Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim tartı eski..bende almayi düşünüyorum ..evet haydi bakalım gitsin kilolar yağlar

Benim tartı eski..bende almayi düşünüyorum ..evet haydi bakalım gitsin kilolar yağlar
Ben bimden aldım sabah 27 liraya hem şu kas vücut yağı oranını ölçüyor yakınında varsa git birileri bak belki kalmıştır

Hosgeldın umarım tanışır kaynaşırız bugun
Tekrardan hoşbuldum.Kısaca özet geçeyim o zaman meltem ben.19 yaşındayım.Kilom 81.2 boyum 1.70
İki yıl önce 16 kilo vermiştim daha sonra fazla fazla geri aldım.İnşallah bu sefer geri almadan vereceğim kilolarımı.

Hoşgeldin ..sen gençsin çabuk verirsin inşallah

Selamalar tızlar azıcık şekerleme yapıp geleyim menü su spor bakanlarını bu gün paylaşımlarımızla bilgilendirelim

Yazık be ya..ben daha hiç banlanmadım ama kötü şeydir
O değilde o gramlar ölçme süper ..ilk defa duydum bende mi alsam dedim mutfak tartısı?

Değil mi ama yazarız üç gram beş gram havamız olur hep dönenin gölgesinde kalmayız

Pembe_patikli tezbitsin Döne şimdi banlandım diye bize hava atmasın

Valla ıcerıyı görenden korkacan çıktığında hızaye cekmesınde

Grup yasta kankı ıcerde dıye

tezbitsin
Dönem buda gelir buda geçer ağlama
Yarın özgürlüğüne kavusacaksin bebek

Oy oy oy yolla o enerjinin birazını buraya beni yataktan kazıyarak çıkardılar bu gün hele dadaş hoşmisen dolumu sen boşmisen ayakların yan basi yoksa sen serhoşmesen modundayım
Kızlaaaaar canlarıııım kankilerim benim yaaaa
Sizleri çok özledim ama mesajlarınız hep okudum bana verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim ayrıca çok da güldüm gramajlarıma gülmenize
İyi ki varsınız yaaa banlanmak sıkıntılı bir durum değil ama sizden ayrı kalıp vıdı vıdı yorum yapamamak çok acayip

Şu anda dahiliye doktorunun kapısının önünde bekliyorum hazır banlanmışken evde biriken ütüyü yaptım, hastaneden randevu aldım.
Tiroid insülin dvitamini ve açlık kan şekerime baktı bakalım ne diyecek
Sizi çok seviyoruuum
Ya ya ya şa şa şa 13 on üç ÇOOOK YAŞAAAAA

selam kızlar ..çarşı pazar yoruldum valla..sebze aldım yeşillik..onlari yerleştirdim..bizim ülkemiz var ya cennet valla..Ege'nin otları nerde burda?artık ne bulduysam.. maydanozlu su yapacağım akşam 2 bardak içerim ..planlar bu ..

Canım bizde seni özledik Neyse olan olmuş en azından işlerini görmüşsün..iyi olmuş tam kontrolden geçersin ne güzel..d vitaminimi bende merak ediyorum aslında..kilo vermeyi engelliyormuş diye okumuştum

Doneeem hosgeldin kuzuum 4 gozle bekliyoduk. Ama aci haber bu hafta seni yendim yarista

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…