Eliptik mi almalıyım yani ne dersinizEklıptık sırtı kolları çok ıyı çalıştırıyor
Kosu bandının 3-5 kat daha fazla kalorı harcatıyor
Bide spor aleti akdimmi tamam olacakInsallah canım azım olduktan sonra kım tutar bademım bade
Benim tartı eski..bende almayi düşünüyorum ..evet haydi bakalım gitsin kilolar yağlarHanımlar yeni tartimi aldım 92.2 çıktı vücut analizini falan yapıyor aynı zamanda gerekirse onlarida yazabilirim bu arada şeker 99 çıktı haftaya insülin baktircam doktor normal değerlerin dedi haftaya umuyorum 89 88 oluruum
Ben 2.3 almışımhayırlı cumalar canım
bu hafta rakiptik ,şanslısın çok az kilo vermişim
moni (92,2 / 91,7/0,5 /% 0,54)benim sonuç böyle çıktı
sende durumlar nedir?
Alırsan evetEliptik mi almalıyım yani ne dersiniz
Ben bimden aldım sabah 27 liraya hem şu kas vücut yağı oranını ölçüyor yakınında varsa git birileri bak belki kalmıştırBenim tartı eski..bende almayi düşünüyorum ..evet haydi bakalım gitsin kilolar yağlar
Bakalım inşallah netten şimdi mesaj attım umarım işe yararAlırsan evet
ayy tam yazarken elektrikler gittiBen 2.3 almışım
Tebrıkler seksenlerın ucu görünüyor sana
Sevgıyle kal emı monımmmmm
Tekrardan hoşbuldum.Kısaca özet geçeyim o zaman meltem ben.19 yaşındayım.Kilom 81.2 boyum 1.70Hosgeldın umarım tanışır kaynaşırız bugun
Anladım koşu bandı mi eliptik bisikletim kaldım arasında evim küçük bunu da göz önüne alıyorum ben ikinci el bakicaım zaten de hangisi bana daha yararlı olur bilememdim
Ses cıkarmıyormu canım
Hoşgeldin ..sen gençsin çabuk verirsin inşallahTekrardan hoşbuldum.Kısaca özet geçeyim o zaman meltem ben.19 yaşındayım.Kilom 81.2 boyum 1.70
İki yıl önce 16 kilo vermiştim daha sonra fazla fazla geri aldım.İnşallah bu sefer geri almadan vereceğim kilolarımı.
İnşallah.Uzun süre diyet yapmadığım için acayip bir şişlik var ayrıca regl sonrası olacak önümüzdeki cuma günü.Hedef büyük bu yüzden (77.0)Hoşgeldin ..sen gençsin çabuk verirsin inşallah
Selamlar Tızlar geçmişi okudum canımızı sıkmadan enerjimizi düşürmeden amaca odaklanıp işimizi yapalım bazen tecrübe ederek en kötü şekilde öğreniriz birtakım şeyleri ama samimiyet ortama göre değişmez kişilik de öyle neysek oyuz aya farklı b ye farklı davranamayız en kötü anlarda bile insan duruşumuzu devam ettiririz senle köprüleri yaktım her şeyi söyleyebilirim demeyiz aynı amaç için kader ortaklığı yaptığımız icabında şakalaşıp yorumlar yaptığımız insanları da kırmak için uğraşmayız yada emeklerini hiçe saymayızPembe_patikli tezbitsin moral bozmak yok
tezbitsin @eliya B burcugncy Pembe_patikli kızlar döne cevap veremiyor madem hadi döneyi gıcık edelim kanki cevap hakkın bugünlük bugün cevap veremezsen sonra cevap vermek yasak ona göre yaşasın kötülük
Yazık be ya..ben daha hiç banlanmadım ama kötü şeydir
O değilde o gramlar ölçme süper ..ilk defa duydum bende mi alsam dedim mutfak tartısı?
Değil mi ama yazarız üç gram beş gram havamız olur hep dönenin gölgesinde kalmayız
Valla ıcerıyı görenden korkacan çıktığında hızaye cekmesınde
Grup yasta kankı ıcerde dıye
Kızlaaaaar canlarıııım kankilerim benim yaaaaOy oy oy yolla o enerjinin birazını buraya beni yataktan kazıyarak çıkardılar bu gün hele dadaş hoşmisen dolumu sen boşmisen ayakların yan basi yoksa sen serhoşmesen modundayım
Canım bizde seni özledikKızlaaaaar canlarıııım kankilerim benim yaaaa
Sizleri çok özledim ama mesajlarınız hep okudum bana verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim ayrıca çok da güldüm gramajlarıma gülmenize
İyi ki varsınız yaaa banlanmak sıkıntılı bir durum değil ama sizden ayrı kalıp vıdı vıdı yorum yapamamak çok acayip
Şu anda dahiliye doktorunun kapısının önünde bekliyorum hazır banlanmışken evde biriken ütüyü yaptım, hastaneden randevu aldım.
Tiroid insülin dvitamini ve açlık kan şekerime baktı bakalım ne diyecek
Sizi çok seviyoruuum
Ya ya ya şa şa şa 13 on üç ÇOOOK YAŞAAAAA
Doneeem hosgeldin kuzuum 4 gozle bekliyoduk. Ama aci haber bu hafta seni yendim yaristaKızlaaaaar canlarıııım kankilerim benim yaaaa
Sizleri çok özledim ama mesajlarınız hep okudum bana verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim ayrıca çok da güldüm gramajlarıma gülmenize
İyi ki varsınız yaaa banlanmak sıkıntılı bir durum değil ama sizden ayrı kalıp vıdı vıdı yorum yapamamak çok acayip
Şu anda dahiliye doktorunun kapısının önünde bekliyorum hazır banlanmışken evde biriken ütüyü yaptım, hastaneden randevu aldım.
Tiroid insülin dvitamini ve açlık kan şekerime baktı bakalım ne diyecek
Sizi çok seviyoruuum
Ya ya ya şa şa şa 13 on üç ÇOOOK YAŞAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?