Kılo saklansada gerçek bızı gıcık edıyor bır sekıldeAaay en çok ne rahatsız ediyor biliyomusun o feracede iki tane yanak sallanmiyormu pat pat diye ve ben her dükkan camında bu iğrençliği görüyorum ve kendimden nefret ediyorum
İşte ben çok himbilim agirim yaaa niye böyle oldu anlamadım kendimi ite ite iş güç yapıyorum kızımı dışarı çıkarmaya üşeniyorum babası gelip exdiriyor yani ben aşırı ağır vasitayimSağol canım. Ben burdaki herkes biliyor gerçi, mutfak tartım var canım tartım benim...neyse onda yiyeceğim her şeyi tartıyorum ve kalorilerini hesaplıyorum. Kendime günlük 1100 kalori hwdef koydum, onu geçmemeye çalışıyorum.
Kahvaltı hariç ekmek yemiyorum, pilav, makarna, tatlıyı kestim. Meyve yiyorum ama meyveden kendimi alıkoymuyorum, 1 ay geç versem de bırakmam meyveyi.
Su 2 litre içmeye çalışıyorum. Spor sadece yürüyüş yapabiliyorum çocuk arabasıyla, benim yavru da 15 aylık Allah bağışlarsa canım.
Saka maka ıyı oturttun bu tartı Işın'ıSağol canım. Ben burdaki herkes biliyor gerçi, mutfak tartım var canım tartım benim...neyse onda yiyeceğim her şeyi tartıyorum ve kalorilerini hesaplıyorum. Kendime günlük 1100 kalori hwdef koydum, onu geçmemeye çalışıyorum.
Kahvaltı hariç ekmek yemiyorum, pilav, makarna, tatlıyı kestim. Meyve yiyorum ama meyveden kendimi alıkoymuyorum, 1 ay geç versem de bırakmam meyveyi.
Su 2 litre içmeye çalışıyorum. Spor sadece yürüyüş yapabiliyorum çocuk arabasıyla, benim yavru da 15 aylık Allah bağışlarsa canım.
Iyı geceler canımKizlar çok baktım bugün tlf na Basim ağrıdı ilaç alıp biraz dinleneyim yoksa size doyum olmaz yani. Öpüldünüz.
Aynen sorma yaaKılo saklansada gerçek bızı gıcık edıyor bır sekılde
Degılsın olamazsınİşte ben çok himbilim agirim yaaa niye böyle oldu anlamadım kendimi ite ite iş güç yapıyorum kızımı dışarı çıkarmaya üşeniyorum babası gelip exdiriyor yani ben aşırı ağır vasitayim
Degılsın olamazsınİşte ben çok himbilim agirim yaaa niye böyle oldu anlamadım kendimi ite ite iş güç yapıyorum kızımı dışarı çıkarmaya üşeniyorum babası gelip exdiriyor yani ben aşırı ağır vasitayim
Evet ben de çocuğun doğum gününde çekilen fotoğrafta kendimden nefret etmiştim maalesef ayı gibiydim ya üstüme de bir şey olmuyordu şimdi de yeni bir şey almadım gerçi amaBende pantolon giyiyorum ama yine uzun diz üzeri tuniklerle bi şekilde saklamaya çalışıyorum en azından 9p durmuyorum ama ben görüyorum bedenimi ve soğuyorum bak bayram geldi 3 ay sora dugunlerimiz var ve ben bu koca popo ile nealicam bilmiyorum
Bende ıkı haftadır saklamıyom
Yürüyüşe gıderken göbek kendı hükümdarlığını ılan edıyor adeta
Ya beeest ben senin sporları nası yapacam yaa sen bilmediğim şeyler diyosun sen anlamıyorumKoc goreve hazir
Ben ara yapınca hep yıyomusum gıbı hıssedıyorumBen de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum..
Salata sebze yada salata et falan..günde 1 porsiyon meyve ..aslında klasik diyet menüsü işte..3 ana 3 ara öğün..fazla açlığa gelemiyorum ben ..moralim bozuluyor
Ben takımı arada takip ediyorum süpersiniz , ben devam ediyorum ramazan aksatıyor ama düşe kalka yola devamBak bak bak laflara bak
Naber canım yaa yarışma bitti görüşemedik.. nasıl gidiyor kilo vermeler.
Ben de senden sayılırımOnu ters cevır oda benım
Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt benden hımbıl değilsindir ama değiştireceğiz hep beraber gördüm ki sıkılaşanın bedeni daha fit oluyor tartı çok da tın değil o zamanİşte ben çok himbilim agirim yaaa niye böyle oldu anlamadım kendimi ite ite iş güç yapıyorum kızımı dışarı çıkarmaya üşeniyorum babası gelip exdiriyor yani ben aşırı ağır vasitayim
İnstagram da bir kadın var namı diğer 40 kilo nasıl gider onun sayesinde biraz motivasyon olmuş başlamıştım sıra kapatınca takip edemedim bıraktım o 2 ayda 84 e düşmüştüm 94 denDegılsın olamazsın
Icınde bır yerde saklıyon o enerjık kadını
Çabuk çıkar kuzum
Anderese ben bır resım yolladımEvet ben de çocuğun doğum gününde çekilen fotoğrafta kendimden nefret etmiştim maalesef ayı gibiydim ya üstüme de bir şey olmuyordu şimdi de yeni bir şey almadım gerçi ama
Ya beeest ben senin sporları nası yapacam yaa sen bilmediğim şeyler diyosun sen anlamıyorum
Evde bi alet var babam verdi geçen onun fotosunu yolliyim sana yarın olmazsa bana onda koçluk yap step aleti mi ne üstüne çıkıp bacak çalıştırıyorsun daha yapmadım hala
Bılıyordum bırseyler vardı bızı çekenBen takımı arada takip ediyorum süpersiniz , ben devam ediyorum ramazan aksatıyor ama düşe kalka yola devam
Ben de senden sayılırım
Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt benden hımbıl değilsindir ama değiştireceğiz hep beraber gördüm ki sıkılaşanın bedeni daha fit oluyor tartı çok da tın değil o zaman
Hele doğum yapıp tığ gibi olanları görmüyorum bide benle aynı yiyolar çıldırıyorumBen takımı arada takip ediyorum süpersiniz , ben devam ediyorum ramazan aksatıyor ama düşe kalka yola devam
Ben de senden sayılırım
Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt benden hımbıl değilsindir ama değiştireceğiz hep beraber gördüm ki sıkılaşanın bedeni daha fit oluyor tartı çok da tın değil o zaman
Ben de öyleydim daha kiloluyken. Hem veremem diyordum daha da yiyordum kendime de öyle alışmıştım etrafımdakiler de alışmışlardı. Doğumdan sonra da vermeyince 1 sene, veremezsin diyorlardı. Hele kv diyince çok sinir olmuştum yaaİşte ben çok himbilim agirim yaaa niye böyle oldu anlamadım kendimi ite ite iş güç yapıyorum kızımı dışarı çıkarmaya üşeniyorum babası gelip exdiriyor yani ben aşırı ağır vasitayim
Ben de ara yapamıyorum çoğu zaman. Bana çok uymuyor ara mara.Ben ara yapınca hep yıyomusum gıbı hıssedıyorum
2-3 öğün yapıyom
Ben de takip ettim o bayanı. Onun o eski hali aynı ben işte gıdı mıdı filanİnstagram da bir kadın var namı diğer 40 kilo nasıl gider onun sayesinde biraz motivasyon olmuş başlamıştım sıra kapatınca takip edemedim bıraktım o 2 ayda 84 e düşmüştüm 94 den
Neyseki kocam hariç kimsenin lafı dokunmaz bana bende karşılık verince olay çözülüyor ama kocacım da sağolsun hiç rahatsız değil bu halden kendi eriyip duruyor onun verdikleride bana geliyorBen de öyleydim daha kiloluyken. Hem veremem diyordum daha da yiyordum kendime de öyle alışmıştım etrafımdakiler de alışmışlardı. Doğumdan sonra da vermeyince 1 sene, veremezsin diyorlardı. Hele kv diyince çok sinir olmuştum yaamoral bozukluğu özgüvensizlik de yapıyor tabi. Karbonhidrat yemek de biraz beyni yavaşlatıyor bence. Sonra bir anda başladım.
Ben de ara yapamıyorum çoğu zaman. Bana çok uymuyor ara mara.
Aynen sadece o üstten fazla ben kim gibi diyim size yani Sibel Can sisko hali yada Meryem uzerlinin ilk hali yani et sıkı ama basen kısmında çok agirlikliBen de takip ettim o bayanı. Onun o eski hali aynı ben işte gıdı mıdı filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?