Canım selam tekrar3 yemek.kasigi patitis bir tane kabak Birtane patlıcan dolması yedim ekmek yemedim bol salata ve biraz çık yoğurt tatlı niyetine 1 dilim kavun yedim
Ic bacak simitKız beni korkutma hangi bölgesel süpersin , menü de gayet güzel normalde nasıl besleneceksen çaktırmadan azar azar diyetine dahil edince vücut şaşırmıyor dolayısıyla depolayayım da demiyor
Haftaya bayram oncesi oldugundan liste yokmus sanirim. Obur hafta toplu olarak bildirilecek diye anladim hic bi takim bildirmiyo herhalde haftayaKardeşler
Su sayım işimize ne zaman başlıyım?
Bir diğer sorum da şu, önümüzdeki cuma listede kendi listemizde miyiz burda
Yoksa haftaya liste yok mu
Oradan kaldığımız kilodan mı burda listeye giricez nasıl olacak bu işleeeer aceeep
30 dk suruyo ama etkili canim. Bi dene cok uzun degil zaten sıkılmıyosun o kismi guzel. Etki istiyorsak zorlicazzzKız ben hiç bilmiyorum jilyın filan çocukla yapabilir miyim ki acaba
Ama sen spor bakanısın yap dersen yaparım
Nasıl yaaa 15 günde farkediyor mu ovvvv çok zorlayıcı bir şey mi yoksa vallaha
Ben artık bikini mikini hayalini unutalı yıllar oluyor mayo bile girmiyorum denize girmiyorum biliyor musunuz
O çatlak ve selülitli kalın bacaklarıma bir de varis eklendi
Yuruu beee bekliyorum haber olcu aldin mi kuzuMenüm
Sahur
1 kk suzme peynir
4 dilim salatalık
İftar
2 dilim tam bugday
Domates çorbası
4 ızgara köfte
Göbek marul
Su 4 bardak okdu 10 a yani 2 lt ye tmm lanacak
Birazdan yürüyüş ve arkasından jillian denenecek.
Kaptan deme yolarım heeeeberilceee nerdesiiin kaptanım canım
Benim var hemide ameliyat olmam gerekiyor sıkıntılı yani. Ama jillian i bi deniycem bu aksam.Kizlaaaar fitigi falan olan kimler var? Jillian zorlarsa degisiklik yapalimm.
menun güzel görünüyor çorbayi bilmiyorum sanırım sıkıntısızdır. Afiyet olsun.Kizlar menum sahur bir d ekmek lor salatasi 2yumurta beyaz 1 sari salatalik 1ceviz 3zeytin
Iftar misirli sutlu corba tavuk salata yogurt 1k kuru fasulye
Su 3lt yapcam spor iftar oncesi cardio. 15dk yuzdum 20dk yurudum gece bolgesel.
Sahura kadar oturuyorum cilek ve yogurt yicem
Çok sıkıntılı bi gün olmamış bence afiyet olsun.Menümü paylaşıyım ama gramaj yok bugün sizi hayal kırıklığına uğratıcam amabütün gün evde değildim maalesef
Aslında cepte taşınan tartı yok mu cep tartısı yapsınlar alırım vallaha
Neyse
Menüm
Kahvaltı 11: 98 gr bazlama, 1 somates, 1 salatalık, 30 gr süzme peynir, 3 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta
Ara 17: 1 ceviz
Akşam 20.30: 1 yk pirinç pilavı, biberli domatesli sac et sote, 1 kk eski kaşar peyniri, 1 kk otlu peynir, karışık salata yağlı, domates, salatalık
1.5 litre su
90 dakika yürüyüş
Kalori açısından biraz sıkıntılı bir gün oldu evet biliyorum ama bugün hastane kan verme işi filan beni boğdu yaa
Neyse ki bitti
Afiyet olsun. Patatesi çok sık tüketme tatlım dolmalarda pirinç var bol kh bir menü olmus. Suyun sporun yokmu birde gün boyunca sadece Bunları mi yedin. Kahvaltın yada sahurun yokmu.3 yemek.kasigi patitis bir tane kabak Birtane patlıcan dolması yedim ekmek yemedim bol salata ve biraz çık yoğurt tatlı niyetine 1 dilim kavun yedim
diğer liste haftasında kendi listemizdeyiz. Ancak haftaya ve sonraki hafta yok sanırım ancak şunu anlamadım haftaya cuma bayram değil Arefe bile değil beden liste yok anlamadım.Kardeşler
Su sayım işimize ne zaman başlıyım?
Bir diğer sorum da şu, önümüzdeki cuma listede kendi listemizde miyiz burda
Yoksa haftaya liste yok mu
Oradan kaldığımız kilodan mı burda listeye giricez nasıl olacak bu işleeeer aceeep
Aldım aldım.Yuruu beee bekliyorum haber olcu aldin mi kuzu
Kuzum biliyorum ondan sordum herkese. Dene olmazsa baska plan yapariz.Benim var hemide ameliyat olmam gerekiyor sıkıntılı yani. Ama jillian i bi deniycem bu aksam.
menun güzel görünüyor çorbayi bilmiyorum sanırım sıkıntısızdır. Afiyet olsun.
Çok sıkıntılı bi gün olmamış bence afiyet olsun.
Afiyet olsun. Patatesi çok sık tüketme tatlım dolmalarda pirinç var bol kh bir menü olmus. Suyun sporun yokmu birde gün boyunca sadece Bunları mi yedin. Kahvaltın yada sahurun yokmu.
diğer liste haftasında kendi listemizdeyiz. Ancak haftaya ve sonraki hafta yok sanırım ancak şunu anlamadım haftaya cuma bayram değil Arefe bile değil beden liste yok anlamadım.
Tmm bebegim.Kuzum biliyorum ondan sordum herkese. Dene olmazsa baska plan yapariz.
Fena degil canim ama bu aralar duraklama donemindeyim nedense veremiyorumHoş geldin nasıl gidiyor günlük
Masal nasılsın canımSelam kizlar
Oy kıyamam sanaKızlar dünkü menümü de yazamadım ya ben yazıyım mı napıyım şimdi işe yarar mı yaramaz heralde ya bugünkünü yazıyım en mantıklısı
Kız dur kacırma korkutma ürkütme
Ya ben onu yıllardır ararımYok daha vermedi canim bence sporu hepimiz jillian 30 day shred yapalim gerci ben diger versiyonu yapiyorum size onunla baslayalim. Super etkili bir hatun.
Cıvık kraker görünmezlıi yolunda menüsüKizlar menum sahur bir d ekmek lor salatasi 2yumurta beyaz 1 sari salatalik 1ceviz 3zeytin
Iftar misirli sutlu corba tavuk salata yogurt 1k kuru fasulye
Su 3lt yapcam spor iftar oncesi cardio. 15dk yuzdum 20dk yurudum gece bolgesel.
Sahura kadar oturuyorum cilek ve yogurt yicem
Başladıysan gülüm gerısını getırÇocukları bisiklete bindireyim dedim ..parka gittik havaya aldandık..yağmur başladı ..ayaklarım vura vura koştuk bisikletlerle yolda dardıvalla bıngıl bıngıl göbeğim ve ben iyi terledik koşmaya da bu vesileyle başladım işte
Aldım aldım.
Hahahaha sanmam onda yaslilar pek olmuyoYa ben onu yıllardır ararım
Ikı yaşlı sabunluk nerdeyse balerın teyze var
Bakınca uykum gelıyor
O mu jılıan tiyzem
Ebru sallı denemıstım oda etkılıydı Allah vardaKız ben hiç bilmiyorum jilyın filan çocukla yapabilir miyim ki acaba
Ama sen spor bakanısın yap dersen yaparım
Nasıl yaaa 15 günde farkediyor mu ovvvv çok zorlayıcı bir şey mi yoksa vallaha
Ben artık bikini mikini hayalini unutalı yıllar oluyor mayo bile girmiyorum denize girmiyorum biliyor musunuz
O çatlak ve selülitli kalın bacaklarıma bir de varis eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?