Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız

umarım bende 15 kg verebilirim

azimle devam edersen verirsin canım.arada kaçamaklar yapsamda ağustos ayından beri düzenli spor ve diyet yaptım.arada kaçamaklar olmasaydı başaramazdım ama toparlandım her kaçamaktan sonra..sende dikkat et verirsin merak etme.

dün kü menüm,

sabah 9,00 2 dılım dil peyniri,5 zeytin,cay

öğle 12,30 2 tabak az yağlı salata 2 dilim haşlanmış tavuk göğsü

akşam 20,00 1 dilim dil peyniri,5 zeytin,çay,1 parça bitter

spor 1 saat yürüyüş,bel çalıştım biraz da..

su 2 tl

kızlar arkadaşlarımla internetten bitki çayı sipariş ettik.çok işe yaradığını söylediler bakalım işe yararsa size de bildiririm.akşam ve sabah içiyomuşuz günde bir kere.bağırsakları çalıştırıp toksinleri atmamıza yardımcı oluyormuş..bide suyu alkali yapmaya başladım işe yarar umarım

memnun oldum bende cnm. bende 3 gundur hastalıktan yıkıldım yataklardaydım yeni geldim selam vereyim sizede dedim. ne olursa çekinme yardımlık elimden geldiğince yaparım hiç sorun değil kolay gelsin sana cnm

Arkadaşlar bugünki menüm 10:30 kahvaltı iki dilim ekmek iki domates bir yumurta biraz tel peynir 14:00 öğle yemeği mantarlı tavuk üç kaşık pirinç pilavı 20: 00 biraz et ve salata

Ben pek spor yapamıyorum ama bir kaç zamandır saatimi 20 dk ayarlayıp aynı tempoda oynuyorum oyun havasında

günaydın kızlar akşam ki menümü yazayım

sabah 9,00 2 dilim peynir,5 zeytin

öğle 12,30 1 tabak ıspanak,2 haslanmış yumurta

akşam 20,30 1 yeşil elma ,1 dilim peynir,soda

spor 1 saat tempolu yürüyüş

su 2 lt

günaydın hanımlar.. bir karatycı olarak menümü yazayım:
sabah: karatay kahvaltısı; 2 yumurta, yeşillik, peynir, bir avuç peynir
öğle: tavuk acı soslu, salata..(dışarıda yiyorum yemeklerimi.. pilav ve patates yerine salata koydurdum)
akşam: yoğurt çorbası (bulgur vardı içinde) ve bol yoğurtlu kabak yemeği.. bir avuç badem.

Bu günki münüm ; sabah geç uandığım için kahvaltı ve alşam yemeği yedim kahvaltıyı 12:00 yaptım 1 yumurta domates peynir ve ili dilim kepek ekmek ara öğünde yoğurt yedim akşam yemeği 20:00 yumurtalı ıspanak ve salata yedim

Günaydın kızlar bildirim yapayım,iki hafta önce sanırım yaptığım bildirim 75,60 diye hatırlıyorum tam emin değilim.ama p.tesi 77,20 ile başladım tatil dönüşü diyete.2,40 kg kaybetmişiö çok şükür aç gezerek:)))hatırladığım bildirimi yapayım.

Son bildirim 75,60

Bu hafta 74,80

Fark:800 gr

Cnm afiyet olsun güzel olmuş menüm kilon kaçtı senin?

Kepek ekmeği de beyaz ekmek gibi kalori verie mi son bir haftadır beyaz ekmek hiç kullanmadım

Beyaz ekmek kadar vermez ama şeker yerine geçiyo sonuçta ekmek tamamen kesemesende azalt bayağı..ben 4 gündür ağzıma ekmek sürmedim haftasonları yiyorm dayanamayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…