Bana özelden yolla ben eklerım yada dosyalarımKizlar ben resim ekleyemiyorum ya nasi olcak
Tamam canim tesekkur ederimBana özelden yolla ben eklerım yada dosyalarım
İstersen
Hayırlı ısler burcucum
Göbek fotosu muBana özelden yolla ben eklerım yada dosyalarım
İstersen
Hayırlı ısler burcucum
Yok yok gormıyecezGünaydıııın yeni takımım canım takımım
Kızlaaaar yarın tartı günü sakın gömmeyin baklava börek
Sınır sıstemı çöküyor nerdeyseKv ile mi yaşıyorsun kız
Ben de baktırdım şubatta. Doktor kilo ver 3 ay sonra grl dedi. Hala gitmedim. İlaç yazmıştı kullanamadım
Al aynı sorun bende de var. Uykusuzluk yoruyor geriyor kilo vermede de önemliymiş dinlenmiş bir vücut
Tamamdır efemmmmmBugün menüleri buraya yazıyoruz artık dimi
İçtiğiniz suları yazmayı unutmayın hepsini toplıycam haftalık derece listesi yapıcam
Sonuncuya ceza var gene taryıdan tartıya haftalık yaparım tabi
Oruç tutanlar iftardan önce tartılıyor dimi
Ben bu hafta çok kötüyüm hiçbir acayip şey yememe rağmen ne tatlı ne pilav makarna vs üztelik dün 2.5 litre su içip rekorumu kırmama rağmen artıdayım yaa nasıl oluyor anlamıyorumYok yok gormıyecez
Ama bugun uzun ağır spor yapmayalım kas sısıyor
O donemi yasamayan bır kk kı Adem varmıkıKız daha 40 ındasın ne yaş baş alması yaa erkekler de acımasızlar ha
Benimki de kilo verecepime inanamdı kk ya girişime bir laf edip duruyor yaa ama kilo verince kıskanmaya başladı kendi de bana çaktıtmadan rejim yapıyor sanırım 92 den 85 e indi son ay
Şimdi kilo verdim diye bir şey demiyor bakalım ne kadar sürecek habire başımda
Evet ya benim oğlan hiç uyumazdı doğru dürüst..en son parklara götürmeye başladık..bilerek topu uzağa atıyordum koşsun yorulsun uyusun diyeGerçekten zor uykusuzluk
Onunda düzene gırmesı lazım aslında
Dadı programı vardı bır ara orda uyku egıtımı konusu çok konuşulurdu bır denesen Burcu
Ikınızede yazık canım ya
Benım komşu 75 üstü arkadan 30 gıbı sac basValla burda 70 yaşındaki çiftlerin kayağa gittiğini gördüğümden beri peh diyorum 40 ta neymiş
Olur canım bazen öyle..tuzlu mu yedin acaba?böyle oluyor sonra birden gidiyor inat etmen lazımBen bu hafta çok kötüyüm hiçbir acayip şey yememe rağmen ne tatlı ne pilav makarna vs üztelik dün 2.5 litre su içip rekorumu kırmama rağmen artıdayım yaa nasıl oluyor anlamıyorum
Adetlerim düzensiz acaba adet mi olucam dün karpuz marpuz da yemedim şişmiyim diye
Moralim bozuldu cumaya artı çıkıcam ilk kez biri beddua mı ediyo yaa
Babaanneye sana ne ettını anlatCanim bizim problem babaannemixin uyandirmaya kiyamamasi biraz bu gece hic uyanmadi 5 te kalkti
Benımkı az nefesımı tutayım belkı kadraja sıgarGöbek fotosu mu
Bır sekılde ıcecez yoksa yanan yağları nasıl tahlıye edecezkıBi arada suya limon sıkıyorum bir iki damla..alkali yapıyormuş galiba bir yerde okumuştum..
Ayrıca içemeyenler burda içine salatalık nane yaprağı,çilek ,ananas koyup az birşey satılıyor..1 litresi 2 Euro ..
Bende salatalık limon koydum az beğenmiştim...
Ayrıca tatlı isteğine çubuk tarçın atılmış su iyi geliyor..
Ne demişler su su su
Slm canim yeni gurup mu actin yoksa baska bir guruba mi transfer oldun anlamadim.Benım komşu 75 üstü arkadan 30 gıbı sac bas
Bisiklete bıner
Dağ yürüyüşüne güder
Mıllet olarak salmaya meyıllıyız
MecburSimdi biz hepimiz 9.takimda listeye girip transfer mi olcazberilceee
Babaanneye sana ne ettını anlat
Olmadı çağır ıkı gecede nasıl olduğunu goster bı
Mecbur
Bende öyle yapıyorum çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?