Hoş geldin yeniden aramıza Kübra' cım. Neyse ki çok geç olmadan diyet yapmaya karar vermişsin. Çünkü kiloların ucunu bıraktığın zaman büyük bir hızla geliyorlar. Giderken de nazlı nazlı zorla gidiyorlar. Boyuna göre şuan ki kilon oldukça fazla. Ama dediğin gibi inşallah bizimle birlikte bütün fazlalıklarından kurtulacaksın. Hangi şehirde yaşıyordun?Kızlar benim ismim kübra 26 yaşındayım 6 aylık evliyim çalışma hayatıma bir müddet ara verdim tabi evlilik yaramış olacakki altı ayda 64 olan kilom 71 çıktı çok mutsuz oldum ve bu mutsuzluktan kurtulmak için diyete başlamaya karar verdim bir haftadır diyet yapıyorum daha önce hiç yapmadığım için kendimi çok acemi hissediyorumİnanıyorumki yardımlarınızla bu konuda ustalaşacağım 1.55 boyum var ve 55 kilo hedefim Grubunuzda olmak mutlu etti beni umarım hedefe birlikte ulaşırız
Şuan aktif yarışmacı sadece iki kişi var. Dilara ve ben. Diğerlerinin bir kısmı izinde. Sizinle birlikte şuan 4 kişiyiz. Yeni üye alımına da devam ediyoruz. Zamanla paylaşımlar daha da fazlalaşacak.Kızlar şu an 13. Grupta kaç kişi var ve niçin hiç paylaşım olmuyor
Hoş geldin tatlım. Seni görmek çok güzel. Nasıl gidiyor?kızlar günaydın iyi haftalar herkese...paylaşımı arttıralım ben de geldim artık.
Tatlım ismini de yazarsan sevinirim. Birde boyunu ve hedef kilonu yazman gerekiyor ki not alayım.günaydın iyi haftalar..
kuralları okudum geldim :)
cuma günü bilidrime başlarım..
şimdi 29 yaşındayım.. insülin direncim var.. ama ilaç kullanacak boyutta değilim..
bekarım, kendi işimi yapıyorum..
fazla sosyalim o yüzden spora ne yazık ki fazla vakit bulamıyorum.. alışkanlık edinmeye çalışcm bakalım.
81,5 olarak karataya başladım 77,5 kiloyum şu anda..
Şu sıralarda bir geçiş dönemindeyiz. Takımın performansı son bir kaç aydır kötü durumda. Yeniden canlandırmaya çalışıyoruz ve bunu birlikte başaracağız. Kurallar açık ama bu ilk bir kaç hafta birazcık tolerans olacak. Karşılıklı paylaşımlar arttıkça takibimizin bile zorlaşacağı günler gelecek. Kahvaltın gayet güzel olmuş. Öğle çok hafif. Akşamını yazmamışsın. Menülerimizi akşam toplu şekilde ve öğünlerin yanında saatleriyle yazıyoruz. Ben yarın ilk örnek menüyü yazarım. Sizlerde ona göre düzenlersiniz. Ayrıca diyet süresince bol su içmeye çalışıyoruz. Ve aldığımız sıvı miktarlarını da gün sonunda menüyle birlikte yazıyoruz.sanırım bu takımda kurallar pek takılmıyor
kimse 5 mesaj yazmamış.
ben öğünlerimi yazayım ;
sabah: 2 haşlanmış yumurta sarısı (beyazını yiyemiyorum), salatalık, havuç.. peynir, 8 zeytin, biraz ceviz
öğle: domates çorbası, 8 fındık
Gün içindeki menün kilona göre ideal. Pilav ne pilavıydı? Eğer pirinç pilavıysa mutlaka uzak durman lazım. Diyet süresince mümkün olduğunca pirinç tüketmiyoruz. Bir de gece ne kadar geç yatarsan yat akşam belli bir saatten sonra hiç bişey yememen lazım. Buna incirde dahil. Neden geç uyuyorsun? Özel bir nedeni yoksa eğer uyku saatlerini de düzenlemen lazım. Sağlık açısında da önemli bir durum.Sabah kahvaltıda 1 yumurta biraz peynir iki dilim ekmek yedimKahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemedim ara öğünde 3 kuru incir yedim inşallah akşam yemeğine etli patates ve biraz pilav yiyeceğim Gece çok geç yattığım için çok acıkıyorum arada kuru incir yiyorum
Menülerini yazdıkça canım yanlışları söyleyeceğiz zaten. Öyle birden bire de düzelmiyor herşey. Bu benim diyetteki 3. yılım. Üç yıldır sağlıklı besleniyorum ve yaklaşık 2-3 aydır ideal kilomu koruyorum bir şekilde. Burada öğrenmemiz gereken diyet değil sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslenmeyi öğrendiğimiz an otomatik olarak zayıflıyoruz.Kızlar benim diyet üzerine pek bilgim yok bu yaptığım altun diyeti eksiğim-yanlışım olduğunda uyarırsanız sevinirim
Geç yatıyorum; çünkü eşim işten geç geliyo ve KPSS gibi bir sıkıntım var anca gece ders çalışabiliyorum. Bu sebeplerden dolayı yemek öğünlerimi ayarlamakta zorlanıyorumHoş geldin yeniden aramıza Kübra' cım. Neyse ki çok geç olmadan diyet yapmaya karar vermişsin. Çünkü kiloların ucunu bıraktığın zaman büyük bir hızla geliyorlar. Giderken de nazlı nazlı zorla gidiyorlar. Boyuna göre şuan ki kilon oldukça fazla. Ama dediğin gibi inşallah bizimle birlikte bütün fazlalıklarından kurtulacaksın. Hangi şehirde yaşıyordun?
Şuan aktif yarışmacı sadece iki kişi var. Dilara ve ben. Diğerlerinin bir kısmı izinde. Sizinle birlikte şuan 4 kişiyiz. Yeni üye alımına da devam ediyoruz. Zamanla paylaşımlar daha da fazlalaşacak.
Hoş geldin tatlım. Seni görmek çok güzel. Nasıl gidiyor?
Tatlım ismini de yazarsan sevinirim. Birde boyunu ve hedef kilonu yazman gerekiyor ki not alayım.
Şu sıralarda bir geçiş dönemindeyiz. Takımın performansı son bir kaç aydır kötü durumda. Yeniden canlandırmaya çalışıyoruz ve bunu birlikte başaracağız. Kurallar açık ama bu ilk bir kaç hafta birazcık tolerans olacak. Karşılıklı paylaşımlar arttıkça takibimizin bile zorlaşacağı günler gelecek. Kahvaltın gayet güzel olmuş. Öğle çok hafif. Akşamını yazmamışsın. Menülerimizi akşam toplu şekilde ve öğünlerin yanında saatleriyle yazıyoruz. Ben yarın ilk örnek menüyü yazarım. Sizlerde ona göre düzenlersiniz. Ayrıca diyet süresince bol su içmeye çalışıyoruz. Ve aldığımız sıvı miktarlarını da gün sonunda menüyle birlikte yazıyoruz.
Gün içindeki menün kilona göre ideal. Pilav ne pilavıydı? Eğer pirinç pilavıysa mutlaka uzak durman lazım. Diyet süresince mümkün olduğunca pirinç tüketmiyoruz. Bir de gece ne kadar geç yatarsan yat akşam belli bir saatten sonra hiç bişey yememen lazım. Buna incirde dahil. Neden geç uyuyorsun? Özel bir nedeni yoksa eğer uyku saatlerini de düzenlemen lazım. Sağlık açısında da önemli bir durum.
Menülerini yazdıkça canım yanlışları söyleyeceğiz zaten. Öyle birden bire de düzelmiyor herşey. Bu benim diyetteki 3. yılım. Üç yıldır sağlıklı besleniyorum ve yaklaşık 2-3 aydır ideal kilomu koruyorum bir şekilde. Burada öğrenmemiz gereken diyet değil sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslenmeyi öğrendiğimiz an otomatik olarak zayıflıyoruz.
günaydın iyi haftalar..
kuralları okudum geldim :)
cuma günü bilidrime başlarım..
şimdi 29 yaşındayım.. insülin direncim var.. ama ilaç kullanacak boyutta değilim..
bekarım, kendi işimi yapıyorum..
fazla sosyalim o yüzden spora ne yazık ki fazla vakit bulamıyorum.. alışkanlık edinmeye çalışcm bakalım.
81,5 olarak karataya başladım 77,5 kiloyum şu anda..
Kızlar şu an 13. Grupta kaç kişi var ve niçin hiç paylaşım olmuyor
bel çevresi bi incelse...hoşgeldin canım..ben 98 ile başladım ve insülin direncim vardı.75 e kadar indim.şu an 77 kg yum..insülin direncim düzeldi çünkü düzenli spor yaptım.haftada en az 4 5 gün tempolu yürüyüş yaptım..bel çevren incelirse insülin direncin kırılıyor..tavsiyem spor yapman diyetle desteklemen..
merhaba ben yeşim :)Tatlım ismini de yazarsan sevinirim. Birde boyunu ve hedef kilonu yazman gerekiyor ki not alayım.
Yeşim benim simidimde hiç hafife alınır cinsten değil ama yemek azalınca illaki gidecek ama ben su iöemiyorum ve spor yapamıyorum nasıl olacak bilmiyorum şimdilik midemi sahip olmaya çalışıyorumbel çevresi bi incelse...
resmen simidim bar.. çok da umutlu değilim gideceğinden
umarım bende 15 kg verebilirimcanım iyice koptu 13. takım ama hep birlikte toparlayabiliriz merak etmeyin.ben bu takım sayesinde 23 kg verdim.bırakmam asla :)
Hımm o zaman senin hepimizden daha dikkatli olman lazım. KPSS geçene kadar düzen zor oturur ama ondan sonra düzene girer. Çünkü uyku diyette çok önemli.Geç yatıyorum; çünkü eşim işten geç geliyo ve KPSS gibi bir sıkıntım var anca gece ders çalışabiliyorum. Bu sebeplerden dolayı yemek öğünlerimi ayarlamakta zorlanıyorum
Ben aslında inceleceğim kadar inceldim canım. Şuan sporla beraber 36 bedenim. Yarın foto çekip size öncesi sonrası yapayım. Bakalım nasıl görünecek. Sporla iyice sıkılaştım. 61.2 ydim sabah. Az kaldı hedefe. Darısı size inşallah.Günaydın kızlar..İyi sayılırım Ebru'cum..Seni de burda görmek çok güzel.Hadi toplayalım şu takımı eski halimize dönelim yaz geliyor hem.İncelelim hep birlikte kızlar..
Menü yine bir harika. Hoş geldin yeniden aramıza. Bu arada bu cuma mutlaka bildirim yapman gerekiyor. Yoksa diskalifiye olursun. Dikkat et lütfen. İstiyorsan sana özelden numaramı yazayım. Zor durumda kaldığında bildirimi ordan yapabilirsin. Gerçi bir ara yazdım diye hatırlıyorum ama yanılıyor muyum?Menümü y azayım akşam ki;
Sabah 9,00 2 dılım dil peyniri,çay
Öğle 12,30 Kavrulmus ıspanak bir kase,2 haşlanmış yumurta,1 domates
Akşam 20,00 bol limonlu roka salatası,yarım elma
spor 1 saat yürüyüş,50 mekik ve bel çalıştım biraz
su 2 lt
Kübra' cım menülerimizi akşam yeme işi bittikten sonra toplu şekilde yazıyoruz. Dün söylemiştim yaaa. Dilara nın menüsü gibi. Öyle yorumlamamız daha kolay oluyor. Bugün ki yediklerini yeniden liste şekilde yazarsan tam biri yorum yapabilirim. Ama genel olarak menün güzel görünüyor. Su içmeye başlamana da sevindim. Çünkü diyette ve normal hayatta su çok önemli. Ben en az her gün 2 lt içiyorum. Bi süre sonra alışkanlık haline geliyor zaten.Merhaba genç hanımlar günlük menümü sunayım size saat 9:30 uyandım 10:00 bir yumurta bir domates ve biraz peynirle kahvaltımı yaptım 14:00 öğle yemeği yiyeceğim menümde türlü ve salata var. Akşam yemeğini 19::00 yemeyi düşünüyorum ama ne yemek yapacağıma henüz karar vermedim
Hımm o zaman senin hepimizden daha dikkatli olman lazım. KPSS geçene kadar düzen zor oturur ama ondan sonra düzene girer. Çünkü uyku diyette çok önemli.
Ben aslında inceleceğim kadar inceldim canım. Şuan sporla beraber 36 bedenim. Yarın foto çekip size öncesi sonrası yapayım. Bakalım nasıl görünecek. Sporla iyice sıkılaştım. 61.2 ydim sabah. Az kaldı hedefe. Darısı size inşallah.
Menü yine bir harika. Hoş geldin yeniden aramıza. Bu arada bu cuma mutlaka bildirim yapman gerekiyor. Yoksa diskalifiye olursun. Dikkat et lütfen. İstiyorsan sana özelden numaramı yazayım. Zor durumda kaldığında bildirimi ordan yapabilirsin. Gerçi bir ara yazdım diye hatırlıyorum ama yanılıyor muyum?
Kübra' cım menülerimizi akşam yeme işi bittikten sonra toplu şekilde yazıyoruz. Dün söylemiştim yaaa. Dilara nın menüsü gibi. Öyle yorumlamamız daha kolay oluyor. Bugün ki yediklerini yeniden liste şekilde yazarsan tam biri yorum yapabilirim. Ama genel olarak menün güzel görünüyor. Su içmeye başlamana da sevindim. Çünkü diyette ve normal hayatta su çok önemli. Ben en az her gün 2 lt içiyorum. Bi süre sonra alışkanlık haline geliyor zaten.
bel çevresi bi incelse...
resmen simidim bar.. çok da umutlu değilim gideceğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?