Benim de bozuluyor ama napayım alamıyor kilo.Ay yok psıkolojımı bozar o benım
Nasıl dayanıyon canım
Oruç tutuyor musun canım. Bir de ne baktıracaksın kanla.Son buzlu çayımı bitirdim 10 dakika şimdi gidip kayinvaldime biraz yağ çekeyim sabah bebeğime baksın ben gidip kan vereyim
Tutuyorum canım tioid ve insülin direnci ne baktircmOruç tutuyor musun canım. Bir de ne baktıracaksın kanla.
En az 10 saat açlık isteniyor ya canım o yüzden doğru sonuç vermez. Sahur yapıyor musun?Tutuyorum canım tioid ve insülin direnci ne baktircm
Yaaaaa ciddimisin ciddimisin bisi yemedim sahurda en geç 10 da veririm tahlilEn az 10 saat açlık isteniyor ya canım o yüzden doğru sonuç vermez. Sahur yapıyor musun?
Kv ile mi yaşıyorsun kızSon buzlu çayımı bitirdim 10 dakika şimdi gidip kayinvaldime biraz yağ çekeyim sabah bebeğime baksın ben gidip kan vereyim
Ben de baktırdım şubatta. Doktor kilo ver 3 ay sonra grl dedi. Hala gitmedim. İlaç yazmıştı kullanamadımTutuyorum canım tioid ve insülin direnci ne baktircm
Al aynı sorun bende de var. Uykusuzluk yoruyor geriyor kilo vermede de önemliymiş dinlenmiş bir vücutGunaydin kizlar benim citlembik 5 te hortladi simdi onu uyutuom kalkip ise gidicem ondan sonra bu uyku problemi iyice germeye basladi beni gece 12 bucukta yattik 5 te kalktik bole bi dunya var mi ya
Kız daha 40 ındasın ne yaş baş alması yaa erkekler de acımasızlar haBanada yasını basını aldın
Ne ugrasıyom dıyo benım takoz
SüperSu Marşımız:
Su su su
İçelim içelim
Güzelleşeeeliiim
Güzelleşeliiiiim
Su su su
Canımız
Kanımııız
Her şeyiimiiiiz
Valla burda 70 yaşındaki çiftlerin kayağa gittiğini gördüğümden beri peh diyorum 40 ta neymişKız daha 40 ındasın ne yaş baş alması yaa erkekler de acımasızlar ha
Benimki de kilo verecepime inanamdı kk ya girişime bir laf edip duruyor yaa ama kilo verince kıskanmaya başladı kendi de bana çaktıtmadan rejim yapıyor sanırım 92 den 85 e indi son ay
Şimdi kilo verdim diye bir şey demiyor bakalım ne kadar sürecek habire başımda
Kv ile mi yaşıyorsun kız
Ben de baktırdım şubatta. Doktor kilo ver 3 ay sonra grl dedi. Hala gitmedim. İlaç yazmıştı kullanamadım
Al aynı sorun bende de var. Uykusuzluk yoruyor geriyor kilo vermede de önemliymiş dinlenmiş bir vücut
Gunaydin canimGünaydın kıslayy
Gerçekten zor uykusuzlukGunaydin kizlar benim citlembik 5 te hortladi simdi onu uyutuom kalkip ise gidicem ondan sonra bu uyku problemi iyice germeye basladi beni gece 12 bucukta yattik 5 te kalktik bole bi dunya var mi ya
Canim bizim problem babaannemixin uyandirmaya kiyamamasi biraz bu gece hic uyanmadi 5 te kalktiGerçekten zor uykusuzluk
Onunda düzene gırmesı lazım aslında
Dadı programı vardı bır ara orda uyku egıtımı konusu çok konuşulurdu bır denesen Burcu
Ikınızede yazık canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?