibi sağlıklı beslenerek devam etmek istiyorum yine .. Hal öyle olunca yeni yeni toparladım kendimi 8 kilo vermiştim burada hepsini tekrar alarak tabii.. şimdi 80 lerdeyimUzun ve yorucu üzücü günler geçirdim Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum..
Doktorum kilo vermemi istedi pko hipotiroidi gibi bi çok hastalığım var.. Tek yol bu gibi..Buradan başka yerde bunu beceremiyorum ilk defa başarılı diyeti de burada yapmıştım çünkü şartlanıyorum burada sorumluluk alıyorum Durumum neydi acaba diskalifiye listesine girdim mi izine mi ayrıldım.. Grup yöneticilerine haber vermiştim ama son durumu bildirmedim.
Geçmiş olsun canım, soğuk algınlığı mı?kızlar selam berbat hastayım tartılamadım..haftaiçi tartılmıştım onu yazayım.
geçen hafta 78,00
bu hafta 78,50
fark 500 gr
Dilara haftaya toparlanırsın kuzum. Bu arada geçmiş olsun.kızlar selam berbat hastayım tartılamadım..haftaiçi tartılmıştım onu yazayım.
geçen hafta 78,00
bu hafta 78,50
fark 500 gr
Dilaracım bir doktora git. Yoksa çok hırpalanırsın en azından ilaçlarla toparlarsın kuzum. Çok geçmiş olsun.Kızlar berbat haldeyim.mide bulantısı,kusma,ishal,ateş,grip.hepsi üst üste geldi(((
Kızlar liste de iki kişi kalmışsınız aman allahım. Ebru çok olmuş birden hayrola.***13.TAKIM 401.ETAP***
dilarasahra (78/78.5/-0.5/%-0.64)
LAydLiNe (59/61.8/-2.8/%-4.75)
mavera87 (63/63/0/%0) Bildirim yapmadı.
13. Takım ortalaması :% -1.80
Katılıyorum Zeynep'e Dilara. Mutlaka doktora gitmelisin.Kızlar berbat haldeyim.mide bulantısı,kusma,ishal,ateş,grip.hepsi üst üste geldi(((
çok kötü durumdayız çok.***13.TAKIM 401.ETAP***
dilarasahra (78/78.5/-0.5/%-0.64)
LAydLiNe (59/61.8/-2.8/%-4.75)
mavera87 (63/63/0/%0) Bildirim yapmadı.
13. Takım ortalaması :% -1.80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?