- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Geçmiş olsun kuzum. Şimdi nasılsın? İnşallah düzelmişsindir.Kızlar berbat haldeyim.mide bulantısı,kusma,ishal,ateş,grip.hepsi üst üste geldi(((
Aynen canım. Çok kötü durumdayız. Hele ben berbat durumdaydım. Ödem vardı büyük ihtimal ama toparlıyorum artık. 59 u görünce çok şımardım. Bide üstüne nazar oldum yine. Doymayı bilmedim. Birden bire bu kadar berbat bir hal aldı.Kızlar liste de iki kişi kalmışsınız aman allahım. Ebru çok olmuş birden hayrola.
Gel canım gel hangimizde yüz kaldı ki. Takımın hali içler acısı. Nasıl toparlayacağız artık düşünmek bile zor geliyor.Merhaba kızlar. Bildirim listesine baktım. Herkes nerelere gitmiş. Benim yüzüm yok da gelemiyom
nasilsin zeynepcim?evet oyle oldu bi problem yok canim Hepinizi seviyorum biraz motivasyonda problem var ara ara yazarim size 13.takimin yeri ayri bende burayi zinde tutmak lazim.Günaydın kızlar.
Funda hayrola takım değiştirdin sen.
Bilmiyordum.
Dilara nasıl oldun canım.
İyiyim fundacım. Ben de geri dönme çabaları içindeyim. Yoksa obez bir insan olma yolundayım.nasilsin zeynepcim?evet oyle oldu bi problem yok canim Hepinizi seviyorum biraz motivasyonda problem var ara ara yazarim size 13.takimin yeri ayri bende burayi zinde tutmak lazim.
zeynepcim gercekten iste daha once yaptin biliyorsun neler yapip neler yapmaman gerektigini 12 ocaktan beri nerdeyse sifir kacamakla gidiyorum ogrendim beslenmeyi sporuda artik nihayet ekledim.85.2ydim bugun hic bukadar istememistim ara ara moraller dusuyor ama vazgecmiyorum.İyiyim fundacım. Ben de geri dönme çabaları içindeyim. Yoksa obez bir insan olma yolundayım.
Motivasyonu aktif tutmak çok zor her zaman.
Funda kaç kilo oldun.
merhaba ozlem yani tam sifir sayilmasada sifira yakin kacamagim da kisir bi kere de borek oldu.cok sayilmaz aslinda verdigim kilo 7ye yakin verdim.spora da basladim dun daha iyi gidecek insallah.ozlem zor gitse de gitsin ya valla bu is cok yorucu ve yipratici Ama en onemlisi soyledigin gibi istikrar.Merhaba FUNDA.. Bende baska takimda oldugunu bilmiyordum ayrildigini dusunmustum..
yaklasik 1,5 aydir 0 kacamak demissin kac kilo verdin peki bi sure icinde cnm?
benimde kilolar cooook zor gidiyor cnm..cok dikkat,spor ve istikrar sart!!
gunaydin kizlar..
dilara gecmis olsun umarim daha iyisindir..
nasilsin zeynepcim?evet oyle oldu bi problem yok canim Hepinizi seviyorum biraz motivasyonda problem var ara ara yazarim size 13.takimin yeri ayri bende burayi zinde tutmak lazim.
zeynepcim gercekten iste daha once yaptin biliyorsun neler yapip neler yapmaman gerektigini 12 ocaktan beri nerdeyse sifir kacamakla gidiyorum ogrendim beslenmeyi sporuda artik nihayet ekledim.85.2ydim bugun hic bukadar istememistim ara ara moraller dusuyor ama vazgecmiyorum.
inşallah hep ileri hep ileri olur özlemcim pes etmek yok:)cok iyi canim 7 kiloben 1 yila yakin bir surede bir ileri 2 geri derken 10 kilo verdim 83 küsürdü kilom simdi 73 takiĺdım artik 70in altina inmek istiyorum.
kisiri cok abartmadiysan zararli degil cnm bol yesillikli ne guzel canimda cekti.:)
Teşekkürler tatlım sizi sorayım dedim bi. geçmiş olsun bu arada havalar baya kötü herkes hasta.teşekkürler canım sende iyi gidiyorsun maşallah hedef yakın mı?fundacım hoşgeldin.ayrıca tebrik ederim harikasın.devam et bırakma sakın.arada buralara da uğra.
Kızlar merhaba nasılsınız özledim ya hu sizleri takım değiştirdim diye selam sabahı kesmedik değil mii
slm funda, iyi olduğuna sevindim.inşallah hep ileri hep ileri olur özlemcim pes etmek yok:)
Teşekkürler tatlım sizi sorayım dedim bi. geçmiş olsun bu arada havalar baya kötü herkes hasta.teşekkürler canım sende iyi gidiyorsun maşallah hedef yakın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?