tekrar hoşgeldin meltem. Bende Elif. Verirsin hiç merak etme.Tekrardan hoşbuldum.Kısaca özet geçeyim o zaman meltem ben.19 yaşındayım.Kilom 81.2 boyum 1.70
İki yıl önce 16 kilo vermiştim daha sonra fazla fazla geri aldım.İnşallah bu sefer geri almadan vereceğim kilolarımı.
Fulya cım süpersin.Cuma 82.7
Bugün 81.0
Fark 1.7
hos geldin Döne özledik seni. Herşey yolunda çıkar umarım sonuçlarında.Kızlaaaaar canlarıııım kankilerim benim yaaaa
Sizleri çok özledim ama mesajlarınız hep okudum bana verdiğiniz desteğe çok teşekkür ederim ayrıca çok da güldüm gramajlarıma gülmenize
İyi ki varsınız yaaa banlanmak sıkıntılı bir durum değil ama sizden ayrı kalıp vıdı vıdı yorum yapamamak çok acayip
Şu anda dahiliye doktorunun kapısının önünde bekliyorum hazır banlanmışken evde biriken ütüyü yaptım, hastaneden randevu aldım.
Tiroid insülin dvitamini ve açlık kan şekerime baktı bakalım ne diyecek
Sizi çok seviyoruuum
Ya ya ya şa şa şa 13 on üç ÇOOOK YAŞAAAAA
Çok güzel menü tatlı da neymiş aman.Kuzular dun diyetisyen arkadasimdaydim iftarda biliyosunuz menude tatli falan vardi yemedimbir kase corba 4kasik pilav et sote salata yogurt yedin tatli niyetine de iki hurma
Ayyyy hic sevmeyiz dimi elifffÇok güzel menü tatlı da neymiş aman.
Iıı ııh sevmeyizAyyyy hic sevmeyiz dimi elifff
Kuzum tüyolar alsaydın bizim içinKuzular dun diyetisyen arkadasimdaydim iftarda biliyosunuz menude tatli falan vardi yemedimbir kase corba 4kasik pilav et sote salata yogurt yedin tatli niyetine de iki hurma
Ne ogrenmek istiyosun kuzum sorarim sorunuz olursa ben cok sordum zamaninda ogrendim artikKuzum tüyolar alsaydın bizim için
Diyetisyen kontrolundeydim yorum hakkinizi elinizden aliyorumBestttt hoş geldin nerelerdesin pilav tatlı neler görüyorum neler, korkmadın mı bunlar başıma ekşir şimdi diye
Ama onu sabah aç karna ıcmen gerekıyorEvi diyet malzemeleriyle doldurdum
Sağlıklı beslenmenin dibine vurcam inşallah
Maydanozlu ödem suyumu kaynattım .içinde maydanoz limon yeşil elma tarçın zencefil karabiber ve kiraz sapı var..çocuklar diyor bu kokan ne?evden kaçacaklardı valla..
2 gün 2 bardak içeceğim sonuçlar iyi olur inşallah..
Kiraz yiyenler saplarını atmayın lazımmış
Yaaa ne ıldu hiç bakamadım ya derecelere filan ne yaptık listeyi bakiyim 9.da mı yazıyoDoneeem hosgeldin kuzuum 4 gozle bekliyoduk. Ama aci haber bu hafta seni yendim yarista
Öyle valla..sabır işi hepsini ölçmek akılda tutmak..
Benim tek ölçtüğüm su..2 tane 1 litrelik bir tane yarım litrelik..dolduruyorum yanıma alıyorumama bu işte havalı olmuyo
Süpersin yaaaEvi diyet malzemeleriyle doldurdum
Sağlıklı beslenmenin dibine vurcam inşallah
Maydanozlu ödem suyumu kaynattım .içinde maydanoz limon yeşil elma tarçın zencefil karabiber ve kiraz sapı var..çocuklar diyor bu kokan ne?evden kaçacaklardı valla..
2 gün 2 bardak içeceğim sonuçlar iyi olur inşallah..
Kiraz yiyenler saplarını atmayın lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?