Hakkaten bi insanın üst 42 alt 46 olabilir mi oluyor işteal benden de o kadar
Basen de öyle bir basen ki hayatta erimez
Biz de öyleyiz ya yoksa şişko olmazdıkÇok iyiymiş bu yaaaaa ama ben çok iradesizim işte
Onu ters cevır oda benımHakkaten bi insanın üst 42 alt 46 olabilir mi oluyor işte
O daha iyi be üst büyük alt ufakOnu ters cevır oda benım
Kaça düştün pekiBiz de öyleyiz ya yoksa şişko olmazdık
Ama burda sonuna kadar irademizi zorluyoruz artık
N e demek yalnız biz varız yaben whatsuptan yazamıyom yalnız mı kalcam burda
Sıkı yönetim diyorsun uymayanı diyorsun yağlarımı eritiyorsun berillOlmazsa olmaz kuralımız olsun
Belırlı bır dakıka spor
En az 2.5 lt su
Akşam sıfır kh menü
Gıbı
Belkı bır saatımız olsun o saate kadar yemek bıtsın
Ceza vermeye alışığım ceza almak nedir o hiç duymadım tecrübe etmedimCezamız olsun
Yıyoruz ınsanız ama mıslınce spor cezası olsun
Nasıl başlarsak öyle gıder demı
Canım takımın süper gidiyorHayırlı olsun canım takımınızz.. Keyifli kilo vermeler
77 lerderdeyim şu an cuma 77.0 kg idimKaça düştün peki
Bence biz daha şanslıyız yani özellikle ben tesettürlü olduğun için etek le elbise ile saklayabiliykrum bi nebzeO daha iyi be üst büyük alt ufak
Tutututuuuu maaaasallah neler yapıyorsun peki77 lerderdeyim şu an cuma 77.0 kg idim
Aaaaa erımeye başladıysa amacımıza ulasıyoz dımektır cınımmmmN e demek yalnız biz varız ya
Sıkı yönetim diyorsun uymayanı diyorsun yağlarımı eritiyorsun berill
Ceza vermeye alışığım ceza almak nedir o hiç duymadım tecrübe etmedim
Canım takımın süper gidiyor
Ben pantolon giyiyorum maalesef saklanmıyor basenBence biz daha şanslıyız yani özellikle ben tesettürlü olduğun için etek le elbise ile saklayabiliykrum bi nebze
Kız öyle deme ne mınık beden feraceler var bır hayal etsene üstündeBence biz daha şanslıyız yani özellikle ben tesettürlü olduğun için etek le elbise ile saklayabiliykrum bi nebze
Bende pantolon giyiyorum ama yine uzun diz üzeri tuniklerle bi şekilde saklamaya çalışıyorum en azından 9p durmuyorum ama ben görüyorum bedenimi ve soğuyorum bak bayram geldi 3 ay sora dugunlerimiz var ve ben bu koca popo ile nealicam bilmiyorumBen pantolon giyiyorum maalesef saklanmıyor basenen güzeli kiloları vermek
Bende ıkı haftadır saklamıyomBen pantolon giyiyorum maalesef saklanmıyor basenen güzeli kiloları vermek
Aaay en çok ne rahatsız ediyor biliyomusun o feracede iki tane yanak sallanmiyormu pat pat diye ve ben her dükkan camında bu iğrençliği görüyorum ve kendimden nefret ediyorumKız öyle deme ne mınık beden feraceler var bır hayal etsene üstünde
Düzenlı beslenıyozKim nasıl diyet yapıyor kızlar
Sağol canım. Ben burdaki herkes biliyor gerçi, mutfak tartım var canım tartım benim...neyse onda yiyeceğim her şeyi tartıyorum ve kalorilerini hesaplıyorum. Kendime günlük 1100 kalori hwdef koydum, onu geçmemeye çalışıyorum.Tutututuuuu maaaasallah neler yapıyorsun peki
Koc goreve hazirYaşam koçum da gelmiş hoş gelmiş
SElamlar hoş geldin
Kız tabiki geldim sizi bırakır mıyım hiç anca beraber diyorum ve noktayı koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?