Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eminim burdaki hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için senü çok çok iyi anlıyoruz.
Sana başlamak için güzel bir fırsat hadi bugün başlıyorum diyecek bir an lazım.
O an senin insülin direnci ve tiroid için kan baktırdıktan sonraki günün olsun bence

Kuzum videolari var benim dedigimin izlesene.com da ordan izleyerek yapabilirsinn

Yaaa neden sessiz takip ediyorsun katılsana sohbete. İyi gidiyoruz çok şukur de geçen hafta ben kilo aldım onu vermeye çalışıyorum bu hafta.

Bir arkadaş bize mesaj yazıyordu gruptan birkaç arkadaş gidip ona mesaj yazınca tepki almıştık ordan , biraz çekindim ama yarışmadaki arkadaşlarla yeniler güzel kaynaştınız çok iyi gidiyorsunuz sen zaten toparlarsın merak etme çocukların peşinden koşuşturup duruyorsun

Banada yasını basını aldın
Ne ugrasıyom dıyo benım takoz

Bıttı gıttı sen o degıldın
Format at bakıyım beyne toksun aslında gözün aç

Cuma tartimi alıp kanimi verip buraya ilk kilomu yazacağım inşallah

Fılı yeyıp kılo almayanlar
En gıcık olduğum ınsanlar

Benim eşim var öyle. Dünyaları yiyor XS giyiyor

Bizim gruptan mı tepki aldınız hiç farketmedim canım yaa.
Toparlarım inşallah ramazandan sonra. Yaz geldi artık. Daha 15 mayıs hedefime ulaşamadım

Toparlarım inşallah ramazandan sonra. Yaz geldi artık. Daha 15 mayıs hedefime ulaşamadım
Yok canım başkasıydı senin gruba ilk günler yazdım zaten hepiniz çok şekerdiniz

Ay yok psıkolojımı bozar o benım
Nasıl dayanıyon canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…