Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben whatsuptan yazamıyom yalnız mı kalcam burda
N e demek yalnız biz varız ya
Olmazsa olmaz kuralımız olsun
Belırlı bır dakıka spor
En az 2.5 lt su
Akşam sıfır kh menü
Gıbı
Belkı bır saatımız olsun o saate kadar yemek bıtsın
Sıkı yönetim diyorsun uymayanı diyorsun yağlarımı eritiyorsun berill

Cezamız olsun
Yıyoruz ınsanız ama mıslınce spor cezası olsun
Nasıl başlarsak öyle gıder demı
Ceza vermeye alışığım ceza almak nedir o hiç duymadım tecrübe etmedim

Hayırlı olsun canım takımınızz.. Keyifli kilo vermeler
Canım takımın süper gidiyor

Aaaaa erımeye başladıysa amacımıza ulasıyoz dımektır cınımmmm

Ben pantolon giyiyorum maalesef saklanmıyor basen en güzeli kiloları vermek
Bende pantolon giyiyorum ama yine uzun diz üzeri tuniklerle bi şekilde saklamaya çalışıyorum en azından 9p durmuyorum ama ben görüyorum bedenimi ve soğuyorum bak bayram geldi 3 ay sora dugunlerimiz var ve ben bu koca popo ile nealicam bilmiyorum

Kız öyle deme ne mınık beden feraceler var bır hayal etsene üstünde
Aaay en çok ne rahatsız ediyor biliyomusun o feracede iki tane yanak sallanmiyormu pat pat diye ve ben her dükkan camında bu iğrençliği görüyorum ve kendimden nefret ediyorum

Tutututuuuu maaaasallah neler yapıyorsun peki
Sağol canım. Ben burdaki herkes biliyor gerçi, mutfak tartım var canım tartım benim...neyse onda yiyeceğim her şeyi tartıyorum ve kalorilerini hesaplıyorum. Kendime günlük 1100 kalori hwdef koydum, onu geçmemeye çalışıyorum.
Kahvaltı hariç ekmek yemiyorum, pilav, makarna, tatlıyı kestim. Meyve yiyorum ama meyveden kendimi alıkoymuyorum, 1 ay geç versem de bırakmam meyveyi.
Su 2 litre içmeye çalışıyorum. Spor sadece yürüyüş yapabiliyorum çocuk arabasıyla, benim yavru da 15 aylık Allah bağışlarsa canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…