Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok kiz sen veremedin ya ondan diyorum unuttun mu bireysel yarisiyoduk bu hafta

kitkurdu
Kankacııım canım spor mporu ne ettin ya Bestttt sana program yapacaktı ölçülerini verecektin
Kaçırdım o ölçüleri vallaha tüh tüh ya nası kaçırdım beeee
Yok daha vermedi canim bence sporu hepimiz jillian 30 day shred yapalim gerci ben diger versiyonu yapiyorum size onunla baslayalim. Super etkili bir hatun.

Kizlar menum sahur bir d ekmek lor salatasi 2yumurta beyaz 1 sari salatalik 1ceviz 3zeytin
Iftar misirli sutlu corba tavuk salata yogurt 1k kuru fasulye
Su 3lt yapcam spor iftar oncesi cardio. 15dk yuzdum 20dk yurudum gece bolgesel.
Sahura kadar oturuyorum cilek ve yogurt yicem

Çok güzel ..gerçi mısır kalorilimi bilmiyorum..spor güzel..su güzel..

Çocukları bisiklete bindireyim dedim ..parka gittik havaya aldandık..yağmur başladı ..ayaklarım vura vura koştuk bisikletlerle yolda dardıvalla bıngıl bıngıl göbeğim ve ben iyi terledikkoşmaya da bu vesileyle başladım işte

Kızlar spor yapmak beni çok mutlu etti bugün..
Sizde ihmal etmeyin ..tabi yanı tempo zor ama ne yapsak kâr..iftar 1,5 saat var

kitkurdu
Kankacııım canım spor mporu ne ettin ya Bestttt sana program yapacaktı ölçülerini verecektin
Kaçırdım o ölçüleri vallaha tüh tüh ya nası kaçırdım beeee
Kankişim geçmişe dönük cevap vermem hele ölçülerimi hiç vermem ısrar etme etme körpe bedenime nazar değer sonra

Yok daha vermedi canim bence sporu hepimiz jillian 30 day shred yapalim gerci ben diger versiyonu yapiyorum size onunla baslayalim. Super etkili bir hatun.
Beste kız mezurayı zorladım epey sonra durup düşündüm bu ölçüleri sana verip şok etsem mi yoksa biraz yola gelip aradaki farkı verip kendime helal dedirtsem mi diye kız ben yürüyen bir dünyayım şu anda

Kizlaaaar fitigi falan olan kimler var? Jillian zorlarsa degisiklik yapalimm.
Beste şöyle sol cenupta bir ağrı sağ yarıda bir sızı hissediyorum tam niyetleniyorum ki acaba fı fı fı yok yok hiç öyle bir rahatsızlık yok hareketi engellemek sabote etmek için kendimi dinleyip acaba nerem ağrıyorun cevabını bugünlük bulamıyorum dolayısıyla paşa paşa sporumu yapıp menümle paylaşıyorum

Kız beni korkutma hangi bölgesel süpersin , menü de gayet güzel normalde nasıl besleneceksen çaktırmadan azar azar diyetine dahil edince vücut şaşırmıyor dolayısıyla depolayayım da demiyor

Kız ben hiç bilmiyorum jilyın filan çocukla yapabilir miyim ki acaba
Ama sen spor bakanısın yap dersen yaparım

Herkes olcusunu alsin 15 gun sonra kontrol ederiz 1ay sonra baya fark edecek jilliana baslayinnn
Nasıl yaaa 15 günde farkediyor mu ovvvv çok zorlayıcı bir şey mi yoksa vallaha
Ben artık bikini mikini hayalini unutalı yıllar oluyor mayo bile girmiyorum denize girmiyorum biliyor musunuz
O çatlak ve selülitli kalın bacaklarıma bir de varis eklendi

Kızlar gerçekten spor inceltiyor..sıkılaştırıyor..spora hep birlikte başlayalım..bende varım

Menümü paylaşıyım ama gramaj yok bugün sizi hayal kırıklığına uğratıcam ama bütün gün evde değildim maalesef
Aslında cepte taşınan tartı yok mu cep tartısı yapsınlar alırım vallaha
Neyse
Menüm
Kahvaltı 11: 98 gr bazlama , 1 somates, 1 salatalık, 30 gr süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Ara 17: 1 ceviz
Akşam 20.30: 1 yk pirinç pilavı, biberli domatesli sac et sote, 1 kk eski kaşar peyniri, 1 kk otlu peynir, karışık salata yağlı, domates, salatalık
1.5 litre su
90 dakika yürüyüş
Kalori açısından biraz sıkıntılı bir gün oldu evet biliyorum ama bugün hastane kan verme işi filan beni boğdu yaa
Neyse ki bitti

Kardeşler
Su sayım işimize ne zaman başlıyım?
Bir diğer sorum da şu, önümüzdeki cuma listede kendi listemizde miyiz burda
Yoksa haftaya liste yok mu
Oradan kaldığımız kilodan mı burda listeye giricez nasıl olacak bu işleeeer aceeep

Kacisin yok zopa geliyo bence olculeri ver ben not edeyim sonra beraber sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…