Şişlik varmıBen bu hafta çok kötüyüm hiçbir acayip şey yememe rağmen ne tatlı ne pilav makarna vs üztelik dün 2.5 litre su içip rekorumu kırmama rağmen artıdayım yaa nasıl oluyor anlamıyorum
Adetlerim düzensiz acaba adet mi olucam dün karpuz marpuz da yemedim şişmiyim diye
Moralim bozuldu cumaya artı çıkıcam ilk kez biri beddua mı ediyo yaa
Ay bu canavarlar neler yapıyor yaptırıyor gülenmı aglanmıEvet ya benim oğlan hiç uyumazdı doğru dürüst..en son parklara götürmeye başladık..bilerek topu uzağa atıyordum koşsun yorulsun uyusun diyeişe yarıyordu biraz..gündüz yorulursa az işe yarıyordu
InsallahKızlaaaar günaydıııın
Yeni takımınız hayırlı uğurlu olsun bol sporlu bol eksili bol motivasyonlu takımınız güzel bir enerjiniz olsun
Canım günaydınSlm canim yeni gurup mu actin yoksa baska bir guruba mi transfer oldun anlamadim.
Bunlar çok fena sakın çocuk demeCanim zaten bizde kalioda o uykuya cok dayanakli alio benden ama elif beni birakmiyo sonra 2 gun iyiyiz erkn kaldirio filan 3. Gun bi uyuyolar duzen sasio
Baska ne yapabılırkıKaptani kabul edio yani
Bunlar çok fena sakın çocuk deme
İstikrarla uygula
Yoksa onlar unutmuyor
İsteklerını elde etmek ıcın azımle çalışıyor
Baska ne yapabılırkı
Ha bolca bana saydırırır
Onada bünye alıştı
Tamamdır efemmmmm
O donemi yasamayan bır kk kı Adem varmıkı
Ay bu konusunca canımdan bıkıyom
Bır ara desteklıyırdu spora gıdıyodum
Zayıflarda bacak incelsın toto kalsın
Bel göbek gıtsın göğüs kalsın dıyodu
Nasıl olarrrrrrsa
Sımdı 100 gectı Yanyana 00 gıbıyız
Aynen maalesef spor kanımızda yok ve vücut da ona göre şekillenmiş tabi yıllarcaBenım komşu 75 üstü arkadan 30 gıbı sac bas
Bisiklete bıner
Dağ yürüyüşüne güder
Mıllet olarak salmaya meyıllıyız
Vallaha size yazdıklarımın dışına asla çıkmıyorum hiç. Erken yazıp plana uyuyorum hatta dün gece 12 ye kadar su içtim fazla bile içtim...Olur canım bazen öyle..tuzlu mu yedin acaba?böyle oluyor sonra birden gidiyor inat etmen lazım
Teşekkür ederizKızlaaaar günaydıııın
Yeni takımınız hayırlı uğurlu olsun bol sporlu bol eksili bol motivasyonlu takımınız güzel bir enerjiniz olsun
Evet soğuk su için diyordu bir doktor geçen tv ye çıkanBır sekılde ıcecez yoksa yanan yağları nasıl tahlıye edecezkı
Maydonoz nane kımın eklıyom ben
Bıde oda sıcaklığında ıcıyom
Aslında soguk su daha fazla kal harcatıyor
Ben öteki takıma takımdan çıkıyorum diye haber verdim sabah. Siz de verdiniz mi? Şimdi ne yapmak lazım bu cuma oraya mı yazıcaz anlayamadım hala benMecbur
Bende öyle yapıyorum çare yok
Kabızım 2 gündür evetŞişlik varmı
Ödemdır
Yada vücut direnişe gectı
Kabızlık varmı
Evet canım aynen..başka neyimiz var ki zaten..içkimiz kumarımız yok birtek kmDün gece geç saate kadar size yazdım ya eşim gitti yattı. Sonra ben yatınca olay yarattı. Kk ya gıcık gidiyo. Bende facebook intagram yok onları da kapattırmıştı. Bugün sarımsak yicem ona gıcıklığına
Yok canım karşı dairede oturuyorKv ile mi yaşıyorsun kız
Ben de baktırdım şubatta. Doktor kilo ver 3 ay sonra grl dedi. Hala gitmedim. İlaç yazmıştı kullanamadım
Al aynı sorun bende de var. Uykusuzluk yoruyor geriyor kilo vermede de önemliymiş dinlenmiş bir vücut
Mutsuz olmak ıcın belkı bır sebebın varsipariş üzerine zayıflanııır deseydin
Aynen maalesef spor kanımızda yok ve vücut da ona göre şekillenmiş tabi yıllarca
Vallaha size yazdıklarımın dışına asla çıkmıyorum hiç. Erken yazıp plana uyuyorum hatta dün gece 12 ye kadar su içtim fazla bile içtim...
Teşekkür ederiz
Evet soğuk su için diyordu bir doktor geçen tv ye çıkan
Ben öteki takıma takımdan çıkıyorum diye haber verdim sabah. Siz de verdiniz mi? Şimdi ne yapmak lazım bu cuma oraya mı yazıcaz anlayamadım hala ben
Kabızım 2 gündür evetçok mutsuzum bugün
Erkegın 9 öğün karnını doğuracağınaDün gece geç saate kadar size yazdım ya eşim gitti yattı. Sonra ben yatınca olay yarattı. Kk ya gıcık gidiyo. Bende facebook intagram yok onları da kapattırmıştı. Bugün sarımsak yicem ona gıcıklığına
Allah ne deyım sanaEvet canım aynen..başka neyimiz var ki zaten..içkimiz kumarımız yok birtek km
Olur nıye olmasınBi fikrim geldiiii
Acaba cuma tartılınca fotosunu da mı koysak motivasyon olabilir belki bizlere
Okusalar ne okur kıKızlar 9.tk a buraya geçtiğimi bildirdim. Kaptan sinir oldu muhtemelen bana. Diğerleri bir tepki vermediler. Cuma bildirimi oraya yapacakmışız. Sonra yanımızda transfer yazacakmış. anderes de bildirdi. Başka geçen var mı diye sordu merve. Ben demedim tek tek. Haber verirler dedim. Burdan da dedikodu yapıyorum ha sanki okuyamayacaklar
Bu arada anderes senin adın neydi ya yazmadın mı hatırlamıyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?