Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şişlik varmı
Ödemdır
Yada vücut direnişe gectı
Kabızlık varmı

Ay bu canavarlar neler yapıyor yaptırıyor gülenmı aglanmı

Canim zaten bizde kalioda o uykuya cok dayanakli alio benden ama elif beni birakmiyo sonra 2 gun iyiyiz erkn kaldirio filan 3. Gun bi uyuyolar duzen sasio
Bunlar çok fena sakın çocuk deme
İstikrarla uygula
Yoksa onlar unutmuyor
İsteklerını elde etmek ıcın azımle çalışıyor

sipariş üzerine zayıflanııır deseydin
Benım komşu 75 üstü arkadan 30 gıbı sac bas
Bisiklete bıner
Dağ yürüyüşüne güder
Mıllet olarak salmaya meyıllıyız
Aynen maalesef spor kanımızda yok ve vücut da ona göre şekillenmiş tabi yıllarca
Olur canım bazen öyle..tuzlu mu yedin acaba?böyle oluyor sonra birden gidiyor inat etmen lazım
Vallaha size yazdıklarımın dışına asla çıkmıyorum hiç. Erken yazıp plana uyuyorum hatta dün gece 12 ye kadar su içtim fazla bile içtim...
Kızlaaaar günaydıııın

Yeni takımınız hayırlı uğurlu olsun bol sporlu bol eksili bol motivasyonlu takımınız güzel bir enerjiniz olsun

Teşekkür ederiz
Bır sekılde ıcecez yoksa yanan yağları nasıl tahlıye edecezkı
Maydonoz nane kımın eklıyom ben
Bıde oda sıcaklığında ıcıyom
Aslında soguk su daha fazla kal harcatıyor
Evet soğuk su için diyordu bir doktor geçen tv ye çıkan
Mecbur
Bende öyle yapıyorum çare yok
Ben öteki takıma takımdan çıkıyorum diye haber verdim sabah. Siz de verdiniz mi? Şimdi ne yapmak lazım bu cuma oraya mı yazıcaz anlayamadım hala ben
Şişlik varmı
Ödemdır
Yada vücut direnişe gectı
Kabızlık varmı
Kabızım 2 gündür evet çok mutsuzum bugün

Dün gece geç saate kadar size yazdım ya eşim gitti yattı. Sonra ben yatınca olay yarattı. Kk ya gıcık gidiyo. Bende facebook intagram yok onları da kapattırmıştı. Bugün sarımsak yicem ona gıcıklığına

Evet canım aynen..başka neyimiz var ki zaten..içkimiz kumarımız yok birtek km

Yok canım karşı dairede oturuyor

Mutsuz olmak ıcın belkı bır sebebın var
Ama mutlu olmak ıcın nın tane
Mutsuzlukta mutlulukta bulaşıcıdır
Komık bır yazı oku
Olmadı öküzüm manda dalına yuva yaptı şarkısını yazanın hangı ruh halıyle onu yazdığını düşün
Dahada olmadı dersen agu gugu felan yaparım ben sana capımca sırınlenırım olmazmı

Erkegın 9 öğün karnını doğuracağına
Bır öğün gönlünü doyur derler tek hücrelerı var oda malum yerde başta olacağına
Ona yedır barımmmmm

Kızlar 9.tk a buraya geçtiğimi bildirdim. Kaptan sinir oldu muhtemelen bana. Diğerleri bir tepki vermediler. Cuma bildirimi oraya yapacakmışız. Sonra yanımızda transfer yazacakmış. anderes de bildirdi. Başka geçen var mı diye sordu merve. Ben demedim tek tek. Haber verirler dedim. Burdan da dedikodu yapıyorum ha sanki okuyamayacaklar
Bu arada anderes senin adın neydi ya yazmadın mı hatırlamıyor muyum

Okusalar ne okur kı
Isteyen kalır ısteyen gıder
Amannn bu konu sınır bozmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…