- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Kız
umarım bende 15 kg verebilirim
memnun oldum bende cnm. bende 3 gundur hastalıktan yıkıldım yataklardaydım yeni geldim selam vereyim sizede dedim. ne olursa çekinme yardımlık elimden geldiğince yaparım hiç sorun değil kolay gelsin sana cnmHoş geldiniz kızlar. Öncelikle kendimi tanıtayım. İsmim Ebru. 13. takım kaptanıyım. Konya' da yaşıyorum. 33 yaşımdayım. Biri 9 diğeri 2 yaşında iki tane kızım var. Aynı zamanda çalışıyorum. Uzun zamandır 13. takımlayım. İlk olarak 85 kilodan 60 kiloya indim takımla birlikte. Arkasından hamile kalıp yeniden 83 kilo oldum. Doğumdan sonra yine eski kiloma indim. Bu aralar 60-62 arası gidip geliyorum. Normalde 60 la mezun oluyordum ama bu kez hedefi sıkı tutup 58 e inmeyi planlıyorum.
Bu aralar takımımız kötü durumda. Sizlerle birlikte yine eski güzel günlerimize döneceğimize inanıyorum. Grubun ilk sayfasında kurallarımız var. Onları okuyup sizin içinde uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapın lütfen.
Ayrıca şuan ki kilonuz, boyunuz ve hedef kilonuzu da not almam lazım.
Ben pek spor yapamıyorum ama bir kaç zamandır saatimi 20 dk ayarlayıp aynı tempoda oynuyorum oyun havasındaazimle devam edersen verirsin canım.arada kaçamaklar yapsamda ağustos ayından beri düzenli spor ve diyet yaptım.arada kaçamaklar olmasaydı başaramazdım ama toparlandım her kaçamaktan sonra..sende dikkat et verirsin merak etme.
Ben pek spor yapamıyorum ama bir kaç zamandır saatimi 20 dk ayarlayıp aynı tempoda oynuyorum oyun havasında
Hanımlar skşam yeneğim 2 parça tavuk göğsü salata ve iki dilim ekmek, bı gün su içmeye başladım
Kepek ekmeği de beyaz ekmek gibi kalori verie mi son bir haftadır beyaz ekmek hiç kullanmadımafiyet olsun canım ama ekmek yerine salata ye bence.karbonhidratı azaltabildiğin kadar azalt.
nan bormal yürüyüştw oynadığım kadar terlwmiyorum. Oynamak bana ter attırıyoro da iyiymiş canım hem stres atarsın ne güzel :d
Bu günki münüm ; sabah geç uandığım için kahvaltı ve alşam yemeği yedim kahvaltıyı 12:00 yaptım 1 yumurta domates peynir ve ili dilim kepek ekmek ara öğünde yoğurt yedim akşam yemeği 20:00 yumurtalı ıspanak ve salata yedim
Kepek ekmeği de beyaz ekmek gibi kalori verie mi son bir haftadır beyaz ekmek hiç kullanmadım
Rabbim hayırlı bir yuvada evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar gunaydin, takimımızın yeni den hareketlenmesine sevindim.
Size Bir haberim var.
Ben hamileliyim..
70.80 bugün bakalım kaç olmuşCnm afiyet olsun güzel olmuş menüm kilon kaçtı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?