Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 yemek.kasigi patitis bir tane kabak Birtane patlıcan dolması yedim ekmek yemedim bol salata ve biraz çık yoğurt tatlı niyetine 1 dilim kavun yedim
Canım selam tekrar
Dolmayı yaparken içine pirinç yerine ince bulgur koyarsan daha güzel olur
Bir de patates gibi nişastası gıdaları daha az tüketmeye çalışırsak 3 kaşık biraz çok bence çünkü dolmalardaki pirinci de hesaba katıyorum
Afiyet olsun canım sen de benim menümü eleştir lütfen

Kız beni korkutma hangi bölgesel süpersin , menü de gayet güzel normalde nasıl besleneceksen çaktırmadan azar azar diyetine dahil edince vücut şaşırmıyor dolayısıyla depolayayım da demiyor
Ic bacak simit yaa evet ben de cok az yenemeye calisiyorum ramazan bitince hepsi gelir diye. Ister istemez azaldi yediklerim

Haftaya bayram oncesi oldugundan liste yokmus sanirim. Obur hafta toplu olarak bildirilecek diye anladim hic bi takim bildirmiyo herhalde haftaya

30 dk suruyo ama etkili canim. Bi dene cok uzun degil zaten sıkılmıyosun o kismi guzel. Etki istiyorsak zorlicazzz

Menüm
Sahur
1 kk suzme peynir
4 dilim salatalık

İftar
2 dilim tam bugday
Domates çorbası
4 ızgara köfte
Göbek marul

Su 4 bardak okdu 10 a yani 2 lt ye tmm lanacak
Birazdan yürüyüş ve arkasından jillian denenecek.

berilceee nerdesiiin kaptanım canım
Kaptan deme yolarım heeee
Sen kodesteyken ben cıplak kral oldum
Ne çok sevındım bılemen bacım
Anlat bakalım bızsız günün nasıl gectı
Bız sensız sıkıldık
Özledık
Hele menünü ve meşurrrrrr tatrını çok özledık
Cumaları çok yoğun olurum ben canım
6 gün yatıp 1 gün çalışanım
Iftara bırkac dakıka var
Hemen gelırım kızlar

Kizlaaaar fitigi falan olan kimler var? Jillian zorlarsa degisiklik yapalimm.
Benim var hemide ameliyat olmam gerekiyor sıkıntılı yani. Ama jillian i bi deniycem bu aksam.

menun güzel görünüyor çorbayi bilmiyorum sanırım sıkıntısızdır. Afiyet olsun.

Çok sıkıntılı bi gün olmamış bence afiyet olsun.

3 yemek.kasigi patitis bir tane kabak Birtane patlıcan dolması yedim ekmek yemedim bol salata ve biraz çık yoğurt tatlı niyetine 1 dilim kavun yedim
Afiyet olsun. Patatesi çok sık tüketme tatlım dolmalarda pirinç var bol kh bir menü olmus. Suyun sporun yokmu birde gün boyunca sadece Bunları mi yedin. Kahvaltın yada sahurun yokmu.

diğer liste haftasında kendi listemizdeyiz. Ancak haftaya ve sonraki hafta yok sanırım ancak şunu anlamadım haftaya cuma bayram değil Arefe bile değil beden liste yok anlamadım.

Kuzum biliyorum ondan sordum herkese. Dene olmazsa baska plan yapariz.

Yok daha vermedi canim bence sporu hepimiz jillian 30 day shred yapalim gerci ben diger versiyonu yapiyorum size onunla baslayalim. Super etkili bir hatun.
Ya ben onu yıllardır ararım
Ikı yaşlı sabunluk nerdeyse balerın teyze var
Bakınca uykum gelıyor
O mu jılıan tiyzem

Cıvık kraker görünmezlıi yolunda menüsü

Başladıysan gülüm gerısını getır
Belkım gobegınde kosmayı sever ceker gıder

Ebru sallı denemıstım oda etkılıydı Allah varda
Ben karıya gıcık oldum bıraktım
Bır ton makyajla püffff dıye nefes alıp vermesı gıcık ettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…