Yok kiz sen veremedin ya ondan diyorum unuttun mu bireysel yarisiyoduk bu haftaYaaa ne ıldu hiç bakamadım ya derecelere filan ne yaptık listeyi bakiyim 9.da mı yazıyo
kız vallaha ben de bunalıyom bazen ama evdeysem ölçüyorum takıntı yaptım
Süpersin yaaa
Sen dün diyince ben de gittim 1 demet maydanoz aldım kaynattım bugün kahvaltıdan sonra içtim ama ödem attırdı mı bilmiyorum wc ye filan gitmedim çok öyle
Yok daha vermedi canim bence sporu hepimiz jillian 30 day shred yapalim gerci ben diger versiyonu yapiyorum size onunla baslayalim. Super etkili bir hatun.
SelaamSelam kizlar
Çok güzel ..gerçi mısır kalorilimi bilmiyorum..spor güzel..su güzel..Kizlar menum sahur bir d ekmek lor salatasi 2yumurta beyaz 1 sari salatalik 1ceviz 3zeytin
Iftar misirli sutlu corba tavuk salata yogurt 1k kuru fasulye
Su 3lt yapcam spor iftar oncesi cardio. 15dk yuzdum 20dk yurudum gece bolgesel.
Sahura kadar oturuyorum cilek ve yogurt yicem
Kankişim geçmişe dönük cevap vermem hele ölçülerimi hiç vermem ısrar etme etme körpe bedenime nazar değer sonra
Beste kız mezurayı zorladım epey sonra durup düşündüm bu ölçüleri sana verip şok etsem mi yoksa biraz yola gelip aradaki farkı verip kendime helal dedirtsem mi diye kız ben yürüyen bir dünyayım şu andaYok daha vermedi canim bence sporu hepimiz jillian 30 day shred yapalim gerci ben diger versiyonu yapiyorum size onunla baslayalim. Super etkili bir hatun.
Beste şöyle sol cenupta bir ağrı sağ yarıda bir sızı hissediyorumKizlaaaar fitigi falan olan kimler var? Jillian zorlarsa degisiklik yapalimm.
Kız beni korkutma hangi bölgesel süpersin , menü de gayet güzel normalde nasıl besleneceksen çaktırmadan azar azar diyetine dahil edince vücut şaşırmıyor dolayısıyla depolayayım da demiyorKizlar menum sahur bir d ekmek lor salatasi 2yumurta beyaz 1 sari salatalik 1ceviz 3zeytin
Iftar misirli sutlu corba tavuk salata yogurt 1k kuru fasulye
Su 3lt yapcam spor iftar oncesi cardio. 15dk yuzdum 20dk yurudum gece bolgesel.
Sahura kadar oturuyorum cilek ve yogurt yicem
Hoş geldin nasıl gidiyor günlükSelam kizlar
Kız ben hiç bilmiyorum jilyın filan çocukla yapabilir miyim ki acabaYok daha vermedi canim bence sporu hepimiz jillian 30 day shred yapalim gerci ben diger versiyonu yapiyorum size onunla baslayalim. Super etkili bir hatun.
Nasıl yaaa 15 günde farkediyor mu ovvvv çok zorlayıcı bir şey mi yoksa vallahaHerkes olcusunu alsin 15 gun sonra kontrol ederiz 1ay sonra baya fark edecekjilliana baslayinnn
Kızlar gerçekten spor inceltiyor..sıkılaştırıyor..spora hep birlikte başlayalım..bende varımKız ben hiç bilmiyorum jilyın filan çocukla yapabilir miyim ki acaba
Ama sen spor bakanısın yap dersen yaparım
Nasıl yaaa 15 günde farkediyor mu ovvvv çok zorlayıcı bir şey mi yoksa vallaha
Ben artık bikini mikini hayalini unutalı yıllar oluyor mayo bile girmiyorum denize girmiyorum biliyor musunuz
O çatlak ve selülitli kalın bacaklarıma bir de varis eklendi
Ekmek yerine yedim kuzum ev yapimi haslanmis misirdan yapti annemÇok güzel ..gerçi mısır kalorilimi bilmiyorum..spor güzel..su güzel..
Kacisin yokKankişim geçmişe dönük cevap vermem hele ölçülerimi hiç vermem ısrar etme etme körpe bedenime nazar değer sonra
Beste kız mezurayı zorladım epey sonra durup düşündüm bu ölçüleri sana verip şok etsem mi yoksa biraz yola gelip aradaki farkı verip kendime helal dedirtsem mi diye kız ben yürüyen bir dünyayım şu anda
Beste şöyle sol cenupta bir ağrı sağ yarıda bir sızı hissediyorumtam niyetleniyorum ki acaba fı fı fı yok yok hiç öyle bir rahatsızlık yok hareketi engellemek sabote etmek için kendimi dinleyip acaba nerem ağrıyorun cevabını bugünlük bulamıyorum dolayısıyla paşa paşa sporumu yapıp menümle paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?