Ben takımı arada takip ediyorum süpersiniz , ben devam ediyorum ramazan aksatıyor ama düşe kalka yola devam
Eminim burdaki hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için senü çok çok iyi anlıyoruz.Mesela iftar da 3 çeşit yemek yiyorum dolu dolu içecek salata yetmiyor üzerine birde bolca tatlı ama o an hemen tatlı yemeliyim yoksa patlıyorum sıra bir iktisat devrilip uzanıyorum sıra kalkıp mutfağı toplayıp hoooop tekrar tikinirken buluyorum kendimi sıra bide sahur yani gece yatağıma yatınca yüz üstü göbeğimi ağrısından yatamıyorum anlıyorum o zaman ne çok yedigimi
Kuzum videolari var benim dedigimin izlesene.com da ordan izleyerek yapabilirsinnEvet ben de çocuğun doğum gününde çekilen fotoğrafta kendimden nefret etmiştim maalesef ayı gibiydim ya üstüme de bir şey olmuyordu şimdi de yeni bir şey almadım gerçi ama
Ya beeest ben senin sporları nası yapacam yaa sen bilmediğim şeyler diyosun sen anlamıyorum
Evde bi alet var babam verdi geçen onun fotosunu yolliyim sana yarın olmazsa bana onda koçluk yap step aleti mi ne üstüne çıkıp bacak çalıştırıyorsun daha yapmadım hala
Fılı yeyıp kılo almayanlarHele doğum yapıp tığ gibi olanları görmüyorum bide benle aynı yiyolar çıldırıyorum
Yaaa neden sessiz takip ediyorsun katılsana sohbete. İyi gidiyoruz çok şukur de geçen hafta ben kilo aldım onu vermeye çalışıyorum bu hafta.
Banada yasını basını aldınBen de öyleydim daha kiloluyken. Hem veremem diyordum daha da yiyordum kendime de öyle alışmıştım etrafımdakiler de alışmışlardı. Doğumdan sonra da vermeyince 1 sene, veremezsin diyorlardı. Hele kv diyince çok sinir olmuştum yaamoral bozukluğu özgüvensizlik de yapıyor tabi. Karbonhidrat yemek de biraz beyni yavaşlatıyor bence. Sonra bir anda başladım.
Ben de ara yapamıyorum çoğu zaman. Bana çok uymuyor ara mara.
Bıttı gıttı sen o degıldınMesela iftar da 3 çeşit yemek yiyorum dolu dolu içecek salata yetmiyor üzerine birde bolca tatlı ama o an hemen tatlı yemeliyim yoksa patlıyorum sıra bir iktisat devrilip uzanıyorum sıra kalkıp mutfağı toplayıp hoooop tekrar tikinirken buluyorum kendimi sıra bide sahur yani gece yatağıma yatınca yüz üstü göbeğimi ağrısından yatamıyorum anlıyorum o zaman ne çok yedigimi
Cazibeni konuşturuyorsun tabi adam her halinle seni beğeniyorBanada yasını basını aldın
Ne ugrasıyom dıyo benım takoz
Cuma tartimi alıp kanimi verip buraya ilk kilomu yazacağım inşallahEminim burdaki hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için senü çok çok iyi anlıyoruz.
Sana başlamak için güzel bir fırsat hadi bugün başlıyorum diyecek bir an lazım.
O an senin insülin direnci ve tiroid için kan baktırdıktan sonraki günün olsun bence
Fılı yeyıp kılo almayanlar
En gıcık olduğum ınsanlar
Bir arkadaş bize mesaj yazıyordu gruptan birkaç arkadaş gidip ona mesaj yazınca tepki almıştık ordan , biraz çekindim ama yarışmadaki arkadaşlarla yeniler güzel kaynaştınız çok iyi gidiyorsunuz sen zaten toparlarsın merak etme çocukların peşinden koşuşturup duruyorsun
İşin garip yani göz açlığımı aslında beyin obezite olduğunun farkındayım bunu bile bile yiyorumBıttı gıttı sen o degıldın
Format at bakıyım beyne toksun aslında gözün aç
Bız sarılamıyoz bıle anca çapraz durursak sarılıyor gıbı yapıyorCazibeni konuşturuyorsun tabi adam her halinle seni beğeniyor
Kaçmak yokCuma tartimi alıp kanimi verip buraya ilk kilomu yazacağım inşallah
Yok canım başkasıydı senin gruba ilk günler yazdım zaten hepiniz çok şekerdinizBenim eşim var öyle. Dünyaları yiyor XS giyiyor
Bizim gruptan mı tepki aldınız hiç farketmedim canım yaa.
Toparlarım inşallah ramazandan sonra. Yaz geldi artık. Daha 15 mayıs hedefime ulaşamadım
Ay yok psıkolojımı bozar o benımBenim eşim var öyle. Dünyaları yiyor XS giyiyor
Bizim gruptan mı tepki aldınız hiç farketmedim canım yaa.
Toparlarım inşallah ramazandan sonra. Yaz geldi artık. Daha 15 mayıs hedefime ulaşamadım
Artık yemıyon ama demı anlaştıkİşin garip yani göz açlığımı aslında beyin obezite olduğunun farkındayım bunu bile bile yiyorum
Bız sarılamıyoz bıle anca çapraz durursak sarılıyor gıbı yapıyor
Oda 100 ü gectı
Suan karpuz yıyıp gobenı sevıyor
:))) kaçmam merak etme canimmmKaçmak yok
Arar bulurum senı bak
Son buzlu çayımı bitirdim 10 dakika şimdi gidip kayinvaldime biraz yağ çekeyim sabah bebeğime baksın ben gidip kan vereyimArtık yemıyon ama demı anlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?