Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum Hoşgeldin seni buralarda görmek gerçekten çok güzel sağlık sorunun olduğundan endişelenmiştim bir an

Yok canım yaaa Allaha şükür sağlık sorunum yok ama herşey öyle yoğun ki hiç ihmal etmeyeceğim burayı bile ihmal etmek zorunda kaldım. Yavaş yavaş yoluna koymaya başladım işleri. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak herşey. Yeniden çok teşekkürler

İnşallah bir an önce yoluna koyarsın Ebrucum .Sen döndün ya elbette herşey güzel olacak başarılar canım

***13.TAKIM 408.ETAP***

dilarasahra (75.1/0 / 0/%0) Bildirimde bulunmadı.
LAydLiNe (60.5/61.5 /-0.5/%-0.83) Geçen etap bildirim yapmayan üyenin kilosu ikiye bölündü.

13. Takım ortalaması : %-0.42

Olur canım bakıyorum hemen teşekkürler
ben elden geldiğince yardıma hazırım 1 hafta misafir olayım size kızlarla tanışalım hem
2 hafta önce 14. takımı devraldiğimda bizim takımda böyleydi hemen hemen ama şimdi çok ıyı. haftaya 10 kişi de oluyoz yeniler kan getiricek hayırlısıyla

kısaca kendimden bahsedeyim
ben 2013 ocak ayında 90kg ile insülin direnci teşhisi ve ilaçlarıyla kilo verme kararı aldım. mart 2013 de bir grupla 84 kiloya indim sonrasında 6. takımı açınca 5-6 arkadaş 6. takıma geçtik beraberce ve banum sayesinde temmuz ayında karatay sağlıklı beslenmesiyle tum önyargılarımı kırarak tanıştım. ben 6 yıldır koruyucu tıp ve sağlıklı beslenme konusunda araştırm ave kitaplar okumuştum ve karatay tum bunların bileşeni olduğunu görünce benim vazgeçilmezim oluverdi. temmuz-kasım aralığında insülin direncim olduğu için geç de olsa 84 kilodan 77 kilolara indim aç kalmadan ve sağlıklı bir yolla. zaten 6 senedir organik ağırlıklı besleniyordum ama daha çok şey öğrendim karatay sayesinde kısacası diyet değil beslenme duzeni oturttum ve hala uygulamaya devam ediyorum ancak hedef kiloma yaklaştığım için şimardım biraz ve kasımdan beri 75,8 kiloya ancak inebildim. ama insülin direncim kalmadı ilaçtan kurtuldum daha dincim ve sağlıklıyım en azından. benim hedef kilom 65 olmak şu an 75 lerdeyim.. yaşım 38 2 çocuk annesiyim alanya da yaşıyorum. yeri geldikçe birbirimizi daha çok tanıyacağımıza kaynaşacağımıza eminim. kendimi özetledim sanırım bundan sonra beraberiz kilolar korksun bizden. şu an 3 haftadır 14. takım kaptanıyım

merhaba.. davet edildiğim için teşekkür ederim.. :)2.5 haftadır karatay diyeti yapıyorum 81.5 la başladım.. 77,7 en son tartım. bu hafta tartılmasdım hiç pztsiyi bekliyorum..
hoşgeldin yeşim. yaşın ve boyunuda yaz kaptan not alsın. bende 14. takım kaptanı neslihan memnun oldum cnm. bende yaklaşık 1 senedir karataya uygun yaşıyorum, çabalıyorum. çok guzel sonuçlar aldım azmin daim olsun
burada duzenli olarak menu paylaşıyoruz. ilk sayfadaki kurallarıda oku ve kabul ettiğini paylaş oldumu canım

merhaba.. davet edildiğim için teşekkür ederim.. :)2.5 haftadır karatay diyeti yapıyorum 81.5 la başladım.. 77,7 en son tartım. bu hafta tartılmasdım hiç pztsiyi bekliyorum..

Gruba kabul ettiğiniz için teşekkür ederimMutlu oldum

Hoş geldiniz kızlar. Öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. 13. takım kaptanıyım. Konya' da yaşıyorum. 33 yaşımdayım. Biri 9 diğeri 2 yaşında iki tane kızım var. Aynı zamanda çalışıyorum. Uzun zamandır 13. takımlayım. İlk olarak 85 kilodan 60 kiloya indim takımla birlikte. Arkasından hamile kalıp yeniden 83 kilo oldum. Doğumdan sonra yine eski kiloma indim. Bu aralar 60-62 arası gidip geliyorum. Normalde 60 la mezun oluyordum ama bu kez hedefi sıkı tutup 58 e inmeyi planlıyorum.

Bu aralar takımımız kötü durumda. Sizlerle birlikte yine eski güzel günlerimize döneceğimize inanıyorum. Grubun ilk sayfasında kurallarımız var. Onları okuyup sizin içinde uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapın lütfen.

Ayrıca şuan ki kilonuz, boyunuz ve hedef kilonuzu da not almam lazım.

Hikayen çok güzel canım. Şuan sağlıklı olmana da öyle sevindim ki anlatamam. Ayrıca yüreğinde o kadar güzel ki yardımlarını esirgemiyorsun. Tekrar tekrar teşekkürler.

Bende tanıttım yukarıda ki mesajda kendimi. Aynı şeyleri sana da yazmayayım ki kalabalık olmasın. Memnun oldum seninle tanıştığımıza. Ve eminim en kısa zamanda hedefine ulaşacağına. Nerde 90 nerde 75 dimi. Süpersin.

Canım seni daha sık görmek istiyorum buralarda..
Senin performansına yakışmıyor bu durum ve eminim elinde olmayan nedenlerden dolayıdır ve yine eminim bir geçiş dönemidir bu durum..
Hadi tekrardan hoş gel ve hep gel...
Hep takipteyim....
Her ne kadar farklı görülsede ben takımın zor durmda olduğuna inanmıyorum..
Sorun senin olmaman..Sen varsan zaten takım zorda olmaz..Senin donanımın kapsamlı..
O yüzden yardım önerisinde bulunmadım..
Birlikten kuvvet doğar sözüne binaen, bir sözün yeterli canım.. Bu geçiş döneminde her zaman hazırım destek kuvvet olmaya

Kızlar benim ismim kübra 26 yaşındayım 6 aylık evliyim çalışma hayatıma bir müddet ara verdim tabi evlilik yaramış olacakki altı ayda 64 olan kilom 71 çıktı çok mutsuz oldum ve bu mutsuzluktan kurtulmak için diyete başlamaya karar verdim bir haftadır diyet yapıyorum daha önce hiç yapmadığım için kendimi çok acemi hissediyorum İnanıyorumki yardımlarınızla bu konuda ustalaşacağım 1.55 boyum var ve 55 kilo hedefim Grubunuzda olmak mutlu etti beni umarım hedefe birlikte ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…